Hirdetés

Aktív témák

  • Gengi

    senior tag

    Nha pár hete feldobtam a remote control kérdést itt . Kaptam is válaszokat meg segítséget priviben is. Tegnap végre erőtt merítettem az éterből és felraktam a gmote2.0 nevű kis progit ,a telóra és egy szerver progit a gépre. Wi-Fi routeren keresztül simán megtalálta a gépet.

    Aki nem ismeri ,hogy mire jó. Hozzáfér a gépen található adatokhoz videókhoz(amit a szerveren megadunk neki) majd a telefonon egy kis browse-olás és máris a kedvenc filmünket láthatjuk (vagy képet,zenét) a gépen. Ekkor van egy pár multimedia gomb a képernyőn és kész. (Elvileg a gépen lévő adatokat telefonon is meg lehet nyitni)

    Viszont lehetőség van a gép teljes irányítására is. Ilyenkor a telefon mint egy TouchPad viselkedik (Dublaklikket nem tud) ,illetve lehet kombinálni is ezt a virtuális billentyűzettel. Hál istennek a nagy kijelző sokat segít a használhatóságon. Egyszerre touchpad+virtuall bill.

    A következő fázis nálam az lesz ,hogy egy vezeték nélküli gamepadot csinálok belőle :). Minden adott hozzá még Force Feedbacket is tudna :D:D... Aki tud már ilyet írhatja is :).

    PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

Aktív témák