Hirdetés

Falra a hangfalakkal!

Amíg manapság számos gyártó a házimozi piac pangásáról beszél, addig a dél-koreai LG erről láthatóan nem vesz tudomást, hiszen rendszeres időközönként mutatják be újabbnál újabb megoldásaikat, melyek egy része hazánkba is eljut.

Az LG HB965TZ hangfalai mindössze 29 mm vastagságúak, ám a gyártó közleménye szerint a fejlett hangtechnológiának köszönhetően mégis képesek – akár nagyobb helyiségekben is – a remek hangminőség visszaadására. A rendszer finomhangolására a házimozi-guru Mark Levinsont kérték fel, aki egyébként saját neve alatt kiadott high-end termékekkel is jelen van a piacon, bár nyilván egy más kategóriában.

LG HB96TZ
LG HB96TZ

Az 5.1 csatornás modell maximális audio teljesítménye 1100 watt. A hanggalériájában hét előre beállított hangszín közül választhat a felhasználó: mozi üzemmód, játék hangszín, éjszakai üzemmód, tiszta beszédhang, basszuskiemelõ, MP3 felkonvertálás és VSM Plus. Emellett elméletileg egyetlen gombnyomásra képes olyan információkat szolgáltatni az éppen nézett filmben felcsendülő zenéről, mint az előadó, a dal címe vagy az album címe, sőt fel is ismeri az éppen játszott zeneszámot a Gracenote MusicID-Stream szolgáltatásnak köszönhetően. A készülék két HDMI bemenetén keresztül a HDTV-ken túl, más készülékek, így a játékkonzolok és a hordozható eszközök csatlakoztatására is lehetőséget kínál. A BD-Live 2.0 és a bónusz nézet funkció segítségével a Blu-ray lemezekhez tartozó extra filmes tartalmakat is letölthetjük.

Az LG HB965TZ szinkronizálható a DLNA- (Digital Living Network Alliance), illetve CIFS- (Common Internet File System) kompatibilis tárolóeszközökkel, számítógépekkel, de USB kábelen keresztül külső merevlemezek is közvetlenül csatlakoztathatók hozzá, így akár HD DivX vagy MKV filmek lejátszására is lehetőséget kínál. A termék ajánlott fogyasztói ára 199 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés