Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz leadfu #20090 üzenetére

    Hát gratulálok, ha ezt sikerült leszűrni.
    Átgondoltam, de egyszerűen hülyeség, amit beszélsz. Idejössz, linkelsz egy notit, aminek a paraméterei szerinted jók, és valami ilyesmire gondoltál, majd megkérded a véleményünket, ezzel eddig nincs is semmi baj. Majd erre leírják, hogy az nem ajánlott, miért nem, mire érdemes figyelni, sőt, még ajánlanak is jobb gépeket, de te nem is foglalkozol azzal, hogy más segíteni próbál és dolgozik miattad, nem, neked az kell, amit kinéztél.

    Minek jöttél akkor ide?

    Kaptál véleményeket és tapasztalatokat, csak nem azt hallottad, amit szerettél volna, de ez téged nem érdekel, csak azt látod, hogy drágább (nagyon, tényleg...), 'használt' (jó lenne renew fogalmat megint elolvasni - ezek nem használt notit, az asis-ok viszont igen), meg, hogy fölöslegesen beletesznek mindent, ami te 'nem használsz ki'. Értem, tehát a jó hűtés, minőségi anyagok, tartósság, és hasonló hülyeségek csak pénzkidobás. Nem is értem miért nincsenek notik pizzás dobozokban is, pedig így még olcsóbbak lehetnének.

    Ezek után nem értem miért erősködsz még itt. Megkérdezted, hogy jó-e, szerintünk nem, erre megpróbálod bebizonyítani az ellenkezőjét. Kárt volt idejönnöd. Vedd meg, használd egészséggel.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Aktív témák