Érdekes az a honlap mert Achilles-ből csak a sima 1284-et mutatja,de ha rákattintassz akkor meg a C adatait mutatja.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
sz.j
(PH! kedvence)

Zalaymate
(senior tag)
Köszi srácok! 
Jól sejtitek, egy szerver házba lesz, amit én moddoltam. Így amit mértem az 12 cm a max magasság. (asszem
már régen mértem) Szóval ezért gondolkodom a Zipang-on. De majd még méricskélek jobban is! hátha....
A Ninja nagyon tetszik!
[ Szerkesztve ]
(= Zala =)

EmperorDraco
(lelkes újonc)
Hát, igazából ezeket néztem ki a weboldalukról valamiért, most még csak ismerkedek velük.
De szerintem akkor Xigmatek lesz majd.
THX!
Draco
Most rendeltem én is egy Xigma-t,kiváncsi vagyok milyen lesz.Nagyon jókat olvasni róla.
Viszont S1283-at akartam,de sehol nem kaptam.Legfeljebb Red Scorpion lett volna.

Tuncay
(újonc)
Helo, én nekem egy q6600 am van (core2quad) és ráraktam egy Zalman CNPS8700 at (egyébként led-es szóval kéken világít). A proci fel van húzva 2,4-ről 3 ghz-re, és a zalman kegyetlen jól viszi. Legkisebb fordulatszámon sem éri el a 60 fokot a proci még crysis közben sem. Én azt ajánlanám mindenkinek, mert fekvő típus (alaplapra ráfekszik nem pedig áll rajta mint egy torony) és így kevésbé terheli meg a socket-et. Ráadásul nagyon durván jól hűt. Amúgy az ára kb 10000 forint körül van.
[ Szerkesztve ]
Szerintem 1,5 év alatt megoldódott ez a problémája.Én a magam részéről jobban szeretem az álló hűtőket.

Zalaymate
(senior tag)

(= Zala =)

Zájec
(PH! kedvence)
melyik a legjobb CPU cooler amelyik a lapra meröleges hütésü ?
Scythe Zipang, az új TT Typhoon.
nah az EE se kapni most nálunk, egy hónapja láttam pixelbe 13K ért, akkor nem vettem meg mert hogy jön a C és az majd lenyomja az árakat, de még külföldön se került fel a polcokra... nem értem miért 
UpTheBruce!

Zájec
(PH! kedvence)
és a Cooler Master Gemin2 
talán méretesebb is a felsoroltakhoz képest..
valami Teszt nincsen véletlenül ahol szerepelnek a felsorolt hütök ?
ha valaki belinkelné .... 
Gemin előnye, hogy a két venti miatt elég jól hűt. A ramokat is, ami azért hasznos. Felszerelni eléggé körülményes de ha nem szeded ki naponta akkor egyszer kibírható. A nagyobb probléma az, hogy ami nálunk volt tesztre az nem feküdt fel a procira rendesen így kb sz@rt se ért, mert csak a cpu feléhez ért hozzá. Pedig többször is le-fel lett szerelve.
Remélhetőleg ez egyedi probléma volt.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Zájec
(PH! kedvence)
igen, terebélyes nagysága van és nem magas... ezért tetszik..
két ventivel jól hüthet , hát még ha egy 25cm szélmalomventi is ott figyel.. 
az hogy kürölményes a felszerelés , az nem érdekel... megoldom, ügyes gépész vagyok.. a mostani hütömé se egyszerü... de ez nem tántorit el.. 
Akkor sztem a legjobb választás a lapra merőlegesen fújók közül. Gondolm a ph! tesztet olvastad róla...
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Stock hűtőkkel szerencsér még nem volt dolgom, de tesóm gépébe most egy E7300-as kerül és a gyári hűtése. Kérdés, hogy ezzel mennyire fog melegedni? Alapon gondom nem gond de tuningban ne számítsak sokra ugye? Pasztát élből cserélem természetesen, kap jófajtás MX2-t.

eszgé100
(senior tag)
Sziasztok!
Milyen hűtőt tudnátok ajánlani egy régi 2500+-os Athlon xp-hez?
Már 4 éve a gyári van és már nagyon kezdi felmondani a szolgálatot.
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]

eszgé100
(senior tag)
bocs kétszer ment
[ Szerkesztve ]
Pár napig nálam is ment a gyári hűtővel míg meg nem jött az új.De tuningot nem merészeltem,amúgy nem melegedett nagyon.
Dobj rá egy TX2-t olcsó pénzért,ha komoly tuning nem lesz az igényeket kiszolgálja.
A titan nano grease jó , amit itt ph-n árulnak?
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
Mennyibe kerül?Mert 1400-ért van MX2,annál jobb pedig nem kell. 
200Ft 1 gr
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
200ft
Hát ezzel nem veszi fel a versenyt az MX2,legalábbis árban.Mondjuk az MX2 asszem 4gr.
[ Szerkesztve ]
Aham, tesóm gépébe megy. Tuning nem lesz, ez alapon is kihajtja a 8800GT-jét. Este összeraktam a cuccot és még rézmgja sincs ennek a hűtőnek...
De most megnyugtattál.
mod: Hol 1400 a MX2? 1800-ért láttam. Az már majdnem egy doboz cigi ára.... 
[ Szerkesztve ]

Zájec
(PH! kedvence)
igen , olvastam a PH-s tesztet... ( ott nem voltak nagy kaliberü versenyzök )
de aztán találtam egy külföldi tesztet ... ahol végülis annyira nem rossz , de nekem több kellene ,igy lemondtam róla...
marad a jelenlegi hütö... nem variálok.. : 
meg a GEMIN2-nél nem férnének el a jelenlegi TR HR-07 ramhütök...
ez is befolyásolo tényezö,, tehát akkor ramot is kellene cserélni..
Akkor nem éri meg a csere sztem sem.
Nyugdíjas kollégánál van az mx2 1400-ért.
Cooler master GeminII passzívan h boldogulna a procimmal?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

oecsi
(újonc)
hali, leehet nem ide kéne írni, de kérdésem, volna:
ki milyen hűtőt ajánl egy C2D E6550(1333FSB,4MBcache,2,3Ghz)
én ilyeneket találtam:
Spire CoolFin SP510-1U S775 réz borda
http://www.depo.hu/thermaltake/cl-p0480_blueorb_mini persze réz anyagból.
ill esetleg vízhűtés.
kérnék szépen tanácsot,
köszi ha lehet priviben is.
a procit húznám majd oylan 3Ghz 3,5-8Ghz-ig ha olyan a hűtő. árkategóra max10k. de bármit megnézek, ha többe kerül akkor is.
előre is köszi
Hát én ezt a hűtőt nem ajánlom ha nagyon húzni akarod.Vízhűtés meg ennek a pénznek a sokszorosa,persze a leghűvösebb.
Ha 10k-t rászánsz akkor Xigmatek S1283,Scythe Ninja2,Thermalright HR-01 Plus,TRUE,ilyesmi kategória.
Utóbbi kettő használtan marad 10k alatt.Ezek jól hűtenek és a hanggal sem lesz probléma.

hoby36
(senior tag)
Hellotok!Szerintetek a 8400-as procihoz megfelelő lehet ez a borda?[link]
Vagy ti mit ajánlotok hasonló árban?
[ Szerkesztve ]
A logikában semmi sem véletlen!

Sdi
(PH! addikt)
Ha nem akarsz nagy feszemeléses tuningot, akkor elég az.
Giants az isten :)

hoby36
(senior tag)
Nem akarom nagyon húzni.1-2 száz mhz beleférhet?

jenei92
(senior tag)
annyi szerintem bele,a kolléga a fesz emelést nem ajánlja amit alapfeszen bír a proci azt lazán lehűti.. 

Sdi
(PH! addikt)
Amit elbír stabilan alapfeszen, azt adhatod neki, azzal meg fog simán birkózni.
Giants az isten :)

hoby36
(senior tag)
Köszönöm mindkettőtöknek. 
nos?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |

elfelejtette
(PH! kedvence)
Hy!
Ezt olvasd el. Itt azt írják, hogy passzív üzemű próbálkozásnál egyszerűen lekapcsolt a gép.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
de ott a procik is eléggé melegedősek voltak

AstraCDX
(fanatikus tag)
Sziasztok !
AMD Athlon 64 X2 4400+ processzor gyári hűtését szeretném lecserélni .
Az elérhető legcsendesebb megoldást szeretném !
Melyik a lehető legcsendesebb hűtési eszköz erre a processzorra, a vízhűtésen kívül ?
Köszi !
Üdv.
Astra

dave93
(őstag)
Hi!
Q6600ra kellene nekem 4kig hűtő. Melyik a jobb?
CoolerMaster TX2 vagy Freezer Pro 7? Esetleg van ezeknél jobb választás? Jó hűtők ezek? Köszi

jenei92
(senior tag)
akkor inkább egy ilyet 
(szánj rá egy kis pénzt d eezzel menni fog szépen a quad..
[ Szerkesztve ]

dave93
(őstag)
Köszi, de sok. 5k alatt kell.

jenei92
(senior tag)
Asszem a tx2 erősebb, de hangosabb is mint a freezer.
4magra 4ezer alatt?
lehetetlen...
akk inkább maradjon a gyári.
nem az a proci, ami alá elég egy olcsó hűtő

dave93
(őstag)
Értem. Akkor mi az amit már érdemes rávenni?
Nekem TX2 van rajta és 3.2Ghz-en megy a CPU és még a nagy nyári melegben is megállta a helyét, bár volt hogy akkor max-on kellett járatni a ventit.
De átlagos szobahőmérsékletnél elég ha 1300 körül forog és akkor még a hangja is nagyon pici.
Ha nem akarsz nagy tuningot, akkor elég a TX2. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

dave93
(őstag)
Köszönöm!
És Te miért a TX2-t választottad, miért nem Freezer Pro 7et? 

AstraCDX
(fanatikus tag)
Hali !
Van valakinek javaslata erre ?
Közben én is kotorásztam, és ezeket találtam .
Cooler Master Hyper TX 2
és
GlacialTech Igloo 7700 MC .
Jók ezek ?
Melyik felelne meg jobban, ha elsőrendű szempont a csendesség ?
Vagy egyéb javaslat ?
Üdv.
Astra