Hirdetés

2017. október 18., szerda

CES 2016: befutottak az Signature családba tartozó elit LG OLED tévék

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az E6 és G6 család 55, 65 éss 77 hüvelykes tagjai megkapták az UHD Premium minősítést, és beépített hangprojektorral rendelkeznek.

Hirdetés

Az LG életében érthető módon továbbra is központi szerepet játszanak az OLED televíziók, hisz a vállalat próbálja megőrizni e téren megszerzett előnyét a vetélytársakhoz képest. A vállalat Las Vegasban bemutatta Signature családját, amelybe az abszolút csúcskategóriás, lapos E6 és hajlított G6 sorozatba tartozó készülékek tartoznak.

LG Signature OLED tv LG Signature OLED tv
LG Signature OLED tv [+]

Ezek 55, 65 és 77 hüvelykes változatban érhetőek majd el, a panel vastagsága pedig mindössze 2,57 milliméter. Rendelkeznek egy, a Harman Kardon által fejlesztett integrált hangprojektorral, amelyből a mélysugárzó sem hiányzik. A cégtől kapott információk értelmében a 10 bites Ultra High Definition panelek képesek lefedni a DCI színtartomány 99 százalékát, és mivel megkapták az UHD Premium minősítést, a maximális fényerejük meghaladja a 540 cd/m² értéket. Természetesen nem hiányzik belőlük a továbbfejlesztett webOS 3.0 smart platform sem. Azt, hogy mikor és milyen áron kerülnek a boltokba, egyelőre még nem árulta el az LG.

LG Signature OLED tv
LG Signature OLED tv [+]

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.