Az NVIDIA sem hagyta új GeForce driver nélkül a Far Cry 5-öt

A WHQL minősítésű, 391.35-ös meghajtót ráadásul kiemelten ajánlott telepíteni, mert hét sebezhetőséget is befoltoz.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 391.35-ös meghajtót, amely a Far Cry 5 című játékokhoz kínál frissített profilt, illetve a GRIP és a WRC 7 kapott új vagy frissített SLI profilt.

A vállalat számos hibát is korrigált, így a meghajtó a notebookokra való telepítés során most már mindig képes felismerni a grafikus vezérlőt, a GeForce 3D profilmenedzser sem tagadja meg többet a profilok importálását, valamint a Diablo III című játék SLI konfigurációval nem fog lefagyni, ha a felhasználó aktív vertikális szinkron mellett taszkváltásokba kezd. Ezek mellett a GeForce Experience aktív FreeStyle funkció melletti memóriaszivárgását is javította az NVIDIA.

A meghajtót ezúttal kiemelten ajánlott telepíteni, ugyanis befoltozza az alábbi hét sebezhetőséget, ami biztonsági szempontból nagyon fontos:


[+]

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés