A The Crew 2-höz való az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 398.36-os meghajtó számos hibát is kijavít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 398.36-os meghajtót, amely frissített profilt kínál The Crew 2 című játékhoz, emellett új vagy frissített SLI profilt kapott a Dark Souls Remastered, a Hand of Fate 2, a Need for Speed Payback és a Super Mega Baseball 2.

Az eszközillesztő több hibát is korrigált, többek között a G-Sync kijelzők esetében a variálható frissítési frekvencia mostantól biztos kapcsol a játék bezárása után, így nem fog akadozni a Windows munkaasztal, a Surround módban a játékok nem omolhatnak össze le indításkor, az aktív HDR nem okozhat hibás videolejátszást nem HDR-es mozgóképek esetén, továbbá a notebookokon is megszűnik a fagyásba történő bootolás (Driver_Power_State_Failure hibaüzenettel). Mindezek mellett a Pascal architektúrára épülő GeForce-okon nem fog többet lefagyni a Gears of War 4.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés