Új játékra engedélyezi a Radeon Boost VRS-t a friss AMD Software

A 22.8.1-es szoftvercsomag két érkező címre is felkészült, és a hibajavítások sem maradtak ki.

Az AMD elérhetővé tette a 22.8.1-es verziószámú AMD Software kiadást, amely az Marvel’s Spider-Man Remastered és Thymesia című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt. Ezen túlmenően a vállalat optimalizálta az Enhanced Sync szolgáltatást, így az még stabilabban működik, a Halo Infinite esetében pedig engedélyezésre került az opcionálisan bekapcsolható Radeon Boost VRS funkció.

A friss csomag pár hibát is javít, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Többet nem fog szemetelni a kijelző bizonyos Radeon grafikus vezérlőkön, ha a felhasználó a játékot futtató ablak, illetve a videolejátszás között vált
  • Az Enhanced Sync aktiválása ezentúl nem vezethet rendszerösszeomláshoz, ha a játék mellett a kiterjesztett monitoron videolejátszás történik
  • A LÖVE2D videojáték-motorra épülő játékok képi megjelenítése mostantól rendeltetésszerű lesz
  • Sikerült megoldani a Project Zomboid és a Stormworks: Build and Rescue stabilitási gondjait
  • Megszűnnek a kevert valóságra tervezett headseteken a képi hibák és akadások az egyes Radeon grafikus vezérlőkön

A 22.8.1-es verziójú, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen és Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 22.8.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés