Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    válasz Overtaker #14196 üzenetére

    Nem is gondoltam volna, hogy ennyire kispórolták az aksi helyét a házból. Eddig abban az illúzióban éltem, hogy a házon belülre fog kerülni mind a 9 cella (ha már az igényességről beszéltünk ilyen árkategóriában).
    Mindenesetre ettől nem fogom hanyatdobni magam, a gép amúgy is 80%-ban tápról fog üzemelni, akkor pedig (gondolom) nem kell csatlakoztatni az aksit.

    Igazából ami kicsit aggasztóbb, hogy ma világosított fel egyik ismerősöm, hogy a cégük a napokban 14 Lenovo R61-et vásárolt és bizony meggyűlt velük a gondjuk. A 14ből 3nak alapból volt olyan gebasza, hogy win bootnál elfelejti explorer.exe-t (szal nem az IE-t, hanem az asztalt) betölteni és csak a bűvös 3 gombos kombinációval lehet új parancsként futtatva elindítani azt. Ezeken a gépeken reinstall is volt, de a helyzet változatlan :F
    Mindemellett megemlítette, hogy ezek a Quadrok olyannyira profi alkalmazás függők, hogy inkompatibilitási problémák léphetnek fel bizonyos játékoknál. Sajnos ilyenbe már korábban is nyúltam, amikor E-MU hangkártyát vásároltam, ott is anyázott pár progi, hogy képtelen felismerni, mert az nem SB kompatibilis (miközben mindkettőt a Creative gyártja..)

    Szóval egyelőre csak bízom abban, hogy az anyagiak eddigi szépségét már nem fogja elcsúfítani semmilyen probléma a gép körül. Vagy ha mégis tűrhetetlen, akkor túl tudok adni rajta.

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Aktív témák