Hirdetés

Ráncfelvarrást kapott a Be Quiet! Silent Base 800

A Silent Base 801 kétféle kivitelben elérhető, függően attól, hogy a mutogatás vagy a hangszigetelés a fontosabb.

A nagyjából 4 éve megjelent Be Quiet! Silent Base 800 utódjának, a Silent Base 801-esnek a még nem végleges verzióját már a Computexen is láthattuk, most pedig megtörtént a piacra szánt változat bemutatása is. A hangtalan működésre kiélezett újdonság az elődhöz képest szögletesebb külsőt kapott, a minden oldalról 1 cm vastag hangszigeteléssel ellátott ház viszont most már üveg oldallappal is elérhető.

 


[+]

A Mini-ITX, microATX, ATX és E-ATX formátumú alaplapokat fogadni képes alaplaptálca megfordítható, így érve el, hogy az asztal bármely oldalára elhelyezve látható legyen kedvencünk belső tere. Az összesen három darab, 140 milliméteres, PWM-es Pure Wings 2 ventilátor helyettesíthető elöl 420, fent pedig 360 mm-es maximális hosszúságú radiátorokkal is. Az 539 x 282 x 552 milliméteres kiterjedéssel rendelkező házba összesen akár 15 darab meghajtót is elhelyezhetünk, például az alaplaptálca hátoldalára, vagy a tápegység mellé szerelve, ezek közül legfeljebb hét darab lehet 3,5 hüvelykes méretű. A ház tetején a bekapcsológomb mellett találunk egy reset gombot, két darab USB 3.0 és egy 2.0 csatlakozót, hang ki- és bemenetet, de ott van még a ventilátorok vezérlője is.


[+]

A Be Quiet! Silent Base 801 már megvásárolható fekete színben, de választható narancssárga, fekete vagy ezüst díszítőelemekkel. A teljes felületen hangszigetelt modellért 149, míg az ablakosért 159 dollárt kell a kasszáknál hagyni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés