Hirdetés

Már utólag is beszerezhetjük a be quiet! házainak ablakos oldallapját

A Silent Base 601 és 801 modellekhez hamarosan külön is megvásárolható lesz az üveggel megspékelt fémlemez.

A be quiet! általunk is tesztelt Silent Base 801 modelljéből, valamint ennek kisebb testvéréből, a Silent Base 601-ből egyaránt létezik teljes hangszigeteléssel és edzett üveg oldallappal ellátott variáns is, így vásárlás előtt mindenki dönthetett, hogy a látvány, vagy pedig a zajtalan működés a fontosabb.


[+]

Persze könnyen megváltozhatnak az igények utólag is, azonban aki vásárlás után jött rá, hogy neki mégis inkább a látványt biztosító oldallappal szerelt verzióra lenne szüksége, csak új ház vásárlásával segíthetett a problémán. A be quiet! ugyanakkor most bejelentette, hogy mindkét gépház esetében elérhetővé teszik az edzett üvegből készült oldalsó lemezt, így az olcsóbban beszerezhető lesz, mintha a komplett kuckóból kellene venni egy másikat.


[+]

Ráadásul a külön megvásárolható oldallapnak az az előnye is megvan, hogy igény szerint akár cserélgetni is lehet őket, vagyis a dolgos hétköznapokban megszabadulhatunk a bentről érkező zajoktól, míg karácsonykor felpattinthatjuk az „ünneplős” variánst, amelynek segítségével díszesebb hardverekkel kombinálva akár a karácsonyfát is helyettesíthetjük szeretett asztali PC-nkkel. Az átlátszó alkatrész egyébként március 12-től válik elérhetővé a piacon, 39 eurós áron, így akár már húsvétkor is begyűjthetjük az elismerő pillantásokat családunk kockább beállítottságú tagjaitól.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés