Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#651) mope

mope
(tag)

nálam egy E8200@2,6Ghz van alatta de hát kevés :(
far cry 2 alatt felhúztam 3,6Ghz-re pfh és még így is kevés, 45-50 fps van fixen (1920*1200 minden beállítás ultra-n) de a proci még így sem bírja (tovább meg nem merem húzni :D ), szóval én is megmerném kockáctatni hogy az alap a 4ghz vagy annál több. :W

Gokusan: Asus márkanvevet meg kell fizetned.

[ Szerkesztve ]

..-..

(#652) Gokusan

Gokusan
(újonc)

Mi a különbség az Asus és a Sapphire HD4870X2 között hogy majdnem 30eft a különbség

(#653) Petya2900XT válasza Gokusan (#652) üzenetére

Petya2900XT
(fanatikus tag)

A név!! :F
A kártya ugyanaz,hacsak nem találtál valahol TOP-os Asust,ami elég ritka...a bundle cuccokban térhet még el.....attól függ neked megéri-e egy játék PL

Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

(#654) zsolt1129 válasza hangyesz (#650) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Lehet :C
Remélem jön majd egy boldog tulajdonos és beszámol a tapasztalatokról.

(#655) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Megnéztem mostmár a tuningot is, hogy vízzel mennyit megy 850/970 lett a vége mind2 gpu/ram-nak és sajnos nem jött össze a 25K 06-ba.:( Kicsit próbálgatom így 850/970-en azt ha nem lesz próbléma feltolok rá egy ilyen órajeles biost.:)

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#656) P00By válasza SzlobiG (#655) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

A full load fogyasztással még lógsz nekem a vizes topikban ;]
Azért ez nem rossz :P

(#657) SzlobiG válasza P00By (#656) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Őőő mire is vagy kíváncsi pontosan?:B Fogyasztási értéket sajna nem tudok mondani nincsen mérőm.:(

(#658) P00By válasza SzlobiG (#657) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Hogy proci, vga terhelés során mik a maximális hőfokok :)

(#659) SzlobiG válasza P00By (#658) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Hopsz valóban, pótolni fogom egy órás prime+capsviewerrel, vagy OCCT-vel.:)

(#660) hangyesz

hangyesz
(kvázi-tag)

pls valaki feltenné egy 4870x2 re Enemy Territory-t Ugye nem csak nálam megy olyan szinten mint egy gef4 el?

(#661) SzlobiG válasza SzlobiG (#659) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Hát ez nem a legjobb megoldás sajna. Mondj vmi progit amivel a két gpu-t tudom terhelni+ a procit is.:)

(#662) hangyesz válasza SzlobiG (#661) üzenetére

hangyesz
(kvázi-tag)

cod4 + intel burn test ez így sztem 0fps-t eredményez:D lépj be a játékba mielőtt elkezdenéd burntestet:DDDDDDDDD és utána válts vissza alt+tab-al

[ Szerkesztve ]

(#663) kobe24

kobe24
(kvázi-tag)

hali!

egy 4870x2-nek elég egy e8500-as intel proci?

(#664) TTomax válasza kobe24 (#663) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

És ha nem akkor milyen más 2 magos alternativa marad,ami erösebb?Ugye,hogy értelmetlen a kérdés? :B

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#665) kobe24 válasza TTomax (#664) üzenetére

kobe24
(kvázi-tag)

hát így már tényleg :D de még egy alternatíva azért maradna az e8600, de oké igazad van :D

(#666) SzlobiG válasza hangyesz (#662) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Najó, de 0FPS-el hogyan játszak?:D

(#667) hangyesz válasza SzlobiG (#666) üzenetére

hangyesz
(kvázi-tag)

neked ez terhelésre kelett nem?

(#668) SzlobiG válasza hangyesz (#667) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

De, csak azért játszani jobb lenne közbe.:D Mindenestre megpróbálom.:))

(#669) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szeretnék kérni egy hiteles listát azokról a játékokról, amelyeknél nem működik megfelelően a 4870X2. De tényleg, mert elég sok tesztet láttam már a neten, de nem volt olyan ahol ne az élen végzett volna, méghozzá valami drasztikus eltéréssel a 2. helytől.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#670) hangyesz válasza tzsolesz (#669) üzenetére

hangyesz
(kvázi-tag)

Listát nemtudok, de a wolfenstein Enemy Territory alatt a néha 40 fps-nél még a jó öreg gef4 ti 4200 is jobb fps-t produkál

(#671) tzsolesz válasza hangyesz (#670) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyi???? :F :F :F :Y :Y :Y :Y

Valaki azt mondta, hogy egy csomó játékban nem megy a 4870X2 rendesen.
Akkor ez nem igaz???? :F :F

Mert NV részről a GTX280-al kapcsolatban nem tudnak már mit mondani. Tehát akkor csak megbízható bivalyerős kártya a 4870X2. Erre voltam kíváncsi. Én azt hittem, hogy elkezditek sorolni a játékokat itt, de ez csak vaklárma.
Az meg hogy ilyen olyan ezeréves fostalicska játékok nem mennek, kit érdekel? Annak szerezni kell egy P3-ast, egy 9600XT-vel párosítva, azt csá.... :R

(#672) Dashes

Dashes
(őstag)

Csak jön a kistesó. link

(#673) tzsolesz válasza Dashes (#672) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ez szép. Nagyjából pariban lesz a GTX280-al. De az a baj, hogy későn jön. Meg itt a válság is, ami mégjobban drágítja a kezdő árát majd. De attól még várjuk szeretettel. :C

(#674) Gokusan

Gokusan
(újonc)

Fontos kérdésem lenne. vettem egy HD4870X2-őt és van egy E6600-as procim (2.4)
meg egy 570W-os Trust tápom és a gép újraindul amikor elindítom pl a Far Cry 2 -őt mert kicsi a táp. A kérdésem a következő: van egy másik 400W-os tápom is ha azt bedugom és arról működtetném csak a VGA-t akkor mi lenne? semmi más nem lenne bedugva.

(#675) rankesz válasza Gokusan (#674) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Én inkább fordítva csinálnám, a 400asra kötném a rendszert, az 570esen lenne a vga

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#676) Gokusan

Gokusan
(újonc)

de működne?
nem égne le? vagy ilyesmi?
Két külön márkájú tápról van szó

(#677) Gokusan

Gokusan
(újonc)

én akkor ahogy mondtad így csinálnám: 400W-os 24-pinjét alaplapra meg a 4-pinest is és erről menne e vinyó meg a DVD
az 570W-os ra megcsak bedugonáma a 230-at és cak a VGA 8-pines és pines catiját tolnám rá ennyi és a 24-pines és a 4-pines megcsak lógna a levegőbe
Működne így?

(#678) SzlobiG válasza P00By (#658) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Megcsináltam a tesztet. 1óra Cod4+prime a vicc az, hogy simán tudtam játszani vele neten, nem volt kevesebb fps.:D Beállítások: 1680X1050 minden full 4X 16X szűrők. 22-23fokos szobába ez lett a teszt vége:Link. Proci 4gigán 1.36v. A radi eléggé meleg volt már, de a ventik kb 20-30%-on mentek még mindég "hangtalanul".:))

(#679) Gokusan

Gokusan
(újonc)

működne?
má nagyon kipróbálnám mit tud úgy hogy nem áll le

(#680) rankesz válasza Gokusan (#679) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Simán működnie kell. Procid húzva van?
Mert ha nincs, nem ártana neki, hogy ezt a kártyát valamennyire kihajtsa. sajna még az én 3600on járatott quadom se hajtja meg úgy ahogy kéne.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#681) Gokusan

Gokusan
(újonc)

proci nincs húzva ahoz nem értek sajna de ha működik akkor kiprószálom

(#682) gombcomp válasza Gokusan (#679) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Én nem kísérleteznék ilyen megoldással! :(
Régebben léteztek külön VGA-tápok (BusterX volt a neve ha jól emlékszem..)Boosterx
,és azok úgy indultak el,hogy a "másik" táp indította el őket.Ennek az lehet az oka,hogy ezek a tápegységek kapcsolóüzemben működnek (nincs hálózati trafó bennük) és nem mindegy,hogy milyen gyorsan állnak be a feszültségek a szekunder oldalon (5V,12V,3,3Vstb...) Ha szerencséd van elindul,és működik,ha nincs akkor alkatrészek
pusztulnak el....és még nem is beszéltem arról,hogy a két táp földelése,hogy jön össze!
A megoldás a nagyobb táp !!!!!

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#683) TTomax válasza tzsolesz (#671) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Gothic 3...Oblivionban is csak egy 4870-et hoz... arra nem is lesz patch...elég sok régi és jó jatékban,ahol nincs multi GPU támogatás.

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#684) hangyesz válasza SzlobiG (#678) üzenetére

hangyesz
(kvázi-tag)

fogyasztás egekben

(#685) hangyesz válasza tzsolesz (#671) üzenetére

hangyesz
(kvázi-tag)

lol. 46 emberes full szerveren nem igazán elég egy átlag konfig ehez a gamehez sem.....

(#686) Gokusan

Gokusan
(újonc)

a vga kegyetlenül elkezd pörögni és csak csipog az alaplap nem indul el a gép

(#687) TTomax válasza Gokusan (#686) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Szerintem az ugy nem fog menni... :U

(#688) tzsolesz válasza TTomax (#683) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát most erre mit mondjak. Ezeket illet volna már kijátszani. :B

Végül is ez még nem a világ vége. :U

(#689) P00By válasza SzlobiG (#678) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Köszönöm! :) Nagyon jó értékek, csodálkozom is :D

(#690) gombcomp válasza Gokusan (#686) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Azt a tápot mivel indítod el ami a VGA-nak adna feszt?..mert az sem olyan egyszerű (ATX).Az alaplap egy hosszút és 3-4 rövidet sipol ugye?

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#691) simlisgumis válasza Gokusan (#686) üzenetére

simlisgumis
(kvázi-tag)

Látod látod!
Mondtam hogy kell a 650 feletti táp!
De én azért megnézném a 8 pines kiosztását mert én is beleszaladtam valami hasonlóba!VGA venti 100% pörgött gép nemindult!
Azután meg kiderült hogy a csatim 4 táp 4 test kiosztásu volt,közben pedig 5 táp 3 test kellett!

(#692) SzlobiG válasza P00By (#689) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Jaja el is vetettem egy mora radi beszerzését, simán megbírkózik ez a tripla a cuccal, majd nyáron lesz ez még érdekes..:)

(#693) west válasza rankesz (#680) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

Downgrade core2 :DDD

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#694) TTomax válasza tzsolesz (#688) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Ahogy éppen elnéztem a te asztalodon vannak régi jatékok szép számmal...Heroes,NFS Carbon...ugy hirtelen. :))

(#695) tzsolesz válasza TTomax (#694) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most lebuktam. :B

De azok legalább szépen mennek. :DDD

A Heroes-ról nem tudok leszokni sajnos. Láttad volna 2 héttel ezelőtt az asztalomat, az összes kiegészítője fennt volt. :))

(#696) Samanbacsii válasza SzlobiG (#678) üzenetére

Samanbacsii
(fanatikus tag)

Ha lehet,ez a full load fogyasztás engem is nagyon érdekelne! :R

" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "

(#697) SzlobiG válasza Samanbacsii (#696) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Azt sajnos nemtudok mondani, mert nincsen mérőm.:( Max a prociét tudom csak everest szerint 200W körül van Prime alatt, de ugye ez csak a proci...

(#698) wmarci

wmarci
(senior tag)

Sapphire 4850X2 teszt:[Teszt]
- Vantage
- Crysis Warhead
- Far Cry 2

(#699) SzlobiG válasza wmarci (#698) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ja, hogy már Core i7 a menő...

(#700) wmarci válasza SzlobiG (#699) üzenetére

wmarci
(senior tag)

Semmi sem tart örökké. :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.