Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Ti4x #18373 üzenetére

    Saját memóriás ezek szerint, a Radeon Mobility 9000 az. :)

    Nyugi, nem olyan nehéz dolog szétszedni (ha egy Thinkpad T4x lenne, akkor kapásból tudnék segíteni, de így utána kell nézni a neten, kell lennie mindenféle kézikönyvnek, hogyan szeded ki a bill-t stb.). Másrészt viszont a kompresszor durva volna... Sűrített levegős palackkal, sok apró fújással volna érdemes. Ami a melegedést illeti, nem ott, a touchpad-tól balra van a vinyó a D600-nál?

    Ez egyben T500-nak is szól: ha budapesti vagy, az nbook.hu-t tudom ajánlani, alapvetően egy rendes, hozzáértő és relatíve olcsón, nem lehúzósan dolgozó srác végzi a szervízelést. A Szent István körúton van a "bolt" (igazából elég kicsi hely, ráadásul egy mobilbolttal osztozik). Egyszer-kétszer jártam ott, nekem és ismerősöknek is jó tapasztalatai vannak.

    mrspotts1: élő világgaranciás Dell és Lenovo business-class gépekkel még használtan sem nagyon lehet szerintem mellényúlni. :)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Aktív témák