Modern hadviseléssel melegít be az új AMD Software

A 22.9.1-es szoftvercsomag egy Enhanced Sync funkcióval kapcsolatos hibát is korrigál.

Az AMD elérhetővé tette a 22.9.1-es verziószámú AMD Software kiadást, amely a Call of Duty: Modern Warfare II című játék nyílt béta kiadásához kínál új profilt.

Hirdetés

A friss csomag egy hibát is javít, így az aktivált Enhanced Sync funkció többet nem fog időszakonként fekete képernyőt produkálni, ha a játékos kiterjesztett kijelzőn néz videót, miközben az elsődleges megjelenítőn játszik.

A 22.9.1-es verziójú, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen és Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 22.9.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés