"Visztont egy 280-as AMP elverte crysisban fps számban nemértem de nekem igy is tetszik kicsit megtartom!"
Ez kizárt dolog...
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

"Visztont egy 280-as AMP elverte crysisban fps számban nemértem de nekem igy is tetszik kicsit megtartom!"
Ez kizárt dolog...

ha jól tudom xp alatt nézték.nálam vista alatt gyorsabb a crysis.
bár már 2 vistát nyírtam ki szaros hdmi audio miatt. 
[ Szerkesztve ]

Tényleg gyorsabb volt a 280-as
, esetleg van valami recepted arra hogy hogy gyorsíthatnám be a cuccot? Mert most csak szopatnak hogy iutt a kari és szar az egész 
Pisti -(*_*)-™

Ma betettem az X2-es mellé a 4870-est, hát mit mondjak nem nagyon venni észre, hogy ott van...vantageba kaptam 18759-et procc 4gigán, sajnos tuningolni nem nagyon kellett ugyan is 4.4gigán a proccnak már akkora fesz kell, hogy nem bírja a 620-as corsair és lekapcsol.
Őőőő lehet egy kérdésem?
Ha jól tom a lapod 1.1-es PCI-E-vel ketyeg, a Radeon viszont 2.0-ás.
Nézd meg x16-os sebességen megyen-e a csati, valamint ha azon megy lehet a sávszél is korlátozó...PCI-E 2.0 x8 = PCI-E 1.1 x16.
2 olyan GPU már eheti azért a sávszélt. Más lapban is meglesém, ami 2.0-s PCI-E-s csatival rendelkezik. Ha abban is szarakszik, akkor valami nem emel.. 
Bocs a kérdezősködésért, de nem lenne ésszerű ezt a topikot záratni, vagy baráti körként a lokálba betenni?
Van már egy HD (X2) topik, ami régebbi.. 
[ Szerkesztve ]

Engem pont onnét irányítottak egyiknap ide, hogy itt kérdezősködjek mert ez a topikja.
Más: A vga ventijét mivel lehet szabályozni? Bios módon úgy ahogy a 4870-ét? Vagy lehet szoftveresen is? Ati tray tools kilőve...
[ Szerkesztve ]
Értelmesebb lenne azt 4850 / 70-re, ezt pedig 4850 /70 X2- re átcímkézni?
Topikcímek módosíttatva, így legalább a multigpu-val küzdők hsz-a nem olvad bele a single közé.
Remélem nem gond...

Köszönöm a fórumozók nevében Bordoi-nak! 
[ Szerkesztve ]
A jó cél érdekében bármit. 
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

Hol nézzem meg hogy azon megy e amugy nem 2.0-ás a lapom ez még nem olyan, de nemhiszem hogy ez lenne a baj... 
Pisti -(*_*)-™
X16-os sávszéllel megy? Tuning alatt 1-2 Asus lap bugja miatt visszaáll 1x-re..
Nemtom hogy van a sávszélkiosztás GPU-nként...mivel a GX2 GPU-nként X8-at kap, és izmos GPU-nak azért lehet manapság már több kell mint PCI-E 1.1 x8.. 
[ Szerkesztve ]

hi!
Épp most cseréltem lapot ez miatt, mert pci-e x16 1.0-s lapom volt. Én úgy vettem észre hogy sokkal jobb lett a teljesítmény, mondjuk az is hozzátartozik, hogy a procit is cseréltem c2d 6600 3.4Ghz -ről q9400 3.4Ghz-re.
De most gyorsabb lett az biztos.
Viszont ezzel az új lappal a videókártya ventije nem akar kipörögni max fordulatra 90C-nál, holott a másik lapban pci-e 1.0-ban ilyenkor már pörgött legalább 3000-el!
Most sokkal halkabb! Mintha nem is melegedne annyira, nem tudom 90C-nál feljebb még nem ment.
Érdekes dolgok ezek !

Én nem csodálkoznék a gyorsuláson egy quad megy alatta... 
Pisti -(*_*)-™
3 meg 4 GPU már fullra fölösleges... csak zabál, de semmi értelme.

Sziasztok!
Valaki megtenné, hogy megnézi a Call of Duty 4, ACT I. - Hunted pályát? Ezzel a kártyával sem működik, ahogy 3870 X2 vel sem működött. De egy GPU-s VGA-val (1900XT/2900XT) megy. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy lehet hogy újra kellene rakni a játékot.
üdv,
Syde

Ha csak a ventilátort akarado szabályozni, ne tegyél fel rá külön programot egyszerűten hozz létre a CCC-ben különböző profilokat. Például: Asztal-40% és Játék-60%.
Vista (gondolom XP esetén Document and settings->Felhasználó->App.data) esetén keresd meg az alábbi elérési útvonalat illetve a létrehozott profil nevet:
C:\Users\<user_name>\AppData\Local\ATI\ACE\Profile
<Profile>
<Caste name="Graphics">
<Groups>
<Group name="Overdrive5">
<Feature name="TimeUnlocked" />
<Feature name="OverclockEnabled">
<Property name="OverclockEnabledProperty" value="True" />
</Feature>
<Feature name="CoreClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="50700" />
<Property name="Want_1" value="75000" />
</Feature>
<Feature name="MemoryClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="30000" />
<Property name="Want_1" value="90000" />
</Feature>
<Feature name="CoreVoltageTarget_0">
<Property name="Want_0" value="1050" />
<Property name="Want_1" value="1250" />
</Feature>
<Feature name="MemoryVoltageTarget_0">
<Property name="Want_0" value="0" />
<Property name="Want_1" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedProtocol_0">
<Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="RPM" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="CoreClockTarget_1">
<Property name="Want_0" value="50700" />
<Property name="Want_1" value="75000" />
</Feature>
<Feature name="MemoryClockTarget_1">
<Property name="Want_0" value="30000" />
<Property name="Want_1" value="90000" />
</Feature>
<Feature name="CoreVoltageTarget_1">
<Property name="Want_0" value="1050" />
<Property name="Want_1" value="1250" />
</Feature>
<Feature name="MemoryVoltageTarget_1">
<Property name="Want_0" value="0" />
<Property name="Want_1" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedProtocol_1">
<Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedAlgorithm_1">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_1">
<Property name="Want" value="3500" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_1">
<Property name="Want" value="40" />
</Feature>
</Group>
</Groups>
<Adapter name="PCI_VEN_1002&DEV_9441&SUBSYS_2542100 2&REV_00_6&B5C08C&0&00200008A">
<Aspect name="Overdrive5" />
</Adapter>
</Caste>
</Profile>
A kiemelt részeket kell átállítani, értelemszerűen ez lesz a ventilátor 40% használaton.
Forrás: GURU3D-RivaTuner
[ Szerkesztve ]

Pontosítok XP-nél : Documents and Settings\Felhasználó\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles
Sziasztok!
4850X2 ről hír? Megjelenés időpontja? Illetve elég lenne e neki egy VX450-es táp? Egy E8400 kihajtaná 4.0 GHz-en?
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

Sziasztok!
A minap beszereztem egy sapp.4870 x2 tőt. A problémám a következő. Elindítom a windowst minden rendben látja a kártyát úgy ahogy kell a gpu-z is. Simán használom a gépet semmi gond. Viszont ha valami játékot indítok el, akkor (lehet az régebbi is, akkor később) egyszerűen újraindul a gép. De ugyanezt csinálja 3dmark 06 ban és vantage ben.
Ha netezek csak akkor semmi gond. Viszont a kártya kézzel érintve szerintem nagyon meleg szinte forró, pedig a gpu-z "csak" 58-63 ig írja. A tápom igaz csak egy 550w lc power, de néztük egy gyengébb márkájú 750w os táppal is, de annak az amper száma alacsonyabb volt amiket lead 5 és 12 volton.
Ha valakinek van valami ötlete akkor legyenszíves és ossza meg velem.
Köszönöm
Msn:xpetyus@freemail.hu

azt nem írtam, hogy azt használom amit adtak hozzá catalyst8.7

felraktam a 8.9 et azzal is csinálta.
két külön ágról csatoltam rá a hozzáadott átalakítót
kösz előrre is

Érdemes kipróbálni egy stabilabb, márkásabb táppal. Ezt csinálta a Tagan 580W-osom, amig nem kapcsoltam össze a 12voltos ágakat. Azt hiszem 20A-t tudott áganként, összekapcsolva 35A-t, de úgy már minden jó volt.

A kari tetejét érdemes kis szellővel fujni, mert az ott lévő memchippek valban hajlamosak melegedni... Egy márkásabb 650-es vagy 700-as táp sem lenne hátrány! 
Pisti -(*_*)-™

köszi a gyors választ! mindenkinek
ez 18A tud áganként. mivel nem vagyok valami nagy mágus , azt megkérdezném hogy hogyan kell összekapcsolni az ágakat
UP? 
türelem rózsát terem.... addig ott a net,és a google 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Ha nemtudsz értelmes választ adni miért írsz? Szánalom. A google pedig nem egy ember, akivel lehet beszélni, ha ez így lenne nem lenne ph!

De te is rendes hozzászólást írhatnál. 
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten 

Amelyik táp tudja, azon van egy csúszkás kapcsoló a hátoldalán. Ha nem találsz ilyet akkor nem lehet.

2x
[ Szerkesztve ]

köszi!
akkor tényleg tápcsere lesz!
de a táp miatt miért indul újra a rendszer. vagy egyáltalán miért kapcsol be? nem a bekapcsolásnál veszi fel a legnagyobb feszkót?
[ Szerkesztve ]
Te ugye most nem a 110V/220V kapcsolóról beszélsz
Ilyen, hogy 12V ágak összekapcsolása még nem láttam. Max arra tudok gondolni, hogy 2x4PIN->6PIN átalakítóba dugsz 2 külön ágról molexet..
Hemilton
Felejtsd el az LC power, meg HKC, megKodegány és hasonló ipari hulladékokat ha ilyen kategóriájú vasat szeretnél etetni. Itt a tápajánló topik mérvadó hsz.-e, ha a benne leírtakat magadévá teszed, nagy baj már nem érhet.
Személy szerint egy 20k körüli Enermax Pro82+/Modu82+ alá nem adnám..
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

ehez mit szóltok? ez megfelekő lenne neki?[link]
köszi

Tegnap adtam el a tápomat (Tagan 580W U22)ami ilyen volt. Rákeresel és a képen megnézed hogy létezik ilyen táp. Azt nem tudom mennyire ritka megoldás ez.

8pin pcie van rajta?
speed(R):
erről beszéltem:

Egyébként nem tudom hogy volt-e már:
arra a problémára hogy nem 507/500-on indul a kártya 2 gpu-ja, hanem az első 750/500-on, a másik az 507/500-on, nekem az vált be vista alatt, hogy a gépbekapcs gombjára rátettem az "Alvó állapot" funkciót és mikor bejött szépen a desktop, akkor bekapcs gombot megnyomom (gép elalszik) majd ismét megnyomom (gép felkel) és már a helyes gpu értékekkel tér vissza. Illetve kérdésem, milye megoldás létezik erre még?

az az a kábel amit rá kell dugni az x2 re a 6pin mellett. a hozzá kapott átalakító nem jó?
köszi

De jó, csak nem olyan elegáns megoldás, ha már tápot vesz az ember 4870X2-höz, akkor miért nem olyat amin van 8pines csati is?

értettem
akkor olyan lesz 
mivel te vagy itt most egyedül segítenél kiválasztani egyet? 
[ Szerkesztve ]

Már én sem vagyok itt, de Speed(R) adott linket ott szemezgethetsz 
Wow, ilyet sem láttam még..elnézést a kételkedő hangnemért.
Hemilton
Nem rossz az a Chieftek, de nem is a legjobb azon az áron.
Én jelenleg az Enermax Pro82+\Modu82+ tápokat ajánlom.
Egy 625Wos példány a Pro82+ból szintén 25 körül alakul.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Elgondolkodtam én is hogy esetleg beruháznék majd egy X2-re,azt még nem tudom melyikre,mivel a 4850X2 még nem adták ki,ha az megfelelő árban lesz és persze a teljesítménye is jó akkor inkább azt választom majd.
Gondolom 1600x1200-ban mindenre jó lesz,tudom a Crysis új kiegésztőjén kívül.
Bár kitudja lehet azt is vinni fogja addigra egy jó driverrel.
Egyébként a 4870X2 hol lehet a legjobb áron venni,mennyiért mennek most?
ASUS TOP gondolom drága,van valami külömbség a többihez képest?
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Nem akarok a kártyának ellen kampányt csinálni, de nem egészen így van. Arról sehol nem esik említés, hogy bizonyos játékok esetén és főként a régebbiekkel probléma lehet.
Asus a hozzá mellékelt szoftvereivel "jobb". Például, [Smartdoctor] . Amivel kényelmesebben álíthatod a hűtőt, mint az egyéb szoftveres megoldásokkal. De az árdifferencia viszont jelentős cca. 15-20% és azt viszont nem egyenesen arányos a hozzámellékelt plusszal. Az, hogy válogatott a GPU-k, lennének rajta kétlem. Révén, hogy jelenleg minden X2es BBA.

Lehet eladom az x2-őt
, Esetleg ha érdekel valakit akkor dobjatok rám egy privit, illetve van telószám is azon is elérhető vagyok! Beszámítás van, az ára 80k 
Pisti -(*_*)-™
se 3Dmark06..se semmi... szégyen... 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Csere GTX260-ra?
(Bar nem vagok tobb GPU-s rendszerek hive, de kivancsisagbol kiprobalnam... hogy aztan nyugodtan szidhassam...
)
Fuck yourself Jay Wilson
XFX GTX260 XXX editiont cserélte el az X2re... 
inkább a QXet próbáld ki 
[ Szerkesztve ]