Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rowon

    Topikgazda

    válasz Dolphine #98899 üzenetére

    A próbálni szó, egy kicsit megkavar! :DDD Nem biztos, hogy elfér?

    Tuti elfér, még a ramokkal sem lesz gond, egyszerűen csak erre a procira teljesen overkill. A DIMMA2 slotban lévő modult biztosan kitakarja majd, de a másodikra nem fog rálógni. [link] De feltételezem ez nálad nem probléma, mert nem RGB ramokat használsz.

    Ha akarod, veheted. Nekem is egy overkill hűtőm van (Thermalright Phantom Spirit 120 SE), hang nélkül lenyomja az 5600x-et. Egyfelől ezért is, meg egy jövőbeli fejlesztés miatt is vettem.

    Bár mondjuk én már megbántam valahol, hogy megvettem. Apróra legutóbb is raktak fel 5k forintért egy 6 hőcsöves batár (valószínűleg Deepcool) ikertornyos bordát. Csak a bordát és a felerősítő készletet. Veszel rá két valamilyen ventilátort, aztán 8-10k forintból van egy patent hűtőd, ami évekre előre kiszolgál. Használt piacon mindig megéri szétnézni.

    Nem, azt mondom, hogy határ a csillagos ég, de ha ára van annak, hogy halk legyen, akkor legyen halk! :K

    Jól szellőző gépház, jól beállított ventiprofil, stb. több dologtól is függhet, de ezekről írtam a topikösszefoglalóban is, ha érdekel a téma, ott úgy gondolom van pár érdekes bekezdés, amibe érdemes lehet beleolvasni.

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.

Új hozzászólás Aktív témák