Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#751) syC válasza zsolt1129 (#750) üzenetére

syC
(PH! addikt)

Nono, tegnap nem ezt mondtad :U

• De hova temetik a túlélőket? •

(#752) zsolt1129 válasza syC (#751) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

:DDD
Igazad van.

(#753) polo493

polo493
(fanatikus tag)

lenne egy kérdésem ,van egy sapphire 4870x2 kártyám, és crysis warsnal a bokrok fehéren villognak ,ez most diver hiba ,vagy az hogy 2x1gb ramom van?

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=polo493&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#754) zsolt1129 válasza polo493 (#753) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Warhead-ot akartál irni igaz? De igen. Driver. Melyik van fennt?

(#755) DigitXT válasza polo493 (#753) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

A Crysis Wars az milyen játék?
Lehet, hogy valami speciális téli
"villogós-havas-bokros" kiadás?

(Egyébként azt nem írtad, hogy
milyen drivert használsz, meg
úgy általában sincs kitöltve a
konfigod az adatlapodon...:DDD)

zsolt1129: hm, 7 másodperc.:D

[ Szerkesztve ]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#756) polo493 válasza DigitXT (#755) üzenetére

polo493
(fanatikus tag)

a wars csak multiplayer
a warhead csak single
driver 8.10

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=polo493&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#757) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Ez durva, ekkora pangást...
Ezek szerint mindenkinél minden f@sza :)

[ Szerkesztve ]

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#758) mad1 válasza rankesz (#757) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Bezonyam...Remelem nallad is.. ;)

Ne szemetelj ! / Steam..

(#759) Laraxior válasza rankesz (#757) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

annyira fasza..hogy be sem tudnak lépni a topikba..vagy a gép sem kapcsolódik be? Mint az AVG antivirusnak az új definíciós fájla... írnak róla a neten..de szerencsétlen ember hogyan olvassa el ahírt ha a gép nem indul el... :W :D

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#760) rankesz válasza Laraxior (#759) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

:F

nem értelek
Vagy ez most burkolt Ati fika?

[ Szerkesztve ]

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#761) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Na úgy tűnik én is csatlakozok a "vörösök" táborához (viva la komonist:D )
Na de a viccet férre téve én úgy néz ki hogy veszek egy MSI 4870X2 OC-t, és az lenne a kérdésem hogy mekkora táp kellene neki? Az egyém egy Shieftech 550W-os az szerintetek elég lesz? És menyire gáz ha nincs a tápon 8 pines tápcsati, mert ezen csak két darab 6 tűs van. Bocs ha fentebb már volt ez téma de lusta vagyok átólvasni a topikot.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#762) gombcomp válasza Cyberpunk (#761) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Necces az 550watt,minimum 600 feletti kellene.
Ha nincs 8 pines csati akkor nincs a CCC-ben overdrive.
Létezik 6 ról 8 ra átalakító de itthon nem hiszem hogy van valakinek eladó.
Ha tudsz szerezni akkor a tunninghoz kevés a 600Watt körüli táp.

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#763) Shaikon

Shaikon
(újonc)

Szerintem elég az 550es táp,nekem 1 520as van simán megy vele van benne 4 giga ram 2 vincsi, dvd iró ,core 2es proci.

(#764) gombcomp válasza Shaikon (#763) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Akkor nézegesd egy kicsit EZT
Szerinted az ATI mérnökei reklámból írják le ezeket.... :U
A táp az a komponens a PC-ben amitől az "élete"(stabilitása,működőképessége)függ.
Akinek tellik csúcskategoriás kártyára az ne sajnálja a pénzt a megfelelő tápegységre sem. :K

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#765) zsolt1129 válasza Shaikon (#763) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Corsair HX 620 vagy TX 650 már elég lesz :K

(#766) Shaikon

Shaikon
(újonc)

Én nem okoskodni akartam csak leirtam a saját tapasztalatomat,nálam megy.Corsair HX 520 van.

[ Szerkesztve ]

(#767) Eagl3 válasza gombcomp (#764) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köztudott, hogy bőven túl van lihegve a táp kérdés.
Általában jó 200W-al többet írnak mint amennyi valójában kell.

(#768) gerjus válasza Eagl3 (#767) üzenetére

gerjus
(senior tag)

Egyetertek, 400 as liberty viszi vigan proci meg huzva is van, en is le akartam cserelni biztos ami fix de sehogyan sem tudtam elintezni a tapcseret sok dolgom volt igy meg azota is azzal megy es mostmar nem is fogom lecserelni szerintem ! :U

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

(#769) Eagl3 válasza gerjus (#768) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk azért arra a 400-as tápra lehet nem eriszteném rá, de ha működik... :DDD

(#770) gerjus válasza Eagl3 (#769) üzenetére

gerjus
(senior tag)

Este vettem keson a karit es mas tap nemvolt gep meg kellet , radugtam hogy majd holnap megyek el ujert .... ennek tobb mint 3 hete mar :DDD de megy ...

Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

(#771) gombcomp válasza Eagl3 (#767) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Lehet hogy többet írnak de nem véltlenül... :K
Egy csúcsrahajtott 400wattos melegszik,erőlködik és bármikor megadhatja magát.
Ugyanevvel a konfiggal a 600wattos kevésbé melegedve,nem a képessége határán
szolgálja ki a cuccot.( a Trabanttal is lehet négy emberrel 100 km/h val menni,de meddig :F )

(#772) gerjus válasza gombcomp (#771) üzenetére

gerjus
(senior tag)

Jeghideg a tap meg csak nem is langyos pedig jatszom vele rendesen .... ha annyira erolkodne akkor mar megadta volna magat , de mind mondottam en is szeretek rahagyni azert is volt tervben a masik tap es meg mindig van de az esetem megmutatta hogy a gyartok a sok szar tap miatt a piacon kenytelenek jo 200 W al tobbet irni hogy utana a tudatlan customer ne johessen vissza reklamalni .... szvsz :U

Most latom hogy Eagl3 is eppen 200 w mondott :DD

[ Szerkesztve ]

(#773) mad1 válasza gerjus (#768) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

hihetetlen,A gtx 280oc nak huzott procival nem volt eleg az 550w os chieftek.
Most Gigabite 720 al tolom,Szoval en nem tennem ra a nyakam,viszont Rankesznek 520as corsair tappal vigan megy az x2,bar az nem oc.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#774) Dark KillerX válasza mad1 (#773) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Azért a chieftech és az Enermax nem egy kategória. :K .

(#775) mad1 válasza Dark KillerX (#774) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Igen tudom,de Kerdem en az a 400w os mennyit ad 12v on?
Mert ha 20 felett,akkor hiheto.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#776) Dark KillerX válasza mad1 (#775) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Itt egy táblázat,sztem nem lesz meg a húsz. :( [link]

(#777) JohnnyX válasza Cyberpunk (#761) üzenetére

JohnnyX
(senior tag)

"Shieftech"

A gugli erre a markara csak 1 linket dobott ki (magyar oldalakra rakeresve), az is 450-es :DDD

Szerkesztve: a zarojelben levo.

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#778) rankesz válasza mad1 (#773) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

840/2000-es órajelekkel is vígan ment, 3600ra húzott q6600al (50% oc azért kajál rendesen)

(#779) gerjus válasza mad1 (#775) üzenetére

gerjus
(senior tag)

[link]

Errol az enermaxrol beszelunk :U

(#780) mad1 válasza gerjus (#779) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

20,szoval mint mondtam hiheto.
Enermax,power :B .

Ne szemetelj ! / Steam..

(#781) gerjus válasza mad1 (#780) üzenetére

gerjus
(senior tag)

Egyetertek :C

(#782) gombcomp

gombcomp
(senior tag)

Megérkezett az új Catalyst (WHQL 8.11)ATI :C

[ Szerkesztve ]

(#783) rankesz válasza gombcomp (#782) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

zsír :C

Kíváncsi leszek ígéret marad e a bugok javítása ( powerplay, crossfire opt.) és várhatjuk megint a 8.12-t

(#784) james008bond

james008bond
(őstag)

Én sok újdonságot nem látok benne...ráadásul alapól 84 C-al fűti a szobát....és a proci terhelését sem mutatja...

Life's Good!/HTC One X Black/Xears TD III Blackwood/Sony LX900

(#785) gombcomp válasza rankesz (#783) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

December 10.re ígérik a 8.12-t! :K

(#786) Darko válasza gombcomp (#762) üzenetére

Darko
(lelkes újonc)

Neki van 6-ról 8pin-re átalakító eladó

Egyébként valóban kevés tud lenni tuningban a 600W-os táp. Azoknál a tápoknál (ATX v1.X)ahol a 12V-os ágakat összegezni lehetett ott még megy úgyahogy, de az ATX v2.0-ás szabvány már azt hiszem nem engedi. Régebbi tápoknál viszont már a sokat futott ELKO-k fogják feladni. Az alig futott 600W alatti tápoknál meg idő kérdése meddig bírják a hajszát.

(#787) rankesz válasza james008bond (#784) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Lehet azért nem mutatja a terhelést mert ehhez új CCC-t kéne feltenni.
Nálam is volt ilyen, hogy a drájverbe bekerült a fan-szabályzó funkció, de nálam nem jelent meg. Frissítettem a legújabb CCC-re és lett ventiszabályzás.
(Mondjuk tök mindegy mert víz van a karin (is))

Mod: éhgyomorra egy pohár száraz vöröset, és máris 5 elütés egy hsz-ben

[ Szerkesztve ]

(#788) bolic válasza gombcomp (#782) üzenetére

bolic
(senior tag)

Hát igen, a HydraVision alatt a TC ablaknál még mindig nem javították az ablak méretezési bugfixet. :U

Még tesztelem máskor, pl. kijavították-e az 1080p hdmi megjelenítési problémát, amikor bekapcsolom a TV-t és nem reagál és csak a restart segít.

[ Szerkesztve ]

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#789) bigdigit válasza bolic (#788) üzenetére

bigdigit
(őstag)

ott a tv-vel van a gond.nálam működik rendesen.csak ne érzékelné vagy 3x villanással:(

(#790) james008bond válasza rankesz (#787) üzenetére

james008bond
(őstag)

Természetesen az új CCC van fent, és a ventit tudom is szabályozni, ennek ellenére a proci terhelést nem jelzi ki, és alpból mondm, 84 C a2-es proc..

(#791) GuB3Ra

GuB3Ra
(senior tag)

Helló!
1 corsair vx450 elég a 4870x2 mellé+ 1 e8500-as procihoz?
Thx

MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

(#792) rankesz válasza GuB3Ra (#791) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Ha minden hardver alapfrekin megy akkor talán elviszi, de én akkor se bíznám rá a gépet hosszótávon.

(#793) eladohardver válasza rankesz (#792) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

wattmérővel mérve pl cod4-5 max graf e8500 +4870x2 +2 hdd raid0 max 420 w-ot fogyaszt

guberának szól

[ Szerkesztve ]

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#794) GuB3Ra válasza eladohardver (#793) üzenetére

GuB3Ra
(senior tag)

Kössz a segítséget mindkettőtöknek. :R

MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

(#795) eladohardver

eladohardver
(senior tag)

[link]

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#796) rankesz válasza GuB3Ra (#794) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Azt még kalkuláld bele, hogy eladohverar értékei nettó értékek, vagyis ennyit vesz fel a gép a konnektorból. Vagyis egy 450es Corsair-nek 93%-os hatásfokkal kellene dolgoznia hogy ekkora feszt leadjon. Jó kis táp de szerintem ez már sok lenne neki.

(#797) rankesz válasza eladohardver (#795) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Bocs, de éppen 3 dolgot csináltam és még az accony is valamit magyarázott, valószínű azért írtam el a neved :B

(#798) james008bond

james008bond
(őstag)

Crysis és Call Of Duty 4 miért nem akar futni??? A régi x850xt karin, ugyanebben a konfigon simán futott....

(#799) james008bond

james008bond
(őstag)

Dead Space-el játszik valaki? Tud menteni? Hogyan? Nekem nem sikerül....

[ Szerkesztve ]

(#800) bigdigit válasza james008bond (#799) üzenetére

bigdigit
(őstag)

mentési helyeken lehet csak.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.