Ez igen! B3 vagy G0? Próbáltad már (a tápot) Prime95 + pl. Gpu capsviewer együtt futtatása esetén bírja-e? Meghülyültem.. 2x ment...
[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "

Ez igen! B3 vagy G0? Próbáltad már (a tápot) Prime95 + pl. Gpu capsviewer együtt futtatása esetén bírja-e? Meghülyültem.. 2x ment...
[ Szerkesztve ]

G0 3600-on, vga játék alatt gpu: 830 mem 990
Prime95 gpu caps viewer kombó nem volt még, nem szeretem a 2-at.
Viszont nem nagyon hallottam még jobban pörögni a tápot, meg nem is meleg a levegő ami kijön belőle
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Mindegy mi csak terhelje lehetőleg maxra a GPU+CPU-t. ... és akkor látni a valót.
Van konnektoros mérőd?

Nem van konnektoros mérőm, de ezt a full terhelésest megnézem majd a kedvedért, legfeljebb elszomorodok 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Türelmedet köszönöm!
Nem a szomorítás a cél!

Szia!
Nekem egy 7×600-on hajtott E8500, a 800/900-on hajtott X2-vel, 750-es Silencer táppal 580W-ot vett fel a konektorból...a konektoros mérő szerint - max cpu-gpu terhelésnél.

Na most felraktam Vistát és néztem a warheadot...1440x900 on dx10 csucs felbontáson 4x élsimitassal....35 fps az átlagom....azért az nemrossz...Nemsokara veszek full hd tvt azon is biztos fog tudni 25 fps átlagot...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Hogy kell a GPU Caps Viewerrel mind2 GPU-t kínozni?
Mert nekem most csak az egyik pörög...

Sziasztok, az elöbb már leirtam egy topicba (csak rossz helyre) hogy mi az én kinom ezért bemásolom most nektek, remélem ti tudtok segiteni. Köszi
"Helló mindenkinek! Bocsánat hogy ugy irok hogy nem néztem elötte meg hogy találok e a kérdésemre választ, de igazából azt sem tudom hogy hogy keressem, ezért inkább kérdezek Szert tettem egy 4870 X2 -re nemrégiben és otthon azzal a hibával szembesültem hogy ezen két táp bemenet van (egy 6 és egy 8pin es) Namármost az én tápomon egyik ilyen sincs bár ezt tudtam jól, viszont a kölcsön tápon is csak a 6pinesböl van kettö. És ezzel igazából nem megy a kártya, vagyis bios bejön utánna kifagy.. találtam itt ph-n egy lejárt hirdetést hogy van átalakító 6 ról 8 pin re. Viszont én amit kénéztem tápot azon van egy 8 pines ág, viszont annak a neve cpu power connector... képröl összehasonlitva a videókártyán lévö foglalatba viszont pont beleillik, akkor az most jó oda vagy sem? Bocsánat hogy ilyen hosszú voltam csak nemtudtam rövidebben. "

Hy!
Milyen tipusú a vga. Mert nekem pl a dobozban volt mindkét átalakító. Én biztosan attól kérném számon aktől vettem. Nekem is vennem kellett egy tápot mert az 550 es kevés volt hozzá. Gianninál vettem egy gigabyte 720 at és azon van 6 és 8 pin is, és szerintem 20k ért nem sok.
üdv

Shappire a gyártó, de ehez se doboz, se semmi nem volt, ezért nem járt hozzá átalakító sem...

Asszem sehogy. 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Nekem is sapphire a gyártó, de nekem dobozos volt.
Akkor nem marad más hátra mint előrre és veszel egy tápot. 

A cpu power connector-t nehogy bedugd a VGA-ba!!!!
A 2 db 6 pinessel,el kellene hogy induljon (csak a CCC-ben nem lesz Overdrive lehetoseg).
A jobb tapokon van 8 pines VGA is.Az atalakito is csak egy plusz foldet ad a kartyanak...
Valamelyik topikban mar leirtam ezt.
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Vsz. Azert nem indul el 2X6 pinnel mert kicsi a teljesitmenye!
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Én nem ismerem a proggit, de ezt ajánlotta Gabás fórumtárs. Lehet, hogy viccelt?
3DMark helyett kerestem mást. Ha nagyon nem megy az is elég ha Mark+Prime95 lefut... 

Akkor mondjatok nekem valami olcsó és jó tápot ehet az x2-höz. A gép többi része : amd X2 4200+, 2*1giga a-data, 750 samsung, 2 dvd iró.. stb
Köszi
Szerk: olyat amin van ilyen 8 pines is 
[ Szerkesztve ]

már mondtam...
szerintem ez ár érték kategóriában nagyon jó.
nekem q9450, és az x2 van latta no meg stb...
[ Szerkesztve ]

Kicsit sajnálnék kiadni tápra majdnem anyit mint amenyiért vettem a kártyát...

Akkor túl olcsón vetted kártyát...
Mellesleg a táp az amitől a gép léte függ,és erre nem kell sajnálni a lét! 
Ez már nem a Codegen kategória!
[ Szerkesztve ]

Az igaz
) Szerinted CORSAIR VX550 megfelelö választás lenne? mert ha jól olvasom a honlapon annak van 1db 6 pines meg 1 db 6+2 pines csatlakozója.

Ahogy elnézem jó választás,van 1db 6Pin,és egy 6pin+2Pin ami pont jó egy darab X2-höz.
CORSAIR_PSU
"amd X2 4200+..."
Jesszus. Szegény VGA. ![;]](/dl/s/v1.gif)

És ez az 550 elég szerintetek a x2-höz? Mert máshonnan azt hallotam hogy 600 alatt nem nagyon mozdul meg 

Affene... lecsúsztam a modosításról... Erre gondoltam még táp ügyileg a kártyához: HIPRO HP-W700WC3
Ezt itt találtam jóáron az apró-k között...
Vélemény?

hali!
valaki megtudná mondani, hogy mi a p...ért szaggat a warhead még közepes grafikával is?
akármelyik drivert teszem fel. vista 64 bit. a gépem az adatoknál.
kösz előrre is 

2 gb. de mondjuk azt is hallottam hogy 4 el is szaggat.

[ Szerkesztve ]

Akkor meg is van a probléma.
2gigával vista alatt én nem próbálkoznék.

Válasz a 4gigára: 4gigával egyáltalán nem szaggat, szal az hülyeség, max ha kis memóriájú VGA-val tolják és elfogy a Vram, de ugye ez X2 esetén kizárt.

Igaza van SzlobiG-nek. A te konfigoddal nem kellene neki ha lenne még egy kis memó.

Várj az első patch csomagig, egyelőre bugos a memókezelése.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

köszi az infókat.
már csak arra kellene rájönnöm, hogy miért hal ki a clear sky a játék betöltése alatt. többször is újra raktam, más driverral is próbáltam . kihal és kész.
thx

A Cler Sky is
Próbáld még ki egy harmadik játékon is,és ha az is kihal akkor szerintem ott más gond lesz.

Az szép,de mennyi a minimum FPS?
Akadozik néha,vagy teljesen folyamatosan játszható?
Az igaz hogy vistán sokkal lassabb mint XP-n?
Meg hogy nem szebb Vistan DX10-ben mint XP-n ha fel van téve a DX10 patch?
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Nem akarok okoskodni,de az én gépem is ezt csinálta míg 2giga ramom volt STALKER alatt!Töltések a legfrisseb patch után borzalmasak voltak....(5perc míg eljutottam a játékig)Aztán meg fullon 140fps-t mutatott a fraps és akadozott,mint állat.....utóbb kiderült reggelire megeszi a 2giga ramot 1440*900 alatt akkor a te 26"-os moncsid menüig sem jutsz el szaggatás nélkül
....Ilyenkor ne kezd el az Atira fogni a dolgot meg h drivergond!
....Jah és XP-m van...(Az ajánlott ram nagyobb felbontásra a min.4giga)
[ Szerkesztve ]
Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

Nem fényképezné le valaki a kártyájához kapott átalakító kábeleket? nem találok róla sehol google-ba képet...
Köszi

Szemre mondtam az átlag 35 fpst a minimum olyan 25 lehet és 50 ig megy fel max ....
Szerintem 4gb rammal eggyaltalan nem lassabb......És én nem vettem észre különbséget a vista alatti DX10 és hogy XP alatt DX9 be nyomtam....Szinte ugyan az esetleg ha egymás mellé raktam volna akkor lehetne észrevenni különbséget.....
[ Szerkesztve ]

Ilyen szerintem 2 molex és 1 8 pines....

Szerbusztok, kellene nekem egy kis segítség az ATI kártyával kapcsolatban, olyan programra lenne szükségem amivel lehet szabályozni a ventilátor gyorsaságát, legyetek szívesek segítsetek, ha tudtok, köszi

Köszi a tanácsot. ma megrendeltem a 2gb ot holnapra itt lesz. majd kiderül minden, remélem igazad lesz. 

a riva tuneren belül tudod állítani 
[ Szerkesztve ]

én még mindig arra kersem a megoldát ha lehet hol kell kikapcsolni a CCC-ben az automatikus képernyő detektálást?
második kijelző lcd tv hdmi kábelen és kurvára idegesít minden tv bekapcsoláskor villogtatja a monitor képét is majd átmegy klónba az lcd.ráadásul én kiterjesztett képernyőként használnám az lcd tv-ét erre ez a fostalicska mindig elfelejti és új bekapcsolásra megint klón lesz.
nvidiánál belőttem egyszer és kész.

Erre én sem jöttem még rá.
De nv nél én is betudtam állítani. Szóval vagy nem lehet vagy bénák vagyunk. 

Esetleg nem adod el? 

hali van valakinek ötlete egy haver vett egy ati x2-est egy ilyen alaplapba asus p5-b3 650 tápal,és nem adképet a kari csak a ventije megy,rajta van mindkét tápcsati 

8.10 béta driverben már alapból benne van az overclock fülnél. De tedd fel a legújabb CCC-t is

Hihu!
Az lenne a kérdésem hogy, -v.kinek fut a crysis warhead vista 32 alatt?
-ha igen melyik driverrel?
-és még az érdekelne hogy akinek az új driver(8.1) visszaveszi az órajelet az xp-t vagy vistat használ..?