köszönöm mindenekinek a tanácsokat!
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company
köszönöm mindenekinek a tanácsokat!
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company

Sziasztok! Szakértők véleményét kérném, hogy milyen léghűtést ajánlotok egy AMD Phenom 9950-es CPU-hoz. Ár érték arányban gondoltam, zaj nem számít csak jó legyen a hűtéshatásfok. Segítségeteket előre is köszönöm.

Tuningot akarsz?

Igen. Azért nem mindegy. Most egy Zalman 9500 van bent de már 3200Mhz-n 70C fokos a proci.

Xigmatek HDT S1283

Köszi a segítséget srácok. Esetleg egy ThermalRight HR-01-ről mi a véleményetek?

Ez is nagyon jó hűtő. Itt elolvashatod róla a tesztet.
Friss értesüléseim szerint (x58 as topik
) a nehalem es alaplapokba nem lessz kompatibilis a lga775 ös hütők rögzítése
, de ez még nem 100%
aki tud az pontosítson,
[ Szerkesztve ]
UpTheBruce!
Én is azt olvastam valahol,hogy nem fog egyezni.Távolabb lesz egymástól a 4 furat ahova a hűtőt kell fogatni.De gondolom pár ezer ft-ért kapható lesz majd olyan átalakító amivel a régi hűtőket is lehet vele használni.
valószínű, csak kérdés mennyiért ? mert ha ráírják hogy 4K akkor az nem már buli,
UpTheBruce!

Csak vissza kell olvasni ebben a topicban vagy használni a keresőt (pl LGA1366 vagy nehalem címszóval...) és mit talál az ember: [link]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Egy utolsó kérdés: Cooler Master V8 egy 9950-es Phenom tuningolt hűtéséhez hogyan szuperálna hosszú távon? Vagy ezt a kérdést még korai feltenni mivel még nincs róla egyetlen épkézláb teszt sem?

Van róla teszt, do google.... Kb. a TRUE-val van egy szinten, szóval a legbikább hűtők között van.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
hát igen, durva, ha most megveszel egy hűtőt 10000ft felett, fél év mulva platformot váltasz, és nem jó a hűtőd hozzá...:S
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
Azért gondoltam,hogy olcsóbb átalakítót venni akár 2-3k-ért,mint venni egy másik hűtőt 10-15k-ért.
az viszont csak drágább hűtőnél éri meg.
mert pl az 5000ft-s asus triton70emre nem érné meg a 2-3K-s átalakító:S
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
Nyilván.
De te az elöbb 10k-s hűtőt említettél és én arra értettem az átalakítót.A másik meg az,hogy az új hűtők milyen áron lesznek majd kaphatók és persze milyen hatásfokkal.
Viszont ha kiadják ugyanezeket a hűtőket csak más felfogatással akkor lehet érdemes lesz cserélni.
hát igen.
de ezekre még várhatunk, mire kiderül..
Ja ezen még ráérünk aggódni.
Amúgy is érdemes várni kicsit,a megjelenéskor biztos drága lesz még ez az új cucc.

Sziasztok.
Szeretnék venni egy ilyen processzor hűtőt - Zalman
Annyi problémám van hogy nem látok sehol sem arról adatot hány Pin-es a csati ? 4 pin-es kellene.
V.ki tudna segíteni?
Keep The Vibes
Control Method PWM Control, Auto Restart
Azaz hőmérséklet vezérelt és 4pines
Hali!
Lehet rossz hejre irok, de ez egy pörgö topik!
Esetleg tud vki segiteni 80*15 ventit hol lehet venni?
Válaszotokat és segitsgeteket elöre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

Köszönöm 
Keep The Vibes
boltban
köszönöm a kielégitő válaszod, azt hittem csak ugy lepottyan majd egy az égből!

mégis hol? - néztem depo.hu, árgépet, különböző modder boltokat, kérdeztem Nyugdijast is! de sehol!
Itt nézz körül.Silenx-be biztos lesz olyan,kérdés,hogy megfizeted e.
Boltokban... Vagy itt az apróban. De ennyi kreativitásod nincs? 

Sziasztok
A procihűtőm egy AC Alpine64. minden szempontból meg vagyok elégedve vele.
de sajnos már 3 éve dolgozik. nagyon is hatásosan.
most sincs még semmi baj vele, csak hát eljárt felette az idő.
viszont azt olvastam róla, többek közöt
az AC honlapján is, hogy 400.000 óra üzemidőt adtak neki.
Létezik ez? mivel a legtöbb hűtő 30-50.000 óráig van saccolva.
kivéve persze egy-kettőt. pl:Scythe.
szóval mennyire lehet hinni ennek az adatnak?
Üdv.
szerintem azért kicsit sok az a 400.000 óra...
meg azért vegyük figyelemben, h sztem már a 20000. órájánál lehet előjön az, h csapágyas lesz:S
irtam googleba, néztem árgépen de egy magyarországi boltban nem találtam! apróban sincs, legalább is tegnap nem volt!
PcGear-t néztem, ott nem vettem észre
köszönöm a segitséget!
Tessék, ez 80*80*15-ös.
www.fordfocus.hu
Köszönöm! ennyire nem elterjedt méret ez amugy?

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Helló! Valaki esetleg tud nekem tesztet vagy árat mert semmit sem találok a Cooler Master V8-V10 vagy V12 modellől! E8400 tuningoláshoz kellene!
köszi

V8,

Tesztet csak én nem találok vagy tényleg nincsen
Köszi a linket 

Nincs mit,de tesztet én sem találtam itt Ph-n. De kutakodj csak külföldi oldalakon biztosan van valami.

Ne legyetek már ilyen bénák, a google-t tudod használni? Beírod, hogy "Cooler Master V8 review" és olvashatod a teszteket. Meg csak kérdezni szoktál, olvasni nem? Pár hsz-el visszább u.ezt a kérdést tették fel..... OMG az info-világ korában ennyit nem tudni.

Sziasztok.
AM2-es 3100 Sempronra kellene egy jó kis hütő.Olyan formájú mint a gyári.A lényeg, hogy lehessen rajta cserélni a ventit.Én olyan 8cm-esre gondoltam.
A gyári AMD hütője nekem kicsit zajos az irodába.Ha azon lehetne ventit cserélni, akkor megfelelne.
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

Vegyél rá egy CM Hyper tx2-őt vagy egy AC Freezer Pro-t.

Hello.Celeron 440 -re kéne nekem megfizethető passzív hűtés vagy valami extra halk aktív.Ki mit ajánl?Tapasztalat esetleg?Netezős gépbe kell nem kell, hogy brutálisan hűtsön mert sosem lesz terhelve a proci.

Sajna egyik sem fér be a mAtx házikómba 
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!
az amd gyári hűtőjét is lehet cserélni, csak egy halkabb és kellő teljesítményű 7cm-es venti kell

Üdv srácok! milyen procihűtőt ajánlotok C2D E8400-re? legfontosabb szempont h halk legyen és 10K alatt... Asus Silent Knight II?
http://anakondarrc.hu

Hmmm, mondasz valamit. 
hát sztem az nagyon jó választás hozzá
tudom 
A silent knight-ról sok jót írtak a tesztekben csak azt nem,hogy halk.Legalábbis úgy emlékszem.