szia
elvileg 2D-ben visszaveszi az orajeleket. mondjuk akkor a gpu-dnak is visszakellett volna,hogy vegye. nezd meg,hogy 3D-ben is ennyi e?
udv
Janos
proci polirozas: http://href.hu/x/h7s6

szia
elvileg 2D-ben visszaveszi az orajeleket. mondjuk akkor a gpu-dnak is visszakellett volna,hogy vegye. nezd meg,hogy 3D-ben is ennyi e?
udv
Janos
proci polirozas: http://href.hu/x/h7s6

Sziasztok!!!!!
Megtudná valaki mondani ,hogy megjelent-e már az ATI 4850X2?Mert már olyan régóta jön ,hogy talán sosem lesz itt
Előre is köszönöm az infót 

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Köszönöm neked.....Jó ég!!!!Ennyiért?És azt hallottam nem is egy olyan nagy szám.....Ha mondjuk a 280 GTX szintjén lenne akkor talán megérné.....Ez rengeteg.....Azt hittem kb 60-70 ezer lesz......Tényleg köszi a linket!!!!

280-at meg se közelíti. Láttam magyar webshopokban is, 99 bruttóért. Nevetséges 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Akkor kiadni is kár volt...Teljesítménye alapján kb 60 ezret érhet akkor....Nem tudom ,hogy pariban van-e legalább a GTX 260nal.....Ha az is jobb nála akkor ez tényleg szégyen.....Legalább is ár/teljesítmény tekintetében totálisan
Ennyiért nem lesz kelendő az bizti....Majd ha 50 ezer lesz akkor esetleg vagy max 60 ezer.....Sztem normális kártya 2009 harmadik negyedévében fog majd ismét jönni....Vagy pdig a 45nm-es GTX 280....Fogyasztás tekintetében.......Ssajnálom mert azt hittem jobbra sikeredik....De ez van ezt kell szeretni

Eléggé el vagy tévedve
Ez kb 4580crossfire 2gb rammal [link]
MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

Miért vagyok én eltévedve???Mi a probléma???90 ezerért rohadt drága....Ez az én véleményem,akinek meg nem az vegye meg....

Kb gtx280as szinet kapsz 90ért 110-120e helyett 

Valóban????Tesztet valahol lehet nézni az X2-ről???Egyébként valahol egy régebbit láttam....
Hát ott körülbelül sajnos a GTX 260 meg a 280 között volt teljesítményben...De inkább a 260 felé tendált....Alig jobb egy 4870nél a simánál...De lehet hogy az valami false teszt volt bár nem hinném...Szóval eléggé lehúzták ,hogy gyengére sikeredett...Illetve úgy fogalmaznék, hogy drága ahhoz képest,hogy mit tud...és akkor még 70 ezerről beszéltek...De ha jól tudom itt a prohardveren volt róla teszt....

TEssék [link] én nemtudom hogy te mit olvastál de szerintem ez a teszt fedi a valoságot...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Remélem nem leszek megkövezve mert azt írtam amit!!!!!!!!Egyébként köszönöm a tesztet megnézem.....

Te Szatesz!!!!!Én nem a 4870X2-ről beszélek hanem a 4850X2-ről.....Már vagy 1 órája....Pár hsz-el nézz vissza.....Jah a 4870X2 persze hogy jobb valamivel mint a GTX 280...Bár Crysisben sajna nem......Azt szeretném már egyszer látni 1280x1024ben veri highon natural modban faszán futni...Hogy 30 fps alá sose essen sehol sem
Nah az még lehet pár év

"Kb gtx280as szinet kapsz 90ért 110-120e helyett
"
4850 x2 ~ 90k
280 gtx ~ 95k
4870 x2 ~ 115-120k

A 4850 crossfire-t nézd
Ja és crysisban is jóval jobb kb10fps
Motion_Blur: iponon a legolcsobb gtx280 108e
A 4850x2 1gb 94e körül van
[ Szerkesztve ]

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4850_X2/1.html
Hát igen.....Valóban nem olyan rossz.....Általában 10-15 százalékkal jobb a 280 GTX de Crysisben viszont nagyon odaver neki....Ott vagy 40 százalék is megvan az előnye
....És én már Crysiseznék egy jót.....Ennyire nvidia játék lenne a Crysis
Crysisre a GTX 280 a jó....Egyébb játékokra és ami főleg nem nvidiás arra jó ez a kari is.....Ha messzebre gondol az ember akkor Ati aki meg crysisre annak meg 280gtx.....
Köszönöm az infókat egyébként.......

Érdekes hogy a Call of Juarezben egyenesen lealázza a GTX 280-at...Pedig az is nvidiás nem?????Szóval ha ATI-ra is irnának már kimondottan játékokat akkor az nvidia elmehetne a sunyiba......De egy viszont jó az nvidiában...Drivereket tudnak írni nah...Ez vitathatatlan....

Az a teszt egy nagy vicc...a GTX280 bizony odakeni a 4850Cf-et Crysisban...meg rakj már be a gépedbe 2db ref hütös HD4850.et
(ha már árakkal vagdalkozol,mert ugye nézhetnénk az iceq4-et is )...meg mondjuk nézzünk már egy Ghotic3 tesztet azzal a CF-el...tesztek...ehhh.... erre megy a hivatkozás mindig,és szomorúan látom egyre többen gondolkodnak CF-en...
Azt is bírom mindig,hogy egy a VGA ajánló topicban,mindenki a jövőre hivatkozik amikor 4850-et ajánl...a fasorba se lesz a RV770 mire a bele épített dolgokból profitálni tudna... ott a HD3870 X2 pl, meg lehet nézni mire elég most....
[ Szerkesztve ]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Bocs, tegnap már igen állmos voltam......

Ez a teszt kamu crysisban a 4870x2 simán odaveri a gty280at Laraxior full oc-s kártyája kb 1 szinten van az alap 4870x2-vel és senkinek nem megy úgy a gtx280.
Ja meg a tesztben a 4850x2 veri a 4870x2-t ez elég vicces
TTomax: Ha veszel iceq 4850et annak jóval jobb a hűtője sztem mint a gtx260/280-nak.
Egyébként nem szoktam mondani hogy jobban időtálló, viszont ha kéne választani a gtx260 vagy 4870 közül tuti,hogy az utóbbit választanám mivel kb u.a a teljesítmény és a radeon 1 kicsit olcsobb és a driverek ahogy jönnek egyre jobban elhúznak.
[ Szerkesztve ]

Jah meg élsimitas nelkul....Én egy olyan tesztre vagyok kivancsi hogy 1680x1050 very high és 4xaa val ugy kivancsi lennek melyik az erösebb...Mert nekem a szüröket alig veszi észre...

Ezt anno én is elkiabáltam a 8.11esnél, most is visszaveszi az órajeleket? Mert nekem első indításnál visszavette, azóta nem! 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Semmi baj Szatesz.....Nem probléma.....Szóval ez a 4850X2 az a miről én beszéltem.....Egyébként nem sok teszt van róla és youtubeon sem találtam nagyon semmi...Ennyire uj még vagy ennyire nem vette senki?Semmi felhajtás nincs,hogy megjelent
Érdekes számomra.Pedig annyian várták....Én is egyébként.....

nem egy nagy öröm.... ha megnézed még mindíg terhelve van boot után a kártya és magas hőmérsékletet produkál stock coolerrel....
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

van egy erdekes jelenseg, ami mar kb. nvidia 7800 gtx ota kisert.. jatek kozben fogja magat a kartya, es lekapcsol.. szep feket kepernyo, viszont a jatek megy tovabb.. az az erdekes, hogy vegignyomtam egy masik fps-t, de a blacksite area 51-nel kb. 10perc utan mindig elszall a kartya.. ha tuningolva lenne a vga, akkor meg meg is ertenem, de igy.. mar kiprobaltam 3 kulombozo bios-t, de mindig a nagy feketeseg a jutalmam..
I'm out.
Nézd azt is hogy ezen víz van. Olyan órajeleken megy mint a gyári hűtősök egyike sem.
Magam próbáltam ki, mikor itt volt egy X2..jobban ment az enyémmel..ez van.
Szatesz: A szűrős téma már elég gáz..mert ugye aTinál csak 8x a max. nV-nél meg 16xQ... szóval nem lehet betájolni mi és hogyan egyezik nagyjából.
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

és utána vpu recover ablak ?
cars1dA

eleg egyertelmu lene, viszont en mar jo ideje nem rakom fel a ccc-t..ha mondjuk hovedelem miatt kapcsol le, akkor nem igazan ertem, miert is melegedne tul... meg csak hazba sincs beepitve..
I'm out.

1gpu nak elég a PCI-E 1.0 de mivel ezen 2 GPU van ennek mar PCI-E 2.0 kell....ÉS igy elishiszem hogy jobb volt a tied ...Mert ha joltudom P35 ösbe teszteltétek le...
nem szoktam hazudni
DS4ben volt a két kártya,tény hogy PCI-E 1.0 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Ugyan az a jelenseg mint nalam de nekem vissza is jon a kep(amig tul nem melegszik mert akkor siman fagy). Nalam a memoriak melegszenek tul.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Nem mondom hogy hazudsz , el is hiszem hogy abban a lapban megverte az x2 est..De ha megmondod honnan tudom leszedni a bechet akkor megmutatom hogy nekem hogy muzsikál... Meg hogy miben futtassam le...1920x1200 ig johet... 
[ Szerkesztve ]

ii ehez folkell tenni a crysist is
És milyen pacheval? és xp alol jo?
Crysis+ .net framework
XP jó...
patch..nem is tudom...mindegy. nem kötelező 

Érdekes jelenség.
Bios-ban próbáltad a ventilátor szabályzást módosítani ? 
cars1dA

Milyen beallitasokkal futtassam és mennyire allitsam a CPU mat? 4500mhz megfelel?
Én 1600x1200,highon NoAA-val futtattam...4240MHz-es procival 

4400mhzn a procimmal ennyit csinaltam vele 1600*1200 0aa high DX9
Min FPS: 39.74 at frame 1963, Max FPS: 75.19 at frame 1005
Average Tri/Sec: -54051680, Tri/Frame: -876913
Recorded/Played Tris ratio: -1.05
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 32.21s, Average FPS: 62.08
Min FPS: 39.74 at frame 1963, Max FPS: 75.19 at frame 1005
Average Tri/Sec: -54370416, Tri/Frame: -875757
TimeDemo Play Ended, (3 Runs Performed)
Neked mennyi volt?

4095mhz-n Meg 65,7 fps lett az avarage fpsem....
4240 en mint neked ez született:
Min FPS: 40.62 at frame 168, Max FPS: 76.50 at frame 894
Average Tri/Sec: -55854916, Tri/Frame: -877110
Play Time: 31.15s, Average FPS: 64.21
Min FPS: 40.62 at frame 168, Max FPS: 76.97 at frame 77
Average Tri/Sec: -56249932, Tri/Frame: -876059
Természetesen nem huztam a VGA t ....
[ Szerkesztve ]

Szatesz!!!!!
Megkérhetnélek ,hogy csinálnál egy benchmarkot 1280x1024-ben és very high beállításokkal???Mármint Crysisre gondoltam.....És egyébként régebben olvastam ,hogy van egy ilyen hogy Natural Mod....Sokkal szebb vele a játék és még jobban is megy....
Szóval csinálnál egy olyan tesztet amit írtam?És kíváncsi lennék arra is ,hogy 1280x1024ben very highon és full anisotropic és antialisingel mit mutatna a benchmark....
Persze csak ha nem probléma...Ez két teszt csak.....

Procibol visszavettél és gyorsult a játék?
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
3 újrainditást próbáltam már, ki is vettem a kis 3d alkalmazást az inditópultból...nekem a 8.11 viszont nem javitotta mmég meg...
When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.

Látod hogy igy nem gyorsabb ha akarod kuldok rola PrtScr-t is mert csinaltam rola....
Igen gyorsult a játék mikor lejebbvettem a procit ...ugyan ezt észrevettem warheadban is...
Sajnos csak XPm van most és ezen veryhighot nemtudok csinalni....
Ha bennevagy csinalhatunk egy full szurös tesztet is..!?

AA-val nem próbálnátok ki?
Thx
Már Q6600 van a gépben
Az E8600 a polcon porosodik...ezzel nem lenne nagyon nyerő 
AA...és mégis melyik AA van egy szinten?...már leírtam hogy 16xQ és 8x..akkor hogyan állítsuk be hogy egyforma legyen...
tökmindegy..egyezik a teljesítmény..nem minden felbontásban..és nem minden beállításon de amin én játszom ott jobb a GTX280 ez van...el kell fogadni
úgyis csak nekem számít az
Mert csak ezzel játszok...
Más játékban úgysem éri utol... X2 a legerősebb kártya jelenleg nem is vitatom
Azért zárójelben nincsen akkora fölénye a 2 GPUnak mint kellene
[ Szerkesztve ]

Kiprobáltam 1600x1200 high-on 16xQ (max.)
Min FPS: 29.94 at frame 154, Max FPS: 47.88 at frame 1014
Average Tri/Sec: -35843480, Tri/Frame: -855208
Recorded/Played Tris ratio: -1.07
Play Time: 47.57s, Average FPS: 42.05
Min FPS: 29.94 at frame 154, Max FPS: 47.88 at frame 1014
Average Tri/Sec: -35931396, Tri/Frame: -854561
Recorded/Played Tris ratio: -1.07
Ez sugallja hogy mekkora nagy erö van benne igy sem ment az átlag 40fps alá pedig 16x osat adtam neki....A procim 4240 en a VGA alapon sima léghütéssel..
[ Szerkesztve ]
nézem az eredményeket, ott az 1600x1200-nál 0xAA-val 56.xx lett az Average FPS, az én mérésemben pedig 59.xx, amit irtam, de akkor miért verte meg a 280 az X2-t?
When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.