Hirdetés

Aktív témák

  • D1Rect

    félisten

    válasz animatrix11 #11799 üzenetére

    Azt az 6400-at nálam számoltatta be úgy, hogy ráfizeti a különbséget, amint megkapta az én procim. Kérdeztem is, hogy mivel megy a gépe, mondta, hogy van tartalákba egy E2180 neki. :U

    bazsazs1990... tud a gyerek, egy E7200-at vett 5K-ba végül.

    De annyi esze már nincs, hogy így sorozatot sikerült elkövetni aminek 2 év letöltendő a maximális büntetési tétele.

    Tockos25 + hommeros: Közöm nincs a dologhoz, csak olvastam a sztorit, mert épp erre jártam. Ahogy emlékszem talnulmányaimból, ilyen esetben a szerződéskötés előtti állapot visszaállítására kéne törekedni, mert egyértelműen nem jött létre az, amiben megegyeztetek. Nem tudom pontosan kin van a bizonyítási teher, de jó lenne, ha az eladó felmutatna valami bizonyítékot, hogy nála márpedig működött a ram.

    MSN
    2009.12.14. 21:16:18 CoastalKING de már ülnék elé:D
    2009.12.14. 21:16:30 CoastalKING ezért mentem bele hogy elküldöm elöre a cpu-t
    2009.12.14. 21:16:33 CoastalKING mert van egy örök
    2009.12.14. 21:16:35 CoastalKING tartalék
    2009.12.14. 21:16:37 CoastalKING kicsi
    2009.12.14. 21:16:43 CoastalKING de ilyenkor nagyon hasznos
    2009.12.14. 21:16:49 D1Rect miaz? :)
    2009.12.14. 21:16:49 CoastalKING E2180:Dszemélyében
    2009.12.14. 21:16:54 D1Rect ó az remek
    2009.12.14. 21:16:59 CoastalKING olcso
    2009.12.14. 21:17:01 CoastalKING 2magos
    2009.12.14. 21:17:04 CoastalKING erős:D
    2009.12.14. 21:17:11 CoastalKING tökéletes ilyenkor...
    2009.12.14. 21:17:19 D1Rect pontosan

    [ Módosította: philoxenia ]

  • Regiee

    aktív tag

    válasz nincskedvem #11560 üzenetére

    Hali,
    Nahszóval erre annyit mondok:Komolybetegség bárkinek közbejöhet bármikor. Az hogy msn-en "fenntvoltam" az nem én voltam.
    Elloptam? Ne röhögtess már. Idegeskedni meg ne idegeskedj, árt... :) Amúgymeg semmilyen csere nemvolt lebeszélve tudtommal, csak az hogy még felhívlak szóval nemtudom min van a fennakadás. Nahde mindegy lett egy feketepontom a végülis semmire, énis osztogathatnék a semmikre feketepontot. De akkor én is adok neked egy nagy nagy nagy feketepontot de nem brahiból hanem mert úgy adsz feketepontot ami nem is igaz.

    [ Szerkesztve ]

    Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3

  • Morgó07

    csendes tag

    válasz kirkri #1 üzenetére

    Feketepont jár MrSummer-nek!!Egy NOKIA 6500 classicot vett volna tőlem!Kora délután írta hogy kell neki mindenképp de csak éjjel tud utalni..!Mondom jólvan levettem a hírdetést lett volna rá 2 másik vevőm meg 2 cserém is lemondtam mindegyiket mert láttam régóta van itt csak nem kajlizik..!Megmutattam neki a vaterámat hogy ott meg én vagyok megbízható 17db pozitívval és teljesjogú felhasználó vagyok!Mondta kell neki képeket is kapott róla azonnal csináltam ugrottam neki!Mondta biztosra kell!Erre éjjel küld egy levelet hogy mégsem kell neki..!Mondom hogy miért szivatott ennyire meg voltak rá ajánlataim erre azt válaszolta hogy fél hogy nem kap semmit utalás után...!Mondom neki hogy akkor vaterán az a 17db elégedett vásárlóm az akkor hogyan és miért??Csak kifogásol senkinek nem ajánlom ha valakinek azt mondja megveszi addig ne mondjon le másik ajánlatot míg ténylegessen a számláján nincs a pénze...!Hihetetlen kajli alak!!!!Ezek után jó megértettem hogy nem utal.. felajánlottam neki hogy akkor utánvéttel is jó nekem abban az esetben ha a posadijat előre elküldi ami 2000Ft erre a válasza:Hogy mostmár tudja hogy én vagyok a hunyó mivel mindenkép kell pénz előre...!!Mondom neki azért kell az a 2 ezer postára hogyha mégis amilyen ingatag meggondolja közben magát és nem veszi át akkor 2 ezrem hopp eltűnt... de ha a postát elküldi azonnal tettem volna fel neki természeretessen itt kirendeztem volna a postát...!!!Remélem kiteszikk innen!ÜDv :R

    [ Szerkesztve ]

  • Danabol

    csendes tag

    Üdv emberek.

    Vettem minimalfun kollégától 2 darab idés beépíthető mobilracket Vipower ő azt írta ,hogy mindkettő hibátlan de az egyiknek hiányzik az ajtaja a másiknak meg törött a ventillátora.

    Ő a postásokra fogta, hogy biztos ők törték el de a csomagolás sértetlen volt.
    De az ajtó nem volt a csomagolásban és a ventillátor meg a rack belsejében van.
    Ő azt felelte az egészre,hogy a kettőből rakjak össze egyet.
    Senkinek nem ajánlom a vele való üzletelést, mert megbízhatatlan és nem korrekt.

    http://href.hu/x/ca0l

  • o_tom

    aktív tag

    Üdv
    Sajnos rossz tapasztalatot szereztem Whaazzup baràtunkkal.
    A DDR1 notebook Ramjàra pàjàztam. 3500 Forintért hirdette, rögtön az első PÜmben kérdeztem mehet-e 3000. A vàlasza egyèrtelmü igen volt. Megbeszèltük, hogy a közeljövőben egyeztetünk időpontot. Nagyon készséges és együttműködőnek tűnt. Megbesèltünk egy helyszínt és időpontot, rendben. Majd a vàsàrlàs előtti èjszaka küldött egy PÜt, hogy pontosan vigyem a 3500at mert nem tud visszaadni...
    Elgondolkodtam, megnèztem az első üzenetet. Elmeséltem neki én milyen összegre emlèkszek. Ő nem ellenkezett, közölte van màs vevő is.
    Ez igen! Le a kalappal!
    (még jò hogy ezt nem a talàlkozàsunkkor nyögte be, mert 24òra munkaidőm utàn rendkívül ingerléleny vagyok...)

    ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/

  • tkesy

    őstag

    Fekete pontot adott:

    hege232 --> adam0801-nek, indoklás.

    >>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

  • minimalfun

    csendes tag

    üdv mindenkinek!!

    eladtam 2 db mobil rack-et Danabol kollégának,
    megbeszéltük hogy hétfőn utalja a megbeszélt összeget, és aznap fel is adom....
    a pénzt kedden utalta csak, ill. miután megkapta a rack-eket ,
    olyanokkal dobálózott hogy az egyiknek hiányzik az ajtaja a másiknak a ventije elvan törve,,
    én biztos vagyok abban hogy semmilyen ajtó nem hiányzott róla,
    a ventillátor törése (ha valóban törött,mivel nekem ilyesmi sem tünt fel) valószinüleg,
    keletkezhetett szálitás közben , mivel a rackeket nem tettem dobozba , csak közvetlenül becsomagoltam.....
    nemtudom hogy a kolléga mért csinál cirkuszt , mivel én korrekt voltam vele...
    (ahogy megkaptam a pénzt feladtam, ill. szerintem 800 ft/ db amiért árultam,
    csak egy jelképes összeg).....

    http://href.hu/x/b43x

  • Danabol

    csendes tag

    Annyi a válaszom minimalfun kollégának,
    hogy felesleges hazudoznia mert én blokkal tudom igazolni, hogy hétfőn utaltam át neki a pénzt (ha valakit érdekel privátban átküldöm danabol)
    Végül pedig nem kedden hanem csütörtökön ért ide a csomag sértetlenül.

    Kellemes napot!

    http://href.hu/x/ca0l

  • Czmorek

    aktív tag

    Üdv!

    Árultam egy Videókártyát, majd alig pár óra alatt kaptam 4 privátot is lalimano222-től, hogy neki nagyon kell, azonnal adjam fel postára!
    Montam neki, hogy inkább elviszem személyesen, nekem semmibe nem kerül az út, ki is tudjuk próbálni, ha úgy van.
    Ettől függetlenül ő akkoris a postát akarta, de montam neki, hogy ez nem egy 5ezer forintos cucc, amit szívesen postázgatnék.
    Nagy nehezen megegyeztünk, hogy mikor megyek. Már készülődtem, hogy induljak, erre jött tőle egy privi, hogy neki mégsem kell, családi gondok vannak + hitel...

    Mindenki szűrje le belőle azt amit tud, de nagy mákom van ,hogy nem adtam fel postán, meg még nem indultam el, mert 4órás útról lett volna szó csak oda!

    [ Szerkesztve ]

  • Kadi Laci

    tag

    válasz z0d1AK #11790 üzenetére

    Szia!
    Örülök, hogy foglalkoztok az ügyekkel, pl Kadi Laci - Business1988 de mennyi az az idő amíg esetleg várjak a bejelentkezésig? Privát üzenetet írtam Busines1988 -nak 2009-12-25 12:15:25 kor amiben ( nem idézek mert tilos, csak lényegében) céloztam a szándékaimról és a róla alkotott véleményemről illetve kilátásba helyeztem a feljelentést. Nagyon tapintatosan! :DDD Ő utána 2009-12-30 13:19 volt PH-n és azóta csend.
    A processzort 2009-08-17 10:46:27 megkapta.
    Üdv: Laci

    [ Szerkesztve ]

    Üdv: Laci

  • Fenyő

    őstag

    Egy fekete pontot vagyok kénytelen adni hodav fórumtársnak, akitől Karácsony előtt vettem egy 8 Gb-os Mp4 lejátszót [link] Öcsémnek, ami sajnos hibás. Nevezetesen ha kb 2 gb-nál többet próbál rá másolni, akkor azt vagy nem teszi, vagy hibásan, ami 0 byte-os lesz és törölhetetlen, aksija is max 1,5 órát bírja. Hodav 1 hónap garit vállalt rá, még az óév végén jeleztem neki a hibát privibe, mivel telefont nem veszi fel (azóta sem), amire jan 2. reagált, hogy türelem intézkedik, azóta is... (privire, telefonra nem reagál)

    Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!

  • D1Rect

    félisten

    válasz D1Rect #11801 üzenetére

    bazsazs1990 kapott 2 sms-t(amikor beszéltem vele, azt mondta szerdán rendezi a dolgot), azóta sem válaszolt. Hétfőn rendőrség.

    Sztem egy fekete pontot is be lehet neki varrni.

  • bach66

    tag

    válasz bach66 #11793 üzenetére

    Kiigazítás az általam írt #11793 számú hozzászóláshoz:

    Mikor jeleztem pubi70 -nek, hogy nem tartom korrektnek az eljárását, visszakozott és nekem adta el a memóriákat. Eddig jól működnek, így végülis jól sült el az üzlet.

    bach

  • Ayg0

    senior tag

    bár nem köttetett meg az üzlet, ergo szerencsére anyagi kár sem ért, de az eljárás nagyon inkorrekt volt részéről, ezért javaslok egy feketepontot Totti8813-nak.
    a szóbanforgó tétel: [link]

    én: írtam a komának, hogy kellene a portkája, de mivel újonc és referenciája sincs, ezért részemről csak úgy működhet az üzlet, hogy előre elpostázza, letesztelem és ha minden okés, utalok. (+linkeltem az értékeléseimet, megbízhatósági mutatóm)
    válasza: már sokszor üzletelt itt, mindenki elégedett volt, meg nem tudta, hogy véleményt is lehet formálni a másikról, illetve 'De szerintem ez nem számít.' (kedves totti! csak ez számít! ;)) és felajánlotta a utánvétes posta lehetőségét.
    én: elutasítottam, lévén, hogy ugyanott lennék vele, mintha előreutalok és rossz vinyót küld, mert nem tudom jó e, amíg át nem veszem és le nem tesztelem. majd, hogy mégis meggyőzzem, utolsó próbálkozásként részletesen elmeséltem a kutakodásom a lakhelyének megjelölt városhoz tartozó lokálos topikban: azaz, hogyan próbáltam keríteni egy ottani, segítőkész fórumtagot aki lebonyolítaná az üzletet és, hogyan fulladt kudarcba minden lehetőség. tehát nem marad más alternatíva, vagy megbízik bennem a "bizalmi indexem" alapján és elindítjuk az ügymenetet, vagy megköszönöm a lehetőséget és elbúcsúzom, mert személy szerint nem tudok többet tenni az ügy érdekében.
    válasza: rendben, meggyőztem, küldi és kipróbálhatom.
    én: szuper, majd hosszasan ecseteltem, hogyan csináljon pár képet, illetve egy sentinel screent a winchiről az esetleges problémák elkerülése végett, azaz, hogy részéről tökéletes állapotban lett útnak indítva a háttértár.
    itt 2 nap szünet következett, de láttam, hogy közben be-belépeget így küldtem egy újabb üznetet, hogy mi a stájsz, lesz e üzlet vagy sem.
    reakciója: türelmemet kéri, mert van egy helyi érdeklődője :DDD :N
    nem tagadom, jól felmérgeltem magam (mert számítottam a winchesterre) és kapott egy "szívéjes" köszönőlevelet zárásként. nem akarom mentegetni magam, biztos lehetett volna higgadtabban is kezelni a tényállást, de egyértelműen és félreérthetetlenül ideígérte, azaz enyém az elsőbbség és ha tisztességes nem próbálja eladni az orrom elől másnak.

    [ Szerkesztve ]

    "A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

  • shteer

    titán

    djkoni ma kapta meg az utolsó 5 nap haladékát, hogy rendezze a tartozását

    2db hsdpa modemet rendeltem 2009.12.09. napján, melyek értékét a megadott számlaszámra utaltam 2009.12.10-én. a modemek máig nem érkeztek meg. még karácsony előtt sikerült elérni telefonon, amikor szóban azt állította, hogy feladásra kerültek a rendelt modemek

    telefonját azóta nem veszi fel, vissza nem hív. 2009.12.17. óta jelentkezett be ph!-ra.

    ma kapott egy sms-t, miszerint péntek számlazárásig vissza kell utalnia a pénzemet.

    ..szerintem jónak tűnik

  • mcclode

    tag

    Hy all!!!
    Tud valaki segíteni van itt a ph egy kolléga aki xaraszik velem.Mi ilyenkor a az eljárás.
    A történet röviden csak annyi h vettem egy konfigot töle és kiderült h a táp nem a megbeszél
    (20+4pines)hanem egy régebbi és az elküldött 1gb ddr1 ram se jó.Ő azt kéri h küldjem vissza majd kicseréli de én ezt nem szeretném mert félek h azt sose látom.Mondtam neki h küldjön egy jó ramot ill tápot és ha jó akkor küldöm a roszakat vissza de ezt ő nem akarja.Ill most már válaszolni se hajlandó. :O :O
    Ha jol számolom ez kb 10eFT bánja.
    Valami vélemény??????

    [ Szerkesztve ]

    "Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"

  • arpo5

    csendes tag

    Vigyázzatok king 23 al mert piti csaló egy telefont sikerült vennem tőle de a tartozékokkal átvert aztán meg nem volt elérhető illetve beleröhögött a telefonba. Kivánom neki hogy ez legyen élete legnagyobb üzlete!!! Semmit se vegyetek tőle!!!!

    Ha elakarod adni irj telefonszámot, ha megvenni szeretnéd hivj..... 06702565646 (akár privibe)

  • CaptainChaos

    tag

    válasz arpo5 #11828 üzenetére

    Utálok ide írni, de sajna úgy néz ki, hogy át lettem b@szv@. Ha nem így van, és hajlandó az illető helyrehozni a dolgot, vagy legalább segíteni, akkor nem kérek rá fekete pontot.

    Az illető neve bnm200

    A bolt pedig annyi volt, hogy vettem tőle 1gb ddr2 667-es ramot.

    Sajnos az ünnepek közbejöttek, és (ha jól tudom már 22-én feladta, írt róla Pü-t), és ide is ért 23-án, amit sajnos nem tudtam átvenni, mert haza kellett menni ősökhöz (nem 20 km-re laknak...) És onnan csak januárban jöttem haza. Egy ismerősöm vette át a ramot 28-án, viszont ő nem foglalkozik ilyenekkel, ezért félretette, amig én nem érek haza. jan. 3-án néztem meg először a ramot, és 2 különböző konfigban is próbáltam... Egyik se indult el vele.

    írtam 1 pár pü-t, minden nap bejelentkezik, de nekem dec. 23 óta nem válaszol....

    most akkor mivan?

    70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék

  • arpo5

    csendes tag

    Helyesbitek [lking23]

    Ezt a levelet kaptam válaszul ettől az egysejtűtől:

    jól van de a tölőt nem kapod meg, mert nincsen
    háááááááááhááááhh háááááááááááááááááááááááááááá
    vegyél magadnak
    szevasz

    Szóba se álljatok vele aki egy telefontöltőn eljátsza a becsületét mit tehet vmi nagyobb értékűnél?

    Elbúcsúztunk tőle, mást biztosan nem károsít már meg...

    [ Módosította: Janoska26 ]

    Ha elakarod adni irj telefonszámot, ha megvenni szeretnéd hivj..... 06702565646 (akár privibe)

  • Vadgalamb

    csendes tag

    válasz mcclode #11824 üzenetére

    Helló!

    (Javítanom kell mert egy két dolgot még +kell említenem.) :)

    Mcload beírására reagálva:

    Olvastam a felvetésed és van amit pl én sem értek. Had kérdezzem meg milyen csatlakozója van a tápnak akkor ha nem 20+4-es? Mert van sima 20-as( P3-as korszak. Nincs 4-es csati a CPU-nak), 20+4-es és 24+4-es.(Ezt bármelyik boltban megkérdezheted.) És régebben voltak még a kétrészes csatlakozók anno P1-es korszakban, Ezt a részét nem értem a dolognak. Mert megkérdeztük és azt a választ adta hogy volt a tápon a 20-as nagy csati+ egy négyes a CPU-nak. Ez pedig akárhogy is nézzük 20+4-es. Én ezt azért vetem fel mert néha mielőtt veszünk valamit azért a fogalmakkal is tisztába kell jönnünk nehogy ilyen galibát okozzon az hogy nem tudunk valamit. És még annyit hogy a taggal már többször is üzleteltem és 100% korrekt. Nem fog átvágni. Ezt nem rosszindulatú hozzászólásnak írtam. De ha lejáratjuk egymást itt a Prohardveren akkor rontjuk a megbízhatósági rátáját az oldalnak és a fizetős konkurenciának teszünk jót. Megértem hogy nem bízol meg benne de nem kell egyből megbízhatatlannak beállítani valakit aki évekig hibátlan hozzáállással tette a dolgát. Bárcsak több ilyen megbízható eladó lenne. Biztos vagyok benne hogy rendben +oldja a dolgot,és nem hagy kakiban. Eddig még senkivel sem tette. Most miért pont veled kezdené. Nem ér neki annyit. Többen +kerestük az oldalról és biztosított bennünket hogy itt egy kis félreértés volt a dolgok körül és kész a cserére. Ha egymás közt eltudjátok rendezni akkor nem kell egyből lejáratókampányba kezdeni. Nem szép dolog itt a proharveren. 10ezer forint károd meg nincs mert mindent cserélni fog. Ez csak egy vélemény.(Amit kértél) Rendezzétek le békésen. És ne túlozd el a dolgokat egyből.

    Hali!

    Ez nem az a topic, ha valaki valamire reagáni szeretne itt megteheti az adott hsz-t linkelve. A következő nem ide illő hsz. után repülnek a 3 órák... :U

    [ Módosította: Janoska26 ]

    A hiba a valóságban van!

  • Gaaabeeesz

    aktív tag

    Üdv.

    Mivel még mindig nem kaptam meg a feketéjét:

    Kirrrkollégának kérnék bevésni egy feketét.
    Egy Asus G50Vt notebookot adott el nekem, ami mondása szerint tökéletesen működik.
    Elhittem neki.
    Sajnos.
    VGA hibás volt.Sokáig elsem lehetett érni.
    Végül sikerült de így is bebuktam 8eFt üzemanyagot..
    A noti

    Feketét neki!
    Gaaabeeesz

    Üdv, Gabesz

  • Gaaabeeesz

    aktív tag

    válasz Gaaabeeesz #11795 üzenetére

    Kanariknak is kérném bevésni a feketét, mert nem hajlandó tárgyalni velem.
    Megy ellene a feljelentés!

    Üdv, Gabesz

  • Proli

    tag

    bazsazs1990: egy nagy fekete pont!
    Utalás után nem küldte a csomagot.
    A lényeg, hogy csaló!

  • tserrof77

    senior tag

    válasz shteer #11823 üzenetére

    djkoni nem fog feléd semmit sem reagálni. Rajtad kívül még legalább két PH!-s fórumtársat vert át nem is csekély összeggel. Nekem is lóg egy 15,4" kijelző és 1GB DDR2 notebook ram árával, 31.000,- Ft-tal. Javasolt a rendőrségi feljelentés, ennek tényét közöld vele sms-ben, azonnal írni fog, bár szerintem mindenféle hadovákat. Ha kell, összehozlak a többi károsulttal. Részemről is él felé a fekete pont, bár szerintem eső után köpönyeg. Ráadásul én korábbról ismerem is, jól szituált, korrekt embernek tartottam. Érthetetlen, mitől fordult ki magából...

    Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

  • k-saca

    csendes tag

    Lacci kollégának szeretnék egy Nagy Fekete pontot egy telefoncseréért ami a mai napig sem rendeződött semilyen formában,többször is irtam priviben és mailra is de választ akkor kaptam ha uri kedve ugy tartotta...
    Hát kb ennyi,az összeg nem akkora hogy a rendörségre menjek de ide irok más legyen vele óvatosabb mint én.
    Aki esetleg kiváncsi a teljes levelezésre az keressen meg priviben és elküldöm.
    A teljesség kedvéért hozzátartozik hogy a csere tárgya egy hibás CECT N518 PDA összes tartozékával<-ezt árultam én- ezt kinálta Ő->Motorola W490

  • Játékos

    addikt

    Sziasztok!

    Több alkalommal voltam elégedetlen, de eddig toleráltam az apró bakikat. Elég volt...
    Az első kolléga Nokedli92, mégpedig ezért. Mindent lebeszéltünk, majd napokig hitegetett, nem jelentkezett, majd azt mondta, hogy ELTÜNT a RAM. Én meg azért adtam el az enyéimet, mert bíztam benne, hogy találtam az OCZ-mnek eg párját... :((( Anyagilag nem károsodtam, de megszívtam azzal, hogy jelenleg csak 1 GB memória maradt a gépemben. Megbízhatatlan alak!
    A másik teljesen úgy tünik, hogy anyagi kárt is okozott: helloadi, mégpedig ITT. A hírdetésben le is írtam, hogy 28-án megkapta az előre utalt pénzt, majd 01.03-án azt írta priviben, hogy ÚTON VAN a csomag. Azóta se vele, sem a csomaggal nem találkoztam... :(((

    Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

  • BloodyEddie

    őstag

    Tutykos nevű felhasználót jelenteném, megkárosított 13500 ft-al.

    Egy Xbox360 hdd-t szerettem volna venni tőle. Mivel több pozitívja is van, belementem az előreutalásba. Mivel nem volt elég pénz a számlámon, úgy volt, hogy kedden bemegyek egy bankba, és a számlájára teszem az összeget. Mivel BKV sztrájk volt (amit nem tudtam előre) sehova se tudtam menni aznap. Viszont átutaltam neki 13500 ft-ot, és írtam, hogy a maradék 2500at napokon belül átutalom neki. Itt kezdődött minden: késedelmi pótlékot akart felszámolni, felháborodott a kb 2 nap késésen, még én éreztem rosszul magam az egész miatt. Kértem, hogy utalja vissza a pénzt és felejtsük el a dolgot. Arra hivatkozva, hogy nincs ideje bankba menni, elutasította. (netes utalás?) Viszont sürgetett, hogy én minél előbb fizessem ki neki a "tartozásom". Ha neki nincs ideje bankba menni, nekem miért legyen? További egyezkedés után (belementem hogy mégis megveszem) megállapodtunk, hogy küld egy képet a hdd-ről, Hardverapróval a háttérben, én pedig másnap elutalom a pénzt. Ezt szóban, és privátban is mondtam neki. Ma megkaptam a képet, google első találatai között van, egy külföldi oldalról mentette le. További üzenetváltás után végre megkaptam az igazi képeket. Két megoldást ajánlottam neki: vagy elküldi a hdd-t, és ha rendben megérkezett, kifizetem a maradék 2500-at, vagy visszautalja a pénzem. Ezt elutasította azzal, hogy fizessem ki először a teljes összeget. Amilyen hangnemben beszélt velem, és amilyen irreális dolgokat kért, azok után semmit nem vagyok hajlandó fizetni neki. Tartok tőle, ha kifizetném az összeget, akkoris csak egy összetört akármit kapnék, és a postára fogná a dolgot. Fekete pont, amíg nem kapom vissza a pénzem. Ha másképp nem megy, rendőrséghez fordulok.

    BloodyEddie

    [ Szerkesztve ]

  • Tutykos

    csendes tag

    válasz BloodyEddie #11842 üzenetére

    Tutykos nevű felhasználót jelenteném, megkárosított 13500 ft-al.

    Hogy hozzá fűzzem. 2db vevőt mondtam le!!

    Ezzel a személlyel megbeszéltem mindent!! A teljes összeget nem kaptam meg!! Nem tartotta szavát!!! Az illető 13.500ftot fizetett!! Felajánlottam neki ,hogy a maradékot befizetheti és azonnal küldöm a vinyót!! Ő ebbe elöször nem egyezett bele!! Majd később telefonon felhívott ,hogy befizeti a 2500ft-ot ha küldök a vinyoról képet. Lefényképeztem kérésére majd elküldtem neki!! Én ugy érzem korrektul jártam el!! Én senkit nem károsítottam meg az ügy folyamatban.

    Mindig gondolkodj mit csinálsz!!

  • RobertoC

    csendes tag

    Valós neve a öngyilkos jelöltnek elv.:Pusztai Dániel

    Állnév msn:
    (Eredeti) iPod Touch-ok(15.000Ft/db), iPhone-ok(35.000/db), PSP-k(30.000/db) eladóak áron alul! Több darab esetén kedvezmény!

    Annyi a történet h a csávó már rengeteg embert rászedet h kicsikarja a pénzüket!
    Nem tudom h jelentsem fel. Pusztai Dániel a neve a utalásnál ezt írt ki.
    Áll címe: P. Dániel
    5000Szolnok,
    Telefonszáma!:0620*********

    Valószínű h már v egymillió forintot csalt ki az emberekből.

    Aki megtudja adni a valós címét az jelentkezzen rengeteg ember örülne a skalpjának!

    Bárki tud valamit:0620/4428489
    Email:streetbmx1@citromail.hu

    Pusztai Dániel itt is jelen volt, sok nick-kel, még több átvert emberrel.
    Én is lehetőséget kaptam, hogy feljelentsem, 1 hónapja úgy értesültem, hogy az enyémmel együtt 7 feljelentés van ellene összevonva, aki oda adja be a feljelentést, ahova én, annak az ügyét hozzácsapják ahhoz a 7-hez.
    De lehetőleg ne induljon el ezzel kapcsolatban most a hsz.-ek áradata.
    Köszönöm.
    z0d1AK

    [ Módosította: z0d1AK ]

    http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=RobertoC&submit=

  • z0d1AK

    veterán

    Kedves Felhasználók!
    A tegnapi napon a tanácskozásunk során arra a döntésre jutottunk, hogy az "Akikkel jó vigyázni üzletelés során!" topicba, azaz ide bejelentett embereknek, akik vélhetően megkárosítottak másokat, megvonjuk a hirdetési jogosultságát, egészen addig, amíg neme tisztázzák magukat a felhozott vádakkal szemben.
    Az a korlátozás az apróhirdetéseik érvénytelenítéseit jelenti, a többi felhasználó megvédésének az érdekében. Amennyiben egy másik nick-el próbál utána hirdetni, az törlésre kerül, és az ügy lezárása után, annak alakulásától függetlenül egyéb szankciót von maga után.

    Azok, akiknek felfüggesztésre került a hirdetési jogosultságuk, mindannyian a vele szemben eljáró MODERÁTORtól/HARDVERAPRÓDtól értesül privát üzenet formájában, és akkor hirdethet újból, ha értesítést kap erről.

    z0d1AK

    | Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

  • kispéé

    aktív tag

    Sziasztok!
    A Pisti88+ ügy:
    Előzményei: [link]

    Pénzemet továbbra sem kaptam meg, a többszöri hazudozások után sem, "majd fizetéskor" címszóval, persze pénze az van, ezt más forrásból tudom. Tegnap járt le a legutolsó határideje, moderátor kolléga a napokban ki fogja tiltani. Persze, nyilvánvaló, hogy visszafog térni más néven, emiatt nyilvánossá teszem a nevét, címét, telefonszámát, számlaszámát, akár iwiw-en is megtalálható a pofátlan féregje, úgy tűnik neki megért 9000forintot ez az egész hercehurca, legyen vele boldog, azonban,amint időm engedi akkor szépen elmegyek a rendőrséghez és feljelentem, ami késik az nem múlik.

    A személyes adatokat töröltem

    [ Módosította: z0d1AK ]

  • devil666666

    csendes tag

    válasz Canbet #11602 üzenetére

    Engem is leújoncozott,meg fikázott,szaros 1000-ft-os cuccon rinyált,nem volt képes normális számlaszámot megadni másodjára sem.

    Komolytalan a tag nem foglalkozom vele...
    Ugyan feketét nem adok,de nem ajánlom..

    [ Szerkesztve ]

    OK

Aktív témák