Hirdetés

Aktív témák

  • G4RWIN

    tag

    Sziasztok!

    Már régóta tervezem, hogy elviszem a wave I telómat szervízbe. Szokásos problémák, elromlott a kamera gomb, újraindul stb. Az újraindulások elég sokszor idegesítőek számomra, mert várnék 1 hívást és mikor nézem a telot kéri a PIN kódot és csodálkozok, hogy eddig miért nem csörgött. Egyébként nagyon érdekesen csinálja, mert nem most kezdte volt olyan, hogy 1 nap többször is, de olyan is, hogy 3 hónapig egyáltalán nem csinálta. Persze nem csak zsebben fordul elő, hanem az asztalra letéve is, úgy hogy nem nyúlok hozzá. Tudom, hogy kikapcsolhatnám a PIN kódot, de ha már van akkor mért ne? talán vmit számítana ha ellopnák :)

    A telót tavaly szeptemberben vettem a djuicenál 70k ért és elvileg 2 év garanciát adtak hozzá + 2 hónapot a regisztrációval. Egyszer már bevittem djuicehoz és akkor elküldtek a samu szervízbe, de azt végülis hagytam mert akkor egy darabig megint nem csinálta az újraindítást.

    Első kérdésem az lenne, hogy ha elvinném a szervízbe akkor hagyhatom rajta ezt a NAMI féle utolsó 1.2 -es KF3 -at vagy szólni fognak érte?

    Másik kérdésem pedig, hogy egyszer sajnos leejtettem a betonra a telót a hátlapja tiszta karc, de más baja nem lett. Végülis nem igazán zavar de azért mégis .. Szóval hogyha elrontanám a boot frissítésnél a telót, amivel elvileg a szervizesek nem jönnek rá, hogy mi történt vele, akkor ott mit csinálnának? új wave I esetleg hasonló készülék? :D
    Esetleg más már probálta ezt?

    Előre is köszönöm a segítséget!

Aktív témák