Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#1001) Laraxior válasza deicide (#999) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én a 61et néztem :) :B
Atinál is van 16xq?..úgy tudtam nincsen :B

Szatesz: itt már elvérzik :) nem atyaúristen a GTX..csak itt-ott beleköp a levesbe :)

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#1002) prime77

prime77
(kvázi-tag)

Értelek de van valami kis progi vagy file amivel meg lehet csinálni a very highot XP-n is.....És állítólag jobb is mint a DX10 Vista...Volt itt egy srác ő volt ezeknek a nagy mestere.Ő írta ezeket....Sztem ismeritek is...Ha jól emlékszem Feka volt a neve.
Azért jó nektek....Laraxiornak ott porosodik az E8600-a...Hát igen....Micsoda gépek...Nekem meg egy 2500+AMD-m van egy ATI X800XT PE-val:) :B
Laraxior nagyon jól jártál a GTX-el...Akkor vetted meg még mikor jó áron volt a dolcsi:)Jókor jó helyen....
Szatesz!!!!Előre köszi a fullos tesztet de meg lehet azt egyébként csinálni hogy DX9ben very high legyen....Jah és a te cuccod is brutális...Csak ámulok:)

(#1003) Szatesz válasza Laraxior (#1001) üzenetére

Szatesz
(őstag)

De van...Ez volt a max azért ezt választottam...

Prime77: Köszi szépen...Igen tudom hogy meglehet..Csak azért raktam fel a crysist hogy megnzzem a benchet nem is akarok vele jatszani ..Ne haragudj de most nem rakom fel azt a nemtommit amitol dx10 es lessz ..És szerintem az nem is igazi dx10....De ha van más kérdés szoljatok és megcsinalom a tesztet...1920x1200 ig jo vagyok még... :))

[ Szerkesztve ]

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#1004) deicide válasza Laraxior (#1001) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja, én a screenshotokoat néztem, azért gondoltam... Ati-nál edge detect van, 32x-ig.

When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

(#1005) Laraxior válasza deicide (#1004) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ott is ott van a 61...csak az első map mindig a leglassabb

Csinálhatok én is 1920x1200-t de kétlem hogy ezzel a procival 30FPS ölé menne :(

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#1006) Szatesz válasza Laraxior (#1005) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Hát igen a jó öreg Q6600 elég komótos :))

(#1007) prime77 válasza Szatesz (#1003) üzenetére

prime77
(kvázi-tag)

OK Szatesz.....Semmi probléma....Köszi ezeket a teszteket is.....Egyébként nagyon jók az FPS-ek....Tutti lenne ha very highon menne igy:)De az még odébb van:)
Minden jót srácok és jó tesztelgetést nah meg gamelést!!!!!!!!!!!!!!!!
Laraxior ha te megtudod oldani a very highot azért megnézném mit tud a géped azkon a beállításokon amiket írtam....

(#1008) Szatesz válasza prime77 (#1007) üzenetére

Szatesz
(őstag)

én anno 1680x1050 en very highon 8xaa val átlag olyan 35 fps tudott a gépem..Szerintem ez elég jó....A warheadot is igy vittem végig és nem nagyon akadt meg...Ez a VGA nagyon jol birja a szüröket és a nagy felbontást.....Biztos vagyok benne hogy most 1920x1200 on veryhighon 8xaa val ismét elég jol teljesitene...(nem akadna be)

[ Szerkesztve ]

(#1009) rankesz válasza Szatesz (#1008) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Én anno a warheadet 1920x1908ba vittem végig 4x AA-val. Az 50i bugot leszámítva ami azóta ki lett cselezve nem volt semmi gond a játékkal, tökéletesn játszható volt.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#1010) Szatesz válasza rankesz (#1009) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Nem 1920x1080?

(#1011) Laraxior válasza prime77 (#1007) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

feltettem valami extreme quality modot..úgyhogy ennyi volt a benchmark :DDD íg éppen hogy 25-30 FPS-t kapok singleben a Crysisban :B viszont cserébe gyönyörű ;]

(#1012) prime77

prime77
(kvázi-tag)

Bravo srácok...Legalább vannak itt olyanok is akiknek ekkora felbontás és ilyen szűrők mellett is aránylag szépen fut a Crysis és a Warhead.....szerintetek 2009-ben lesz olyan single kártya ATI vagy Nvidia oldalról ami felülmúlja a nagy X2-őt?Single kártyára értem....
Ugye itt a fogyasztás is sok....Gondolom azért valamit csak összehoznak mindkét oldalról!!!!:)

(#1013) rankesz válasza Szatesz (#1010) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

de, csak nem volt itthon sör (pótolva :D )

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#1014) Laraxior válasza prime77 (#1012) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mindkét oldalon lesz... GT300 és a az RV870..ütős lesz mindegyik...

(#1015) Szatesz válasza Laraxior (#1014) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Azokrol lehet tudni valami?

(#1016) GuB3Ra válasza Szatesz (#1015) üzenetére

GuB3Ra
(senior tag)

[link]
Bár sztem nagyon kamu :DDD
Ha fele igaz az nv kiütve :D

[ Szerkesztve ]

MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

(#1017) prime77 válasza Laraxior (#1014) üzenetére

prime77
(kvázi-tag)

Köszönöm Laraxior!!!!! :R
Olvasgattam a találgatások topikban az RV870-ről...Ha igazak valamennyire az állítások akkor jövőre lesz olyan rendszer ami már maxon viszi ezt a kurva Crysis-t:)
Bár szerintem ezek még nagyon távoli dolgok és ha 40 százalék is igaz mindenből akkor már jó......:)

(#1018) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

megint csak nekem tunik ugy, hogy a hsz-ek 80%-a off? :U :(

I'm out.

(#1019) rankesz válasza westlake (#1018) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Nem hiszem, de mit lehetne írni arról ami működik? :D
Ha valaki benéz legalább láthatja hogy aktív a topik, és nem hiszi azt hogy azért van hullaszag mert nem érdemes ilyen vga-t venni...

(#1020) Produkció

Produkció
(senior tag)

4870x2 alá elég az enermax modu82+ 525W-os tápja? sztem elég de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra....

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

(#1021) eladohardver válasza Produkció (#1020) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

:DDDD e8500 4ghz 2x1G ddr3+2hdd raid0 4870x2 cod4-5 alatt max graf 400-470 körül watt monitorral együtt ami kb 50w szóval sztem karcsú az az 525w

de ezt már leírtam hátrébb kőne olvasni...

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#1022) Produkció válasza eladohardver (#1021) üzenetére

Produkció
(senior tag)

ph teszt szerint max 408W....ami alapján elég az 525Wos táp...

[ Szerkesztve ]

(#1023) Samanbacsii

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Most vásárolom épp a Sapphire 4870x2 kártyámat. Az ATI.com-ról tudom a legfrissebb drv-ket leszedni? A Sapphire oldalán van 8.12 catalist de nem jelenik meg az oldal... 64bit Vista-ra mit javasoltok? :R :R :R

" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "

(#1024) janos80 válasza Produkció (#1022) üzenetére

janos80
(senior tag)

én a helyedben ennyire nem élezném ki a tápot. szamold a procit is,meg a hdd-ket,odd-t, ramot,lapot,hogy ez mind fogyaszto. szoval az 525-ossel vigyaznék...

udv
Janos

proci polirozas: http://href.hu/x/h7s6

(#1025) janos80 válasza Samanbacsii (#1023) üzenetére

janos80
(senior tag)

szia

én 8.11-et hasznaltam és 8.12 beta-t. teljesen jol mukodott x64-es vistaval.
mod: ja és a 8.12-t lelehet tolteni a sapphire oldalrol :K

udv
Janos

[ Szerkesztve ]

(#1026) Samanbacsii válasza janos80 (#1025) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

:R

(#1027) eladohardver válasza Samanbacsii (#1026) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

lol ha nem játszol a géppel, akkor persze elég az az 525-ös. a válasz Produkció-nak szól

[ Szerkesztve ]

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#1028) Produkció válasza janos80 (#1024) üzenetére

Produkció
(senior tag)

a teljes rendszer fogyasztása volt 408W.....azért mondom hogy egy 525W os táp elég lenne sztem...

(#1029) Kecuhun

Kecuhun
(senior tag)

Van itt olyan ember, aki 500W-os (vagy ennél kissebb) minőségi táppal hajtja meg az X2-esét? :F

Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun

(#1030) deicide válasza Kecuhun (#1029) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem nincs, inkább mindenki felültervezi a dolgot...

When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

(#1031) Marked

Marked
(kvázi-tag)

4870 X2 beszerzését tervezem én is, szerintetet meik gyártótól érdemes? Én HIS-re gondoltam :)

Multiplatformer: PC, PSP 3004, PS3 Slim 250GB | PSN ID: Marked33

(#1032) Szatesz válasza Marked (#1031) üzenetére

Szatesz
(őstag)

én most láttam fent válogatott asusokat...90k ért szerintem az nagyon jó vétel... :K

(#1033) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Ha valakinek volt ilyen problémája akkor segítsen. :R

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#1034) PaniC_

PaniC_
(újonc)

Sziasztok.
Annyit szeretnék kérdezni h a HD4870 X2-nek hány fokosnak kell lennie?Ma jött meg és csak érdeklődök nehogy vmi baja legyen mert nem 1 olcsó mulatság.Gyári hűtővel,húzás nélkül.
Köszi előre is.

(#1035) janos80 válasza PaniC_ (#1034) üzenetére

janos80
(senior tag)

szia

én ugy allitottam be,hogy 70fok kornyeken tartsa a venti a magokat terhelve

udv
Janos

(#1036) PaniC_ válasza janos80 (#1035) üzenetére

PaniC_
(újonc)

Ezt gyári hűtővel sikerült elérni?

(#1037) janos80 válasza PaniC_ (#1036) üzenetére

janos80
(senior tag)

:K

(#1038) Henrico

Henrico
(kvázi-tag)

Engem is érdekelne a véleményetek és tapasztalatotok.. melyik gyártó 4870 X2 -ét érdemes venni? Köszi!!

(#1039) Samanbacsii

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Estét Mindenkinek!
Bent a Sapphire.
Kellett vennem olyan tápot amiben van legalább 3db +12v ág, és min. 18A -ek. (20 körül nettó, 3 év gar. viszi a gépet! Gigabyte. Jelzem ideiglenes. :) ) Fent a 8.12es működik. Bár az install nem ment simán, úgy harmadik restartra állt fel a rendszer. Most install a Vantage-t, hogy mit mér... mert szerintem még nem az igazi... Milyen értékeket lehet várni kb. egy most 3Ghz Q6600tól? Kártya persze alapon. (Azért az kemény volt mikor némi játék után váratlanul felüvöltött venti... :U majdnem kiejtettem az egeret... nem baj kap vizet akkor lehiggad.)
Egyébként 398-400w volt játék alatt de majd a Vantage alatt pontosabban látom...

(#1040) deicide válasza PaniC_ (#1036) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól szellőző házban 38-40%-on pörgetve nem megy nálam 70 fok fölé.

(#1041) eladohardver válasza deicide (#1040) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

az frankó az a 40% mit jelent fordulatra? nálam 40% 2500 körül 51% 3500 körül ... 40 el igényesebb gamenél már melege van... 51% meg má hangos... :( kár h ilyen gány hűtést fabrikálnak rá...

[ Szerkesztve ]

(#1042) Dashes

Dashes
(őstag)

Sapphire Atomic 4870 X2 link

(#1043) eladohardver

eladohardver
(senior tag)

a végleges 8.12 catalyst nem veszi vissza az órajeleket... Ati programozói folyamatosan nagyot alkotnak.... legalábbis nfsuc-ből kilépve....

[ Szerkesztve ]

(#1044) Szatesz válasza eladohardver (#1043) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Nekem meg eddig csak ez veszi vissza az orajeleket 507 re eddig csak a masodikat vettek vissza ....

(#1045) eladohardver válasza Szatesz (#1044) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

nem számít h visszaveszi e.... jó, lehet h mivel visszaveszi a jelet nem lessz olyan meleg a kártya.... de ha megnézed folyamatosan terhelve van a gpu- míg benem lépsz 3d-be boot után.... szóval még nem sikerált megoldaniuk a problémát... sajna

(#1046) eladohardver válasza Szatesz (#1044) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

nem számít h visszaveszi e.... jó, lehet h mivel visszaveszi a jelet nem lessz olyan meleg a kártya.... de ha megnézed folyamatosan terhelve van a gpu- míg benem lépsz 3d-be boot után.... szóval még nem sikerált megoldaniuk a problémát... sajna

hoopsz prime megy a háttérbe... sry

[ Szerkesztve ]

(#1047) Samanbacsii

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Estét...
Vantage alatt 440w volt a legnagyobb fogyasztás...
Nálam sem működik a 8.12-es. A második vga kártyát ténylegesen is lekapcsolja drv probléma miat... Mikor feltettem 8.11-est az is csak reboot után "javult" meg, előtte a víz textúrája teljesen elborította képernyőt :(
Nálam 33%-on megy a venti akkor még éppen halk. Ekkor 65-75fok 20fokos szobában. 3Ghz-n 4600 körüli a proc érték, és a duplája a vga.

(#1048) deicide válasza eladohardver (#1043) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még jó hogy nem tettem fel, csak a bétát...

(#1049) eladohardver válasza deicide (#1048) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

az is ugyanazt csinálja...

(#1050) deicide válasza eladohardver (#1049) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem XP alatt tökéletesen működik, visszaveszi rögtön bootoláskor az órajeleket mindkét magnál.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.