Ha hülye, biztos visszavált. Már elnézést...
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
Ha hülye, biztos visszavált. Már elnézést...
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

Nah irok már egy jo véleményt a 4870x2 esrol....Eddig 9800gx2 esem volt...És a crysis warhead elég jol ment de mient bekapcsoltam valami szurést egyböl meghalt ..és elég sokszor leesett az fps 20 alá.....ÉS most ahogy jatszok vele 8x es élsimitassal jatszok a 4870x2 essel és 25 alá nem megy átlag olyan 30 fps lehet....a beallitasom minden fullon ami lehet 1440*900 felbontas csucs beallitassal minden és x8 as élsimitassal és sosem akad meg....Élsimitas nelkul viszont a 9800gx2 es odaveri FPS ben de igy mar közel sem....
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Grat hozzá,jó cserének bizonyult úgy látszik.
Ilyen kártyát az vesz aki AA és AF-el szeretne játszani minden játékkal.
Nagyon az senkit sem érdekel úgy gondolom hogy AA,AF nélkül jól megy.
Pont ez a jó benne akkor hogy élsímítások bekapcsolásával veri igazán csak az NV kártyákat.
Most az hogy simán 70 vagy 60FPS tök mindegy,de hogy maxon 15 vagy 25 az már igencsak számít.
És ebben igazán erős akkor az ATi.
Nincs akkora teljesítményvisszaesése úgy látszik.
[ Szerkesztve ]
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Hát komolyan mondodm nem vettem észre FPS beli különbséget 2x között és 8x között...Söt most még huztam is egy kicsit a karin 800/1000 re és a ventit 50% ra raktam és nem ment 70 fok felé a kari...Tehát tökéletes számomra...

Akkor nem véletlen érdemli ki a legerősebb VGA címet.
Ami Warhead alatt ezt tudja az nem semmi.
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Hát bevallom én is cosdalkoztam abr hozza kell tenni xp alatt neztem nem dx10 ben de nekem a 9800gx2 es ezt nemtudta megcsinalni....

Nahh csak most vettem észre az üzenetedet!
Szóval, 2 órás használat után becsíkózodott a 3dmark 06 alatt, nyomtam resetet mert az kékhalál volt és azon voltak az artifact csíkózások. Reset után a kép nuku, 2. DVI kimenetre csatlakoztam át és a BIOS POST-on is csíkózodott, hát meghibásodott. Akkor ez volt az előző 4870 X2-m, most 2. kártyámmal használok és meg vagyok elégedve, "egyelőre" a CCC miatt túl sok buggal találkozok. 
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

Hűha megint téveszményem született.
Ez nem lehet igaz, mindegy meglátjuk mit hoz majd a WHQL 8.10.
Ja és hol van a 8.10 RC2 changelog? 
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

De meg volt hozzá a DX10-es patch?
Mert Xp alatt is rá lehet állítani mindent VeryHighra.
Csak kell hozzá az a fájl.

Nem de nemsokara felrakom a vistara is és akkor megnezem ott is és irok ...
de igy is tudok vizsonyitani 9800gx2 eshez....

elárulom,hogy nem is a teljesítmény miatt vettem ezt a kártyát.csupán a hang hdmi-s leadása miatt.viszont még mindig nem kaptam hozzá megfelelő erősítőt.
nem ért meglepetésként az ati bughalmaz.volt már ati kártyám anno 9800pro mert hirtelen vasárnap csak az volt az MM-ben.mit mondjak annál is láttam furcsa dolgokat.
egyébként,hogy mondjak is valamit a 8.10-as catáról.3dmark06 xp alatt lassabb mint a 8.9 volt és továbbra is fullon indul nekem az első mag....
ja és már eléggé unom cicereg itt nekem mint egy tücsök 
[ Szerkesztve ]

Ha ennyire nemjo gariztasd le mert nekem tökéletesen mukodik minden rajta....

Nem is én fikáztalak, én csak tanácsoltam hogy ha ennyire zavarnak a hibái akkor lehet jobban járnál egy cserével.
Nekem is nVidiám volt előtte, de engem egyáltalán nem hat meg a hdmi audio, alaplapi optikai ki van vezetve az erősítőbe és onnan hallgatom a filmeket jó nagy hangfalakon. Persze ritka az ilyen, általában mikor oda jutok hogy filmet tudok nézni addigra marad az erősítőbe dugott füles megoldás 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

ha netalán olvastad kb 1 hete Cifu tesztjét akkor tudod majd miről beszélek.
full hd lcd-én full hd rippeket nézek és bizony érzékelhető a hangcsúszás a képhez képest.
ehhez kell nekem a hdmi audió ami ezt kiküszöböli.
a ciripelés game alatt nincs,csak mondjuk főképernyőn.

Milyen ciripelés?
Én is feltettem a 8.10 bétát és nekem se veszi vissza az első gpu órajelét. Sőt ez se oldotta meg azt, hogy crysis alatt valszeg csak az egyik mag számol, mert 30 fps 1440x900-ban szerintem igencsak nem reális... 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

"továbbra is fullon indul nekem az első mag" Ne bazz...
Akkor kénytelen leszek kísérletezni hétvégén a jó régi Quantum 30GB winyón. 

ez a legkisebb dolog ami rossz az ati pályán

Hát nekem visszavesziu mind a két magot és crysisban is elég sok fps van.....

Napot!
Van olyan tesztproggi amelyik egyszerre nyúzza a CPU-t (4mag) + VGA-t? Vagy indítsam egyszerre a Prime95-t és vmi Markot? A fogyasztását nézném a gépnek. (A konnektornál
) 
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "

vagy egy orthos+gpu capsviewer
[ Szerkesztve ]

Ez a gpu capsviewer (nem ismerem) akkor maximumra tudja tekerni a vga-t? Nem a tartós nyúzás a cél, csak megnézném eléri-e az 500w-s táp határait. (A jelenlegi konfigom 3DMark2006+Prime95+320gts+Q66003Ghz = 320w volt a max fogyás.) Aztán ha jő a 4870x2 akkor nem szeretném a villanyórát seprűnyéllel kitámasztani....
[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "

Mi az a sok fps? Csak mert szemre nálam is jó, de ahogy nézem fraps-al rögtön kiderül hogy kb egy 4870-es szintjét hozza csak, Legalábbis az ilyen 25 fps a frozen paradise mapon erre enged következtetni.
Mérd már meg légyszives frapsal!
Nálam 1440x900-ba megy ennyit

Azzal néztem én is és nalam 25-30 fps az átlag 1440x900 csucs felbontason és 8x es élsimitassal......

Sziasztok!
Lenne egy problémám. Kb.1 hete lettem boldog tulajdonosa (vagy nem) egy x2 nek.
A problémám a következő. Kezdjük ott, cata elősször nem talált hardvert
aztán szarul ment fel és végül harmadjára felcsúszott.Vista 64 bit ulti. Crysis war.. minden fullon simán megy viszont ha kiakarom rakni teljes képernyőre akkor kilép.
(xp alatt nem lépett ki vagy a gts g92 vel vista 64bit nél sem). A stalker clear... elsem indul behal, megfagy
Szóval összegezve és ismerve a játékokat, hogy mentek a g92 gts el elkeseredtem.
Valakinek valami ötlete? Vantage alatt 10985 pontot hozott. várom a segítőkész ötleteket
köszönöm előrre is.

Azért mert Crysis alatt nem megy a 2 mag ugye?

Hát ha nálad is ilyen akkor ez lehet ilyen. Én azért többet vártam, meg tesztekből többre is emlékszem. De az is lehet hogy nálad is bug van...
Hemilton: Töltsd ki az alaplapodat úgy jobban tudunk segíteni. Az hogy a játékok kifagynak, nem hiszem hogy hardveres gond lenne.
Gaboman: Ja gondolom azért. Nálad mennyit megy?

Én megvagyok vele elégedve a 9800gx2 esem nem birta a 8x os élsimitast csak a 4x eset ....Tehát ennek akkor jon ki az ereje ha rányomod az élsimitásokat....

asus maximus extreme

Ez igaz hogy csak a crysis alapjáték, de itt egy kicsit jobban megy... a gtxem is pont annyit ment mint a tesztben, szóval szerintam a teszt hiteles.

Ez kevés, töltsd ki a teljes adatlapodat a konfigod mindn paraméterével

Hát igen nálam nem menne ugy...Bár nemtudom majd megnézem bar csak duo procim van alá.. 

...ami 4.4en megy. Nálam 3.6-ra húzott quazán hajtja, de nem is haszálja ki a játék a 2-nél több magot. kb 40%-on tekernek a magok játék alatt. Nem jó ez így. Vagy a linkelt teszt, és SzlobiG eredményei a kamu, vagy itt nagy bugok vannak. Azt már megfogadtam hogy SLI-s rendszert többet soha, most tegyem ezt ATI-val is 

Mi lenne nálam a kamu? 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Ha jobban megnézem nekem reális a teszt igaz nalam 1440x900 on megy és nem 1680x1050 en de nalam 8x el jatszok vele a tesztben meg csak 4x el nyomjak és nekem 25-30 fps a tesztben meg 25 fps az átlag tehát jo a teszt...

XP-et vagy Vista 32bit-et vagy Vista 64bit-et használod? Hátha számít.

Van fent Vista 64bit de most xp 32 biten nyomtam...

Leszedtem mar ezt az uj crysis warhead bench et....Hát elég rosszul csinalta meg valaki mert 200 fps folott jott ki...
tehát arra nemlehet hivatkozni.... 

hali
kitöltöttem! 

Melyiket? SmartFPS-t? Vagy a rendes warheados progit? Mer a warheados az jól mér.

Hát nálam semennyit mert nincs ilyen karim.

Rendes warheadost szedtem le.... a guru3d rol..
De pl nekem ahogy néztem 4400mhz en kevesebbet hozott ki mint 4000mhz en és néztem 3700 mhzn is és akkor még többet hozoztt ki...Ezt meg eléggé kétlem hogy minnél lasabb a procim annal tobb fps em lenne.....ÉS amikor felvettem mindent maxra akkor meg 216 fpst irt ki.....

És Vista 64bit alatt is tökéletesen visszavesszi az első GPU órajeleit win induláskor?

Hmm érdekes warhead topicba nem láttam, hogy lett volna ilyen problémája vkinek mindenkinek normális értékeket mutat, meg az hogy alacsonyabb MHz-en kevesebb pontot ad...
Bolic: Nem.

Ez tényleg hihetetlen de tényleg igyvan....
Vista 64 bit alatt még nemnéztem de xp alatt jol visszaveszi mind a kettot és csak 37 fokos igy a GPU

valakinek van már GV-R485MC-1GH karija?érdekelnének a tapasztalatok...
nekem itt figyel már az asztalon,ma jött,hála BandiT-nak
(a reklám helye,pár cuccom már muzsikál a gépben tőle,KORREKT,GYORS,MEGBIZHATÓ,OLCSÓ,SZÁMLA- és GARJEGYKÉPES)1nap alatt nyélbe ütöttük,de nem jutok vasárnapig oda,hogy betegyem...egyébként nem lenne rossz,41ezerért 1giga ram,áttervezett VRM egység(kisebb veszteségű FET-ekről és jobb hatásfokú tekercsekről,elektrolitmentes low esr kondikról regél a doboz,akár igaz is lehet végülis...),hisz passziv kari létére még hűtés sincs rajtuk,még furat sincs hűtésnek,sőt az elhelyezésük is olyan,hogy még ramsüni se fér be/vannak magasabb alkatrészek mellettük...mondjuk ezen 12-t számoltam,ha jól látom,a ref-en csak 10 van,és tekercs is 6 van a ref 5 db-jához képest,más a vezérlő ic,a panelon van egy GamerHud csip is külön,teljesen más az elrendezés,SOKKAL kevesebb alkatrész,elég jól belenyúlhattak...ja,a GamerHud progival elvileg lehet a doboz alapján mindenféle feszültség és órajelbizgerálást csinálni,monitorozni(Voltage Adjusting,Voltage Gear Overdrive,Dynamic Power Saving,Overclocking,2D/3D Auto Optimized,a későbbiekben PWM Frequency Switch is lesz
gondolom a "zenélést"lehet majd kilőni,ha mégis cincogna valami...),vagyis tulképp mégha a gyári multicore hűtő nem is lenne egy tökély,akkoris jó tunningkártya-alap lehet pl.S1-el...hisz elvileg megoldja az a feszemelést,tunningot,elvileg jobb hatásfok(rosszabb tápot vajon miért csinálnának...),normálisabb 2D/3D váltás,és mindehhez biosmod sem kell.viszont nincs rajta venticsati(helye megvan,de lehet nem vezérelne semmit,mert a bios nem tudja/nincs hozzá más alkatrész sem a panelon),és ha jó is a hűtés,a ramokra nem lehet semmit tenni,kb.1mm hely van csak a borda és köztük...mondjuk ez,ha jó a hűtő,előrevetiti némi hővezetőgumi bevetését,végülis a bordázás sűrű,csak átvinne valamit a bordára...
kis segitség a hűtésben,hogy a fő bordarész kb.fél centivel lejjebb van,mint a segéd,ami pont 2 slotnyi,igy a venti jobban fér,ha csak a mag fölé kerül,a multicore feliratot inkább jobb lekapni,mert kiáll nagyon...de csak öntapadó tartja,igaz profi alu munka,nem műanyag vacak az is...ja,plomba NINCS a hűtő csavarjain,és igen masszivan van,de rugókkal persze felfogatva...no hirtelen ennyi.kiváncsi leszek....legrosszabb esetben lesz majd HIS csere,ha kifingana... 
[ Szerkesztve ]
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

üdv
sikerült megoldani a venti szabályzást? egy gigabyte-on töröm a fejem,de exxxtrém drága (nekem
), akár leggyorsabb akár nem...
valamivel meg tudtok győzni h 4870X2 és ne GTX280??
azt írták nekem h egy jól szellőzős házban és egy kis ventivezérléssel már nem melegszik túl a vga.
tudnátok véleményeket, tapasztalatokat írni?

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Nézz körül itt az aprón, találsz olcsóbban.
Nvidia mióta gyárt Ati chipsetet?

gianninál tényleg olcsóbb
meglátjuk 
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Szerintetek mekkora órajelen kelene járatni egy Quadot egy 4870x2-höz?

Nicsak, a Thermal powerplayt miért nem aktiválják soha?! A 200Mhz az baró lehet, tuti jéghideg levegőt fog fújni a venti!
![;]](/dl/s/v1.gif)
NFSU2 tulajdonságaiban állítottám át XPSP2 kompatibilitásra és asztal összeállítást és képi témák le lett tiltva, kb. 1 órás játékmenet után kilépett, na az már jobb mint néhány percenként.