Hirdetés

Kigyúrta magát az Overwatch 2-re az új AMD Software

A 22.10.1-es szoftvercsomag két hibajavítással is szolgál.

Az AMD elérhetővé tette a 22.10.1-es verziószámú AMD Software kiadást, ami az Overwatch 2 című játékhoz kínál új profilt.

A friss csomag két hibát is javít, többek között sikerült orvosolni a Street Fighter 6 béta kiadásának stabilitási problémáját, illetve az Adobe Lightroom esetében biztosan használhatóvá válik a GPU-s gyorsítás a korábban problémákba futó egyes Radeon VGA-kkal.

A 22.10.1-es verziójú, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10, valamint 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, plusz támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen, meg Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 22.10.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés