Hirdetés

Friss játékokkal és G-Sync kijelzőkkel szemez az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 452.06-os meghajtó persze hibajavításokat is kínál.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 452.06-os meghajtót, amely új, illetve frissített profilokat biztosít a Microsoft Flight Simulator, a Total War Saga: Troy, a Tony Hawk’s Pro Skater 1 és 2 című játékokhoz, illetve a World of Warcraft: Shadowlands béta változatához. Emellett haladt a FreeSync vagy Adaptive-Sync kijelzők hitelesítése, így a friss meghajtó hivatalosan is támogatja a következő nyolc kijelzőt: Acer XB273U GX, VG272 LV, XV272 LV, CP5271U és X34 GS, ASUS PG329, IO Data GC252UX, illetve Lenovo Y25-25.

Az NVIDIA a fentieken túl számos hibajavítást is eszközölt, ezek egy részét a korábbi gyorsjavítás már biztosította, így az alábbi felsorolás az új korrekciókat részletezi:

  • Megszűnnek a Path of Exile, karaktereken tapasztalható megjelenítésbeli hibái
  • A Sonic & All Stars Racing Transformed nem fog többet összeomlani, ha víz is van a pályán
  • Zhan Ge Jing Ji Chang című játék nem okoz majd képi hibákat, ha a Tencent mobile game simulatorból fut
  • A Turing architektúrára épülő GPU-val rendelkező notebookok kijelzője mostantól nem lesz pixeles, ha egy hosszú ideig tartó alvó állapotból ébreszti fel a rendszert a felhasználó
  • Sikerült orvosolni a HDMI kijelzők ébresztésével kapcsolatos képi problémákat

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés