Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • karesz501

    senior tag

    Nem tudtam hozzábiggyeszteni az előző hozzászólásomhoz (szerkesztés közben lejárt az időlimitem...), de beírom mindenki okulására. Linkeljétek ékes példaként mindenkinek, akinek szüksége lehet rá:

    Saját tapasztalatból annyit tudok, hogy első notiként volt egy DELL 9400-asom, go7900GS-el, ami moddolva volt a go7900GTX BIOS-ával, emelt órajelen. Asztali gépek teljesítményét hozta, pazar sebességen és felbontásban, mindezt 17"-on.
    3 hónapig használtam, majd gyorsan eladtam és vettem egy 14"-es T60-at. Ennyi.
    És már bánom, hogy egy X1400-as dedikált kártyával szerelt gépet vettem, de nem volt elérhető akkor 14"-es SXGA+-os integrált kártyás, nekem pedig gyorsan kellett váltanom... Ez van.
    Ettől függetlenül a 9400-as fantasztikusan jó gép volt, de TEPSI (amol már tépi a szarvait :DDD ) és nem bírtam magammal rendesen hurcolni. Nem is a súlya miatt, hanem azért mert:
    -hatalmas táska kell hozzá
    -töltővel és a szükséges kiegészítőkkel együtt mint a mikulás, úgy néztem ki
    -beleakadt mindenbe
    -körülményes volt asztalon kívül használni (gyerek és "szélsz"-es munka mellett ez nem mindig adatik meg nekem...)
    -és melegedett rendesen
    Mindezt amellett, hogy remek magnézium ötvözetből volt a háza, és iszonyatos nagy volt a grafikai teljesítménye. De ez csak a játékoknál jött elő, most inkább csak a régebbieket veszem elő, azóta még jobban beleszerettem a CIV4-be és immmár több mint fél éve mérhetetlenül meg vagyok elégedve a cserével. Volt közben egy ideig PS2-öm és szerintem veszek majd egy XBOX-ot is ha a gyerek elkezdfoglalkozni a dolgokkal, szerintem sokkal használhatóbbak játékra mint egy notebook.
    Okuljatok és lássátok a csodát :R
    Egyébként mostanában szemezgettem második gépnek használt subnotikkal, meg kell mondjam, hogy az X40-esek nagyon bejönnek. Nagyon-nagyon... :B

    Uff.

    [ Szerkesztve ]

    Life is no picnic!

Aktív témák