Acer blog: CES díjazott lett egy Predator monitor és két notebook

A 2017-es esztendő első napjaiban veszi kezdetét a CES az észak-amerikai Las Vegasban, ahol – szokás szerint –ki fogják osztani az egyes kategóriákban a legjobb termékeknek járó innovációs díjakat és az elismeréseket. A független, mérnökökből és más szakemberekből álló zsűri már végigmustrálta és különböző szempontok szerint pontozta az indulókat, így megszületett a végleges eredmény is. Mivel az eredmények publikusak, így már a díjkiosztó előtt lehet tudni, hogy mely cégek termékeinek sikerült bezsebelnie elismerést, esetleg a kategória legjobbjának járó innovációs díjat.

Az már biztos, hogy az Acer nem fog üres kézzel távozni, ugyanis három terméke is a díjazottak közé került. A legnagyobb dicsőség a Predator Z301CT jelzésű monitornak jutott, ugyanis a periféria kategóriában abszolút első helyezett lett, tehát jár neki a CES 2017 Innovációs Díj. A 21:9 képarányú, NVIDIA G-Sync kompatibilis, 200 hertzes frissítésre képes hajlított kijelző sikerét a Tobii szemkövető megoldása hozta el, amivel elsőként rukkolt elő a gyártó.


[+]

A „Számítógép hardver és komponens” kategóriában két másik termék is elismerést kapott. Az egyik a Swift 7 notebook, míg a másik az átforgatható kijelzős, vagyis átalakítható Spin 7.

Acer Swift 7 és Acer Spin 7 Acer Swift 7 és Acer Spin 7
Acer Swift 7 és Acer Spin 7 [+]

Közös bennük a vékony és könnyű, teljesen aluvázas felépítés, a Corning Gorilla Glass által védett kijelző, illetve a hosszú, 9 és 8 órás üzemidő. A díjazott monitorhoz hasonlóan ezt a két masinát is a 2016-os IFA kiállításon mutatta be a tajvani cég. Hamarosan itthon is láthatunk belőlük némi ízelítőt élőben, amiről természetesen be fogunk számolni a blog keretein belül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények