Hirdetés

Megszerette a frissített World of Warcraftot az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 398.82-os meghajtó rengeteg hibajavítást is hozott.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 398.82-es meghajtót, amely új, illetve frissített profilt kínál a World of Warcraft: Battle For Azeroth és a Monster Hunter: World című játékhoz. Előbbi esetben továbbra is a DirectX 11-es mód használata a javasolt, ahogy azt a fejlesztést végző Blizzard korábban ki is emelte, de opcionálisan nyilván ki lehet próbálni a DirectX 12-t is. A World of Warcraft: Battle For Azeroth kapott még egy friss SLI profilt is (csak DirectX 11 alatt működik), és ebből a szempontból a Call of Duty: Black Ops 4-et is kezelésbe vette a vállalat.

Az eszközillesztő több hibát is korrigált, így a Wolfenstein II: The New Colossus esetében újra megjelennek bizonyos grafikai effektek, illetve eltűnik a fekete textúrákat eredményező hiba, a Dark Souls Remastered beépített temporális élsimítása nem eredményez többet szellemképes megjelenítést az SLI konfigurációkon, a Dead by Daylight mostantól jól működik majd a GeForce Experience Freestyle szolgáltatásával, valamint a World of Warcraft: Legion futtatásakor is megszűnnek a grafikai hibák, ha a Windows operációs rendszeren belül a HDR aktív és a felhasználó GeForce GTX 1080 SLI kiépítést használ G-Sync kijelzővel. Fontos javítás még, hogy az összes Unreal Engine 4-et használó program esetében rosszul működött az erőforrások kreálása, de ezt a problémát is sikerült megoldani.

A meghajtó még számos Surround móddal kapcsolatos hibát korrigált, többek között azt, hogy nem lehetett bellítani a háromkijelzős konfigurációt, nem volt elérhető a G-Sync link, illetve az erre beállított gyorsbillentyű sem működött. Mindezek mellett a G-Sync is kapott több alkalmazást érintő hibajavítást, illetve a tuningolt GeForce GTX 1080 Ti VGA-kon nem vezet majd fehér pöttyökkel elárasztott megjelenítéshez a GameStream szolgáltatás használata.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés