Hirdetés

A sugárkövetéses Minecraftra koncentrál az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 445.87-es meghajtó két játékkal kapcsolatos hibát is javít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 445.87-es meghajtót, amely új, illetve frissített profilokat biztosít a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, a Saints Row: The Third Remastered és a SnowRunner című játékoknak, valamint a Minecraft with RTX béta változatának.

Hirdetés

Az eszközillesztőtől független változás, hogy a GeForce Experience is frissült a 3.20.3.63-as verzióra, amit azért lényeges kiemelni, mert az új drivert ehhez tervezték, a régebbi szoftververzióval nem garantált a megfelelő működés.

Az NVIDIA hibajavításokkal is készült, így mostantól nem fog 5-10 percnyi játék után lefagyni a DirectX 12-ben futtatott Rise of the Tomb Raider a GeForce RTX 2080 Ti VGA-kon, továbbá a Doom Ethernal című játékban is megszűnnek a képi hibák, ahogy a notebookok esetében sem kell hibás megjelenítésre számítani a kijelző alvó módból való visszatérése után. Mindezek mellett a 445.78-as gyorsjavításban megoldott problémával sem kell számolni.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés