Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#8001) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

Nagyon nem egy kategória a 2 kártya...felesleges is hasonlítgatni, minimum 50% van közöttük, de van ahol 80% is vagy még több...GTX 280-at inkább a 4890-el hasonlítanám össze :K

[ Szerkesztve ]

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#8002) rup1u5 válasza Cube576 (#7999) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Miért ?
Azért mert hiába van 120fps-ed a játék 99%-ban ha egyszer csak leesik 13-ra egy pillanatra.
Számomra ez fontos. Lehet hogy neked nem. Atikon mindíg szélsőségesebbek a min-max fps értékek mint nv-n.

Olvastam pár döglött példányról. Nem egyről! Nem írtam egy szóval sem azt, hogy ez általános lenne! minden esetre engem nem buzdítana X2 vásárlására.

(#8001) Scholes9:
:DDD GTX 260-ról váltottam 2gigás 4890-re. Megbántam. Ennyit a netes tesztekről. Nem hasonlítanám a 280-at a 4890-hez.

Apám mekkora flame fog most itt indulni! :DDD

[ Szerkesztve ]

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#8003) Speed(R) válasza rup1u5 (#8002) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kell rögtön vitázni..véleményt lehet kultúráltan is írni, indulatmentesen.

Amit te írsz, az nyílván a GTA4ről szól elsősorban, ott katasztrófa a 4890/2GB valóban. Sajnos egy 2GBos 4850X2vel sem volt frankó, Atisux..

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#8004) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Az X2 a mai napig egy nagyon jó kártya, nekem is volt minden gond nélkül használtam, eladtam és a tulaja is elégedett vele.
Nekem AC volt rajta extra párnázással és plusz hűtőpasztázással.
Ha most újra lehetőség nyílna a megvételére azért elgondolkodnék a dolgon megéri e.
Mert hasonló árban már erősebb VGAkat is lehet kapni nála.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#8005) rup1u5 válasza Speed(R) (#8003) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Vitázni??? Véleményt írtam, higgadtan. Hol látsz te ott indulatot? :)
Nem csak GTA-ról volt szó de tényleg nem célom a véleményem leírásán kívűl más.
BFBC2-ben is botrányos volt a 4890 min-max fps tekintetében. Egyedűl Stalker CoP-ban alázta a 260-at a dx10.1 miatt de minden másban vagy roszabbúl vagy nagyából ugyan úgy teljesített azzal a ráadással hogy laggolt és/vagy leesett időnként az fps.

(#8006) Cube576 válasza klac (#8000) üzenetére

Cube576
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem látszik jól a kép sajnos, megnézbéd és feltöltenéd újra? :)

Nem szabad vizet inni, mert az nagyon erős ital! Fenntartja azokat a nagy hajókat...

(#8007) Cube576 válasza rup1u5 (#8002) üzenetére

Cube576
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én is olvastam nem egy döglött 280-ról, sőt haveromnak 2 és fél hónaposan megfeküdt, pedig újonan vette boltból, garival szerencsére:D Ettől függetlenül én is vettem majdnem, semmi bajom sincs egyik VGA-val sem :))
De most gyűjtök egy 560-ra :D:D

[ Szerkesztve ]

Nem szabad vizet inni, mert az nagyon erős ital! Fenntartja azokat a nagy hajókat...

(#8008) Speed(R) válasza rup1u5 (#8005) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem látok indulatot, nem úgy értettem :N Csak arra céloztam, hogy nem feltétlenül flameözön lesz egy ilyen jellegű beszélgetésből, prok és kontrák ütközhetnek értelmes hangnemben..a résztvevőkön múlik.

Ha valaki megérti, hogy nem az X2ket fricskázom, hanem az újabb cuccokat méltatom, mert jobbak, már elértem a célom, egy jobb döntést.
Adott esetben, ha lenne mondjuk a karin egy AC, amivel nem 90°Con jár és bő 1 év gari, simán azt tanácsolnám, hogy igen, vegye meg 35ért pl.
De amikor 40k egy jó hűtéssel szerelt 1GBos GTX460, azért elgondolkodnék..főleg azon, van-e értelme lecserélni -50-60Wért a GTX280at.
Beszélgettünk már erről, az 560Ti/6950 érdemleges csere, ha 20 körül-alatt megvan a dolog. De nála az 1280x1024 miatt totál felesleges ugye..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#8009) rup1u5 válasza Speed(R) (#8008) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Ja értem! :) Akkor én vagyok már túl paranoid ha ati-nv összehasonlításra kerül sor. :DDD Igyekszem úgy fogalmazni, hogy tárgyilagos legyen és ne indulatos. Túl sok flame kirobbanásának voltam már tanúja és a fanboykodást sosem csíptem.
Sajnos nekem kimaradt az X2 pedig anno nagyon hegyeztem egy 2*1gigás 4850 X2-re.
1280*1024-re tényleg értelmetlen dolog.

(#8010) Cube576 válasza rup1u5 (#8009) üzenetére

Cube576
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekem volt nv kártyám már sok és ati is, és most is ati van, nincs bajom egyikkel sem :D
Ám én is nagy érdeklődéssel szereztem be az X2-esem, előtte nem sokkal volt egy 4850 OC-m, és már azzal is elégedett voltam, ezért is tekintettem nagy érdeklődéssel az X2-es elé :D :))

(#8011) Nforewer válasza Cube576 (#8010) üzenetére

Nforewer
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Az miert van hogy amikor gtx 280-am volt akkor cod-ban (multis rész) az fps számom soha nem esett le 100 alá! de most hogy meglett az 4870x2-em most van hogy 80 fpsre is leesik. Vagy ez az a tipikus dolog hogy az ati ennyivel rosszabb min fps-ben!!!!!
Battlefield bc2 és crysis jatekok alatt nagyon sok gyorsulást hozott az x2 a gtx280-al szemben!

(#8012) Cube576 válasza Nforewer (#8011) üzenetére

Cube576
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szia!

Milyen drivered van fenn hozzá?

(#8013) Nforewer válasza Cube576 (#8012) üzenetére

Nforewer
(kvázi-tag)

catalyst 11.2

(#8014) Cube576 válasza Nforewer (#8013) üzenetére

Cube576
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekem is ez van fenn, és minden ok...

(#8015) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok.

nemrég én is szert tettem egy ilyen csodára. melyik drivert érdemes felrakni hozzá?

:R

♥ prelude

(#8016) klac válasza Ice!? (#8015) üzenetére

klac
(fanatikus tag)

Hello.

Nem tudom pontosan, ki kell tapasztalni, nálam ez is 11,4 bevált, bár nem sok játék megy, csak NFS Undercover teljes max on.
De ilyen teszteredményekkel, igaz ez CFX 4890 es sel.

(#8017) B341

B341
(újonc)

Sziasztok!
A problémám ott kezdődik, hogy hozzájutottam egy használt (Eladó szerint megkímélt állapotú) ATI 4870x2 VGA-hoz. 2 hete megbízhatóan üzemelt. ( Windows, játék, videó, zene)
Egészen tegnapig. A gond az volt hogy egyszer csak megállt a kép nem reagált csak a reset gombra. Utána meg már nem adott képet se csak sípolt.
(1 hosszú-2 rövid).
Valami ötlet hogy mi gond lehet vele ? :S
(Egyéb: A ventilátor felpörög, és a diagnosztikai LED-ek is felvillannak majd eltűnnek.
Alaplapba van integrált videóvezérlő, azzal működik minden.)
A válaszokat előre is köszönöm. ^^

(#8018) klac válasza B341 (#8017) üzenetére

klac
(fanatikus tag)

BIOS hiba jelzések,
Esetleg a hiba jelentkezése utáni újrainduláskor lehet az integrált videókártya lett automatikusan beállítva a reset után, nézd meg hogy engedélyezve van-e a BIOS ban a PCI, illetve le van - e tiltva az integrált VGA vezérlő.
Egyenlőre ez a tippem.

Ha lefagyott a kép az is valami hiba miatt volt, vagy túlmelegedés, vagy RAM.
Riva Tuner, MSI Afterburner, vagy Expertool kell a venti szabályzáshoz, ezeket rákereséssel letöltheted, több helyről is.

(#8019) B341 válasza klac (#8018) üzenetére

B341
(újonc)

Megnéztük másik gépeken is. Ugyan ez a hiba, (Nincs kép,majd a "sípolás"). Kezdek aggódni :S

(#8020) zlndr

zlndr
(újonc)

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám a karival kapcsolatban,hogy amikor elindítom a Dead Space 2 játékot akkor újra indul a gépem! (Lekapcsol és kb 2 másodperc után vissza kapcsol! Nem az a szokványos újraindulás!)
Ez abban ki is merül ,hogy ha szerencsém van akkor bejön a kezdőképernyő "nyomjak meg egy gombot" és ahogy megnyomom akkor a gép teljesen lekapcsol majd újra be! Vagy pedig el se jutok addig a képig!
Az ATI Radeon X1650-es karival nem volt gondom! Most ,hogy vettem egy ATI HD 4870x2-eset csinálja csak ezt, próba képen csináltam egy Win 7 SP1 x64 reinstallt ,de semmi! CoD BO,Left 4 Dead 2,Dead Space 1 mennek!
Bár a napokban megnéztem a Gears of War-t és ott pedig játék közben fogja magát és újra indul!
Lefuttattam, az az futtattam volna a 3Dmark Vantage-t de annál is újra indul amikor a motorcsónakos srác a kamerához ér már rögtön az elején!
Így megpróbáltam a tesztet a 3Dmark06-al ott elég szépen sokáig eljutott de amikor a víz sárkány átrepüli a léghajót fogta magát és ott is újra indult!

Aki tud vmit segíteni az légyszi írjon! Tippek is jöhetnek!

-Táppal nincs gond! 700 wattos!
-Karin a ledek nem világítanak!
-Új ATI driver van fent!
-A kari használat közben nem nagyon megy 85 fok fölé!
*Tehát így még a ventilátornak se kell felpörögni! + a gyárin kívűl még 2 venti. is hűti!
-A rendszer is friss (2 max 3 hetes)!

Annyit hozzá tennék még ,hogy amikor felraktam a Win 7-et, az nap még ment a játék! Másnap már nem! :/

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#8021) zlndr

zlndr
(újonc)

Jah és a kari teljesen ki van takarítva + újra van pasztázva (ezüstpaszta)!

(#8022) klac válasza zlndr (#8020) üzenetére

klac
(fanatikus tag)

Pedig tápellátási gond ! :K
Próbáld meg más ágakról, illetve más tápcsatlakozóval, különösen a 8 pines csatlakozónál.
Vagy másik táppal.
Nálam is volt ilyen.3Dmark 06 ban mindig a sárkány lenyelni akarja a hajót ment el a kép, illetve indult újra, elég vicces, de ez volt a sárkány lenyelte a rendszert.

[ Szerkesztve ]

(#8023) zlndr válasza klac (#8022) üzenetére

zlndr
(újonc)

Okés , köszönöm! Végre vki tudott mondani vmit erre a problémára! :)
Amúgy egy HIPRO W700WC 3-as tápom van!

[ Szerkesztve ]

(#8024) klac válasza zlndr (#8023) üzenetére

klac
(fanatikus tag)

Na közben utánna néztem, nekem is Hipro volt, van és pont az a Hipro HPW700-WC3 LF Rev2 típus, de a gyári hűtés esetén molexről 8 pinre átalakítóval (illetve molexről 6 pinre majd a 6 pinről 8pinre) megoldodott a gond.

Mióta Arctic hűtés volt, van rajta amin már eleve van 8pinről 6 pinre átalakító, de a kártya alap 8 pinről 6 pinre tettem a molex ről jövő 6 pin áramot.

Mikor betettem mellé egy 8600 majd 8800GTS 512 Physx nek , ami a táp 6 pines kábeléről kapott áramot is hiba nélkül ment.

De végül ki lett próbálva másik táppal is, azzal viszont nem jelentkezett ugyanez a probléma.

Megnyugtatásul, nem a kártyával van gond.

Ami azt illeti a 4870X2 nek kell a Watt elég vastagon.

(#8025) zlndr válasza klac (#8024) üzenetére

zlndr
(újonc)

Köszönöm! Ezzel az információval már tudok mit kezdeni! :)

(#8026) klac válasza zlndr (#8025) üzenetére

klac
(fanatikus tag)

Egyébként a 3DMARK06 eredménye egy 4.1 GHz. tuningolt 4 magos procival ennyi pont körül hoz.
Mindenképp érdemes venni rá egy Arctic Cooling Accelero XTREME 4870X2
hűtést.
Korábbi képeimen amiket ezen topikban a hozzászólásaimnál találsz ( egy közülük ) , láthatod nem melegszik túlzottan, szemben azokkal akiknél bizony elmondásuk szerint eléggé meleg.
Igaz a ventillátort pörgetni kell, de az arctic csendesen üzemel.

(#8027) tarajos

tarajos
(lelkes újonc)

Üdv! Most jutottam hozzá egy ilyen kártyához, de van egy kis gondom vele.

Behelyezés után automatikusan új rendszer (W7 több hónapja ezt használom), új vga driver (nvidia honlapjáról a legfrissebb), tápot chieftec 750W-ra cseréltem sőt még a bios frissítés is megvolt.

Probléma:
Az online megjelenítés valami extra lassú lett amióta a gépbe raktam.
Bármire kattintok lényegesen lassabban jön be minden oldal.
Próbáltam firefox-al, chrome-al, explorer-el is de mindenütt ugyanaz a gond.

A netem t-online 15 Mb/sec (torrent 1.7 Mb-al hasít tehát az internetszolgáltatóval nincs gond)

Korábban 8800 GTS volt benne egy 450W-os chieftec táppal és nem volt vele gondom.

Konfig:

Asus M2N-32-SLI-Deluxe lap
Atlon x2 6000+
4 Gb corsair Ram (800 Mhz)
Radeon 4850x2

A végén darabokra szedtem a gépet és alaposan portalanítottam, hátha az a baj, de semmi javulás. :F

Tud valaki megoldást a problémámra?
Létezik hogy a lap nem bírja megfelelően kezelni az x2-őt?

Segítségeteket előre is köszönöm!

peace

(#8028) klac válasza tarajos (#8027) üzenetére

klac
(fanatikus tag)

Gondolom az az NVIDIA honlapról a legfrissebb driver Radeon 4850x2 höz elírás lehet, és valójában az ATI vagy AMD honlapról a Radeonhoz való Catalist driver van fenn.
Ha nem akkor azt tedd fel.

Egyébként a lapra gyanítok mivel SLI, de nézd meg a GPU-Z progival mit ír ki (Enabled 2 GPUs), mert ha nem akkor nem megy CrossFire csak single mód.
Az EVEREST is megmutatja Megjelenítés - gpu - menünél ATI CrossFire.
Ha nincs támogatva azaz Disabled, akkor próbálkozhatsz másik driverrel, ha támogatva van akkor nincs további ötletem.

(#8029) tarajos válasza klac (#8028) üzenetére

tarajos
(lelkes újonc)

Ezt írja ki. A Gpu-z szerint működik a crossfire...

peace

(#8030) klac válasza tarajos (#8029) üzenetére

klac
(fanatikus tag)

Akkor ez lehet nem kártya gond, hanem Hálózat, melyik driver van fenn, amit a WIN 7
telepítő tesz fel, vagy az alaplapi, esetleg ezekkel próbálkozz.
Esetleg Eszközkezeló - Hálózati kártyák - frissítés.

(#8031) theiron320

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia klac.Azt szeretném kérdezni, hogy a crysis 2 nem használja ki a dupla gpu-t vagy az enyémel van gond?Még azt szeretném kérdezni, hogy tudsz olyan játékokat mondani amelyek kihasználják a dupla gpu-t vagy programot, hogy nézzem meg, hogy rendesen működik e mind a kettő kártyám.

Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!

(#8032) klac válasza theiron320 (#8031) üzenetére

klac
(fanatikus tag)

Hello.
Ezzel a játékkal egyenlőre nem kapsz pontos képet, mert a programozása nem állt a magaslaton, enyhén szólva, kívánnivalót hagy maga után.
Nem a Tieddel van gond, ebben nyugodt lehetsz.
Próbának inkább valami más játékkal nézd.

(#8033) theiron320 válasza klac (#8032) üzenetére

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi.Most feltettem egy uj drivert elég jól megy gpu még mindig nincs kihasználva de megy rendesen és ez a lényeg.Köszi a gyors választ

Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!

(#8034) tarajos válasza klac (#8030) üzenetére

tarajos
(lelkes újonc)

Még azt elfelejtettem, hogy a win7 kb 2x annyi idő alatt települt fel mint általában szokott...

peace

(#8035) klac válasza tarajos (#8034) üzenetére

klac
(fanatikus tag)

Mondjuk ez nem éppen elhanyagolható dolog ebben a helyzetben.
Ha telepítés közben esetleg lefagyás, újraindulás is volt, akkor valószínű a RAM okkal van gond.
Nem a videókártya, hanem a rendszer RAM okkal.
Ha, viszont ilyen nem volt a telepítés alatt akkor csak a lap chipkészlete nem megfelelő támogatása marad.
Az előzőekben írtam, a lapra gyanítok, mivel SLI is egy lehetőség.
Ha tudod ellenőrizd le egy NVIDIA, vagy egymagos RADEON kártya behelyezésével.
Ha megoldódik a probléma, akkor egyértelmű a lap nem támogatja a két magos kártyád
megfelelően.
Még a videókártyát is tesztelheted valamilyen progival, Furmark, mert nem kizárt, hogy néha hibázik.
Vagyis csak találgatok én is, nem tudok konkrétat mondani.
Meg kell keresni a hiba okát.
Játékoknál is van lelassulás, vagy csak NET nél?, mert, ha van akkor a lap nem támogatja kellőképpen ezt a két magos kártyát, tehát jó volt a feltételezésed.

[ Szerkesztve ]

(#8036) tarajos válasza klac (#8035) üzenetére

tarajos
(lelkes újonc)

Megvan a gond. Memória hiba lesz. Próbálgattam a ramokat (2x2 Gb), de amikor csak az egyik volt benne be sem akart indulni a gép. Így most csak az egyikkel megy, de gyorsabb mint ha a másik is benne lenne. Ebből ram csere lesz.

peace

(#8037) Chainsaw

Chainsaw
(tag)

Most készülök venni egy 4870X2 karit! 6 éve nem volt ATI-m! Az izgalom az megvan,hogy mi lesz! A 9800GX2-m cserélem le X2-re,mennyivel lesz jóbb! Teszteket olvastam,most olyan ember írjon akinek,volt mindakettő karija!

Üdv.

Chain

Segíts azonkon kik nem Gyengék, csak Hátrábról indulnak mint mások!!!

(#8038) cs_taz válasza Chainsaw (#8037) üzenetére

cs_taz
(lelkes újonc)

Szia!
Nekem volt több 4870x2-m is. Sajnos nekem nem válltak be mert mindegyikkel volt problémám aztán feladtam. A teljesítményével minden rendben csak meghaltak sajnos, 1-el gpu problémám volt (Gainward), 2-vel ram (Saphire). 5870-re cseréltem ami viszont régóta szépen muzsikál és egy teljesítmény kategória kb de 1 gpu-val.
üdv.

(#8039) zalman90

zalman90
(őstag)

Nah fiuk lányok nektek mit megy a crysis 2 dual gpu val ?:D :C :C

Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

(#8040) Zolee1

Zolee1
(újonc)

Sziasztok!

Bár már lassan 1 éve hogy megvan a 4870x2 VGA-m, eddig nem volt vele gond és ezért nem is írtam. Most viszont akadt egy kis probléma, mégpedig:

Nagyban csináltam a házim AutoCAD 2010-ben amikor egyszer csak kékhalál ( oka valami ati2dvag.sys) és újraindult a gép. Mivel régebbi volt a rendszer és mentve is volt szerencsére az addig kész cuccom, gondoltam újratelepítem a Win 7-et. Amikor újratelepítés közben újraindul a gép és a telepítés befejezését végzi, akkor sajnos megint kék halál fogadott ugyanazzal a hibával: ati2dvag.sys
Gondoltam megpróbálok egy XP telepítést. Fel is ment az SP3 és egészen addig jó volt a dolog amíg drivert nem telepítettem, mert utánna megint kékhalál a már jól ismert ati2dvag fájl miatt.
Próbáltam XP esetén régebbi 10.9-es és legújabb 11.3-as drivert is, a hiba ugyanúgy előjön. Olvasgattam jó pár oldalt a topicban de nem találtam hasonló problémát.

A konfigom: Asus P5KPL/1600 , Intel Q8400 / 2*2GB DDR800 Kingmax / Seagate 320GB Sata HDD/ Gigabyte 550W táp / Visiontek 4870x2 2GB referencia hűtéssel

Amire még figyelmes lettem, hogy a kártya szerintem nagyon hamar felmelegszik (kézzel nézegettem a hátoldalán)
Vajon mi lehet a probléma?
És még valami: Van a kártya hátoldalán két kapcsoló: on és ek feliratokkal
Ezek mire valók, és milyen állapotban kellene őket kapcsolni?

Remélem tudtok segíteni, mert sajnálnám kidobni a kis pajtást....

Üdv:

(#8041) Sandrew válasza Zolee1 (#8040) üzenetére

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

Venti pörög? Nem poros a hűtés? Mondjuk ezek miatt nem kékhalál lesz csak lekapcsolás vagy újraindulás.

(#8042) Zolee1 válasza Sandrew (#8041) üzenetére

Zolee1
(újonc)

Természetesen a hűtés rendben van. Párszor már szétszedtem és újrapasztáztam, szóval a karbantartása meg volt mindig. Esetleg más tipp?
Te se tudod mire való az a két kapcsoló, és milyen pozícióban kéne lenniük?

Üdv:

(#8043) Sandrew válasza Zolee1 (#8042) üzenetére

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem HD3870X2-volt. Azon azt hiszem a gpu-kat lehetett kapcsolgatni vele.

(#8044) shteer válasza Zolee1 (#8042) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egyik quadCF-ben állítja be a master vga-t, másik a PCI-e 1.0 kompatibilitást biztosítja

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8045) Jancsee válasza Scholes9 (#8001) üzenetére

Jancsee
(újonc)

Udvozletem! Vettem egy par honapja egy 4870x2-ot! Gainward es a mult heten becsikozodott a kep en a ramokra gondolok! Gondolom ezt nem lehet javitani! Miert van ez? Mitol lehetett eza baja? Van egy ac hutom is de mivel a helyhianyom van igy nem raktam fel! Szal van egy vadi zsir ac hutom! Most azon gondolkozok veszek egy masik 4870 x2-eset! Windows 7 van fent 64 bites meg egy 11.1-es catalyst kell meg hozza telepiteni valami masik progit is? leirnatok nekem hogy ehhez a windows 7 hez Ultimate! Milyen drivereket rakjak a kartyahoz? Mert ha megveszem a masikat akjkor tudni szeretnem! Corsair 700-as gamer tapom van szal azzal mennie kell! Koszonom

CBR929-Mert en is megerdemlem:-)

(#8046) Jancsee

Jancsee
(újonc)

Olvastam olyat hogy tularamot kap na azt meg hogyan lehet megtudni? Nekem kicsit ez hihetetlen elvileg ezekben a tapokban van tulfesz vedelem ugy tudom!

CBR929-Mert en is megerdemlem:-)

(#8047) HartgeH3-2.8

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ma shteer :R fórumtárssal tesztelünk egy 4870 X2-őt az én vasamba.
Kérdezném tisztelettel hogy 560W Chieftec elég e véleményetek szerint?!
..és sajnos olvastam PH-n egy két hibás X2 ről , kell e emiatt tartani..?

Nagyon örülnék egy ilyen kártyának egy ideig talán ki tudom vele húzni amig lesz pénzem jobbra ezért nem mindegy.Én 4670 ről váltok csodát nem várok de Dx10 ben jelentős FPS tartalékot igen.
Minden info-t megköszönök! :R

Szerk: Miért nem pörög ez a topic hisz ez egy brutál vga :)
A 4670hez képest mindenképp :P

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/groups/race07series - Ha itt nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)

(#8048) HartgeH3-2.8 válasza Jancsee (#8045) üzenetére

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Én az egy hete jött ki legújabb catalyst drivert fogom feltenni.
Nem tudom ilyen hibák hogyan jönnek vagy jöhetnek elő talán húztad vagy húzták :(
Szerintem ez vagy megy vagy nem, olyan nincs hogy ma megy holnap meg nem..
Legalábbis nagyon ritka esetben gondolom.
Én az 560as tápom neccesnek tartom elég komoly fogyasztási értéket láttam, de szerintem belefér az.

http://steamcommunity.com/groups/race07series - Ha itt nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)

(#8049) HartgeH3-2.8

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon csalódott vagyok hogy ennyi hibás kártya van ezekből :O

(#8050) klac

klac
(fanatikus tag)

Nemtudom, egyeseknél miért hibásodik meg.
Gondolom az elégtelen hűtés miatt.
Nálam még megy kb. 3 éve szinte állandóan.
Accelero Arctic X2 hűtés van rajta.
Most a HD 4890 és a HD 4870X2 CrossFireX mellett még egy ASUS 8800 GTS 512MB. is be van üzemelve PhysX számolásra ASUS P5Q Deluxe lapban és ennyire jól megy.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.