hy
olyan kérdésem lenne egy socket 370-es p3-as assezem 899 mhz vagy milyen procira lehet-e passzív hűtőbordát tenni?
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

hy
olyan kérdésem lenne egy socket 370-es p3-as assezem 899 mhz vagy milyen procira lehet-e passzív hűtőbordát tenni?
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Nézd meg például itt: [link] az SK-6+ nevű drágaságot!
Beteg? HÁEGYENEGY almát...

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h ha az E6750-em gyári hütöjét lecserélem
a Zalman CNPS7000B-Cu-hütömre akkor kb mennyit nyerek vele C fokban??
Mert csak egy átalakitot kell rendelnem hozzá,de a házhozszállitással elég drága!
Szoval nem tudom h megéri-e?
Jelenleg 3.4ghz a gyárival és orthos alatt: CPU 65-67C
CPU mag 1-2: 70-72C
THX a válaszokat!
[Szerkesztve]

Sokat nem nyernél vele, szerintem olyanra érdemes ami nem csak kicsivel jobb.
Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!

Szép hőmérséklet... 
Tudom ajánlani: [link]
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Érdekelődnék, hogy nemrég vettem egy TT Big Typhoon VX120-as coolert és elég kevés volt hozzá a paszta. Most szereztem hozzá és az lenne a kérdésem, hogy a paszta az ilyen szürkés vmi (a képen meg fehér volt
), hogy most ez ezüstös, vagy tartalmaz vmi fémet? És ha rakom fel mire kell vigyázni, mennyire vastagon kell felkenni a pasztát?

THX! 
Akkor asszem inkább veszek egy ilyen Silent Gnight-ot,vagy a Zalmi 9700-ast!
Egyébként ez a 72C fok nem durva??
Vegyem inkább vissza??

Ezüst paszta.. szupi ! Jobban vezeti a hőt, de vigyázz mert az áramot is
.. csak óvatosan - de alaposan - a pasztázással !! Egyenletesen de ne vastagon !! 
hogy lehet hogy kevés volt paszta amit adtak hozzá.. ?!?!? 
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy megéri-e váltani zalman cnps7000cu-ról freezer64 pro-ra? egy 2900mhz-en járó x2-t hűtene, a zalmannal max terhelésen 58-59 fokos a proci
Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html
A freezer-rel sem lesz hűvősebb, erősebb hűtő kell...
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..
mit tudnál ajánlani?
Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html
72fok nem durva. 80ig nem kell aggódni. Felette meg magától visszább veszi az órajlet.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

igen megéri, azért is mert nincs lényeges árkülömbség..
én 7700cu -rol váltottam(4.5k).. a Freezer7pro olcsobb volt ráadásul..(3k.)
teljesitményben jobb a rézcsöves.. halkabb is mint a Zalmi..
felrakása egyszerübb.. mert nem ellendarabos mint a zalmi.. ki kell venni az
alaplapot a zalminál.. a freezer egyszerübb.. súlyra is könnyebb..
de arra is figyelj milyen csatija van..3v4tüs...

A big typhoonhoz csak egy pici zacsiban adták a pasztát, amit kinyitás után ugye nem lehet visszazárni, meg mikor felkentem nem is maradt belőle sok, vagyis inkább úgy fogalmaznék nem tudtam már kiszedni belőle. Elég érdekesen oldották meg ezt a TT-nél 
Ezek a paszták hő hatására folyósabbá válnak, vagy megszilárdulnak 1 picit?
Akkor csak annyit tegyek rá, hogy éppen befedje vékonyan a procit?

Szilárdulnak.. száradnak mind a fehér mind pedig az ezüst paszta. Nekem is VX120 -m van de én egy kis ''tubus'' ezüst pasztát kaptam, könnyen visszazárható és ujrahasználható. 
Vékonyan de egyenletesen a proci teljes felületére, a felesleget igy is kinyomja miután felszerelted a hűtőt ! 
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

Akkor végülis arra vigyázzak, hogy az alaplapot ne kenjem össze vele a proci környékény? Gondolom a proci foglalatba nem tud bejutni ez a cucc.

Igen, elég ha egy pöttyöt raksz a CPU közepére, és egy fülpiszkálóval, vagy egy vékony műanyag darabbal elkened. Ezüstös paszta semmi képp ne kerüljön áramkör közelébe.(alaplap) 

Boccsi a láma kérdésért, de nem nagyon értek az ilyenhez, mert a régi gépeimnél mindíg volt a hűtő alján paszta és nem nagyon pasztáztam. A mostanit meg állandóan szétszedtem, mert az alaplap, meg a memók nem igazán működnek, a szervíz meg mindíg úgy küldi vissza, hogy ok, esetleg próbáljam ki és ha nem jó küldjem vissza. Már vagy háromszor szét, meg összeraktam a gépem
Azt tudom, hogy az ezüstös vezeti az áramot, ezért kérdeztem, hogy mire vigyázzak, mert ha véletlenül elrontanám akkor 
[Szerkesztve]

Kössz a választ, akkor az alaplapra ne kerüljön. Majd vigyázok
Nemrég vettem Zalman pasztát (TTS-től). Olyan mint egy körömlak, ecsetes a vége szépen vékonyan fel lehet kenni vele a pasztát. Előtte sima fehér paszta volt, de ez a Zalamn cucc semmivel nem jobb (legalábbis mérhető különbség nem jött ki) csak könnyebb felvinni.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Szuper !! Grat !!
.. de ha ilyet [link] kapnál az sem lenne rossz.. bár tény hogy ezt picit nehezebb kenni !!!
Üdv, F.
[Szerkesztve]
Itt nézz körbe...:
[link]
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

Ha valakit érdekel Gemin2 2db Noctua ventivel keressen priviben 
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=121642
[Szerkesztve]
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen http://www.flickr.com/photos/flegos/

Cooler Master Hyper TX2-t vagy Asus V-60-t érné meg jobban venni?
Kb. azonos árban vannak, de a csendesség lenne a fő szempont, nem az ár.
Asusról nincs tapasztalatom, de van egy hasonló hűtőm (középen venti), és van egy TX2-m A coolermaster sokkal jobban hűt, mint a másik, nagyon jó a borda felépítése, így a ventinek alig kell fogornia, hogy alacsony hőmérségleten tartsa a procit, ezért nem is hangos. Ha csutkára tekered a ventit akkor már azért nem halk, de szerintem olyankor az ASUS sem az. Szóval én a TX mellett szavazok! 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Sziasztok !!!
Erre milyen hütöt vegyek ??
AMD Sempron 2800+ (754 Socket) ??
Eggyáltalán érdemes kicserélni a gyárival ???
Az élet olyan mint egy motor... ha nem megy be kell rúgni!

Mennyit szánsz rá? Egyébként csak akkor cseréld ki ha tuningolsz vagy csendet akarsz.

Max. 10 ezer
sztem annyi elég nem ??
tudnál ajánlani ???
Én pl. régebben ezt néztem ki
CPU PRIMECOOLER HYPERCOOL III+ CU UNIV. LED
és 5500 FT-ba kerül , sztetek megéri ??
[Szerkesztve]

1. használd a válasz gombot hogy mindig egyértelmű legyen
2. nem mondtad hogy tuningolsz-e vagy csendet akarsz
3. szerintem egy ac freezer64-nél nagyobbat ilyen procira nem érdemes, az 5ezer körül van

[link] egész pontosan 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

jó ár
és jó cucc 

már akinek...te is mondtad hogy őrült vagyok
hát ha egyszer ez az igasság! 

várjál, még most forrasztok tápot a héten meg szilikon rögzítők és fóliázás...ez már betegség

Hogy annyira ne offoljunk a szilinkon rögzítésnek szerintem van értelme, már énis elgondolkodtam rajta.
Sziasztok! 
Elgondolkoztam egy E6300-ra vmi jóféle (by Borat
) tuningos hűtőn. Milyet lehetne venni? Árban nemtom, monjátok, milyen a jó hűtő
Menjen, mint az állat, ha tuningolok, és kell a kakaó, akkor akár még hangos is lehet, nem akadály 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Thermalright Ultra-120 eXtreme 16k 
meg vmi brutál venti rá pl. [link] és ez még halk is, csak szélzaj lesz 
Nahjó, asszem kicsit elnéztem a dolgokat 
Akkor maximalizáljuk 10k-ban a témát
+ venti 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Scythe Ninja Rev.B, 10-11k, és még kapsz hozzá egy tűrhető ventit is. 

Sziasztok!
Melyik proci hűtő a legjobb c2d e6850 procihoz 
h2o. ha lég, akkor pl cooler master hyper tx, de mehet rá egy ninja is.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Bocsi !!Mostmár ígycsinálom !!!
Tuningra szánnám
És köszi a válaszokat !!

nézz körül a bazárban, de ne Zalman-t, hanem hyper tx-et vagy freezer7-et keress inkább.
By(e) Tothbe
Ez eltévedt.. Sry!

Sziasztok!
Egy c2d e6400-ra milyen hűtőt érdemes venni?Fontos,h tuninghoz kellene!
Üdv.
ja hogy az igy kb olyan..

Árat nem irtál!
link
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

az igaz
Hát nem nagy a költségvetésem,annyit mondok!
Szimpatikus nekem is a hypertx.Meddig lehet vajon felhúzni vele,egy jól szellőző házban?
Üdv. 
ja hogy az igy kb olyan..