Megjött a Blokk végre.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Megjött a Blokk végre.

1. bekapcsolod a tv-t
2. CCC --> kijelzőkezelő: és ott berakod a pipát a második monitor ábrán,
3. asztal 2 alatt jobb klikk és felcserélni a kijelzőket kiválasztod.
4. elsődlegesnek kell hogy legyen a tv
5. monitor engedélyezés elől pipa kivesz
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
a 2. pontnál akad el a dolog, amikor be akarom kapcsolni kiirja, hogy a crossfireX be van kapcsolva, kapcsoljam ki, különben nem tud kiterjesztett asztalt... 
óbazmeg, nem a 2. számú monitorra kell klikkelni hanem a 3. számúra...
köszönöm a segitséget.
[ Szerkesztve ]
When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

Hello mindenkinek!
Még mindíg küzdök a karival!
Valami okosat valaki?
Bekapcsolt AI vel kiugrik minden játék ,3dmark is!
AI kikapcs, megy minden!
Kérdésem a következő,ha tényleg ugy van hogy az ai kikapcsolja az egyik magot akkor lehet e az én problémám táp?
Arra gondoltam,hogy amikor kellene a szufla az nincs!
A tápom 780w de nem volt rajta 8 tűs csati ezért két hatosból lett nyolc,lehet hogy az ágankénti amper nem elég?

örülök hogy segíthettem
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Még nem próbáltad másik táppal?
Esetleg oprendszer gyalu, sóval behint, majd minden az alapoktól telepít volt már?

Nem kell foglalkozni vele az A.I.-vel, az egy szörnyszületett bughalmaz. Pl. nálam fekete képre vált és semmire nem reagál.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

Uj op már volt,másik táp még nem!
Tudom hogy nem mérvadó de lefutott egy 3dmark06 természetesen kikapcsolt AI vel
10700 pötty az meg nagyon kevésnek tűnik!

Összpontszámot akár a proci is visszafoghatta. Hány pontot kapott a GPU?

Kétlem, hogy annyira visszafogná...

3400 pöttyöt kapott a proci
Amd 9950 black nincs huzva alaporajelen megy 2600mhz
Elvileg 3200 ig megy simán de mivel megakadtam a kártyával még nem jutott idő a procira!
De majd a mai nap kap egy adrenalin bombát és meglátom mi lesz!
Na meg játékteszt!
[ Szerkesztve ]

Hát ha a procid 3400 pöttyöt kapott akkor simán visszafoghatja az eredményt! Én amúgy azt kérdeztem hogy a GPU hány pontot kapott.

http://www.overclockercafe.com/Reviews/VGA/HIS_HD4870x2/1011.htm
ezen az képen a HD4870X2 látszik az a kérdésem lenne hogy mi a fene a jobb oldali betáp?? az milyen kábel? honnan van? benne van a dobozzba? mert nekem olyan nincs csak olyanom van mint ami a baloldali betápnál van a 4pines de a másik az vagy 6vagy 8 pines miaz??
az a 8pines PCI-E tápcsatlakozó, ha nincs ilyen a tápodon, van csomagolva a dobozban egy átalakító ami 8-ról 2db sima 6pólusúra alakítja.
When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

szóval akkor van benne egy 6pines amit csak rádugok az egyik kábelre és készen is van? mert 4 pinesem az van remélem menni fog a gép úgyértem nem lesz semmi hiba benne
mert a 2db HD3870-est nem kezelte le az MSI-P35platinumom->kevesebb fps mint 1 kártyával és összevissza mentek fekete csíkok
a tápodon kell lennie 6 pólusú PCI-E tápcsatlakozónak (ha nincs 8 pólusú, akkor 3db-nak, mert az 1db 8 pólusúra 2db 6-ost kell dugni), ha nincs, akkor gond van, mert a te általad 4 pólusúnak nevezett molex csatlakozóval nem oldható meg a dolog.

inkább mondj egy tápot amin van ilyen
és nem kerül naon sokba

http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=05662 például ez jó nem?

650W alatt meg se próbáld! Néztem tesztet van ahol 480W szívott a kártya csúcson!

Nem találok ilyen jellegü adatot! Trail verzió kiírja?

LC-Power nem ajánlott táp, és a linken lévő leírás szerint a megfelelő csatlakozók sincsenek rajta. Néhány ajánlott márka: Corsair, FSP, Enermax, Chieftech. Ami bizosan elég, az például a Corsair HX-520, kb. 20-25 ezer Ft. Tápokról bővebben: [link]
simlisgumis: a 480 W a teljes gép fogyasztása (feltételezem egy tuningolt quaddal), tehát minőségi táp esetén 650 W alatti is elég.
[ Szerkesztve ]

Hi
Az Ipon szerint:
Az AMD Radeon HD 4870 X2-es csúcskártyája már egy ideje piacon van, ám a termék kistestvéréről, a Radeon HD 4850 X2-es modellről az elmúlt hetek folyamán nem túl sok információ szivárgott ki, így az érkezésével kapcsolatban még csak találgatások sincsenek. Ez azért érdekes, mert a Radeon HD 4870 X2-vel kapcsolatos pletykákkal egy időben a Radeon HD 4850 X2-esről is szóltak a pletykák, de a kártya végül mégsem került forgalomba. Ez a tény hamarosan megváltozni látszik.
A HardSpell munkatársai az AMD Dél Európai Technikai PR Menedzserét, Pete Vagiakos-t kérdezték az újdonságról, illetve arról, hogy miért nem jelent még meg a kártya, amelyre minden bizonnyal nagy igény lenne a piacon. Az illetékes erre a kérdésre mindössze annyit válaszolt, hogy az AIB partnerek a 48xx X2-es kártyák megjelenésének napjától kezdve szabad kezet kaptak, hogy elkészítsék és piacra dobják a Radeon HD 4850 X2-es kártyát. Ettől kezdve az AIB partnerek saját üzleti stratégiájuknak megfelelően döntöttek arról, hogy mikor kerüljön forgalomba az újdonság, vagyis mikor a legalkalmasabb a termék piacra dobása.
Az AMD szakemberének nyilatkozata szerint az első Radeon HD 4850 X2-es modellek már a végső tesztelési és jóváhagyási fázisban vannak, így megjelenésükre rövid időn belül sor kerülhet. Az illetékes pontos dátummal nem szolgált, csak azt tanácsolta, hogy részletesebb információkért vegye fel a sajtó a kapcsolatot az egyes AIB partnerekkel.
A kártyák jelenlegi állapota mindenképpen bíztató, a hírek értelmében remélhetőleg hamarosan találkozhatunk az AMD legfrissebb, két GPU-val felszerelt kártyájával

hali, olyat lehet valahol csinálni a CCC-nél hogy valahol mindig mutassa a tálcán a kártya hőmérsékletét?

Srácok!
Van egy Asus Rampage Extreme alaplapunk, egy szintén Asus 4870 X2-nk, illetve Corsair tápunk, 1000 Wattal. A gép indul, de a kártya nem ad képet. A végén lévő LED-ek közül, ha jól emlékszem, akkor D13-as, valamint a D14-es világít. Ami annyit tesz, hogy a 8 és 6 PIN-es tápcsatlakozók nincsenek a helyükön. Pedig ott vannak, pedig tényleg, a kártya pedig le se sz*rja. Ilyenkor mit lehet tenni?

Közben megtaláltam a választ egy nagyon eldugott külföldi fórumon. Mivel a kártyán az EK Waterblocks hűtője lett felszerelve, amit nem kellő körültekintéssel készített el a gyártó, így néhány dolgot "rövidre zár", s ennek kövezményeként jelzi a kártya a LED-ekkel, hogy nincs tápcsatlakozó csatlakoztatva. A megoldás pofon egyszerű, mert csak néhány, apró alátétet kell tenni a csavarokhoz...

Háát, az AMD mindig gyengébb az Intelnél, már megbocsáss, de ez az igazság.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

Pontosan. 

Tetszik az ötleted!
De az Everest tudja kiírni tálcára a hőmérsékleteit, azon belül is be lehet állítani hogy melyikból mutassa a hőmérsékleteit, alapból mindenből.
[ Szerkesztve ]

"apró alátétet kell tenni a csavarokhoz"
Eszem megállt, hogy nem gondolták erre a kis hibára? 

Tudom! De mivel AMD ATI duoval keztem még hajdanán márkahű maradtam!
Majd megrántom 3400 mhz ig!
[ Szerkesztve ]

A 650W badarság nézd meg itt tesztbe mit nyom a 4-magos provival meg a winyók+a ram és itt eszik 408W-ott 100%-on

Ezzel anno mi is majdnem megszívtuk mikor Nyugdíjas komával tetük fe a blokkot.
Neked hogy tetszik az eredmény? Én elégedett vagyok a hőfokokkal, szerintem SzlobiG se szomorkodik...
Akkor már hárman vagyunk akiknek ez a blokk figyel a VGA-n.

Értem, az everest 2.01-et megtaláltam, de azon belül nem találtam meg, hogy hol kell ilyeneket beállítani, meg tudod mondani?

ha nem az a táp akkor ez jó lenne hjozzá?? http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=05685
ottvan a PCI-E 6-pines csatlakozó

Most néztem képeken azt hogy jó neki a 2*4pines is és akkor 2 pin szabadon marad. éppen úgy mintha van egy régi tápod ami 20pines és egy 24 pines alaplapod akkor is működik a gép bár csak 20 pin megy 24 helyett és 4 üresen van
teljes kép http://i96.photobucket.com/albums/l165/nellrollon/10042008912.jpg
[ Szerkesztve ]

Szasztok!Az lenen a kérdem h a vidókarim Sapphire hd 4850 a gears of war meg a többi játéknál mindent maxra dx9-ben csak maximum 62 fps-el megy na msot ez miért van így ezt nem léehetne növelni?Nem ezt hívják gpu limitnek vagy minek?választ előre is köszönöm

Lehet hogy csak ennyit tud a VGA-dból meg a gépből kihozni. Menny fel valamelyik GOW honlapra és nézd meg mivel kell lehívni a konzolt amiben ha esetlegesen limit van akkor feltudod ott oldani egy parancsal
De például a COD2-ben a parancsa a /com_maxfps 0-> amennyit bír a gép annyit mutat

Vsyncet kapcsold ki, az lehet a baj sztem.

igaz!! de hogy ha már ezt felhoztad mond meg hogy mire jó mert én eddig még nem jöttem rá Függőleges szinkronizálás pontosan miez mnég sehol se tudtam meg és a grafon se látszik szemmel észrevehető változás

sorry
480W teljes rendszerfogyasztás
[ Szerkesztve ]

HOL??

Nem teljesítménynövelő, hanem képjavító eljárás. A monitorod frissítéséhez igazítja a képkockákat, LCD-nél 60 vagy 75 Hz. Ha pl. játékban gyorsan balra nézel akkor lehet akárhány fps-ed, a kép kicsit akkor is szétesik, na ezt szünteti meg a v-sync.

Tévedtem de azért nem olyan badarság a 650 feletti táp!
Egyenlőre ugye még nincs se olyan alkalmazás se olyan játék ami kiaknázná teljesen a négy magban és a kártyában rejlő potenciált! Lehet hogy most még elég egy 500 v 550 es táp de mi lesz holnap? Jön egy uj játék egy jobb alkalmazás hangoltabb driver tuningok és máris feszegeted a határokat!
Lehet hogy ez is badarság amit most írtam de teljesen kezdő vagyok! 

Mihelyt kijön az Unreal 3 vége a világnak az a játék már az új generációs kártyákon fog futni normálisan akadás nélkül. Oda nem lesz elég a 650W-s táp. Az ott kezdődik majd hogy 1000W .

ezt most ugye viccnek szántad?

már mint mit?

Adnak hozzá, de úgy látszik, hogy nem eleget, illetve nem írják le, hogy igzából minden csavar alá kell.

Ti is EK-val szívtatok? Ugyanez volt a jelenség? Sajnos a konfig nem az enyém, hanem az egyik ismerősömé. Én szereltem össze a vízhűtést. Tripla 120-as radiátor, EK Waterblocks a VGA-n, a többi innovatek.
Még nincsenek eredmények, talán majd hétfőn vagy kedden.

valaki megtudná mondani mennyi a minimális fps 4780x2-vel Enemy Territory-ban? nekem lemegy néha 40 fps-ig 40 emberes szerveren
Ez most driver probléma vagy az én konfigommal van a gond? Lécci valaki tegye fel ezt a régi gamet. Köszi!