Hirdetés

Profilokban gazdag lett az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 399.07-es meghajtóba hivatalosan is bekerült a G-Sync konfigurációkat érintő, akadozást okozó hiba javítása.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 399.07-es meghajtót, amely új, illetve frissített profilt kínál a Battlefield V (nyílt béta), a Pro Evolution Soccer 2019, a Strange Brigade, a Switchblade, az F1 2018 és az Immortal: Unchained című játékhoz, utóbbi kettőhöz még SLI profil is van.

Az eszközillesztő a fentiek mellett több hibát is korrigál. Többek között az NVIDIA beépítette a 398.86-os és 398.98-as HotFix meghajtókba került hibajavításokat is, továbbá a GeForce 600 és 700 sorozatú, Kepler architektúrára épülő hardverek esetében megszűnnek textúramegjelenítési hibák a Doom Vulkan módjában, illetve a Rainbow Six Siege című játékban sem fog homályos megjelenítést okozni a TAA 100%-os beállítása. Némileg általánosabb javításnak számít, hogy a GeForce GTX 1050-es és 1070-es VGA-k esetében nem vezet majd problémákhoz OpenGL alatt a rendering contextek alkalmazása, a hibrid grafikát alkalmazó notebookokon nem okozhat majd többet furcsa átlós töréseket a DXGI win7-blit modellje, valamint az Oculus VR szoftver használata sem eredményezhet többet kékhalállal járó fagyást.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés