Régi-új játékokra készült fel a friss GeForce driver

A WHQL minősítésű, 442.50-es meghajtó új VRSS profilokat is kínál.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 442.50-es meghajtót, amely az Apex Legends: Season 4, a The Division 2 Warlords of New York és az ARK: Genesis Part 1 című alkotásokhoz kínál profilt, emellett a CES-en bemutatott VRSS képességet elérhetővé tesz pár VR játékban, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • VRChat
  • Budget Cuts 2: Mission Insolvency
  • The Walking Dead: Saints & Sinners
  • Doctor Who
  • PokerStarsVR

Az új eszközillesztő biztonsági frissítéseket, illetve hibajavításokat is kapott, az NVIDIA többek között felszámolta azokat a gondokat, ami miatt az Apex Legends, a Mortal Kombat, a Sonic & All-Stars Racing Transformed, valamint a Red Dead Redemption 2 összeomolhatott, utóbbi a Pascal, vagy régebbi architektúrára épülő GeForce-okon, Vulkan API-t használva. A Vulkan módban futtatott Zombie Army: Dead War 4, aktív HDR melletti képi problémái is megszűnnek majd, illetve a Twitch Studio sem fog hibásan megjelenni a meghajtó vezérlőpultjában aktivált image sharpening mellett. Végül a Battleye stabilitási problémája is megszűnik, amely akkor fordulhatott elő, ha a felhasználó ultra szintre állította az NVIDIA alacsony késleltetésű megjelenítési módját.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés