nem tudnál egy linket adni a 8.10 re mert nem lelem sehol 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Hemilton
(lelkes újonc)

Hemilton
(lelkes újonc)
táp márkája? hány ampert adle erenként?

Szatesz
(őstag)
Lehet venni pesten....Nincs értelme ilyen kis dolgot eladni....
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

bolic
(senior tag)
Utolsó kérdésre válaszolva csak xp alatt tökéletesen működik a ventiszabályozás, igaz én még nem tudtam kipróbálni az xp-t, mer az mindig kékhalált hoz korábban. Röviden Vista alatt próbáltam, csak nyálcsordolgásnak való a ventiszabályozás vagyis nem működik, hiába tolom a csíkot stb. Induláskor sem korrigál az első GPU órajeleit. Ha a hivatalos 8.10-ben sem javít, akkó mégegyszer felpofozom a Rubyt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

bolic
(senior tag)
Ejnye-bejnye, mindenhol linkelték többmilliószor, a googleben is rengeteg. 
Viccet félretéve, itt van a link: [link]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

bolic
(senior tag)
Ez furcsa, többször teszteltem tegnapelőtt és mindig kiterjesztett módban műxik. Persze nem néztem át teljesen, alig volt időm. 

bigdigit
(őstag)
nálam azóta már még jobban bonyolódott a helyzet.az lcd és a pc közé került egy hdmi-s erősítő sis.mondanom sem kell ha mozizni akarok lcd bekapcsol monitor villog mint állat.majd erősítő is bekapcsol újabb villámháború a már mindkét képernyőn. a sorrend lényegtelen ebből a szempontból
és még tudom ragozni is.mivel a dvb-t mpeg-4es tudom nézni a magyar HD adást is rajta.
ha dvb-t csatornán nézek adást minden csatornaváltáskor újabb villogás hegyek a monitoron
sucks ati.

My33r
(újonc)
mehet a pofon

zsolt1129
(PH! addikt)

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
Nemtudná valaki megnézni a használati utasításában (ha benne van) hogy mit jelentenek a piros ledek a kártya hátulján? Föleg a hibákra gondolok. Van nálam egy olyan X2 ami egy 5-6 percet tökéletesen müködik, utánna egyszerüen eltünik a kép és a venti fordulatszáma iszonyatosan megnö, és hátulról nézve aszem a jobbról 2. led világít utánna.

losi73
(senior tag)
üdv megoldodott az alaplapal volt valami parája 

Petya2900XT
(fanatikus tag)
Na megjöttek már a ramjaid?Lett vmi változás?.....(kétlem,hogy ne lenne!
)
[ Szerkesztve ]
Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

Hemilton
(lelkes újonc)
hy
aha
fasza lett, fullon megy és nem szaggat.
thx

Petya2900XT
(fanatikus tag)
Szívesen máskor is!Szívesen segítek ahol tudok! 
Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

mope
(tag)
Sziasztok
Rendelkezem egy Gainward 4870x2 2GB -al és 2GB ram-al, nah most nem tudom, hogy
mi miatt de az everest 1024MB vga memóriát ír ki. Ez normális?
XP sp3 alatt a CCC 1024MB ír ki. (driver ver: 8.10 béta)
Vista 64bit alaltt szintén 1024MB (driver ver: 8.9)
Most szar a VGA, vagy pedig mivel X2 nem írja ki hogy 2gb hanem 1024*2 vel kell értelmezni?
Vagy eleve XP alatt a 3GB maximális címzés miatt, nem is fog látni 4GB ot?
..-..
(#416) ->Dzsony<- válasza ->Dzsony<- (#410) üzenetére

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
Nah, nincs senkinek hozzá használati utasitása?

Vagy legalább ötlete a hibára?
[ Szerkesztve ]

SzlobiG
(PH! félisten)
"vagy pedig mivel X2 nem írja ki hogy 2gb hanem 1024*2 vel kell értelmezni?"
A kérdésben a válasz.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

bolic
(senior tag)
Én sem tudok, az eladó sem tud tájékozódni nekem korábban, ő sem érti hozzá. 
Amúgy be-ki kapcsoláskor vagy menet közben látszik a piros led?
SZVSZ túlmelegedhet vagy kevés a tápod. Ellenőrizzen mindent, pl. jól meg lett szellőzve? A hátsó szellőzőrácsa rendben szellőzik? Legalább hagyjon hátsó szabad teret 10cm-et a faltól, hogy a meleg levegő ne rekedjen a pc ház hátsón. Tuningoltad? Furmarkot és/vagy Capsviewert használtad? Ha nem tudod mi az a Furmark és a Capsviewer, ne tudd meg. Megfelelő 2db PCI-E tápkábellel kötötted össze? PCI-E 2.0-ás az alaplapod és amúgy miféle lapod van? Csak ezeket jutottam eszembe. 

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
Táp nemhiszem hogy baja lenne mert egy 800-as és egy 1000W os chieftec táppal is próbáltuk.. Alaplap valami vadi uj Asus volt és biztos hogy 2.0-ás (mind a 4pci-e slot). Énis hütésre gyanakszom csak fura hogy win alatt is meghal 5 perc alatt akkor is ha hozzá sem nyulok géphez...(még win telepités közben is). Tuning semmi sincs, egyenlöre csak beüzemelni akartam 

Samanbacsii
(fanatikus tag)
Sajnos nem nagyon lehet venni. Én egy hónapja keresek (ph-tól a google-n át különböző szuterén bt-ig) de ilyet nem kapni. Szóval én nem kaptam, de ha Te (vagy bárki más) tudsz konkrét helyet köszönöm előre is!!! 
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "

mope
(tag)
okés, köszönöm 
..-..

bolic
(senior tag)
http://www.lavalys.com/products/download.php?ps=UE&lang=hu
Ezzel légyszíves tudd meg hogy melyik asus lapod van, a "????? Amd A64 X2 4200+" konfignál valószínűleg nem pci-e 2.0-ás, hogyha nem 2.0-ás, a tápigénye megnövekszik.
[ Szerkesztve ]

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
Nem saját configban lett tesztelve... annak sok része kevés még ehez.. de ha gondolod megkeresem a lap pontos tipusát.

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
ASUS M3A32-MVP DELUXE WIFI-AP Ebben az alaplapban lett próbálva, 4 giga 1066mhz-s Geil ramokkal és egy asszem 9600 os AMD Phenom- al. (Nomeg egy 1000W os táppal.)

matyi88
(újonc)
hali, honnan lehet beszerezni a dx 10-et vagy a 10.1-et?
előre is köszi

SzlobiG
(PH! félisten)
Pl innét.
Ez leszedi az elérhető összes verziót ami nincs fennt a gépeden.

matyi88
(újonc)
szeva, ezen az oldalon nem találtam dx-et, esetleg le tudnád írni az utat hogy hol találom pontosan? 1-szer letöltöttem a WGAplugininstalt-t de onnan nem tudom hogy erre tovább.
kössz
[ Szerkesztve ]

SzlobiG
(PH! félisten)
Eredeti windows kell hozzá.
Először validate és utána tölti is.

Samanbacsii
(fanatikus tag)
Estét!
Van olyan gyártó akinek nem ajánljátok a 4870x2-ét? Esetleg akiét igen? 

SzlobiG
(PH! félisten)
Tudtommal csak referencia nyákos van szal szinte mind1 melyiket veszed, de Asus, MSI, Sapphire, Gainward ezek mind jók, meg a többi is...

rankesz
(PH! addikt)
El kell hogy keserítselek, amíg nem cserélsz tv-t ez ilyen lesz, mert nem a kártya hibája!! Milyen tipusó a TV? Mert nekem Samsung 37 m87es van és vígan váltogatom a csatornákat, a moncsin tökéletes a kép. Egyedüli(!) problémám hogy warhead alatt át kell álltanom a tv menüben a méretezést "csak pásztázás"-ról fix 16:9re és 50i-t ír az infó menü. Ezt is kérdeztem hogy nálad mit ír a tv, de nem válaszoltál
Szerk: inkább módosítok, hirtelen felindulásból írtam.
[ Szerkesztve ]
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

bigdigit
(őstag)
dvb-t földi digitális csatornákat is nézel?mert szerintem azzal a tv-vel nem igazán fogod az mpeg4 kódolású adást.
pc-ről mindig 1080p-t ír a tv infója.
[ Szerkesztve ]

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
Hát látom rejtély számba megy az az 5 led a kártya hátulján.... Node legalább arra a hibára mondjatok valamit hogy bármit csinálok 5 perc után eltünik a kép és elkezd a legnagyobb fordulatszámmal forogni a ventillátor... Szerintetek melegedés?

Hemilton
(lelkes újonc)
szerintem gariba vidd vissza. majd megnézik és megmondják mi lehet a hiba oka. ha nálluk is produkálja, akkor valószínűleg kifogják cserélni.
[ Szerkesztve ]

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
Ha lenne rá garancia már rég viszavittem volna... de ezt már direkt igy vettem. Csak amig nem érkezik meg a tápom nemtudom tesztelni, gondoltam addig infót gyüjtök és akkor megpróbálom megnézni mi baja.

SzlobiG
(PH! félisten)
Folyamatosan világít rajta egy led? Mert azok a ledek hibajelzésre vannak.
Akkor vmi hiba lesz ott azt kell megtudnod mi a jelentése a lednek.
D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault
D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed
D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed
D601 - Red LED On, shows critical Core power fault
Ezek a 4870 Led jelzései nézd meg milyen szám van a led mellett és ha stimmel, akkor megvan a hiba.
[ Szerkesztve ]

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
Nem, csak akkor kezd el világitani az egyik mikor elmegy a kép és felpörög a ventillátor.
(#438) ->Dzsony<- válasza ->Dzsony<- (#437) üzenetére

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
Ledek nevei : D14,D13,D15,D5,D7
igy jönnek sorba a kártya hátulja felöl.

SzlobiG
(PH! félisten)
Akkor ez teljesen más...
Viszont meg is találtam ami neked kell.
LEDs for the HD4870X2 -
HD4870X2 (R700)
D14è (R753) 6 Pin power unplugged
D13è (R724) 8 Pin power unplugged
D15è (R819) Overheating (Thermal issue)
D5è (R323) GPU-1 (Master) No power
D7è (R570) GPU-2 (Slave) No power

->Dzsony<-
(kvázi-tag)
Ohh kösz, akkor majd csak megkell néznem melyik világit pontosan. (kétnapja ezt keresem
)
Szerk: mit jelent magyarul a D5 és a D7? Miaz hogy no power?
[ Szerkesztve ]

André77
(újonc)
Üdv mindenkinek. Azt szeretném tudni hogy a 4870x2-est használja-e valaki Asus P5W DH Deluxe deszkábann? Ha igen, mik a tapasztalatok?

SzlobiG
(PH! félisten)
Nem kap áramot a GPU. Vagy is valszeg a táp miatt csinálja ezt. Ha nem, akkor haldoklik a tápellátása a kártyának... nekem egy 4870 ebbe halt meg egyszer csak elkezdett folyamatosan világítania led ami azt jelentette, hogy nem kap feszt a GPU kimértem és még a memók se kaptak pedig a tápellátásba volt bemenő áram...
Igaz az enyém egyszercsak nem indult fullon ment a venti és ennyi volt.

simlisgumis
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Segítsetek! Van egy kis problémám! MSI 4870x2 oc karim van és bármilyen játékot teszek fel elindul és kilép! Hibaüzenetnek azt irja ki,hogy frissítsem a drivert! A gyárival is ezt csinálja a legfrissebbel még rosszabb a dolog!
Op rendszer vista 64 bit 4Gb ocz ram ASUS M3N-HT deluxe lap 780W ocz táp AMD 9950 black proci!
Szét ku... az ideg!!

Samanbacsii
(fanatikus tag)
Sapphire Gdr5-ös variáció... a terv.

SzlobiG
(PH! félisten)
Először is letörlöd a drivert így, majd leszeded a 8.9-et és felrakod. Ha így se jó, akkor frissíts DirectX-et lehet, hogy az a baja...

rankesz
(PH! addikt)
GRRRR!
Mostanában többször volt olyan hogy a kép elmegy sima win desktop alatt. Pár másodperc múlva vissza, ati kmdiag vagy mi a halál leáll hibaüzi a sarokba, utána megint párszor ugyan ez. majd BSOD, mem dump, restart. Ma 2x volt ez, 2.-ra épp dvd-t írtam, 60 FT minusz
Másnál van ilyen?
Most a 8.10 van fent, de régebben is előfordult.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

SzlobiG
(PH! félisten)
Pont ma jelentkezett nálam is először az X2-vel.
A 4870-nél is volt ilyen, már kezdtem örülni, hogy X2-nél nem lesz ez, igaz nálam játék közbe jött elő meg vistán, de ugyanez a jelenség fekete kép majd egy-két másodperc és vissza azt írja, hogy a videóillesztő nemválaszolt, tehát driver hiba még mindég. 

simlisgumis
(kvázi-tag)
Látom akkor nem vagyok egyedül a problémával!

simlisgumis
(kvázi-tag)
Op rendszernél még nekem soha nem lépett ki.Nem tudom mire gondoljak! Mindíg ati és amd párti voltam,még akkor is ha az amd most szenved és az ati is csak a 4xxx szériával kezd fellélegezni!
DE AZÉRT MOST EGY KICSIT BEPIPULTAM,MERT ELÉG DRÁGA DOLOG EGY 4870x2 KARI IRODAI ALKALMAZÁSRA!
Tényleg valaki probálta már? Office alatt nem fagy ki? HEHE

rankesz
(PH! addikt)
Nálam is Vista van, x64 ultimate
simlisgumis: irodai célra? ha belegondolsz nem jól írtad, nálam épp browse-olás közbe halt ki. Vagy arra gondolsz hogy írjanak irodai csomagot ami a GPU-t fogja munkára?
Excel számításokban biztos brutál lenne...
[ Szerkesztve ]