Sziasztok!
Van egy nagy problémám egy Asus 4870x2-es VGA karival!
A Samsung CRT monitorom maximális felbontása 2048x1536 80 Hz-en...
Néhány régebbi játékkal már megszoktam hogy hogy ezen a felbontáson illetve frissítési frekvenica mellett játszok azonban az új VGA karim nem hajlandó az 65 Hz fölé menni bármit próbálok tenni. Próbáltam már RefreshForce-ot, Powerstrip-et, de egyik segédprogi se vált be, ahogyan maga az ATI driver sem hajlandó ezt a frekvenciát biztosítani. Szóval bármit teszek csak 65 Hz-et kapok ezen a felbontáson. 
A régebbi VGA karimmal simán ment fullon a monitor tehát nem az gond.
Mivel először van ATI Radeon kártyám ezért gondoltam elfelejtettem beállítani valamit a CCC-ben, de akárhányszor néztem illetve állítgattam dolgokat a probléma nem múlt el..
Természetesen a legfrissebb 8.11-es drvier van fent.
Írtam az ATI supportnak is ezzel kapcsolatban, ezt válaszolták:
"From the information provided, the issue appears to be related to the way that the Catalyst 8.x driver is initialized. Check that the monitor is properly detected under Catalyst Control Center -- adjust Vertical and Horizontal Synchronization. Confirm that you have the latest driver installed from asus.com. Update your motherboard chipset drivers and monitor drivers (if applicable) and check that your MS EDID Report displays all the listed resolutions available. "
Minden driverem legfrissebb (tegnap tettem újra a rendszert 0-ról), Win XP 32 bit SP3 van fent.
Ha valaki tud légyszi segítsen, mert 65 Hz-et nem valami kellemes CRT-n 
Köszönöm!