Hirdetés

Aktív témák

  • nemethati

    senior tag

    Ez egy nagy közösség ahol a sok fanatikus egymás között bizalommal nyugodtan kéne üzleteljen mindenki megelégedésére!

    És itt a lényeg, mert számomra is az üzlet az, amikor mindkét fél elégedetten távozik.
    Halkan azért megjegyzem, hogy Hulk24 fórumtársnak még mindig nem sikerült felvennie velem a kapcsolatot, és ezért jár neki a fekete ill. a fentebb már leírt történet miatt.
    Elég sokat buktam a vele történő üzletelés alkalmából, de tanultam az esetből.
    Nem muszáj csak garanciális terméket venni, de probléma esetén könnyebb megoldást találni, mint amikor valaki vállal garanciát mégis azt mondja hogy: "há' nálam még ment rendesen"....és innentől kezdve nem akarok az ilyen emberre még egy gondolatot se pazarolni!

  • ngdr88

    tag

    Sziasztok!

    Hatalmas fekete pontot kérek beírni [TravellTech]-nek

    Egy ideje fentvolt a hirdetésem egy régi Samsung CD-íróról. Utóbbi időben nem használtam, de amig igen, hibátlan volt.!
    TravellTech kollega privát üzenetben cserét ajánlott fel érte 1db. Kingmax 512-es DDR ramra.
    (Azzal a feltétellel, ha előre küldöm, hogy ő tesztelni tudja. Ha működik küldi a ramot, ha nem utal 500Ft-ot a postaköltség miatt.)
    Beleegyeztem, elpostáztam az írót.
    Kb. másfél hétig semmi válasz rá.
    Írtam neki, amire közölte, az író hibás nem jön ki a tálcája, ha kézzel kihúzza és berak egy lemezt felsem pörög.
    Megegyeztünk, utal 500-at. Megadtam a számlaszámom, több hétig semmi.
    Későbbi privátra annyit válaszolt, hogy oké.
    Azóta hetekig semmi ismét, jelenleg pedig kitiltást kapott a PH-ról.

    Amennyiben hibásnak találta az írót, hogy nem adja ki a tálcát, véleményem szerint ezt egy rövid mobiltelefonos videóval bizonyíthata volna. Ehhez képest feszegette, ami hatására a fej is meghibásodhatott.

    Kérném a tisztelt PH- szerkesztőségét, engedje vissza a felhasználót, hogy privátba belinkeljem neki ezt, és tudjon rá válaszolni!

    Köszönöm! :( :R

    [ Szerkesztve ]

    Újra a PH-n! hamarosan lesznek új eladó cuccok, előre is ha bármi kellene írj!! Üdv!

  • PowerBuldog

    veterán

    Fekete pontot szeretnék kérni Nándiee-nak.

    Augusztus vége fele vettem tőle egy MS Pro Duo 8gb-os kártyát, ami FAKE volt. 8500Ft postával együtt. Azt mondta, hogy a High Speedes kártyák sebessége fölött van. Ezt leteszteltem és sajnos 8mb/6mb olvasás/írás volt a jellemző rá. Így megbeszéltem vele, hogy visszaküldöm neki a kártyát, ő pedig 7000Ft-ot utal vissza nekem. Így jól járt volna ő is, és én is.
    A kártyát ő már 09.17-én megkapta. Ígérte, hogy majd utal. Aztán, hogy elfejeltette, de majd másnap utal. Ez volt 09.21-én. Türelmes voltam, vártam egy hónapot. Közben küldtem neki egy SMS-t is, hogy jó lenne reagálna valamit.
    PH-n nem elérhető, SMS-re nem válaszol. Így ugrott 8500Ft-om.

    Fekete Pont!

    Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

  • Foglalt név

    addikt

    Egyszerűen nem értem, hogy miért fáj az embereknek olvasni? :U

    3 óra: theinfected, Voyage, Pepe78, .:Vision:., Sanyi2007

    [ Szerkesztve ]

  • weemes

    csendes tag

    editel fórumozónkról szeretnék egy kisebb sztorit mesélni. linket nem tudok bedobni az üzletről, mert a hirdetést már nincs meg ahol beszélgettünk és inkább telefonon beszéltünk.

    A sztori:

    Vettem tőle egy notit, viszonylag jó árban volt, igaz nem volt hozzá akksija. Kérdezte, hogy szerezzen-e bele, mondtam neki, hogy nézzen utána igen.
    Közben jött egy másik üzletünk, kellett neki egy notebook billentyűt extrasűrgős volt a dolog, én ahogy tudtam vittem neki. Mondta, hogy nem ad érte pénzt, beszámítja a majdani akksimba.
    Erőszakosabbnak kellett volna lennem a kp ügyben ("ne utalj előre"), de lojális voltam a további üzletek reményében, káromra.
    Aztán mondta, hogy kell neki még kettő ebből, és adja a tartozását is. Megszereztem neki ami kell, zaklattam, hogy találkozzunk, de nem vette fel a telefont, ki volt kapcsolva, mindig azt ígérte, hogy visszahív.
    Az akksi végül nem lett meg, mert túl drága lett volna, amit hozott volna, ezért szorgalmaztam a találkozót, hogy adja meg ami jár és vigye, amit kért.
    Tegnapra megbeszéltünk egy találkozót, felhívtam, mondta, hogy még aznap elintézzük még hív, mert nyakig van. Egy órát vártam, vagy 20szor felhívtam és semmi se történt.

    Kb 15 pénzre károsított meg.

    Én ezért adnék neki feketét.

    weemes

    [ Szerkesztve ]

    privátot kérek

  • brutaka

    tag

    Sziasztok!

    Hosszú huza-vona után, végülis úgy döntöttem, hogy leírom ide a történetet, és szeretnék feketepontot kérni [vhiskas] "kollégának", anyagi károsításért, és illem tudatlanságért.

    Sztori:
    Mint már tőlem megszokott, a notebookjaimat szivesen cserélgetem, volt pár sikeres üzletem itt, és ehhez a fajta notesz cserélgetéshez tartva, feltettem "legújabb" szerzeményemet is, amit [Jubiii] kollégától szereztem (Korrekt, tisztességes, rendes cserében), ami nem más mint egy MSI EX600 as masina, amit bővítettem is, újabb procival, ramokkal, de ez a történet szempontjából lényegtelen.
    A hirdetésemre felkapta a fejét [vhiskas] és dobott nekem egy levelet, hogy elcserélné a Szép, karcmentes állapotú Fujitsu Siemens Amilo PA 3553-jára. Természetesen papírjai dobozai megvannak, efelől ne aggódjak.
    Megbeszéltük a részleteket, megadtam neki a telefonos elérhetőségemet is, minek folytán felhívott, és elmesélte, hogy ő ezt a laptopot a nagybáttyától kapta ajándékba, és sajnos amikor Ő a MCDonald's ban ebédelt (ahogy az jellemző egy új laptop tulajdonosára) elment WC-re, és "ottfelejtette" a laptopot, és valaki galád módon eltulajdonította az akkumlátort belőle. Nem a gépet vitték el, csak az aksit.
    Mint később kiderült, innen szerezte a laptopot, nem a újonnan kapta ajándékba..: [link]
    De még ha nem is innen szerezte volna, elgondolkoztató, hogy valyon miért írt kommentet, hogy kell neki a notesz, ha ugyan olyat kapott? :U :F
    A történet folytatódik.
    Elmondtam neki, hogy sajnos mivel én még tanulok, és kollégiumban vagyok, nem tudok akármikor felmenni. Problémásnak találta a dolgot, ezért azt mondtam, egye fene, hazamegyek előző nap, és otthonról indulok fel Budapestre, reggel 3kor... Csak, hogy neki jó legyen. Sajnos a vonatomat lekéstem így nem a 3as hanem a 4es vonattal mentem, de felhívtam, és nem talált problémát a dologban..

    Korábban rá akart venni, hogy menjek el hozzá, Tatára, ahol elmondása szerint lakik, ezért fizetett volna nekem 5000 forintot.
    Mondtam, hogy sajnos nincs pénzem, és sokba kerül eleve a pestre utazás, így még meg kell gondoljam. Utána jártam, elég bonyolultan tudtam volna megoldani, így mondtam hogy pesten találkozzunk, megkértem, hogy állja az utiköltségem felét, ami igazából 5000Ft volt, azt mondta rendben. De gondoltam csak 2500at kérek a többit megoldom... Sajnos nem volt több pénzem így szóltam neki hogy mindenképp adja ide, vagy nem tudok hazautazni.

    Eljött a találkozás időpontja. Szépen az eredeti dobozában vittem a garanciapapírokkal, szépen, letisztított állapotban az MSI EX600at, megbeszéltük, hogy találkozzunk a West End előtt. Sétálok.. Senkit sem látok akinél laptop táska lenne, vagy laptop doboz... Nézelődök... Kétszer elmentem oda vissza mire érkezik a telefon.. Kiderült, hogy kétszer elmentem mellette, mert utazótáskában hozta a laptopot... Rendben gondoltam nem probléma.. Bár már hiányoltam, hogy akkor mégis hol van a doboz? Vagy hol vannak a papírok?
    Megbeszéltük, hogy keresünk egy helyet, ahol ki tudjuk próbálni. Újra elmesélte a MCDonald's os történetet, hogy hát tőle ellopták... (Később rámírt egy srác ([Gaaabeeeesz]), mert hirdetem ezt a laptopot is, amikor megírtam neki, hogy a MCDonald'sban ellopták, az előző tulaj elmondása szerint rákérdezett, hogy Darth Wader-től vettem e)
    Már első ránézésre feltűnt, hogy nem is magyar a billentyű, és a külseje sem egészen olyan, mint amilyennek azt az ember gondolta volna vhiskas elmondása alapján.. Volt rajta 1-2 nagyobb karc, amiről ő nem egészen számolt be. Amint láttam ment a gép. Amikor kérdeztem, hol vannak a papírok, akkor azt mondta hogy a nagybátyjánál és hogy majd adjak postacímet és elküldi... Gondoltam, hogy egy 2006 óta regelt tag csak nem akar átverni, hát jólvan.

    Ekkor jött a lesúlytó hír, ami szerintem hazugság...
    "Sajnos ellopták a pénztárcáját a villamoson". Hozzátenném.. Azt mondta kocsival jön, és azért fizetett volna 5000 FT-t, hogy lemenjek Tatára, hogy kevesebb legyen a benzinköltsége... Kérdezem tőle, hogy dehát hogyan? - "Ő azt nem tudja, egyszer csak megvolt aztán nincs meg"
    Dehát mondom... "Ne csináld már, nincs nállam pénz, ha nem adod ide a pénzem nem tudok hazajönni"
    Gondolkoztam mit tegyek.. Tudtam, hogy pénzt már nem látok tőle, és fent voltam budapesten, és 0 forintból reggel 8kor át kellett volna utazzak az ország másik végébe... Ő nemtudja, sajnálja de kártya sincs nála, mert tőle még azt is ellopták... A forma egy furaán szituált 30as korú férfinek néz ki, rövid haj, fura beszéd, kicsit összehúzva magát, így jár.. Gondolkoztam, hogy mit csináljak.. Eleve hogy lemenjek a keletibe, mert haza onnan lett volna vonatom, 300 Forint BKV jegy a metróra.. 15 perc után kiderült, hogy.. nála van az övtáskája (Kérdem én, hol tartotta a pénztárcáját, mert az övtáska előrehúzva a hasán volt, és szerintem az ember észreveszi hha a t*kénél matatnak...) és egyszercsak talált benne vagy 3 BKV-jegyet, amiből egyet odaadott. Elmondása szerint a Déli pályaudvarra indult, gondoltam legalább nem utazok egyedül.. Egyszercsak a Deák ferenc térnél, ahol ha átszáll a metrón konkrétan a Déli Pályaudvarhoz teszi le a másik metró, mondom hogy itt szállunk... "Nem, ő nemszáll neki a hídnál jobb lesz mert közelebb van"... Dehát mondom, innen közvetlenül oda jutsz ki.. "Nem nem, ő így szokta meg".. Gondolkoztam, hogy hogy szokta meg? Nekem azt mondta, hogy kocsival jár Budapestre..
    Rendben, eljutottam a keletibe, de még mindig 0 forintom volt.. Kezdjek el koldulni, hogy helló diák vagyok, segítene hazajutni? Aztán beleondoltam hogy 5000 Forint a jegyem... Ki adna ennyit? :( :F
    Életem legnagyobb szerencséje történt velem, találkoztam egy régi barátommal, akinek a szülei vasutasok, így ingyen utazik. Tudtam tőle kölcsönkérni 5000 forintot, mondtam neki, hogy majd megadom, csak ellopták szegény srác tárcáját... Elmeséltem neki is a történetet, mondta hogy persze, semmigond... Ő ad, és majd visszaadom.
    Hazajutottam nagynehezen, gondoltam írok neki levelet a PH-n.. Megírtam hogy haza tudtam jutni, kölcsönkértem, és hogy mikor adja meg a pénzt... Mondta hogy amint megjön a fizetése ő megadja azonnal, mondtam hogy rendben... Egyszer csak rámír, hogy "63k" volt az összes irata... (Node kérdezem én.. miért nem utalt nekem hülye 2500at, és honnan volt pénze? Mikor nekem aztmondta hogy az összes pénzét ellopták...? :F )
    Rendben mondom nemgond, megírtam neki a nevem és a számlaszámom, mondtam hogy oda utaljon, minden további nélkül mondta, hogy rendben amint meglesz a fizetése.

    (Közben vakított nekem, hogy az ő kapcsolatai révén 7000 forintért tud új aksit szerezni a gépbe.. Mondtam neki hogy csak akkor cserélem el vele az én gépemre ha ennyiért szerez tényleg új akkut, mondta rendben.. Időközben 15 ezer forint lett a 7ből.. Gondoltam írok a srácnak akitől szerezte volna.. A srác vissza is írt, 12-t írt nekem.. Akkor holvannak a kapcsolatai és hogy ő olcsóbban kapja meg? és hova tünne az a 3000 ha vhiskas intézte volna nekem?)

    2009-10-12 14:03:49 -ebben az időpontban írta az utolsó választ nekem. Azóta nem kaptam meg sem az Amilo dobozait, papírjait, garanciát.. Nem kaptam meg a pénzemet... Így nagynehezen tudtam csak visszaadni a kölcsönt is, és most így a szüleim felé tartozok... Nem kaptam meg a notebookba az akkumlátort sem.. Ráadásul választ sem ír ezóta. Minden nap 5-6-7-8x fentvan a prohardveren, többször írtam neki. Adtma neki 1 hetet. Adtam neki még 2 napot. Tegnap megírtam, hogyha nem válaszol, és nem kapom meg a dolgaimat, akkor jelzem, hogy csaló. Erre sem válaszolt.

    Gondoltam megosztom veletek ezt a történetet, hogy tudjátok, hogy egy csaló, akivel nem érdemes üzletelni!
    Anyagilag is megkárosított, kellemetlen helyzetbe hozott, adósságom is lett miatta, pedig én korrekt voltam, mindent megkapott amit én megígértem.

    VHISKAS SZÁMÁRA NAGY FEKETEPONT ÉS SZERINTEM VELE NEM ÉRDEMES ÜZLETELNI

    Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//

  • animatrix11

    őstag

    válasz ladyviper #11340 üzenetére

    Sajnálom hogy igy gondolod, az hogy nincs zacskoban nem jelentni hogy használt, ha meg selejtezve lenne akkor meg nem működnénnek, ha igy lenne Kymerának lenne oka panaszra, mivel vásárolt tőlem, te meg nem (ezt még nem fogtad fel ugy látom, hogy ide csak az irhat aki anyagi kár ért), amugy akitől vettem illetve egy laptopboltos ismerősöm mondta hogy gyári újjak, ezekre a kijelentésre árulom igy őket, egy töltöről nehezen lehet megállapitani hogy újjak e vagy sem, ha tévedtem hát ez van (továbbra sincs semmi közöd hozzá nem vagy vásárló), ha használként kapom akkor úgy rakom ki, nálad még mindig több évesek a 2008as töltők gratulálok, nem baj olvasni tudni kell... sajnos selejt felirat sincs sehol, hát ez van
    Gondolod a mocsokolóásod után nem adtam el egyet sem :U előtte igen csak 1et adtam el...

    Sajnos állithatsz bármit nem vásároltál tőlem, szándékodban sem állt, igy nem lehet fekete pontot adni :P :P :P

    [ Szerkesztve ]

    Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

  • animatrix11

    őstag

    Továbbá kedves forumozóknak szól az üzenet ladyviper többször mocskolódott ebben a topikban, én is célpontja lettem, illetve mások is kizárólag olyanokra utazik fuji termékeket árulnak nagyon valószinű ez azért van hogy a konkurenciát tönkretegye, ami nem szép dolog. Soha senkivel nem üzletet azok közül akiket ide beír. Ez a reg csak kizárólag azért van hogy ide és ehez hasonló tocikba üzletrontó hsz-ket irjon, de már többször figyelemzetetést kapot remélem fel hagy ezen tevékenységével. Vagy neki van két regje vagy valakinek a megbizásából teszi ezt
    Ha valaki meg akar bizonyosodni megbizhatóságomról katt ide: [link]

    animatrix11

    Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

  • editel

    csendes tag

    válasz weemes #11424 üzenetére

    Nincs igazad mivel vettem tőled 6e.ft-ért egy billentyűzetet de te akkor érsz rá amikor mi nem.Nem szeretnénk már többet semmit se venni.Küld el egy számla számot ahova azonnal elküldjüka 6e.ft-odat.

    editel

  • Jarod1

    addikt

    A kiscsávó emailen keresett meg, szóval a nicknevét nem tudom, csak annyit hogy a székesfehérvári Sanminába dolgozik
    Az elpostázott nyomtatónak csak a felét fizette ki, ugy állapodtunk meg hogy a másik felét akkor utalja amikor megkapja, nem utalta.

    semmilyen megkeresésre nem válaszol, szóval baromarcú, vigyázzatok vele
    miski_bela@hotmail.com
    Miski Béla Szekesfehervar Lövölde utca 32. 9/3 8000

  • fujifilm1

    senior tag

    Egy nagy feketepont szatymazi nak aki a hibas alaplapot adott el és a garancia vallalas ellol megprobalt kiterni.

    ABIT IC7 alaplapot hirdetett. A hirdetés alapján felhívtam Abonyi Imrét és megegyeztünk 6500Ft-vétel árban. Megkérdeztem hogy hibátlan az alaplap, és hogy vállal e garanciát, mivel mondta, hogy nem tudjuk kipróbálni.
    A megbeszélt időben Október 4. –én Vasárnap este 7 órakor a kollégium előtt átadta az alaplapot. Kifizettem a 6500 Ft-ot és ismét 1-2 nap garanciát kértem. Ezt megerősítette.
    Ezek után másnap jeleztem, hogy nem jó az alaplap el sem indul.

    Ekkor sajnálkozott és mondta, hogy persze él a garancia. Azt kérte, hogy kedden még egyszer hívjam, és szerdán jön Budapestre, akkor találkozunk. Én felajánlottam hogy jöjjön el hozzánk és próbálja meg Ő is hátha én rontottam el valamit.
    Ezek után kedden hiába hívtam, nem vette fel és nem hívott vissza, majd SMS-t írtam és email-t. Semmi válasz.
    Szerdán többször kerestem, nem vette fel, és nem reagált a többire sem.
    Ezek után a címe alapján felhívtam a 76-485-216-os számot ahol édesanyjával beszéltem, röviden vázoltam a helyzetet, és kértem hogy szóljon a fiának hogy hívjon vissza rendezzük a dolgot.
    Megígérte és Imre tényleg pár óra múlva hívott is. Elmondta, hogy tényleg nem akart visszahívni, mert úgy gondolta esetleg át akartam vágni. Mondtam, hogy én nem vágtam át, de Ő nem hívott vissza, és megpróbált kitérni a garanciavállalás elől. Erre nem mondott semmit.
    Ezek után felajánlottam hogy visszaviszem az alaplapot és adja vissza a pénzt. Nagyon vonakodott, és valamilyen egri utazása miatt a találkozást kizárta. Azt mondta, hogy átutalja a pénzt. Felajánlottam hogy 2000 Ft-ot tartson meg, hogy Ő se érezze magát vesztesnek. Azt állította, hogy ez az alaplap még pár hete még működött a gépében ahol sokáig volt előtte. (Ennek némileg ellentmond, hogy 2009-09-20 20:28:02 kor vételi szándékkal jelentkezett egy IC7 hirdetésre. )

    A 6500 Ft ból 4500Ft ot többszöri keresés, levél és SMS után - amikre nem válaszolt csak a legutolsora - kuldte csak el.

    Szabó Róbert, robert1968@gmail.com

    [ Szerkesztve ]

  • ErőVarázsló

    tag

    válasz ErőVarázsló #10002 üzenetére

    feljlemény a többi érintetnek is ma jöttek a rendőrök 19évesen megy börtönbe ha minden igaz

    Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171

  • lawrence2

    csendes tag

    Nagy fekete pontot adok david9087-nek
    sajnos linket nem tudok adni az ügyünkröl mert minden beszélgetésünk privi ben ment.
    A sztori röviden elajándékoztam neki egy 754 alaplapot ingyen, de kérte hogy postázzam el mert vidéken lakik és kifizeti a posta költségget 975ft -tot de ez a pitiáner alak erre sem képes nem válaszol pü-re az ilyenekkel jobb vigyázni.
    Óvakodjatok tőle

    Bunkónak születni kell.

  • animatrix11

    őstag

    Kai Hansen egy csaló, annó vettem tőle 3 db sokcet a-s procit, db 2800+t és egy 3000+t azt mondta hogy tesztelve vannak működnek, küldső sérülés nem látszott rajtuk, nekem alktrész hijján nem volt lehetőségem tesztelni, hát 2 totál nem működött egy db 3000+-ról kiderült hogy 2800+ként hajlandó működni, igy ugyfelemmel ugy egyeztünk meg hogy vissza fizetetem neki a 2800+ és a 3000+ közötti különbözetet, mert neki ugy is megfelel.
    Írtam neki hogy szart adott el vegye vissza a 2 dbot illetve a 3.nál az árkülönbözetet fizesse ki, nem volt hajlandó válaszolni, ezért gondolom jár fekete pont, igaz régebben történ nyáron, nem foglalkoztam vele utána, de jobbnak látom mégiscsak beírni, mert kisérletett sem tett hogy helyrehozza a dolgot (lehet hogy ő is jónak kapta) ettől függetlenül vissza kellet volna vennie.

    továbbá egy másik kollégával is lehet, hogy lesz egy ügyem, de vele várok még hátha sikerül rendeznünk az még csak fél éve húzódik....

    Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

  • DjZaj

    csendes tag

    soosgabor20 Nagy fekete pont PS2-őt vettem tőle utánvéttel elmondása szerint

    PS2 vastag kivitel,2db joyal,chipelve,10játékal!

    Nos megkaptam a csomagot volt benne 1joy,vagy 25db üres cdtok,és a kábelek na meg a gép,a gépben 2 csavar,kapcsoló gombok kiszedve abszolút üzemképtelen chip sincs benne stb...stb...

    Ne üzleteljetek vele nagy ívben kerülni!!!

    Minden ami zaj!

  • ladyviper

    csendes tag

    válasz animatrix11 #11426 üzenetére

    Kedves Animatrix11!

    Úgy látszik te nem hogy hazudsz orba szájba, de még [olvasni] sem igazán tudsz, Én is és a Moderátor is megkért hogy töltsd fel azt a nyomorult képet, illetve igenerős bizonyítékot hogy ezek a töltők teljesen újak. Ezekről a töltőkről még egy ovis is megmondja hogy nem újak, ha valaki kicsit is megnézi nem kell megerőltetnie magát, látszik hogy használt, de ezek szerint ezt az állításodat értsük úgy hogy Te se*hülye vagy az informatikához, nem tudsz megkülönböztetni semmit, újat és használtat egyaránt, mert nem értesz hozzá, meg nehéz, és biztos ezért árultad Teljesen Újként a töltőket? Kérlek szépen ha a laptopboltos ismerősöd azt mondja hogy ugorj a kútba, Te ezek szerint beleugrassz? Próbálod itt a jó népet megvezetni, legalább lett volna annyi eszed hogy bemész egy fuji márkaboltba és megkérdezed milyen csomagolású az ORIGINAL töltő, vagy kérsz párat és átcsomagolod otthon. Szerintem a laptopboltos télapó nagyon jól megmondta neked hogy használtak, de ezúton, írd már meg a nevét annak a laptopboltnak ahol a használtat újként árulják, csak hogy tudjuk mit kell még elkerülni :C és persze ezzel bebizonyíthatnád hogy nem hazudsz megint :R
    -Ha lett volna eszed, megkérdezhetted volna a Fuji-tól azt is hogy egyetlen egy töltőre sem írják rá hogy mikori gyártású, a sorozatszámból tudják esetleg kideríteni, az a 2008. amit találtál egy-két darabon a selejtezés dátuma lehet max, légyszi ezt a képet is töltsd már fel hol találtad rajta, tudod hogy elhiggyem igazat mondasz-e! :N

    Sajnos idáig csak hazudoztál össze vissza, mocskolódsz, elbújsz a rangod mögé, viszont még mindig nem voltál képes egy kicsit sem bizonyítékokkal alátámasztani az igazadat, pedig ha valóban igazad lenne már a legelején egy két fényképpel simán bizonyíthattad volna. Veled ellentétben én igencsak megmutattam hogy miket árulsz és milyen áron.
    A reakció idődet tekintve most már kímélj meg mindenkit az önfényezésedtől és csak akkor, ismétlem csak akkor írj ide ha betudod bizonyítani azokat az állításokat amiket kértem (kértünk). Nem akarom Chat topiknak használni a rovatot, nem azért van.

    A dupla reges vádaidat, meg hogy lenyomom a konkurenciát, és hogy csak mocskolódok itt, vagy erősen bebizonyítod, vagy bocsánatot kérsz, mert repülni fogsz a cuccaiddal együtt :(((

  • I_Am

    veterán

    válasz ladyviper #11435 üzenetére

    Azt, hogy ki repül majd mi eldöntjük, neked semmilyen jogod hozzá, hogy ilyen állításokba bocsátkozz!

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • hakos1987

    őstag

    Helo!

    Egy hatalmas feketét kérnék bevésni Xaero88-nak! A történet a következő:

    Megkértem, hogy cserélje le a SE W910i telómon a burkolatot. Ezt vállalta is, eleinte korrektül, hogy majd akkor küldjem a telcsit, ha megjött a burkolat, mert rendelnie kell. A pénzt (10K) viszont kérte, hogy előre utaljam, mert csak akkor tudja megrendelni az új házat. Elutaltam a lóvét, majd 3-4 hét várakozás után lett csak meg a burkolat (állítólag önhibáján kívül). Ekkor elküldtem a telót, amire ígéretet is tett, hogy amint megkapja, kijavítja, és max. másnap küldi is vissza. Ez valamikor szeptember elején volt még. Utána nyoma veszett, hívogattam, nem vette fel, ide is ritkán jelentkezett be, sokszor nem is írt. Aztán eltűnt... a teló számát Lasy-tól kaptam meg... ezután hívogattam, több száz(!!) hívás után felvette a b.nője, és mondta, hogy kint dolgozik a srác, nem tudja mi van, de nem szokta lenyúlni a telót. Mondta, hogy akkor szombaton jön haza. Kértem, hogy hívjon fel majd, de persze nem hívott... utána megint rengetegszer hívtam, nem vette fel, egyszercsak b.nőm telójáról felvette.... ígérgetett megint mindent, hogy majd ő feladja, stb... eltelt megint kis idő, megint hívogatás, írtam egy fenyegető sms-t, hogy feljelentem. Másnap jött az üzi, hogy feladta postán.
    ünnep miatt rá 5 nappal meg is kaptam. Gondoltam, na végre, ideje volt. Hát amint megláttam a telót, olyan düh fogott el, hogy gyalog elmentem vna a gyerek után:W
    A telefon totál szétb***va, csúszka nem mozdul, erőltetve lehet tolni, szét van nyílva az oldala, gombok sz*rok, világítás csak a 3-as és # fölött működik rendesen, az egyik széle totál le van kopva, hátulján hiányzik a gumi egy csatlakozó felett, vagyis teljesen használhatatlan.
    Közben kölcsöntelókkal tengődtem, amiket folyamatosan kéregettek vissza, pedig munkámhoz elég fontos, de nem vettem újat, gondolván lassan úgy is visszakapom.... Most pedig van egy használhatatlan telefonom, aminek előtte semmi baja nem volt, csupán kopott volt, ezt szerettem volna orvosolni, erre teljesen tönkretette a telót, 10.000+1200 (pk.) forintért! Továbbiakban nem sikerült elérnem, szokásos telót nem veszi fel senki dolog.... jah és eddig is csak a b.nőjével sikerült beszélnem....
    Nehogy bárki is üzleteljen vele ezek után, mert nem csak átveri az embert, még kárt is okoz!

    Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

  • Foglalt név

    addikt

    válasz animatrix11 #11426 üzenetére

    Mielőtt további személyeskedésbe torkollunk. Tisztázzuk röviden a helyzetet.
    ladyviper-ék többek között ilyen leselejtezett töltőket árulnak.(Az általa linkelt képek elég meggyőzőek ez irányban.)
    Neked mint kiderült egy nem hitelesíthető forrásból vannak, "állítólag" új töltőid.
    Mivel a töltők közt elég sok a hasonlóság, valószínűsíthető, hogy van köztetek üzleti kapcsolat, való igaz, nem ő vett tőled, hanem közvetve te vettél tőlük töltőt.

    Eddig külső szemszögből itt áll a dolog. Ezért kértem már többször, hogy(személyiségi jogok miatt, akár privátba) küldj számlát, szállítólevelet, bármi olyan dolgot, amivel igazolni tudod a töltők eredetét(mivel állításod szerint új termék, nem pedig használtan vetted magánemberként valakitől, feltételezem ez nem probléma).

    Mivel így is a topik szabályaival ellentétesen beszélgetünk, kérlek mindkettőtöket, hogy a továbbiakban a felesleges és a fölösen terjengős hsz-eket mellőzzük!

  • tatabike

    őstag

    Üdv. Kellett megint pár cumó, és visszanéztem ide, pedig tavasszal eltökéltem, hogy nem teszem. Engem is átvertek, de senki nem kapott érte fekete pontot, sőt, hogy úgy mondjam le sem tojták a fejem. Egy moderátor felajánlotta, hogy rendezi a dolgokat, 3 privát üzenet után Ő is eltűnt a látókörömből, pedig írtam Neki, hogy ha felvállalta, akkor miért nem reagál vagy tesz valamit? Persze az utolsó bejelenztkezése mai dátumú, ezek szerint a PH-ról nem tűnt el. Ennyit egy moderátor hozzáállásáról, nem csoda, hogy a csalók melegágya ez a hely, ha még az sem tesz semmit, aki tehetne, remélem ez itt nem általános.
    Aki átvert, április óta nem lépett fel a PH-ra, legalábbis azon a néven, ebből is nyilvánvaló a bűnössége, meg be is ismerte. Itt mégsem tett senki semmit.
    Nem egy nagy összegről volt szó, (6k), de könyörgöm, egy rohadt fekete pont sem járt az illetőnek? Röhej. Lehet, hogy azóta más néven másokat ver át, ki tudja. Csak ennyit akartam.

    Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

  • animatrix11

    őstag

    válasz Foglalt név #11439 üzenetére

    Tudod mit további visszavágásokkat megelőzve, a témát ténleg le akarom már zárni:

    Tévedésből újnak raktam ki a használt töltőket, mert én azt az információt kaptam róluk hogy újjak, hibáztam, ez van elismerem, az vesse az első követ aki még nem hibázott. :C
    az hogy ki mit írhat ide előzmények és üzlet nélkül megint más téma, de ebbe nem folyok bele továbbiakban :(((

    animatrix11

    Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

  • FRENK1988

    veterán

    Lehet ide kellet volna először írnom.... :B
    ez lenne az én problémám

    Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)

  • tozo63

    tag

    Sikerült életem első átverését nekem is megélnem szola [link]jóvoltából!Nem tudom sajna linkelni a hirdetést,mert telefonon beszéltünk és elővigyázatlanságból nem mentettem el,mert megbíztam benne.A lényeg,hogy telefonon egyeztettünk időpontot,egy 2x1Gb-os DDR3-as memóval kapcsolatban,amihez nem volt papír,így gari sem.Mielőtt kifizettem,megbeszéltük,ha valami gond lenne,akkor 3 napon belül visszaveszi.Másnapra kiderült,hogy a pc be sem indul azoktól,de még egy másik gép sem,úgyhogy felhívtam,hogy nem okés a dolog,vegye vissza.Már akkor gyanús lett,hogy csak jövőhétre tudtunk megbeszélni egy találkozót,de természetesen nem jelent meg és érdekes módon mikor hívtam,mindig foglalttá vált a telefon,kivéve,mikor a hívószámkijelzésemet letiltottam.Akkor is csak az első szóig jutottam,ugyanis felismerte hangom és megszakadt a kapcsolat.Ez a viselkedés csak egyet jelenthet,hogy egy gerinctelen egyénnel üzleteltem,aki tisztában volt vele,hogy szar árut ad át és tudta,hogy nem lesz részére folytatás,mert lenyúlja a lóvét!Nem nagy összegről van szó,5 ezer forintról,de lehet,hogy holnapután már 20ezerrel folytatja.A gerinctelen telefonszáma:06303015317

    [ Szerkesztve ]

  • brutaka

    tag

    Úgy látszik vonzom a bolondokat! 2 hét alatt már ketten próbálkoztak be!
    Fekete pont jár [ljani19] nek, anyagi kár okozásáért és gerinctelenségért.

    Mint más korábban is írtam, cserélgetem a notikat, így amit megszereztem a másik csalónktól, meghirdettem: [itt] .
    Rámírt [ljani19] hogy ő elcserélné a saját Amilo Pi 3540-es típusú noteszgépére. Utánajártam, hogy mire képes a notesz, de sajnos nagyon elmaradt attól, amit én ajánlottam és ezt jeleztem neki is..
    Nem telt el sok idő egyből rámírt, hogy vett bele új 2.4 Ghz es (64 BITES!!!) processzort, és hogy ezt így gondoljam meg, és szó szerint idézek: "igény esetén adja a másik processzort is".
    Ezután felvett MSN-re is... Annyira akarta, hogy végülis gondoltam jófej leszek, annyira nem lett volna rosz üzlet nekem sem, hát igent mondtam. Mondtam neki, hogy sajnos a winchestert ki kell cseréljük a 2 gépben mert nem tudom hova tenni az adataimat, és még annyi lenne hogy találkozzunk Szolnokon, és fizesse ki az utiköltségem, többet nem is kérek. Linket is küldtem neki, mennyibe kerül pontosan az utiköltségem.
    Nagyon megörült, mondta hogy arra számított, hogy 20.000 -et mondok, hogy rádizessen, azt mondta, hogy persze, hogy elfogadja!!
    Rendben. Írta, hogy megkérdezi a szüleit (kiderült, hogy 21 éves, szóval nem is nagyon értettem) állítólag a kocsi miatt. Még aznap este visszajelzett, hogy jó neki minden csak találkozzunk Békéscsabán így nincs utiköltségem és bla-bla-bla, tehát nem fizet rá semennyit. Már itt gondolkoztam, hogy próbálkozik a kisfiú, de mondom.. Jólvan legyen. (20.000re számított, és amikor az utiköltségemet ki kellett volna fizetni, akkor már nem is jó?O.o pedig az igencsak kevesebb lett volna 20k.-nál.)
    Rendben igent mondtam, bár volt egy kis hezitálás, mert már tényleg gyanussá vált a gyerek..
    Végül már odáig jutottunk, hogy sem ráfizetni nem volt hajlandó sem odaadni a másik processzort, amit önként ajánlott fel, pedig már tényleg minden feltételt elfogadtam amit Ő adott, pedig én hirdettem... Már nem is szolnokon találkoznánk, nem is fizetne rá, nem is adná a másik procit, mert hirtelen úgy gondolta, hogy mennyivel többet ér a gépe, pedig elmondanám nektek, sokkal kevesebbet...
    Rendben nembaj, mostmár addig játszadoztunk a dologgal (Közben minden a gépemre tett ajánlatot visszamondtam) hogy igent mondtam erre is, és megbeszéltük, hogy találkozunk békéscsabán, szombat este 6 körül. Meg is vettem a jegyet hazáig (mert nem Békéscsabán lakok, csak bizonyos dolgok miatt vannak ott), amire mint kiderült nem lesz szükségem (4000Ft) mert ..
    Kerestem tegnap erre nem írt semmit..
    Kerestem ma.. Ma sem..
    Nemsokkal ezelőtt vállalt egy olyat hogy ja bocs bajvan bobi vagy mit írt... Hogy mással cseréli el..
    Jaaaah mondom, és nekem esetleg nemszóltál volna???
    Már rég megbeszéltünk mindewnt, félre is tettem neki, el is utasítottam az ajánlatokat, el fogadtam az összes feltételét, mindent megtettem amit csak lehetett, és mivel máskor nem lett volna időm a jegyet is megvettem, mert ő 10000000000000000000000% biztosra mondta, hogy szombaton találkozunk. Még a többi üzletemet ami miatt szombaton Szolnokon lettem volna is áttettem, aminek szintén nem örültek, csak emiatt...

    Gerinctelen hazudozó. 4000 Forint károm van, mert feleslegesen vettem jegyet miatta. Emellé mások sokkal jobb ajánlatait mondtam vissza miatta, és csak húzta az agyamat. Ezzel az.. "emberrel" szerintem NEM érdemes üzletelni.
    Neve: Lelesz János (Jani)
    Címe: ljani@flashpoint-gaming.hu

    [ Szerkesztve ]

    Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//

Aktív témák