Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#501) Samanbacsii válasza SzlobiG (#461) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Jaj,... eltünt a link.... :W

" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "

(#502) bolic válasza deicide (#495) üzenetére

bolic
(senior tag)

Szívesen, nem tudom. De az a lényeg hogy a 3D proginak legalább legyen a bill. érzékelése, pl. ESC gomb lenyomására a program kilép, akkor ébred fel a powerplay, enélkül természetesen nem vesszi vissza az órajeleit az első GPU-nál. Sajnos elég szívás, pedig jó nekem az 1-2 másodperces 3D techdemo kis ablakban és önmagától kilép, de erre a botprogira a powerplay nem reagál. :U Hát ez van, ha ki akarod próbálni a jól bevált Gravity 3D progit, ez eddig legjobb SZVSZ. Csak az ESC gombot meg kell nyomni és ennyi, néha meg kell kattintani az full ablakra, hogy aktív felület legyen, néha átválik inaktívra a futó programok miatt.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#503) bolic válasza Samanbacsii (#501) üzenetére

bolic
(senior tag)

Nem kell aggódni, továbbra is működik a megaupload. :)

[link]

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#504) deicide válasza bolic (#502) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszönöm ismét...meglátjuk mire reagál...

When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

(#505) bolic

bolic
(senior tag)

Most 1. GPU 46C / 2. GPU 38C idle hőmérsékletei vannak, f*sza! ;] Terhelés mellett az első gpu kb. 58C-nál állt meg, hirtelen csak először néztem meg. :K Nagyokat meglepődtem, azt hittem hogy kb. 60%-on járatja a ventit a korábbi CCC szerint, valójában 2x~3x~% körül lehet. Akkor máris durván lealázza a GTX280 OC-ket a hűtésen is? :Y :C

[ Szerkesztve ]

(#506) mosca

mosca
(újonc)

csak annyit kérdeznék a 4870 x2 es tulajoktól, h nem bánták-e meg a vga-t? énis ezt a kártyát néztem, ki a zsém is megvan, csak vacilálok, mert látom, h sok nyűg van velük..

üdv!

(#507) rankesz válasza SzlobiG (#500) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Ilyenem van nekem is :K Jóféle...

Én a Powerplay bugra azt csinálom mostanság hogy win indulása után indítok egy Ati Gpu clock Tool-t és ott default clockra klikk. És már vissza is van véve az órajel.

mosca: Én nem bántam meg. De ha ellenvélemény is kell mindjárt jön bigdigit :D

[ Szerkesztve ]

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#508) bigdigit válasza rankesz (#507) üzenetére

bigdigit
(őstag)

megbántam :P

(#509) SzlobiG válasza bigdigit (#508) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Neked már rég lekellett volna cserélned GTX280-ra.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#510) pakos85

pakos85
(lelkes újonc)

És itt 73k-ért!
http://www.computerbox.hu/shop/product_info.php?cPath=21_55_93_98_124&products_id=2465
A hülyének is megéri?!

Eladó: Samsung Omnia2 (WM6.5, Android2.2)

(#511) simlisgumis

simlisgumis
(kvázi-tag)

Én sem bántam meg!
Én 80k ért vettem MSI oc
De nem akar az istenért se 3d be menni!

(#512) vlaci79 válasza pakos85 (#510) üzenetére

vlaci79
(senior tag)

Valószínű elírás :( pláne, h a sima 4870 81e bruttó.
Ha tényleg ennyi lenne 2-t kéret :)
VLaci

[ Szerkesztve ]

(#513) SzlobiG válasza vlaci79 (#512) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Biztos, hogy elírás...

(#514) mosca válasza simlisgumis (#511) üzenetére

mosca
(újonc)

de milyen 3d be megy? bocs de nemvágom miket futtattok :B
hol lehete most a legolcsóbban megvenni, ahol lehetőleg van beszámítás is?

köszönöm a válaszokat! :R

(#515) bolic válasza mosca (#506) üzenetére

bolic
(senior tag)

Nehéz kimondani, mert az első néhány hétig nagyon megbántam a bug hegyek és az igazi hatalmas "gőzgép" miatt, de kijött a manuális ventiszabályozási lehetőség, ezt a nagy felüdülést kaptunk végre immára. Azonban a bughegyeket még mindig nem korrigálták, pl. a korábbi 3D játékoknál fellépő váratlan kilépő műveletek, asszem vmi szabálytalan műveletek miatt leáll hibaüzenet és kilépett windózba miatt. Pl. NFS U2, sajnos a NFS Most Wanted is. Érdekességképpen a HL2, C&C3 Tiberium Wars, Mafia, HL2DM, Call of Duty 2 nem dobott windózba, ez elég kínos téma a bug. Medal of Honor Airborne-nél asszem ritkán fagyott ki. De most úgy tűnik, hogy nem minden 3D játékoknál jelentkezik a bug hegyek, ez még jobb mint az egész. :U

De asztalon van az eredeti és bontatlan pista szoftverem, megvárom a hivatalos 8.10 CCC-et, akkor máris telepíthetek és az egész eddigi SP1 utáni frissítéseket fogok lehúzni, hátha a pista a felelős. :F

[ Szerkesztve ]

(#516) bolic válasza bigdigit (#508) üzenetére

bolic
(senior tag)

:DD

(#517) simlisgumis válasza mosca (#514) üzenetére

simlisgumis
(kvázi-tag)

Én kint vettem Németföldön áfa visszarántással!
Driver problémák vannak! Legalábbis nekem még nem sikerült urrá lenni rajta!
Elindul a játék ha elindul és utána kilép hogy driverfrissítést kér!
De ha figyelmesen olvasgatod ezt a topicot látod hogy mivel kell szembesülnöd egyenlőre!
Idén talán még összehozzák az ATI s fiuk!

(#518) simlisgumis válasza bolic (#515) üzenetére

simlisgumis
(kvázi-tag)

Neked most milyen op van fent?
Vista 64 bit alatt nekem katasztrófa!
Most akarom kipróbálni 32 bit alatt mi van!
Azért kérdezem mert feleslegesen nem akarok variálni,mert én is egy kicsit a vistára gyanakszom!

[ Szerkesztve ]

(#519) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Kint a hivatalos oldalon a 8.10 driver

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#520) SzlobiG válasza rankesz (#519) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Helyes.:))

(#521) bolic válasza simlisgumis (#518) üzenetére

bolic
(senior tag)

Vista Home Premium SP1 64bit magyar a jelenlegi oprendszerem, de nincs letöltve a sp1 utáni frissítések, mivel nem eredeti. Azért meg akarom nézni, hogy az eredetinél mi a helyzet (talán jövő héten lesz időm lecserélni eredetire), ha mégis gáz lesz, mindenképpen orvosolni kell, mert ez nem megengedett az állandó és váratlan kilépési f***ság a néhány korábbi játékoknál. Hiába, mindenképpen kell a Vista64bit SP1. :F

Amúgy neked miféle katasztrófa? Úgy mint nálam?

[ Szerkesztve ]

(#522) simlisgumis válasza bolic (#521) üzenetére

simlisgumis
(kvázi-tag)

Vista 64 ulti vann fent sajnos teleíptés után nem figyeltem automatikusan töltötte le a frissítéseket! sp1 utániakat
Kékhalál de volt már piros is!
Folyamatosan a driverfrissítést irja hibának! Nekem el se indulnk a játékok!
Játékmenük bejönnek,de ahogy elíndítanád az első pályát kidob !

[ Szerkesztve ]

(#523) bolic válasza simlisgumis (#522) üzenetére

bolic
(senior tag)

Ez nagyon érdekes, akkor jobban odafigyelek majd a CCC telepítésre és winupdatére, köszi. :F

(#524) bigdigit válasza simlisgumis (#522) üzenetére

bigdigit
(őstag)

én szidom itt legjobban az atit és lehet nekem van a legkevesebb gondom vele úgy nézem.
de ha egyszer megszoktam az nvidia profizmusát nehéz átállni.ott kártya bedug driver felrak hátradől és élvez :Y
nekem vista64 alatt nem voltak még gondjaim.igaz csak új gamek mennek ott.ami nem dx10-es azt xp alatt nyomatom.

(#525) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

no, megy a kártya, pár kérdés:

A powerplay órajelei az 507/500MHz vagy lehet lejjebb is állitani?
Illetve ha feljebb hűzom overdrive-al, attól még ha nem megy a GPU, akkor visszaugrik az alacsonyabb értékekre magától?

When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

(#526) rankesz válasza deicide (#525) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Nem érdemes szerintem lejjebb állítani, nem fogyaszt kevesebbet, max 1-2 watt

Westlake valami olyat írt még anno hogy ha feljebb húzod a karit, akkor a powerplayt el lehet felejteni.

(#527) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, nem felhőtlen az öröm:

A GRID kikapcsolt catalyst A.I-val 60fps fix, viszont nem használja csak az egyik GPU-t, ha bekapcsolom az A.I-t, akkor mindkét GPU megy majd 100%-on, de kb 30-40fps van csak... :F

ezenkivül crysis warheadben sem megy a második mag, akármit csinálok.

(#528) SzlobiG válasza deicide (#527) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Pedig mennie kell crysis alatt a 2.mag-nak.

Amikor beléptél a játékba írd be ezt: r_displayinfo=1 ez majd kiír pár dolgot és ha ott lesz, hogy MGPU akkor használja:)

(#529) deicide válasza SzlobiG (#528) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vista 64 alatt megy is, de XP 32 bit alatt nem, GPU-z-nél is csak az egyik mag terheltsége 100%...

(#530) bigdigit válasza deicide (#529) üzenetére

bigdigit
(őstag)

direkt megnéztem most én is.xp 32..ott vírít a multigpu.

(#531) deicide válasza bigdigit (#530) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor mi lehet a gond? valami a catalyst beállitással?

(#532) bigdigit válasza deicide (#531) üzenetére

bigdigit
(őstag)

halvány lila gőzöm sincs.x2-nél nem kell külön bekapcsolni a 2gpu-t mint crossfire-ban
nekem most 8.11 béta van fent.semmit nem állítottam rajta.

[ Szerkesztve ]

(#533) deicide válasza bigdigit (#532) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt mondják a catalyst A.I-t nem szabad kikapcsolni, mert za kikapcsolja az egyik GPU-t, és ez igy is van, de ha be van kapcsolva, akkor ugyan most már megy a crysis-on a két gpu, de mindegyik kb 60-70%-al...

8.11-el még nem néztem, 8.10 WHQL van fent.

esetleg a P35 chipset fogja vissza? :F

[ Szerkesztve ]

(#534) bigdigit válasza deicide (#533) üzenetére

bigdigit
(őstag)

azt se tudom mi az az A.I. :B
ez hol van?

[ Szerkesztve ]

(#535) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

illetve lett az eszközkezelőben egy ismeretlen eszközöm is, az mi?

(#536) deicide válasza bigdigit (#534) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a 3D beállitások között van...:)

(#537) bigdigit válasza deicide (#535) üzenetére

bigdigit
(őstag)

az a hdmi audio lesz.külön kell hozzá driver.itt linkeltem fentebb a 2.06-ost

(#538) deicide válasza bigdigit (#537) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

8.11-el is ugyanaz a helyzet, 1920x1200 0xAA 20-25 fps és a shader kivételével maximumon minden. megy mindkét GPU, de kb 60%-on...

(#539) bigdigit válasza deicide (#538) üzenetére

bigdigit
(őstag)

3.6 quad.játékos beállítás,szűrők ki.1280x1024 átlag kb 45fps.
full hd lcd tv-én mikor nyomtam még nem tudtam mit kell beírni,hogy kis is írja.most meg ott nem néztem.

[ Szerkesztve ]

(#540) SzlobiG válasza deicide (#538) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Futtass le egy 3Dmark Vantaget és majd elválik, hogy megy-e a másik GPU.

Amúgy az AI-tól nem függ a 2. GPU működése.

(#541) deicide válasza SzlobiG (#540) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A sima crysis hibátlan, 45-50fps 1920x1200ban noAA...majd csak javitják a hibákat...

Az A.I-s problémára pedig, ha esetleg van telepitve raecdriver GRID, próbáld ki, kikapcsolt A.I-val csak az egyik GPU van terhelve és úgy megy szépen, ha be van kapcsolva az A.I., akkor meg megy mindkét GPU, mégis szaggat, 30fps-re esik...de csak azokon a pályákon, ahol sok a füst (drift).

(#542) bolic válasza deicide (#541) üzenetére

bolic
(senior tag)

Rájöttem az igazságra, valóban egyrészt a Vistában van a hiba, írtam a CCC topikban. Még jó hogy vettem eredeti Vistát. :B

(#543) simlisgumis válasza bolic (#542) üzenetére

simlisgumis
(kvázi-tag)

Vigyázz nekem eredeti vista ulti vann fenn!

(#544) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Reggel még próbálgattam a Frontlines - Fuel of War-t, 9800GX2-n 8xAA-val volt 40-45fps, most stabil 60fps, azért jó ez a kártya...

(#545) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Esetleg a P35 PCI-E 1.x mennyire fogja vissza a kártyát egy PCI-E 2.0 alaplaphoz képest? (P45)

(#546) bolic válasza simlisgumis (#543) üzenetére

bolic
(senior tag)

Mire vigyázzak? :F :)

(#547) simlisgumis válasza bolic (#546) üzenetére

simlisgumis
(kvázi-tag)

Ne dohányozz nyitott benzineskanna mellett!

(#548) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Far Cry 2 is DirectX 10.1

;]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#549) P00By válasza Oliverda (#548) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Na kíváncsi leszek :K

(#550) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hamarosan kettétöröm a kártyát, ha valaki nem mondja meg hogyan kell kirakni a képet TV-re úgy, hogy közben a monitoron ne legyen kép. A szitu a következő: bekapcsolom a gép mellett a TV-t is, erre rögrön megjelenik a kép azon is. Ezután a CCC-ben a display menüben próbálom lehúzni az egyik aktiv megjelenitőt és rá is kérdez, hogy kikapcsolja-e, mondom igen, de ugyanúgy rajta marad a kép. Hogy lehet megoldani, hogy csak a TV-n legyen kép, vagyis átváltani rá.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.