Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#401) Hemilton válasza rankesz (#398) üzenetére

Hemilton
(lelkes újonc)

nem tudnál egy linket adni a 8.10 re mert nem lelem sehol ;)

(#402) Hemilton válasza losi73 (#397) üzenetére

Hemilton
(lelkes újonc)

táp márkája? hány ampert adle erenként?

(#403) Szatesz válasza Samanbacsii (#396) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Lehet venni pesten....Nincs értelme ilyen kis dolgot eladni....

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#404) bolic válasza My33r (#399) üzenetére

bolic
(senior tag)

Utolsó kérdésre válaszolva csak xp alatt tökéletesen működik a ventiszabályozás, igaz én még nem tudtam kipróbálni az xp-t, mer az mindig kékhalált hoz korábban. Röviden Vista alatt próbáltam, csak nyálcsordolgásnak való a ventiszabályozás vagyis nem működik, hiába tolom a csíkot stb. Induláskor sem korrigál az első GPU órajeleit. Ha a hivatalos 8.10-ben sem javít, akkó mégegyszer felpofozom a Rubyt. ;]

[ Szerkesztve ]

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#405) bolic válasza Hemilton (#401) üzenetére

bolic
(senior tag)

Ejnye-bejnye, mindenhol linkelték többmilliószor, a googleben is rengeteg. :DD

Viccet félretéve, itt van a link: [link]

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#406) bolic válasza bigdigit (#394) üzenetére

bolic
(senior tag)

Ez furcsa, többször teszteltem tegnapelőtt és mindig kiterjesztett módban műxik. Persze nem néztem át teljesen, alig volt időm. :B

(#407) bigdigit válasza bolic (#406) üzenetére

bigdigit
(őstag)

nálam azóta már még jobban bonyolódott a helyzet.az lcd és a pc közé került egy hdmi-s erősítő sis.mondanom sem kell ha mozizni akarok lcd bekapcsol monitor villog mint állat.majd erősítő is bekapcsol újabb villámháború a már mindkét képernyőn. a sorrend lényegtelen ebből a szempontból
és még tudom ragozni is.mivel a dvb-t mpeg-4es tudom nézni a magyar HD adást is rajta.
ha dvb-t csatornán nézek adást minden csatornaváltáskor újabb villogás hegyek a monitoron
:O sucks ati.

(#408) My33r válasza bolic (#404) üzenetére

My33r
(újonc)

mehet a pofon;)

(#409) zsolt1129 válasza My33r (#408) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

:C

(#410) ->Dzsony<-

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

Nemtudná valaki megnézni a használati utasításában (ha benne van) hogy mit jelentenek a piros ledek a kártya hátulján? Föleg a hibákra gondolok. Van nálam egy olyan X2 ami egy 5-6 percet tökéletesen müködik, utánna egyszerüen eltünik a kép és a venti fordulatszáma iszonyatosan megnö, és hátulról nézve aszem a jobbról 2. led világít utánna.

(#411) losi73 válasza Hemilton (#402) üzenetére

losi73
(senior tag)

üdv megoldodott az alaplapal volt valami parája :R

(#412) Petya2900XT válasza Hemilton (#392) üzenetére

Petya2900XT
(fanatikus tag)

Na megjöttek már a ramjaid?Lett vmi változás?.....(kétlem,hogy ne lenne! :K )

[ Szerkesztve ]

Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

(#413) Hemilton válasza Petya2900XT (#412) üzenetére

Hemilton
(lelkes újonc)

hy
aha :C
fasza lett, fullon megy és nem szaggat. :DD
thx

(#414) Petya2900XT válasza Hemilton (#413) üzenetére

Petya2900XT
(fanatikus tag)

Szívesen máskor is!Szívesen segítek ahol tudok! ;)

Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

(#415) mope

mope
(tag)

Sziasztok

Rendelkezem egy Gainward 4870x2 2GB -al és 2GB ram-al, nah most nem tudom, hogy
mi miatt de az everest 1024MB vga memóriát ír ki. Ez normális?
XP sp3 alatt a CCC 1024MB ír ki. (driver ver: 8.10 béta)
Vista 64bit alaltt szintén 1024MB (driver ver: 8.9)

Most szar a VGA, vagy pedig mivel X2 nem írja ki hogy 2gb hanem 1024*2 vel kell értelmezni? :(
Vagy eleve XP alatt a 3GB maximális címzés miatt, nem is fog látni 4GB ot?

..-..

(#416) ->Dzsony<- válasza ->Dzsony<- (#410) üzenetére

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

Nah, nincs senkinek hozzá használati utasitása? :( :(((

Vagy legalább ötlete a hibára?

[ Szerkesztve ]

(#417) SzlobiG válasza mope (#415) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

"vagy pedig mivel X2 nem írja ki hogy 2gb hanem 1024*2 vel kell értelmezni?"

A kérdésben a válasz.:))

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#418) bolic válasza ->Dzsony<- (#416) üzenetére

bolic
(senior tag)

Én sem tudok, az eladó sem tud tájékozódni nekem korábban, ő sem érti hozzá. :U

Amúgy be-ki kapcsoláskor vagy menet közben látszik a piros led?

SZVSZ túlmelegedhet vagy kevés a tápod. Ellenőrizzen mindent, pl. jól meg lett szellőzve? A hátsó szellőzőrácsa rendben szellőzik? Legalább hagyjon hátsó szabad teret 10cm-et a faltól, hogy a meleg levegő ne rekedjen a pc ház hátsón. Tuningoltad? Furmarkot és/vagy Capsviewert használtad? Ha nem tudod mi az a Furmark és a Capsviewer, ne tudd meg. Megfelelő 2db PCI-E tápkábellel kötötted össze? PCI-E 2.0-ás az alaplapod és amúgy miféle lapod van? Csak ezeket jutottam eszembe. :)

(#419) ->Dzsony<- válasza bolic (#418) üzenetére

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

Táp nemhiszem hogy baja lenne mert egy 800-as és egy 1000W os chieftec táppal is próbáltuk.. Alaplap valami vadi uj Asus volt és biztos hogy 2.0-ás (mind a 4pci-e slot). Énis hütésre gyanakszom csak fura hogy win alatt is meghal 5 perc alatt akkor is ha hozzá sem nyulok géphez...(még win telepités közben is). Tuning semmi sincs, egyenlöre csak beüzemelni akartam :)

(#420) Samanbacsii válasza Szatesz (#403) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Sajnos nem nagyon lehet venni. Én egy hónapja keresek (ph-tól a google-n át különböző szuterén bt-ig) de ilyet nem kapni. Szóval én nem kaptam, de ha Te (vagy bárki más) tudsz konkrét helyet köszönöm előre is!!! :R

" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "

(#421) mope válasza SzlobiG (#417) üzenetére

mope
(tag)

okés, köszönöm :R

..-..

(#422) bolic válasza ->Dzsony<- (#419) üzenetére

bolic
(senior tag)

http://www.lavalys.com/products/download.php?ps=UE&lang=hu

[link]

Ezzel légyszíves tudd meg hogy melyik asus lapod van, a "????? Amd A64 X2 4200+" konfignál valószínűleg nem pci-e 2.0-ás, hogyha nem 2.0-ás, a tápigénye megnövekszik.

[ Szerkesztve ]

(#423) ->Dzsony<- válasza bolic (#422) üzenetére

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

Nem saját configban lett tesztelve... annak sok része kevés még ehez.. de ha gondolod megkeresem a lap pontos tipusát.

(#424) ->Dzsony<-

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

ASUS M3A32-MVP DELUXE WIFI-AP Ebben az alaplapban lett próbálva, 4 giga 1066mhz-s Geil ramokkal és egy asszem 9600 os AMD Phenom- al. (Nomeg egy 1000W os táppal.)

(#425) matyi88

matyi88
(újonc)

hali, honnan lehet beszerezni a dx 10-et vagy a 10.1-et?
előre is köszi

(#426) SzlobiG válasza matyi88 (#425) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Pl innét.

Ez leszedi az elérhető összes verziót ami nincs fennt a gépeden.

(#427) matyi88 válasza SzlobiG (#426) üzenetére

matyi88
(újonc)

szeva, ezen az oldalon nem találtam dx-et, esetleg le tudnád írni az utat hogy hol találom pontosan? 1-szer letöltöttem a WGAplugininstalt-t de onnan nem tudom hogy erre tovább.
kössz

[ Szerkesztve ]

(#428) SzlobiG válasza matyi88 (#427) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Eredeti windows kell hozzá.;) Először validate és utána tölti is.:))

(#429) Samanbacsii

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Estét!
Van olyan gyártó akinek nem ajánljátok a 4870x2-ét? Esetleg akiét igen? :R

(#430) SzlobiG válasza Samanbacsii (#429) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Tudtommal csak referencia nyákos van szal szinte mind1 melyiket veszed, de Asus, MSI, Sapphire, Gainward ezek mind jók, meg a többi is...:)

(#431) rankesz válasza bigdigit (#407) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

El kell hogy keserítselek, amíg nem cserélsz tv-t ez ilyen lesz, mert nem a kártya hibája!! Milyen tipusó a TV? Mert nekem Samsung 37 m87es van és vígan váltogatom a csatornákat, a moncsin tökéletes a kép. Egyedüli(!) problémám hogy warhead alatt át kell álltanom a tv menüben a méretezést "csak pásztázás"-ról fix 16:9re és 50i-t ír az infó menü. Ezt is kérdeztem hogy nálad mit ír a tv, de nem válaszoltál

Szerk: inkább módosítok, hirtelen felindulásból írtam.

[ Szerkesztve ]

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#432) bigdigit válasza rankesz (#431) üzenetére

bigdigit
(őstag)

dvb-t földi digitális csatornákat is nézel?mert szerintem azzal a tv-vel nem igazán fogod az mpeg4 kódolású adást.

pc-ről mindig 1080p-t ír a tv infója.

[ Szerkesztve ]

(#433) ->Dzsony<-

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

Hát látom rejtély számba megy az az 5 led a kártya hátulján.... Node legalább arra a hibára mondjatok valamit hogy bármit csinálok 5 perc után eltünik a kép és elkezd a legnagyobb fordulatszámmal forogni a ventillátor... Szerintetek melegedés?

(#434) Hemilton válasza ->Dzsony<- (#433) üzenetére

Hemilton
(lelkes újonc)

szerintem gariba vidd vissza. majd megnézik és megmondják mi lehet a hiba oka. ha nálluk is produkálja, akkor valószínűleg kifogják cserélni.

[ Szerkesztve ]

(#435) ->Dzsony<- válasza Hemilton (#434) üzenetére

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

Ha lenne rá garancia már rég viszavittem volna... de ezt már direkt igy vettem. Csak amig nem érkezik meg a tápom nemtudom tesztelni, gondoltam addig infót gyüjtök és akkor megpróbálom megnézni mi baja.

(#436) SzlobiG válasza ->Dzsony<- (#433) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Folyamatosan világít rajta egy led? Mert azok a ledek hibajelzésre vannak.

Akkor vmi hiba lesz ott azt kell megtudnod mi a jelentése a lednek.

D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault

D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed

D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed

D601 - Red LED On, shows critical Core power fault

Ezek a 4870 Led jelzései nézd meg milyen szám van a led mellett és ha stimmel, akkor megvan a hiba.

[ Szerkesztve ]

(#437) ->Dzsony<- válasza SzlobiG (#436) üzenetére

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

Nem, csak akkor kezd el világitani az egyik mikor elmegy a kép és felpörög a ventillátor.

(#438) ->Dzsony<- válasza ->Dzsony<- (#437) üzenetére

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

Ledek nevei : D14,D13,D15,D5,D7
igy jönnek sorba a kártya hátulja felöl.

(#439) SzlobiG válasza ->Dzsony<- (#438) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Akkor ez teljesen más...

Viszont meg is találtam ami neked kell.

LEDs for the HD4870X2 -

HD4870X2 (R700)

D14è (R753) 6 Pin power unplugged

D13è (R724) 8 Pin power unplugged

D15è (R819) Overheating (Thermal issue)

D5è (R323) GPU-1 (Master) No power

D7è (R570) GPU-2 (Slave) No power

(#440) ->Dzsony<- válasza SzlobiG (#439) üzenetére

->Dzsony<-
(kvázi-tag)

Ohh kösz, akkor majd csak megkell néznem melyik világit pontosan. (kétnapja ezt keresem :) )

Szerk: mit jelent magyarul a D5 és a D7? Miaz hogy no power?

[ Szerkesztve ]

(#441) André77

André77
(újonc)

Üdv mindenkinek. Azt szeretném tudni hogy a 4870x2-est használja-e valaki Asus P5W DH Deluxe deszkábann? Ha igen, mik a tapasztalatok?

(#442) SzlobiG válasza ->Dzsony<- (#440) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Nem kap áramot a GPU. Vagy is valszeg a táp miatt csinálja ezt. Ha nem, akkor haldoklik a tápellátása a kártyának... nekem egy 4870 ebbe halt meg egyszer csak elkezdett folyamatosan világítania led ami azt jelentette, hogy nem kap feszt a GPU kimértem és még a memók se kaptak pedig a tápellátásba volt bemenő áram...:D Igaz az enyém egyszercsak nem indult fullon ment a venti és ennyi volt.:U

(#443) simlisgumis

simlisgumis
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Segítsetek! Van egy kis problémám! MSI 4870x2 oc karim van és bármilyen játékot teszek fel elindul és kilép! Hibaüzenetnek azt irja ki,hogy frissítsem a drivert! A gyárival is ezt csinálja a legfrissebbel még rosszabb a dolog!
Op rendszer vista 64 bit 4Gb ocz ram ASUS M3N-HT deluxe lap 780W ocz táp AMD 9950 black proci!
Szét ku... az ideg!!

(#444) Samanbacsii válasza SzlobiG (#430) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

:R
Sapphire Gdr5-ös variáció... a terv.

(#445) SzlobiG válasza simlisgumis (#443) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Először is letörlöd a drivert így, majd leszeded a 8.9-et és felrakod. Ha így se jó, akkor frissíts DirectX-et lehet, hogy az a baja...:U

(#446) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

GRRRR!
Mostanában többször volt olyan hogy a kép elmegy sima win desktop alatt. Pár másodperc múlva vissza, ati kmdiag vagy mi a halál leáll hibaüzi a sarokba, utána megint párszor ugyan ez. majd BSOD, mem dump, restart. Ma 2x volt ez, 2.-ra épp dvd-t írtam, 60 FT minusz :((( :D Másnál van ilyen?
Most a 8.10 van fent, de régebben is előfordult.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#447) SzlobiG válasza rankesz (#446) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Pont ma jelentkezett nálam is először az X2-vel. :W A 4870-nél is volt ilyen, már kezdtem örülni, hogy X2-nél nem lesz ez, igaz nálam játék közbe jött elő meg vistán, de ugyanez a jelenség fekete kép majd egy-két másodperc és vissza azt írja, hogy a videóillesztő nemválaszolt, tehát driver hiba még mindég. :W

(#448) simlisgumis

simlisgumis
(kvázi-tag)

Látom akkor nem vagyok egyedül a problémával!

(#449) simlisgumis válasza rankesz (#446) üzenetére

simlisgumis
(kvázi-tag)

Op rendszernél még nekem soha nem lépett ki.Nem tudom mire gondoljak! Mindíg ati és amd párti voltam,még akkor is ha az amd most szenved és az ati is csak a 4xxx szériával kezd fellélegezni!
DE AZÉRT MOST EGY KICSIT BEPIPULTAM,MERT ELÉG DRÁGA DOLOG EGY 4870x2 KARI IRODAI ALKALMAZÁSRA!
Tényleg valaki probálta már? Office alatt nem fagy ki? HEHE

(#450) rankesz válasza SzlobiG (#447) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Nálam is Vista van, x64 ultimate

simlisgumis: irodai célra? ha belegondolsz nem jól írtad, nálam épp browse-olás közbe halt ki. Vagy arra gondolsz hogy írjanak irodai csomagot ami a GPU-t fogja munkára? :)) Excel számításokban biztos brutál lenne...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.