Hirdetés

IFA 2016: három új Predator monitor jön szemkövető megoldással

A tegnapi napon mutatta be az Acer a méretes Predator 21 X gamer notebookot, amelynek számos újdonsága között fellelhető a Tobii szemkövető technológia. Hogy ne csak az említett mobil masina tulajdonosai élvezhessék az újdonságot, ezért három új asztali kijelzőt is készítettek, amibe bepakolták ezt a megoldást. Az első a Predator Z271T típusjelzést viseli és 27 hüvelykes képátlóval rendelkezik, kialakítása ívelt, felbontása pedig mindössze Full HD. Maximális támogatott frissítési frekvenciája 144 hertz, de a Predator családtól elvárható módon támogatja az NVIDIA G-Sync dinamikus frissítési frekvenciát. A minden bizonnyal IPS/VA paneles, 100% sRGB színteret lefedő kijelzőt minden irányban állítható állványra ültették, valamint a beépített hangszórókról sem feledkeztek meg.


[+]

A Full HD felbontásnak sokkal inkább testhez álló, virtuálisan káva nélküli (Zero Frame) 24,5"-es panellel fut majd be az XB251HQT. A G-Sync itt sem hiányzik, de ami fontosabb, hogy a maximális képfrissítési frekvencia 240 hertznél tetőzik majd, a válaszidő pedig 1 ezredmásodperc lesz - ebből a két értékből valószínűsíthető, hogy TN+film panel kerül bele.

Acer Predator XB251HQT Acer Predator XB251HQT Acer Predator XB251HQT
Acer Predator XB251HQT [+]

A csúcsot az előző modellhez teljesen hasonló külsejű 27 hüvelykes Predator XB271HUT képviseli a későbbiekben WQHD felbontásával, 165 hertzes frissítési frekvenciájával, G-Sync támogatással. A gyártó 4 ezredmásodperces válaszidőt említ, így minden bizonnyal egy IPS/VA panelt kaptunk, szintén Zero Frame kialakítással.

Acer Predator XB271HUT Acer Predator XB271HUT Acer Predator XB271HUT
Acer Predator XB271HUT [+]

A Predator család tagjai különböző időpontokba kerülnek az európai boltokba, ezért az összes technikai paraméter még nem ismert. A Z271T megjelenésére októberben lehet számítani 800 eurós árcédula mellett, míg az XB271HUT bevezetésére decembert jelölték meg, az ára pedig 900 euró lesz. Az XB251HQT megjelenési ideje és ára nem ismert.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés