Hirdetés

Aktív témák

  • Bagira01

    veterán

    Feketepont jár sipinni-nek. Gerinctelen alak, már a vásárlás napján eltűnt. Egy szar asus p5b-t vettem tőle. Felnőtt ember létére, ilyen tisztességtelennek lenni. 7.000Ft-ot adtam egy használhatatlan lapért, telefonszámát is megszüntette vagy nem tudom. Megtaláltam máshol is a nicknevet, mivel mondta h Dunaújvárosba dolgozik, találtam egy hirdetést, de arra se válaszolt. Nem hinném, hogy ezen a nicken még feltolja a képét, de sztem más nicken biztos itt van....

    Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

  • kymera

    senior tag

    Üdvözletem minden kedves fórumozónak

    Elsőnek,szeretném leszögezni hogy nem óhajtok itéletet hirdetni vagy bárkit is meggyanúsítani.
    Remélem "harmadik fél"-ként nem sértem meg a topic szabályait - de a helyzet megköveteli hogy irjak pár szót.

    Tények :

    1- animatrix kollégát kb 1 éve ismertem meg és ezidő alatt számtalan üzletünk volt amiket kölcsönös megelégedettséggel zártunk.

    2- lehet hogy animatrix kolléga néha nyers és kicsit lusta :) ... és a fényképezőgépét is "elszórta" - de mivel korrekt embernek ismertem meg segítek tisztázni ezt a félreértést - és úgy érzem ezt kívánja meg a korrektség

    3- az említett töltőkből én is vettem párat - le is fényképeztem őket - igaz csupán a mobilommal. Ha ennek ellenére bárkinek kétsége támadna , szivesen készítek képeket a napi újsággal de akár Budapestre is eljuttathatom szemrevételezés célából.
    Tudom hogy ez itt nem a reklám helye de itt egy [link] ahol talán jobban látszik .

    Nos,akkor a képek:
    kép-1
    kép-2
    kép-3
    kép-4

    Jelen hozzászólásomat megkapta PÜ formájában:

    ladyviper - a sértett
    animatrix11 - az ügy érintettje
    foglalt_nev - moderátor

    Természetesen az ügy végleges tisztázása érdekében bárkinek szivesen állok rendelkezésére.

    Köszönöm szépen a rám áldozott időt.

    Tisztelettel

    kymera

    1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

  • NoLF

    addikt

    feketepont unknown0000 fórumtársunknak. tegnap megbeszéltünk egy telefonüzletet privátban, lezsíroztuk az árat, a találkozó helyét, időpontját.

    ott voltam, vártam, hívtam, ki volt kapcsolva, mentem tovább dolgomra. később ismét felhívtam, ekkor már be volt kapcsolva, s közölte, hogy tegnap este másnak eladta a telefont, mert jobb ajánlatot kapott.

    gerinctelenség.

    The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

  • leporello

    tag

    Sajnos csalóba botlottam nem voltam elég körültekintö .Egy alaplapot vásároltam Töle:lackati Sajnos a prci foglalatbol hiányzik 1 láb igy még gariztatni sem tudom . A kisgyereket nem tudom sehogy sem utolérni ..... talán 1 x meg lessz. 1 szép fekete pont jár neki!

    talán 1x lessz 1 akármim

  • sysneto

    csendes tag

    válasz brutaka #11215 üzenetére

    Szia
    Igen volt egy kis készlethiány anno, mert egy másik hirdetési felületen elvitték, de
    1 hét után jeleztem hogy van telefon mivel érdekelte, erre felháborodott hogy már nem kéri.

    Sajnálom,
    Látom igy utólag mindent megpróbál kitalálni.
    Nem kárositottam meg semmivel, nem is értem.

    sysnet

    ------------

  • brutaka

    tag

    válasz sysneto #11310 üzenetére

    Ha ennyire ragaszkodsz a kerettörténetedhez, szívesen megosztom bárkivel a privát beszélgetéseink tartalmát, időpontokkal együtt.
    És miután 1hónapig telefon nélkül voltam miattad, a folytonos ígérgetések miatt, és amiatt hogy eladtam miattad a telefonomat (a gyengébbek kedvéért, hogy legyen pénzem az újra), ne haragudj de volt bennem annyi becsület hogy egyszercsak amikor már nem is tudom mikor rámírsz, becsületből visszaválaszolok, hogy nemkell. Biztos voltam, hogy megint csak kamu a dolog.
    Megkerestelek, mondtad hogy van, mondtam hogy vinném. A találkozót is megbeszéltük, erre mégis eladtad, mert "nemvoltál biztos abban hogy érdekel engem a dolog", pedig 1hónapja kujtorogtam, és irogattam a pmeket, hogy ugyan figyeljmár, van vagy nincs?!
    Miattad elveszett a telefonom, és nem tudtak elérni, visszavásárolni már nem tudtam, és te nem tartottad magad az ígéretedhez. Anyagi kár a telefonom elveszítése mert azt a telefont annyi pénzért sohatöbbé nemkapom vissza, és az elveszetegett idő és az ígéretek már csak hab a tortára, + a sok magyarázkodás, hogy miért nem tud elérni a főnököm...

    szerk: (Azt még hozzátenném, hogy annyira sem voltál hajlandó a "rosz tapasztalataid miatt", hogy egyáltalán bárhol találkozzunk, pedig mondtam hogy nekem macerás a közelkedés, még abba is belementem, hogy nálad találkozzunk. És most olvastam vissza a beszélgetésünket, egyik pillanatban oké rendben megyek holtalizunk mikor, utca házszám, következő post pedig, hogy sry elvitték mind a kettőt....)

    [ Szerkesztve ]

    Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//

  • tomsics

    senior tag

    vigyázzatok yve60-nal mert egy sunyi kis csaló,árultam egy hibás telot ,megbeszéltük a cserét (tudom nagy hiba,de valamiért belém beszélte)
    feladtam a telot,oda is ért,állítólag ő is feladta de hozzám nem ért ide!Ő állítja hogy feladta!
    Jobb vigyázni vele!!!!!!

    ░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /

  • RedMan

    tag

    Egy figyelmeztetést szeretnék közzé tenni Szentes kollégával kapcsolatban. Hirdettem egy garis vinyót, amire elég furcsán jelentkezett be, hogy hívjam a megadott számon, rögtön vinné a vinyót, de most nem tudja felvenni, majd visszahív. Ok, hívom, várok. Pü-ben elküldtem a számomat, hogy a híváslistában egyértelmű legyen a dolog. Másnap visszaír, hogy nem talált ilyen számot a listában, egy másik PH-s megszivatta és 2,5 órát várt rá. Válszoltam neki, hogy ezzel Én nem tudok mit kezdeni és nem is érdekel a szám pedig biztos ott volt a listában, mert hívtam. Nem kellett volna mást tennie, mint dob egy üzenetet vagy pü-t, hogy nem érdekli a dolog. De azért azt mondta, hogy nem baj, mert van egy ismerőse fent Pesten és majd az keres az üzlettel kapcsolatban, mert úgyis van gari a vinyóra. Rá egy napra megkért, hogy postán fel tudom-e adni. Mondtam igen, erre rá megint 1 napra azzal jött, hogy ma vagy holnap jön egy ismerőse és keres engem a számomon és hogy jegeljem az eladást, mert neki tuti kell. Ez volt 30.-án ezután elsején még belépett és azóta se SMS, se pü, semmi. Korrekt a srác. :) Ma elkelt a vinyó, tehát lényegtelen, de ha valaki üzletelni akar vele és nem akar magának kellemetlen perceket, akkor inkább kerülje. :D

    TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces

  • EnoMan

    csendes tag

    Freeman2 emberkéről szeretnék írni egy szösszenetet:

    Hirdettem egy hibás Xbox360-at.Jelentkezett, hogy elvinné.Pont jól jött ki az egész, helyben megtudtuk oldani.Felajánlott érte egy 8800Gts karit garanciával.Jó rendben.Este amikor találkoztunk már egy alaplap és két vga volt a kezében.Fasza sötét volt, nem tudtam szemrevételezni annyira a dolgokat.Én megmutattam neki a box-ot, felhívtam a figyelmét, hogy már barmolták, de én még utána használtam.Fénynél aztán jobban megvizsgáltam az ideadott dolgokat és egytől-egyig forrasztott, barmolt volt mind.A 7900GT-nek mondott kártya 6800GT volt valójában és egy kondi és egy fet hiányzott róla.Az ATi FireGL V5200 kariról 3 smd kondi hiányzott, az Asus P5KC alaplapon láttam a fetek pákával lettek melegítve.Tegnap kitudtam próbálni a lapot.Az alaplap, ha memóriát teszek bele csak egy hangos sípolással üdvözöl.

    Természetesen a fórumtárs 100%-ig állította végig, hogy nála ezek működtek.Kérdezem én: hogyan működött a két vga, ha hiányoztak róla alkatrészek?Még az alaplapról el is hinném.....Persze azt is nekem kell megfizetnem, ha nála nem fog működni...naná

    Szóval nem ajánlom senkinek Freeman2 fórumtársat.Állítólag visszacseréljük az egészet, de nekem nincs már kedvem cirkuszolni.Majd megpróbálom megnézetni valakivel..

    [ Szerkesztve ]

  • nemesist

    csendes tag

    Sziasztok vettem 2db 1gbs ramot wolfpetitől át is utaltam neki a pénzt és nem küldte akartam irni neki üzenetet de irták h véglegesen ki van tiltva!Ilyenkor mit csináljak?7000ftvel károsított meg tudom is mutatni az utalásról a papirokat!

    "nemesist felhasználónak 20 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"

  • nemesist

    csendes tag

    Sziasztok! Legyetek szivesek utána nézni Wolf Péter hány embert károsított meg! Engem is sikerült ugy volt h vezsek tőle 2*1gb ramot 7000ftért el is utaltam neki 2009.09.29én és még a mai napig nem jött meg telefon ki van kapcsolva pedig bezséltem vele emailra nem válaszol és véglegesen ki van tiltva inen!Azt szeretném kérdezni mi a teendő ilyenkor azt modta veresegyházán lakik menyek le hajtsam be rajta?Légyszives segítsetek!

    "nemesist felhasználónak 20 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"

  • zoleecool

    tag

    válasz nemesist #11319 üzenetére

    De jó, hogy itt vagy, épp rólad akartam írni.
    Mi van a 6600GT és a 2*256 DDR400 árával? Már majdnem két hete elpostáztam de a pénz érte sehol. Privátra meg nem válaszolsz, csak ha kedved szottyan. Legalább ne etetnél olyan hülyeségekkel hogy utaltál már meg stb. amikor semmi bizonyítékot nem tudsz mutatni.

  • poli27

    veterán

    Szeretnék egy nagy fekete pontot adni sniper elite kollégának ezért az üzletért : [link]
    52000Ft-ért megkaptam az alaplapot,a hűtőjét(csavarok nélkül amivel fel lehet tenni) meg a hátlapi panelt.A dobozának is csak a külső boritása van meg,és az is úgy néz ki mintha a kutya megrágta volna !
    Irtam neki privit hogy mintha kicsit hiányos lenne a dolog,erre az volt a válasza hogy örüljek, hogy ennyiért megkaptam az alaplapot!
    Idézet a válaszából :

    Core i7 975 Extreme Edition (L)
    Itt egy kép hogy mennyi mindent tartalmaz a doboz :

    Semmi bajom nem lenne ha ez a hirdetésben jelezve van,hogy oem a dolog szinte !Akkor nem veszem meg !Lehet szegény csoró nem tud magának venni másik tartozékokat,ezért az eladott dobozból spórolja ki,nehogymá pénzt keljen kiadni érte !

    Senkinek nem ajánlom hogy vele üzleteljen !

    Itt egy kép hogy mivel volt kitöltve a doboz,és mennyi tartozékot kaptam a pénzemért ! A folpackal az alaplap volt betekerve,jó antistatikus dolog !A szilvia a lap köré volt téve,mivel a doboznak a belseje nincsen meg !:

    Itt van nagyban a kép : [link]

    Ezt irta be nekem a kivel érdemes üzletelni topicban,mert véletlenül ezeket oda irtam !

    sniper elite
    (senior tag)

    Fekete pontot szeretnék kérni Poli27 tagnak! Ahogy megkapta a csomagot, amit jóval áron alul adtam el neki, egyből hisztizni és kifogásokat keresni kezdett! Lehet az alaplap vásárlás után meggondolta magát, és egy másik fajtát akart venni, ezért kezdett neki hisztinek! Senkinek se ajánlom hogy vegyen vagy eladjon neki, ritka instabil ember.... A hirdetésben, egy szóval se írtam hogy full csomagról van szó! De mégis minden lényeges dolgot elküldtem neki, pár sata kábel miatt lett idegrohamos, csak sajnálni tudom!

    Ezt válaszoltam rá :

    Nem gondoltam meg magam,csak nem volt korrekt ahogy eladtad ennyi !Sehol nem jelezted hogy oem a dolog,én megse vettem volna igy,Inkább megveszem boltban drágábban pont nem érdekel az a 20-30 ezer forint !Én hogy fogom igy eladni hogy semmi sincs meg hozzá?Vagy én is csináljam úgy mint te felteszem hirdetésben,és nem szólok hogy oem dologról van szó !
    "De mégis minden lényeges dolgot elküldtem neki, pár sata kábel miatt lett idegrohamos, csak sajnálni tudom!"
    A minden lényeges dologról annyit,hogy van az alaplaphoz külön hűtő,ezeknek a csavarjai sincsennek meg,olyan pici csavarok hogy nem tudom honnan fogok keresni ilyet,még én rohangáljak utánna majd !Megkértem vegye vissza a lapot,amire nem hajlandó !

    [ Módosította: bolondember ]

  • orkester

    senior tag

    Ph! megbízhatósági oldal #11295ig frissítve!
    Természetesen moderátori jóváhagyással.

    Függőben: 11235

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • MALK

    tag

    Aviszti hatalmas feketepont. de látom már törölték is. úgy nagyjábol ennyi. :(((

  • Jubiii

    tag

    Aviszti-ről ha valaki tud valami infót adni, azt megköszönném. 13.5k-val húzott le úgy néz ki.

  • lawrence2

    csendes tag

    Fekete pont jár
    SLIEDER kollégának jegeltetett egy hétre egy videokártyát.
    Azota sem jelentkezett

    Bunkónak születni kell.

  • lala0116

    csendes tag

    üdv.
    szeretném jelenteni hogy Roland89 nevű felhasználó nem teljesítette a privátban megbeszélteket,és ezzel nekem anyagi kárt okozott..
    ha lehetne szeretnék valamiféle tájékoztatást kérni hogy ilyenkor mit lehet tenni..
    válaszukat előre is köszönöm
    üdv lala0116

  • Hatvan9

    senior tag

    Üdv. mindenkinek!
    2009.10.02.eldöntöttem megvásárlom ezt a mobiltelefont(Samsung F480 La Fleur Edition)]lila55[/B]-től az árat meg a részleteket lebeszéltük privátban 40.000 ezer forintba+postában(42750Ft) egyeztünk meg a telefon meg is érkezett volna 2009.10.05.-ére(tegnap hétfő) de kibontom a csomagot miután kifizetem a telot (mert ugye így megy az utánvét) és egy Nokia 3410+vékony Nokia töltő+Sony Ericssonon füles lapul a csomagban (aminek összértéke max 5K) :W Postán azt mondták hogy ezt csak a feladóval tudom lerendezni ők nem tudnak semmit tenni de mindenképpen tegyek feljelentést tudtam hogy Pesten lesz@rják az embert még aznap hajnalban lementem a feladó Városba (Eger) hogy ott tegyek feljelentés(amit megtettem) meg ott kapok közvetlen infót kiderült hogy a Címen nem is lakik az a név amin feladták és azis hogy Egerben csak egy olyan név van amin feladták és az egy 10 éves kislány és a címen egy kisebb magyar család lakott és kiderült hogy így nem tudják felvenni a Pénzem.úgyhogy lehet hogy visszakapom.
    mindenesetre én mindenképpen KIZÁRÁST KÉRNÉK mivel megkárosított több mint 40.000 forinttal ráadásul az út 13 órámba telt és +6 ezer forintomba.
    Aki esetleg tud valamit lila55-el az kérném hogy írja le privátban!
    köszönöm :R

    remélem érthetően írtam le mindent próbáltam hidegvérrel írni!

    [ Szerkesztve ]

  • nemesist

    csendes tag

    Sziasztok ezek szerint senkit nem kársított még meg:simonka23, koviarmi, wolfpeti, akkentaur, selieli ezek a nevek mind 1 emberhez tatrtoznak!Akit valamelyik név megkárosított légyszives irja be ide!Engem lhuzott 7k-val :((( :( :W :O

    "nemesist felhasználónak 20 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"

  • Hatvan9

    senior tag

    előbb lemaradt a neve :lila55 <--ezzel a személlyel SENKI NE ÜZLETELJEN több mint 40.000 forinttal húzott le :((( :F !!

    [ Szerkesztve ]

  • spektrum

    csendes tag

    Tisztelt Hölgyeim, Uraim !

    Egy ilyen kibices hozzászólásért meglehet jutalmazni busman83 kollégát egy méretes fekete ponttal?

    Idézet: "Nem akarom rontani az üzletet, de ezért a gépért az drága!
    Én az enyémet 135-be tudtamm eladni!!"

    Ha igen, akkor ezzel most élnék...

    További szép estét!

  • asomorjai

    csendes tag

    Kérdés: van egy egyébként teljesen rendben lévő, szimpatikus srác (senior tag), akitől vettem egy 16GB-os gyári független iPhone 3G-t. Ott nála este működött a telefon az én kártyámmal is (restore-oltuk 3.1-re), de már másnap délben elkezdett csíkozni a képernyője, és azóta egyre több turpisságra derül fény a telefonnal kapcsolatban:
    - a dobozon és a SIM tartón lévő IMEI nem egyezik az alaplapéval
    - két szervizes srác is azt mondta, hogy nagyon gázos belülről a telefon, sok minden nem úgy van, ahogy egy normál iPhone-ban lennie kéne. Hiányzik egy védőlemez, egy szivacsdarabka a képernyőkábel csatlakozójáról stb.
    Ráadásul még nem is a képernyővel van a baj, mert egy új képernyőt rádugva nem múlt el a hibajelenség.

    Még a vásárlás másnapján azt írtam az eladónak, hogy legyen szíves visszaadni a pénzem (90k), mert hibás a telkó. A srác azt mondja, hogy mivel nála működött, ő vétlen a dologban, ezért bebuktam a dolgot. Persze számla, adásvételi nincs...
    A telefon egy másik itteni senior tagtól származik, de a gyanús az, hogy akitől vettem, két hét után túladott rajta :F

    Mit lehet ilyenkor tenni? Van-e esélyem, hogy visszakapjam a pénzem? A becsületre úgy tűnik, hiába számítok.

    Előre is kösz, Ákos

    "There must be something worth living for, there must be something worth trying for, even something worth dying for..."

  • Terminator17

    senior tag

    válasz debi10 #11299 üzenetére

    " Helló!
    Nem felejtettem el, ne aggódj csak nem akartam állandóan ígérgetni! Jövőhét szerdán a kezedben lesz a gari!
    Kerestem itthon de nem találtam, végül felhívtam a boltot ahonnan vettem és ők kiállítanak egyet, miest a kezemben lesz már adom is fel a postára!
    Üdv! "

    ez a válaszod után felhivtalak közölted szerdán jön a cucc ma csütörtök van,sehol semmi,nos hát emberek erről beszéltem :R gari papir nélkül maradok és az üzletem így ugrott :(((

    Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924

  • ladyviper

    csendes tag

    Sajnos most lett idöm foglalkozni márf megint ezzel:

    Animatrix11 úgy hirdette a [töltő-] [ket] hogy teljesen újak, akkor elvileg azok is újak amiket [ky-] [me-] [r-] [a] feltöltött, viszont sajnos ezek még mindíg nem vadi új töltők:
    1. Ezen a [képen] jól látszik egy fehér fujitsu emblémás bezacskózótt töltö, nos azt a német használt nagykereskedés teszi rá, úgymond CD-ID azonosítoként, elvileg mindegyikről lekell hogy kerüljön, de némelyiken rajta felejtik, készítettem egy közelebbi [képet] róla, minden használt alkatrész kap ilyet.
    2.A töltők németek, rajta van a német [tájékoztató] is, némelyik töltőn rajtafelejtik például a [selejt] jelzést is, mert hát több évesek, ez persze nem mindegyiken van rajta, mert leszedik róla mielött bejön magyarországra. [Ömlesztve] jönnek be álltalában több száz darab.

    Ami megsajnos megint animatrix11 ellen szól, elvileg azt [írta]
    hogy egyetlen egy darabot adott el, ahoz képest kymeranál van vagy 10db legalább, akkor valamelyik állítás nem igaz, a képeim alapján egyetérthetünk hogy ugyan azon típusuak, és én állítom hogy ezek több éves használt töltők németországból leselejtezve! Persze aki kapzsi az megpróbálhatja újként eladni, mert hát amennyiért árulta azért már valóban kap az ember egy original vadi uj töltöt, persze igy sokkal nagyobb a haszon rajta. Sok sikert hozzá.

    [ Szerkesztve ]

  • "Dancer

    csendes tag

    Sziasztok! Egy fekete pontot kérek Szájmon25 -nek. Egy hibás alaplapot adott el nekem, azóta egyszerűen nem veszi fel a telefont illetve nem válaszol az üzeneteimre.

  • animatrix11

    őstag

    válasz ladyviper #11340 üzenetére

    Téged még nem vágtak ki innen?

    Már sajnálom, hogy eleve szóba álltam veled - az aláírásomban emlitett okokból - tudod mivel nem történt köztünk üzlet, semmi más ezért ne írkálj ide, mivel csak az irhat ide akit anyagi kár ért tudod érdekes hogy két ember üzletelt vele ilyet terméket, mind2en elégedettek, te akihez semmi közöm ideírkálsz... kicsit sem vagy nevetséges :DDD :DDD :DDD . Részemről az ügy zárva.

    Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

  • nemethati

    senior tag

    Üdvözletem Mindenkinek!

    Először is szeretném leszögezni, hogy nem akarom verni az asztalt egy fekete pontot követelve, de emellett már nem tudok szó nélkül elmenni.
    A történetet igyekszem a lehető legrövidebbre fogni, tehát:

    Alaplapot szerettem volna vásárolni, ki is néztem egy Asus P5Q-t, akit Hulk24 fórumtárs árult.
    Jeleztem felé az érdeklődésemet, majd 04.30-adikán el is utaltam a pénzt, a lap pedig 05.08. napján meg is érkezett. Sajnos nem tudtam kipróbálni egyből, ezért feltételeztem, hogy működik rendesen....ment érte a piros, nagy boldogság satöbbi...
    Majd 05.20-án végre megjött a procim is, és amikor összeraktam, hát nem akart működni.
    Írtam neki egyből, kezdődött a hiba keresése, mert nekem a lap kell, azért vettem....nem akartam egyből visszaküldeni neki (pedig azt kellett volna)!
    Szóval megegyeztünk, hogy elküldöm neki, ő pedig tovább egy itteni fórumtársnak aki jobban ért hozzá.
    Nála derült ki, hogy a lapon elszállt a chipset...javíthatatlan!
    Sebaj, másik fórumtárs tud gariztatni próbáljuk meg! Az egész herce-hurcát én intéztem, pedig nem én voltam az eladó!
    Minap jött vissza asus-éktól, de sajnos nem garisként.
    Írtam neki a helyzetről, a válasza -amin kicsit már kiakadtam- "ok" volt.

    Nos én nem követeltem a pénzem az elején sem, és most se fogom....nem tudom bizonyítani hogy nem én szúrtam el valamit, de ő se azt, hogy nála jó volt!
    Az első alkalomkor vissza kellett volna küldeni neki és követelni a pénzt egy laza "átbasztál" -al körítve...én próbáltam megoldani a dolgot...helyette is....nem kellett volna!
    Az eltelt hónapok alatt vettem egy ugyanilyen lapot, érdekes módon semmi baja, vízhűtést is kapott, hibátlan.
    Most már sok pénzem áll benne, és lehet egy laza "ok"-nál kicsit többet kéne mondania!

    Szóval Hulk24 az illető, a vele való üzletelést mindenkinek ajánlom, korrekt és megbízható eladó..amíg minden rendben van...de csak addig!
    Megérdemelne egy feketét ezért a viselkedésért és hozzáállásért.
    Részemről én lezártam a dolgot, köszönöm hogy elolvastátok és remélem tanultok az esetből...ahogy én! :R

  • .:Vision:.

    tag

    [link]
    VOYAGE nevű fórumtag

    átvágott egy notival:
    1, A hirdetésben elhallgatta hogy Celeron prociról van szó
    2, 1,8 Ghz nek hirdette helyette csak 1,6 Ghz
    3, 1,5-2 órásnak hirdetett akkumulátor kb 15percet bír

    kértem hogy csináljuk vissza az üzletet, de ettől a tag elzárkózótt.

    Senki se üzleteljen vele.

    [ Szerkesztve ]

    Tel:70/2579992 - 19 éve a Hardveraprón - 100% pozitív értékelés -

  • zee1970

    csendes tag

    elaller nagy fekete pont jellemtelen az ember.Szava hihetetlen.

    Lehangolt vagy? A taposóakna feldob... Csak kicsit szétszórt leszel utána

  • Thrawn

    félisten

    Hosé Armando-val ne üzleteljetek, nem fog elmenni a megbeszélt találkozóra.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

  • Chesterfield

    senior tag

    Ugyan feketepontig nem jutottunk el, de félő, hogy valaki más elfog.
    A hirdetés:[link]
    Újonc, utánvét nem játszik(mert nem bízik a postában), de ha elutalok előre 5ezret, akkor feladja a telefont, aztán utaljam a többit ha megérkezett.
    Mutattam neki az értékelésemet referenciának, hogy ne szórakozzunk 2 utalással,hanem küldje a telefont, aztán fizetek, de úgy neki nem jó, ő előre nem adja fel a csomagot.
    (Nem mintha az előre utalandó 5 000 Ft fedezné a telefon árát.)
    Amikor említettem a személyes találkozó lehetőségét, akkor rögtön utazik el, így nem jó neki.
    (Ehhez képest egyfolytában online van)
    Szóval nagy valószínűség szerint csak az 5 rugóra hajt.

  • Foglalt név

    addikt

    válasz animatrix11 #11342 üzenetére

    Tisztázzuk a dolgokat. Nincs ínyemre, hogy ezzel az egy esettel, minden szabállyal ellentétben terheljük a topikot. DE egyre kevesebb az esélye a félreértésnek ezzel párhuzamosan nő az esélye, hogy valaki nem mond igazat. S hogy ne tördeljük teljesen szét a dolgot, már nem megyünk át az Üzleti vitába.

    ladyviper-től láttunk egy elég összeszedett hozzászólást, tehát szeretném, ha te is előállnál valami hasonlóval, amiben valami konkrétumot láthatunk. Az, hogy kinek hány és milyen értékelés, rangja van és jó topikba ír-e, ezentúl nem érdekel. Az eladott terméket a vevő jóvoltából láttuk, ladyviper-nek éppen ezzel akadt problémája. Jó lenne, ha meg tudnád cáfolni az általa vázolt származási helyet és ezzel együtt a töltök, erősen használt állapotát.

Aktív témák