Hirdetés

Aktív témák

  • Daneeka

    senior tag

    Na mivel itt beszéltetek rá a jelenlegi notimra (Lenovo R61i) ezért illik, hogy írjak egy kis feedbacket róla.

    Na azzal kezdeném, hogy úgy álltam hozzá a dologhoz, hogy már előre kiírtam egy XP telepítőlemezt. Viszont úgy döntöttem, hogy meghagyom a Vistát. Az első napom úgy ment el vele, hogy virrasztottan reggelig, amíg minden update, driver felment, meg bekonfigoltam. De megérte mert gyakorlatilag minden probléma nélkül működik. Párosítás után egyből megy a bluetooth, wlan-t megtalálja, automatán kapcsolódik, kérdés nélkül megy itthon hálózaton a Quake. Bedugtam egy mobil-internet modemet, az is egyből ment. A beépített tűzfal is kezessé tehető egy Vista FireWall Controll nevű progival.
    Billentyűzet nagyon jó, ezt inkább akkor vettem észre mikor visszamentem az asztalihoz. Pöcök elég jó de nagyon nem erőlködtem velük (tapipad+trackpoint) mert egy Logitech VX Revolutionnal használom.
    Melegedéssel nincs probléma (12 órán keresztül telepítettem meg backuppoltam), a ventik is halkak bár legmagasabb fokozaton már nem merném halknak nevezni.
    Hangszórók nagyon rosszak mind hangminőség mind hangerő terén. Még jó, hogy egyébként se hallgatnék zenét ilyeneken.
    Kijelző tetszik, fényerő tuti rendben van, én például 50%-on használom (akksi nélkül)
    Egyébként az egész cucc nem lassabb windows alatt mint az asztalim. (adatlapomon)
    Hordozhatóság szempontjából szerintem túl nagy a 15.4-es monitor, viszont itthon nagyon jó, elfekszem az ágyban és távirányítóként irányítom az egérrel.
    Jelentősebb szenvedés nélkül rá lehet venni, hogy kérdés nélkül elfogadja az ujjlenyomatomat indításnál.
    Halo-t, Diablo2-t, Quake3-at gond nélkül futtatja. /Quake3 konstans 91fps@default(1024x768), Halo, 960x600, low, 30fps, Diablot nem tudom de nem akadt pedig hálóba helyenként elég nagy hent volt.) A dologhoz hozzátartozik, hogy SP1 telepítése után soha többet nem indult el a Diablo2. Ez az egyetlen problémám eddig Vistával.

    Szóval nagyon jó cucc, örülök, hogy rábeszéltetek.

    Ja még annyi hozzátartozik, hogy a USAnotebook.hu rendes volt, mikor rendeltem még 182k-volt a visszaigazoló levélben viszont más nap amíg feldolgozták a rendelést és átadták szállításra lement 178k-ra az ára és én már az olcsóbb árat fizettem a futárnak.

Aktív témák