Hirdetés

Tárt karokkal várja a friss Radeon triót az új AMD Software

A 22.5.1-es – WHQL aláírással rendelkező – szoftvercsomag az új hardverek támogatása mellett egy hibajavítással is szolgált.

Az AMD elérhetővé tette a 22.5.1-es verziószámú AMD Software kiadást, amely elsődlegesen az új Radeon RX 6650 XT, 6750 XT és 6950 XT támogatását biztosítja. Utóbbi kettőről már egy tesztet is készítettünk, így nagyjából látni lehet a teljesítményüket. Ezen túlmenően a friss csomag egy hibát is javít, amelynek hála a Windows 10 operációs rendszeren belül mostantól biztosan meg fog jelenni az átlátszóságot eredményező aero effekt.

A 22.5.1-es verziójú, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen és Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 22.5.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés