Három házimozi rendszer a Sonytól

A néhány évvel ezelőtti otthoni házimozi rendszereket övező őrületnek már nyoma sincs, azért a nagy gyártók lelkesen dobják piacra újabbnál újabb termékeiket, bár tény, hogy a korábbinál jóval kisebb intenzitással. A Sony most három új hangrendszert mutatott be, amelyek tavasz végén, nyár elején kerülnek a boltokba.

A HT-CT350 és a HT-CTI150 típusjelzésű termékek esetében 3.1 csatornás rendszerekről van szó, az HT-SF470 mellett pedig az 5.1-es megoldást preferálták. A vállalat közleménye szerint mindhárom eszköz kiválóan alkalmas arra, hogy az új tévék és médialejátszók méltó kiegészítője legyen.

Mindegyik új termék rendelkezik három 3 HDMI bemenettel és egy kimenettel. A 340 watt kimeneti teljesítményt kínáló HT-C150-et a vállalat elsősorban a 32 hüvelykes Bravia tévéi mellé ajánlja. A nagyobb, 400 wattal operáló HT-CT350-nek valószínűleg a legjobb dolga egy negyven colos Bravia mellett lenne az asztalon vagy a falon.

Sony ht-sf470
Sony ht-sf470

Az ezer watt teljesítményű (5x157 W + a 167 wattos mélynomó) HT-SF470 az amelyet a Sony elsősorban a 3D-s eszközök kiegészítőjeként kínál. A termék vezeték nélküli technológiát használ, de igény esetén választható a hagyományos kábeles megoldást is. Az 1.4-es HDMI csatlakozók mellett a készüléken még található két további hangkimenet.

A Sony közleménye szerint az automata kalibrátor használata egyszerű és gyors, és állítólag kiváló hangminőséget eredményez. A HT-CT150-ért várhatóan 300, a HT-CT350-ért 400, a HT-SF470-ért pedig 550 dollárt kell majd fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés