Két különböző bordával mérted ráadásul?
Akkor mi értelme van annak amit eddig leírtam?
Azonos bordával nem lesz soha 8°C különbség, csak ha valamit elqrsz valamelyiknél.
(#28000): Nagyon cseles figura vagy 
[ Szerkesztve ]
Két különböző bordával mérted ráadásul?
Akkor mi értelme van annak amit eddig leírtam?
Azonos bordával nem lesz soha 8°C különbség, csak ha valamit elqrsz valamelyiknél.
(#28000): Nagyon cseles figura vagy 
[ Szerkesztve ]

Jáj istenem.. legalább törted a fejedet ![;]](/dl/s/v1.gif)
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

Érdes ember vagy, ezt ugye tudod? Azért egy fontos információt hagytál ki a sztoriból és ez nagyon nem mindegy.
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer
(#28004) stranger28 válasza Tothgera30 (#28003) üzenetére
Én is beleástam magam a tesztekbe bánatomban, hogy elb@sztam. Erre... 
I'm a fuckin' djentleman. http://www.youtube.com/watch?v=lqR7-GYW0iM

lényeg benne volt 
(#28004) stranger28 : 
[ Szerkesztve ]
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI
Szerintetek az normális hogy egy i3 530 3,52GHz@1,15V + AC Freezer 13 hűtő játékok alatt, akár 60 fokos maghőmérsékleteket eredményezzen? A ventilátor fordulatszámát belőttem 1500-ra és így produkál ilyen értékeket. Pasztázás nem lenne jó vagy a sima/olcsó paszta ennyit tud?
A házam egyébként szellős.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...
(#28007) Tothgera30 válasza csucsbicep (#28006) üzenetére

Elvileg igen, nekem picit magasnak tűnik, egy újrapasztázást megér a dolog.
ui.: Olcsó ezüst pasztát kerüld!
[ Szerkesztve ]
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

Ott valami elég sz@r lehet vmi..
Nekem a másik procimon 1.440 V i5 750 az ezelőtti procim 65 fokig ment max.
Az aláírásomban szereplő proci hütővel.
[ Szerkesztve ]
(#28009) csucsbicep válasza Tothgera30 (#28007) üzenetére
Most pasztáztam újra ilyen olcsó ezüst színű pasztával.
(B)lizRRR(/B)
Na legalább van vmi támpontom. De ez komolyabb hűtő gondolom, mint az enyém.
MOD: Akkor tudnátok vmi jobb pasztát helyette? Ez volt csak sajnos a választék...
[ Szerkesztve ]

Én még mindig az MX2 mellet voksolok. 
(#28011) Tothgera30 válasza csucsbicep (#28009) üzenetére

Noctua NT-H1
Köszi a segítségeteket.
A pasztát ti a procira vagy a hűtőre szoktátok kenni?
+1.
MX4 hőfokokban egy AC7proval hozott egy fokot, polírozott IFX14el nullát (cpu políros). jobb kenhetőség nem ér szerintem annyit, amennyivel drágább.
thermalright pasztánál az MX2 olyan 3 fokkal jobb.
noctuát nem ismerem, mx2höz képest merre van?
csucsbicep procira, annak kisebb a felülete általában. a bordára kenve paszta egy része lelógna a hűtőről, az meg nem jó.
pl bankkártyával, de akár ujjal is vékonyan fel lehet vinni. vannak, akik az 5pöttyös kirakásra esküsznek, én egyenletesen szoktam felvinni.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Nem először pasztázok. Eddig én is a cpu-ra kentem mindig.

Sziasztok!
Én olyan hűtőt keresek, ami elfér a keskeny méretű (180mm-es) házamban.
Egy AMD 630-hoz kellene. (ASROCK 880GM-LE, ramok bordamentesek)
Olyan megoldás kellene, ami hátrafele fúj.

Helló fórumozók 
Azt szeretném megkérdezni hogy ha nagyon nehéz a cpu hütő mondjuk 1kg akkor az miért akkora baj?
Most ahogy olvasgattam a vízhütésről meg ilyen fórumokon jártam ott mindazt írják hogy nagyon meghajlítsa a nyákot a nehéz léghütés meg satöbbi de az miért akkora nagy baj?
Kérlek magyarázzatok nekem 
A nehéz léghűtőkhöz van hátlapi merevítő, mint a vízhűtő blokkhoz is, így nincs gond a súllyal.

Lehet venni direkt alaplapi hátlapi rögzítőt...
A pontos neve crossbrow.
PC-GEAR-nál lehet kapni

aha
De akkor nem értem hogy mi a gond a léghütéssel mert akkor nálam egy ilyen víz vs levegő ből a levegő kerül ki győztesen 
Jah valmi olyat is olvastam hogy az ilyen extra szuper nehéz(kicsi túlzás
) hütőket csak fekvő gépekbe ajánlják páran...
nekem 1.3kiló jelenleg a hűtőm (+200g a hátlapon). 2.5 éve megy álló házban ezzel a konfiggal, súlyra közben volt 1.0 és 1.4 kiló között minden.
azért backplateja van.
csavarokat elnyírhatja a hűtő súlya, meg ha az ember rosszul teszi fel, akkor a magok között 15fok különbség is lehet
. mondjuk szállítani csak óvatosan szabad, de ez a gép összeszerelve eddig egyszer ment ki a szobámból, akkor is kétszer 100 métert.
BioNiCMaN: na igen. ezért jobb a thermalright féle H felfogatás, ott két lépcsőben lehet rögzíteni a hűtőt, és a lap felé a felfogatást még hűtő nélkül lehet rendesen beállítani. a backplate+rögzítőmechanizmus miatt pedig a lap nem hajolhat sehova.
ugyanakkor berendeltem az avatarod utolsó pillanatban előre, kb az utolsó helyről, ahol még volt augmented edition
remélem meg fogja érni, ez az első alkalom, hogy játékot veszek előre (és második, hogy megjelenés hetében már tolom... első a final fantasy 8 volt
)
[ Szerkesztve ]
Én nem mertem még megvenni, bár az előző két rész megvan dobozosan és Steam-en is. 
Tiszta hülye vagyok, megveszem én is, úgyse bírnám ki nélküle. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]
nekem is az volt a motiváló, hogy az augmentedet elkapkodják úgy néz ki. collectorsot is, de egy bábuért nem adok dupla árat
más kérdés jövő héten ismerkedőshét lesz a gólyáknak, szóval megint nem lesz időm játszani. emiatt is gondolkodtam várni két hetet, de ugye mivan, ha nem kapok AEt?
nekem az első még gurusan, másodikról meg lecsúsztam... steam kompatibilis bankkártyát meg még nem merek kiváltani, mert csúnya vége lenne.

Sziasztok!
Egy Core2 Quad 9300-hoz milyen hűtőt ajánlotok, mert egy kicsit kezd a hócipőm tele lenni a 60C fok feletti értékekkel?!
Most egy CM Hyper TX2 van rajta, kicsit áttalakítva, de így se jobb (csak 1-2 C al)
Válaszotokat előre köszi!
Ha idegesít, cseréld le F13Prora..de egyébként nem gáz a ~60°C..nyár van.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Vagy Xigmatek Gaia. Olcsóbb és rendes csavaros lefogatása van ami nem fárad el olyan gyorsan.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Hogy ennek a Hyper TX3-nak milyen gagyi a kivitelezése, sose gondoltam volna. Pl a ventillátor tartó kampók milyen igénytelenek, plusz a leírásból ki se derül hogy kell felrakni őket, így elvoltam vele 10 percet, mire rájöttem hogy kell felrakni. A hűtő alja is olyan, mintha reszelővel átmentek volna rajta.
Ha megveszel egy drágább bordát ami ugyan így sz*r, ha alaposan megnézed akkor még jobban elkeseredsz, mert van. Sorjázási "hiba" gyakran előfordul például.
A "gagyi" drótos felfogatás meg már elég gyakori.
A péklapát kezemmel a Silver Arrow drótját is úgy tekertem ment.
Elsőnek a Ninja-n találkoztam a dróttal, úgy ráraktam, hogy alig bírtam levenni, mikor rájöttem hogy kell meg csak röhögtem.

Mondjuk előző gépemben egy Galcaltech Igloo 7310 volt, azt meg olyan jól megoldották, hogy a táp felé fújta a levegőt, nem hátra. Amikor vettem azt hittem, hogy a S939miatt van, de nem, a mostani AM3-nál is ugyanúgy állt volna. A CM-nél legalább át lehetett rakni a felfogatót, hogy hátrafelé álljon a hűtő.
Viszont a Glacialtechnek gyönyörűen fel volt polírozva az alja.

Milyen huto a Corsair A70 ? Jelenleg egy Hyper TX3 -am van de nagyon ugy tunik keves a i2600K-hoz. A NOCTUA NH-D14 -t kicsit dragalom, es egy megfelelo hutest keresek, ami azert nem egy vizhutes araval vetekszik.
A Corsairrol azt hallottam, hogy nem sokkal marad el a Noctuatol hutesi teljesitmenyben, ellenben fele az ara.
Van valakinek tapasztalata veluk ? Esetleg masik tipus, ami 10k korul mar megkaphato es megfelelo minoseget kepvisel ?

Szerintetek megérné leváltani a Phenom II x4 955 hűtőjét egy CM Hyper TX3-ra?
Egy biztos ez a hűtő nagyon hangos, de azt mondják, hogy a CM-nek is van habgja 2000 rpm felett, de véleményem szerint nem lehet akkor mint a gyárié.
Szerintetek?
bajaki felhasználónak 16 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Syantech termékeket nézd meg (Nunja 3 vagy Mugen 3).
Olcsóbbak és tuninghoz is elég, ha csak nem akarod agyonhúzni.
Nekem 212+ van és 32 fokos szobában 33 alaplap hőmérséklet mellett idle 38, load (prime-al) 60.
[ Szerkesztve ]
BC2 - BF3 - Origin nick: SI-I3R1FF

Ha nem akarsz nagy tuningot, de csendes legyen, akkor a freezer 13 jobb választás
Nekem freezer 13 van 1300-1400-on megy és szinte semmi hangja, a proci 3600-on megy
(#28035) csucsbicep válasza Malibutomi (#28034) üzenetére
955-el használod?

A Corsairrol azt hallottam, hogy nem sokkal marad el a Noctuatol hutesi teljesitmenyben, ellenben fele az ara. - Persze kétszer olyan hangos, ha az nem zavar akkor vedd meg.

Sziasztok.Az miért van,hogy az everest a cpu-t 88fokosnak irja,a magokat pedig csak 40-42 fokosnak?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

Aida teszt 10percig 4200-al ment a proci,66fok.Ez jónak számit?Hütő fordulata 1500.

Igazabol az zavar engem, hogy tul draga a Noctua mint irtam, kozel annyiba kerul mint a Corsair H70, ami mar vizhutes.
Par tesztnel meg azt irtak, hogy az A70 nem olyan hangos.
A70 dual fan low setting 36.1 dbA
A70 dual fan high setting 37.3 dbA
N-D14 dual fan 43.1 dbA
Mashol meg azt irjak az A70 a hangosabb 5-6 decibellel.
N-14 49 dBA
A70 56 dBA
Szoval mar nem tudom mit vegyek viszonyitasi alapkent. Ezert lenne jo megerosites.
Esetleg valamelyik Scythe Mugen 2 vagy Mugen 3 ?
Vagy milyen a ZALMAN CNPS10X Performa ? Ez is jo volt a tesztekben meg kicsivel volt csak hangosabb mint a D14, 3 dbA-val es ez 10k korul kaphato.
Szeretne a Corsair halk lenni, a H70 meg kompakt (játék) "vízhűtés".
Nekem a Noctua se halk teljes fordulaton ami 1300 körül van, az A70 még fölötte kezd fordulatban.
[ Szerkesztve ]

Nekem performa van,fent irtam mennyire hűt.Hangja max fordulaton sem zavaró.

Ez így kb. eléggé értelmetlen. Ha van pénzed D14-re akkor azt vedd, leszabályzod a ventieit, vagy csak lecseréled egy 800rpm-esre és kész a csöndes hűtő. Az A50-et vagy A70-et lassú fordulatú ventivel megspékelni elég nagy hülyeség lenne, mert ahhoz kell a magas fordulat, és akkor hozza azt a szintet amit mondjuk egy D14 jellegű hűtő alacsony fordulaton is hoz. Mivel ha jól látom nem írtad milyen procira kellene, de ha nem lesz tuning, vagy mondjuk egy 4 magoson 4GHz fölé nem tolod akkor egy Ninja3 is elég lesz, ahhoz egy alacsony fordulatú venti van, mert ritkák a lamellái, de bőven elég.

Ertelmet adok a mondatodnak akkor, mivel leirtam mar mire keresek hutot.
"Milyen huto a Corsair A70 ? Jelenleg egy Hyper TX3 -am van de nagyon ugy tunik keves a i2600K-hoz. A NOCTUA NH-D14 -t kicsit dragalom, es egy megfelelo hutest keresek, ami azert nem egy vizhutes araval vetekszik."
Igen valoszinuleg lenne tunning is.
Tehat akkor az A70 bar jo hatasfoku huto, kiesik. A Zalman CNPS10X Performarol velemeny? Bar latom valaki megemlitette az elobb, mar csak azt kell kibogarasznom, hol is van az a hozzaszolas.

Oh, már látom, attól függ hogy tuning is lenne azon a 2600k-n vagy sem? Egy D14 vagy Silver Arrow erősen ajánlott lenne ha feszelni is akarod.

Hali vegyél egy Brocken-t és el lessz vetve a gondod,,Nekem is az van és nagyon állat.. Bár a felfogatásban nem vagyok teljesen biztos hogy stimmel.. jár hozzá intel lefogato keret de nem tudom melyik platformhoz mert intel témában nem vagyok otthon..
A politikusok a javadat akarják. Oda ne add nekik!
Halló!
Igen valoszinuleg lenne tunning is.
Mert így tényleg csak nagyobb kavar lesz.

Hat, nem tudom, a tesztek alapjan a CNPS10X Performa mogott vegzett szinte az osszes tesztoldalon, ahol megneztem.
A vegen meg kenytelen leszek D14-et venni, pedig 20k-t igazan sajnalok kiadni egy leghutesre.

Mugen 3 lett belőle...
És egy megjegyzés:
A Scythe -nek a jó qrva anyját, az egyik rögzítőt kissé meg kellett reszelnem, hogy rendesen a helyére menjen 
Aki úgy véli, hogy nem lehet valamit megcsinálni, legalább ne gátolja azt, aki éppen csinálja.