Hirdetés

Aktív témák

  • spedyboy

    senior tag

    válasz Xaero88 #10533 üzenetére

    szia!
    nem tudom miért nem lehet ezt priviben lebonyolitani de m1.
    szóval az eset valoban megtörtént igen nem mentem el a találkozora nyomos okom volt amit ha kér Xaero88 nak el is monodok privát üzenet formájában.
    Hívtam telefonon a nap folyamán min 10x nem volt elérhetö mint késöbb kiderült ez az én hibámbol történt ugyanis rosz számot mentettem el. Felhívott elmondtam neki hogy miértne m tudtam menni és mondtam hogy VALÓSZINELG DE NEM 100% holnap jo nekem de ma hadjuk mert nem tudok odamenni és mondtam nek ihogy priviben megirom neki h mikor lenne jo nekem. Eddig stimt küldött nekem 1privát üzenetet a telszámával amire én nem válaszoltam mert mit irjak rá sajnos még mindig nemtudok elmenni sehova és napi 10perc netezés alatt nem akartam neki levelet irni.
    a Telefon egyébként ha jobban megnézed még mindig fent van az aprok között sacc/kb 30perce UP!oltam hirdetést 1napja mert nem voltam gépnél.
    Kérném Xaero88 at h ezeket figyelembe véve és átgondolva itélkezen rólam. :R

    -::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!

  • zsoltke

    tag

    válasz z0d1AK #10423 üzenetére

    Először is, abban maradtunk áprilisban, hogy kell majd, most nem tudom kifizetni, de majd írok, amit egyébként terveim szerint jövőhéten meg is tettem volna. Másrészt május 5-6-ról szó sem volt, május 8-10-ről inkább, de aztán változott is a dolgom. Harmadrészt pedig legalább 28 nokia telefonhoz jó ez a kábel, ha hirdetnéd biztos találnál rá vevőt. Kössz

    ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL256C, Apple iPhone 11 Pro 64Gb

  • Xaero88

    tag

    válasz spedyboy #10551 üzenetére

    hogy miért nem? Mert nem irsz vissza.
    Fentvan a teló? hol? Most se látom és 3 napja se láttam már. :U

    Hagyjuk a francba, csak nem vagy korrekt és kész. :)

  • Shadov

    csendes tag

    válasz Lasy #10365 üzenetére

    De képet nem kért.Meg a hirdetésben nem is irtam hogy fekete szinű a telefon.
    Meg azt sem hogy karcmentes, független.
    És 100% hogy én elsőbségiként mondtam a postásnak hogy adja fel a csomagot.
    Meg az a postás mindenkivel szemétkedik.

  • Lasy

    veterán

    válasz Shadov #10557 üzenetére

    Ezt mind püben írtad. De most már teljesen mind1. A lényeg hogy nem azt kaptam amit mondtál.

    +36702778032

  • Stylewars_kp

    senior tag

    Sziasztok!
    Pizzadoxxx felhasználótól vettem megközelítőleg két hete egy Nokia 5310i készüléket. Minden tökéletes volt vele árban is megfelelt meg mondta, hogy karcmentes tökéletes felhívott állandóan ,hogy most itt tart a csomag meg most megy postára tényleg korrekt volt. Amikor megérkezett a telefon nagy örömmel bontom ki szép telefon hát nem karcmentes mint ahogy írta és a headset felső része sem volt a dobozban! Úgy voltam vele egye fene elnézem. Elkezdtük beüzemelni a telefont minden dolgaimat rátettem mikor csak eljutottam odáig, hogy na akkor sim kártya, hopp t-mobile függő volt betettem a t-mobile kártyát és nincs hálózat. Beállítások jók voltak egyből hívtam felvette mondat mit csináljak beállítottam akkor se volt jó (ezek után már nem vette fel többé) Bánatomba elmentem egy hivatalos Nokia szervizbe (szerviz utáni papír is megvan még tudom is igazolni a dolgokat) és azt állapították meg, hogy sajnos ezt a telefont vízbe ejtették hiszen az antennánál korrodálódott egy picit és ez lehet a fő oka. Hát 2 nap alatt asztalon szobába száraz körülmények között tároltam esélytelen, hogy nálam ment volna tönkre sőt emlékszem is amikor kibontottam a telefont, hogy foltos volt a kijelző hát ezért. Telefonon elérhetetlen nem válaszol semmire! Én azt ajánlom minden kedves vásárlónak, hogy tartózkodjon ettől az embertől ,mert nem megbízható aki csak teheti kerülje!

  • duduati

    aktív tag

    Hali mindenki!

    blunt-tól szerettem volna venni egy AMD prcit. Ez lenne az.
    Meg is lett beszélve email-ben hogy akkor engem érdekel és viszem is. Megegyeztünk az árban is, megbeszéltük a helyszínt is. Megkért hogy délben még hívjam fel, hogy merre is leszek délután. Fél 5-re volt megbeeszélve a találka. A telót nem vette fel egész nap, és nem is volt a helyszínen amikorra megbeszéltük. Utána is próbáltam hívni még egy napig, de nem méltatta felvenni. Ezzel elment egy csomó idő, ott vártam a helyszínen, de semmi. Azóta se reagált semmit. Mivel le volt beszélve vele az üzlet, ezért a többi procit már lemondtam hogy már nem kell mert én megtaláltam a nekem megfelelőt. Ezután újra elő kellett venni az embereket hogy hát mégis érdekelne ha megvan még.

    Ezért ha lehet gondoljátok meg hogy üzleteltek e ezzel az emberrel vagy sem.
    Ha itt lehet fekete pontot adni akkor kérnék egyet neki, mert amit csinált hát elég gyerekes!
    Előre is köszönöm!
    Üdv mindenkinek!

  • bci

    tag

    SANYE89: fekete pont, mert 2009.05.06-án rendelt tőlem egy AGP-s X800-as VGA-t utánvéttel 14000 Ft-ért, amit "elfelejtett" átvenni, ill. állítólag nem is ő rendelte meg. Több sms, telefonhívás, e-mail értesítés elküldésére sem reagált, majd mikor egy itteni topicban értesítettem, hogy rendőrségi feljelentés lesz az ügyből, már fel tudott hívni, de csak mesélt... A kártya azóta visszaért hozzám, de a 2000 HUF postaköltséget még mindíg nem térítette meg, erre 05.22-ig kapott haladékot. Rendőrségi feljelentést holnap teszek.

    [ Szerkesztve ]

    Intel inside - The POWER is on AMD side

  • Maxxter

    senior tag

    Rolli237 egy csaló, Audigy2-es hangkártyát szeretne cserélni. Előre kéri a postázást, ő meg nem ad fel semmit, csak jön a hülye dumával. Mindenki vigyázzon vele!

    Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

  • spedyboy

    senior tag

    válasz Xaero88 #10553 üzenetére

    szia!
    spedyboy vok
    ITT A TELO

    és ittis volt mindig is megnézheted teljesen nyugodtan hogymikor raktam fel ésazota nemszedtem le!
    atol h te vak vagy és nem tlaálod arrol én nemtehetek ugyebár?
    és sztem te nem vagy korrekt mert ez minden csak nemaz. befeketiteni engem köszi föleg hamis vádakkal... ha nem lennék finom uriember most elküdenélek hawai ra 1 hétre nyarlani mert ott meleg van...

    U.I. talán ha a mobilok között keresnéd

    [ Szerkesztve ]

    -::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!

  • Oczu

    senior tag

    laura017

    Egy csaló, vigyázzatok vele!
    Elöre bocsájtom, régi PH!-s létemre hibáztam, hogy megbíztam egy újoncban, kapu bezárult végleg (tisztelet a kivételnek.)

    A sztori: Monitort akartam venni, jelentkezett is a hirdetésre telefonon. Aránylag jó áron kínált megvételre egy Acer 19-es moncsit. Megegyeztünk, küldi üzleti csomagban és állja a felét a postának. Elutaltam a lóvét 17500Ft-ot. Írta ő is feladta. Ez volt hétfőn.Na a lényeg, hogy ma sincs csomag. Amikor szerdán sem jött meg a csomag, bekértem tőle a bizonylatot. Persze nincs, csak nyomta a süketelést. Megírtam neki, hogy feljelentem. Erre jött avval, hogy a csomag visszajött, mert a címzett ismeretlen. Na ez betette a kaput, leírtam neki, hogy kb 200 csomag érkezett arra a címre, elegem van a hazugságaiból. 1 hét haladékot kapott, ha addig nem rendezi a károm, véglegesítjük a feljelentést, melynek előkészületeiben már segített a nyomozó ismerősöm.

    Hová süllyed a világ, Hogy van az ilyen embernek bőr a képén, hogy a másik becsületesen megszerzett pénzét elcsalja? 17000Ft-os ember, ennyit ér a becsülete.

    [ Szerkesztve ]

  • Bela

    csendes tag

    Sziasztok!

    Figyeljetek oda erre a gerinctelen alakra, aki nem azt küldte postán amit kértem s utána vissza sem akarta vásárolni és még neki állt feljebb.

    csontikukack néven szerepel
    Csontos Tamás
    Pásztó
    Kölcsey út 15.
    70/285547

    Egy alaplapot vettem tölle. ABIT IC7-G-t vadászok. Ő keresett meg, hogy neki van 1 érdekel e még rá is kérdeztem hogy G-s és erre 1 sima IC7 jött postán amikor ezt jelezni akartam ki volt kapcsolva másnap csak el csíptem mondom mi van mondja jó jó vissza veszi majd kapok 1 levelet, hogy lejárt a 3 nap gar hol ott a kézhez vételtől még mindig belefért volna no meg hogy ő IC7nek hirdette. Én nem is láttam a hirdetését holott ő keresett meg hisz akkor meg se veszem. Azóta sem lehet elérni. Így a 8 ezer már sok érte most adhatom el olcsóbban még jó hogy megy.

    Beela

  • André

    tag

    zafira91-t nem tudom ajánlani üzletelésre. 2x beszéltünk meg találkozót és mind2szer segget csinált a szájából. Nem azólt, h nem jön és én sem tudtam hívni, mert érdekes módon mindig pont akkor volt kikapcsolva ill merült le a telefonja.

  • SPQR

    tag

    Hali
    Szeretnék kérni megaram -nak egy fekete pöttyöt. A postán állva már majdnem feladtam a csomagot amikor hívott, hogy bocs de mégsem kell. Át vágott egy E8400-al már lefixáltunk mindent felhívott hogy talált más vevőt. Mert cserébe egy VGA-t adtam volna.
    Ez miatt buktam egy másik bizniszt.
    Mellesleg azt ígérte hogy felhív mert lesz egy másik E8400-a és akkor elbizniszelhetjük na ezt több mint 1 hónapja nem tette meg. Azzal indokolta hogy azért nem hívott mert nem lett. Szerintem amúgy sem lett volna csak elütötte ezzel a dumával. Nem ajánlom senkinek.
    Tudom hogy már írtam ezzel kapcsolatban és nem vagyok türelmetlen csak nem történik semmi már 1hónapja lassan.

  • XaraX

    addikt

    Van egy kis időm, leírnék egy esetet.
    libad nevű emberkével volt egy vga cserém még január 26.-án.
    Alku szerint + 18k lett volna a ráfizetés részéről, de sírt-rítt, hogy csak 16 van neki.
    Belementem, hogy ad 16-ot, a maradék 2k-t pedig akkor, amikor a garipapírt átadom számára, mivel az még nem volt nálam.
    Az üzlet megköttetet, átadás-átvétel megtőrtént 26-án.
    28-án jeleztem neki, hogy a garipapír nálam, hogyan legyen a továbbiakban.
    Erre 3.24.-én érkezett válasz, miszerint bocsesz ritkan vok ezen az accon , telefonon vartam hogy hivj , de most mégis felnéztem
    mert szükség lenne a garipapirra mert gameltem , restartolt a gép és nem volt már kép.
    25.-én küldtem választ, hgy ok, a papír nálam, összefuthatunk.
    És itt a történet vége.
    Június elseje van, azóta semmi.
    Ezúton üzenem, a 2 k nem izgat, megtarthatja, mint ahogy megtartom Én is a garipapírt.
    Ha valakinek ennyit ér a szava meg 3 év gari a vga-ra, akkor renedben.
    Nem hiszem, hogy türelmetlenséggel lehetne vádolni, de van egy határ, azt gondolom.
    Szóval légy boldog 2k-val, "kedves" libad.

  • XaraX

    addikt

    válasz XaraX #10571 üzenetére

    Majd elfelejtettem, a történethez még hozzátartozik, hogy ugyanezt(állítása szerint csak ugyanilyet) a vga-t néhány nappal más nicknéven hibásnak árulta, bios flash balul sült el címszóval.
    Szerencsére a vga rendesen működött, azzal nem volt gond.(sőt, szerinte még fél év gari volt rá, a garipapír szerint meg másfél, csak el kellett volna olvasni :) )
    Ez csak a dupla regisztráció miatt lehet említésre méltó.

  • sasha007

    tag

    Elég sokat bizniszeltem már itt a ph!-n, rengeteg emberrel találkoztam, de még több emberrel privizgettem, alkudozgattam, beszélgettem... Ma betelt a pohár, ugyanis belefutottam, egy kötekedő, hazudozó, senkiházi fórumozóba. Neve Quman, és senkinek sem ajánlom, hogy akárcsak szóba is álljon vele.
    Hírdettem egy videókártyát még tavaly összel, ő már akkor megkeresett, hogy nem-e számolnám be a 3870 vga-ját. Akkor írtam neki, hogy nem érdekel a dolog. Most ismét megtalált ugyanezzel a kérdéssel. És mivel nem igazán volt komoly érdeklődőm, visszakérdeztem, hogy mennyit kérne érte. Ő szépen leírta, hogy mennyire gondolt, és hogy gondoljam meg a dolgot. Mivel nem nagyon szeretek mást beszámítani, (főleg nem olyan drágán ahogy ő gondolta) erre nem válaszoltam azonnal, gondolkoztam a lehetőségeken. Csak később válaszoltam (45 per múlva) mikor újra megkérdezte, hogy mit gondolok az ajánlatáról.. Azt feleltem hogy várnék még egy kicsit, reménykedem benne hogy elviszik kp-ért, mert közben kaptam több ajánlatot is priviben. Volt egy nagyon szimpatikus is, nem akart alkudozni, és jó volt neki a találkahely amit felajánlottam, azonban nem tudtam telefonon elérni..
    Erre Quman barátunk rögtön válaszolt, hogy fordult a kocka, mi az utolsó ára, meg engedjek belőle mert megveszi kp-ért. Én erre szintén azonnal válaszoltam, hogy nem szeretnék már engedni az árból. Közben elért a másik komoly érdeklődőm, és gond, hiba nélkül, lefixáltuk megbeszéltük a találkát. Én kiléptem Ph-ról, lebonyolítottam az üzletet, és ma reggel visszaléptem, hogy töröljem a hírdetést, és a lehetséges érdeklődőket visszamondjam priviben.. Quman barátunk azzal fogadott, hogy nehéz velem üzletelni, és, hogy mennyit dobjon rá a 3870-esére újból. Erre csak azt mondtam, hogy nem is igazhogy nehéz velem üzletelni, és írtam neki hogy már elvitték.
    Na itt jött a fordulópont, elkezdett fsznak bnevezni, meg hogy fordítva vettem be a gyógyszeremet. Erre én szépen visszakérdeztem, hogy ezt most miért mondja? Azért mert nem engedtem neki az árból vagy mert nem számoltam be a kártyáját.
    Ezután jött ismét, hogy én pöcs vagyok, meg gyerekes szövegű, meg nem pöcsök járnak ide üzletelni, meg hogy a vaterán a helyem, nem itt.. Ezután berágtam én is, nyomdafestéket nem igazán bír el amiket írogattunk egymásnak.. Kihozott a kötekedésével a sodromból.. próbáltam telefonon elérni, nem lehet. próbáltam személyes találkára hívni, nem jött el (de közben azt hazudozta, hogy ott volt), szóval nem semmi, hogy mennyi fölösleges ideje és energiája van másokkal szórakozni ennek a kis suhancnak. Senkinek nem ajánlom, hogy akárcsak szóba is álljon vele, és amennyiben lehetséges egy fekete pontot szeretnék kérni neki, valamint szeretném ha kivizsgálnátok, hogy zmx nevezü emberke, esetleg nem ugyanaz-e Quman, mert nagyon az az érzésem..
    zmx, pont mindig azokban az időkben próbálkozott szeélyes adatokat kihúzni belőlem, mikor Quman nem volt bejelntkezve..

  • shouryuken

    senior tag

    xybandi megbízhatatlan, napokig hülyített, egy eladó ds-el.
    Vigyázzatok vele!

    • amikor kértem egy telefonszámot, azt mondta, hogy nincs telefonja, ő konzollal foglalkozik, nem telefonnal :) ..
    • miután közölte, hogy a hirdetésben feltüntetett "5 év gari" hozzá szól, kérdeztem, hogyan is ad valamire garit telefonszám nélkül, erre a válasz az volt, hogy PONT ma vett egy telefont, és megadott egy számot, de megkért, hogy NE hívjam.. Nem hívtam...
    • nagy nehezen leleveleztünk egy találkát, erre ma reggel közli, hogy felrakta tölteni a ds-t, és szétolvadt...

  • zafira91

    csendes tag

    válasz André #10569 üzenetére

    Igen? te meg nem a megbeszélt árat akartad adni érte. Arról már nem tehetek hogy akkor merült le a telefonom. És utána mondtam hogy nem a megadott árat akartad érte adni,ezért nem lett az üzletből semmi.

  • csyo

    senior tag

    egy elég "fura" eset történt.

    benjirulez árul egy sürgőssen eladó procit, ami állitólag tökéletes.
    Tegnap éjjel egy órát utaztam, hogy megvegyem este 10-11kor kőbányára.

    A proci lábai úgy néztek ki, mint a gabonakörök, két sor a szélén össze volt kuszálva, hajolva.

    Azt mondta, hogy nála igy működött, ő igy használta:-S

    Természetesen nem vettem meg tőle, nem most jöttem a falvédőről.

    Átirányítottam Helkishez, ő foglalkozik a törött procikkal, merthogy amit árul az törött, csak jóként akarta eladni.

    Amúgy vettem agy VGA-t tőle, az frankón működik.

    itt a hirdetése

    Legyen szép a napod!

  • rebugra

    aktív tag

    Sziasztok, mit lehet tenni :(( :

    Nemrégiben üzleteltem Lamalas emberkével, hogy az én PSP-et elcserélem az ö SE P1i-jére.
    Le is beszéltük, normálisnak tűnt, rendesen megbeszéltük a cserét.
    Én fel is adtam a csomagom (2009.05.26), elsőbbségivel, és (elvileg) ő is feladta. A csomag oda is ért, és jelezte is hogy megérkezett (2009.05.30), DE! az ö csomagja még sehol, és azóta nem is válaszol semmi kérdésemre, és az e-mailjára se. Többször is megkerestem!
    Esetleg ismeri valaki:

    [személyes adatok moderálva]

    Ha kis dologról lenne szó nem is érdekelne, de itt azért kb.40.000 Ft-os tételről van szó, és nem vagyok az az ember aki ezt félbe hagyná, semmisnek tekintené, nagyon is nem. (jelzem sajnos kicsit messze vagyok, [Kecskemét], amúgy már rég oda mennék, és átrendezném az arcát!! ;] )

    Mit lehet ilyenkor tenni? Adjatok valami tanácsot, mert ezt nem hagyom ennyibe. Köszönöm. Üdv :R

    [ Módosította: Pompi ]

    ═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════

  • (Darkwood)

    őstag

    válasz rebugra #10577 üzenetére

    Akkor nem marad más, minthogy feljelentsd vagy !

    Nem akarod eladni a notebook-od? ;]

    Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

  • rebugra

    aktív tag

    válasz (Darkwood) #10578 üzenetére

    Na most már végre írt, elvileg jön a csomag, még várok kicsit..... :W :W

    ═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════

  • rebugra

    aktív tag

    válasz (Darkwood) #10578 üzenetére

    Notebook lehet hogy nyár folyamán eladó lesz, mennyit adnál érte? :DDD :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════

  • csyo

    senior tag

    válasz csyo #10576 üzenetére

    Fejlemény:
    Benjirulez korrigálta a hirdetését.
    Bele van irva, hogy hajlott lábú a proci

    Legyen szép a napod!

  • Oczu

    senior tag

    válasz Oczu #10564 üzenetére

    Sajna ez az egysejtű organizmus nem jelentkezett, nem is reagált erre a panaszra, tehát 17500Ft kárt okozott nekem, kérném a fekete pontot bevésni. Mellesleg

    Most jelentkezett egy tag, hogy valszeg őt is átverte, nem lehetne kizárni, hogy több ember ne essen a csapdájába? Nagyon úgy tűnik, hogy más pénzéből akar megélni a ......(kisípolós smile)

  • Atos23

    senior tag

    Egy fekete pontot kérnék " bibimad " felhasználónak. Ugyan a srác senior tag, és Én vagyok az újonc, mégis panaszom van felé.

    2009.05.10-én jelezte, hogy szüksége van az általam árult router-alkatrészre, és állítólag utalta is az árát. Két hét alatt nem jött be az utalás hozzám, közben sűrűn kérdezgette, hogy postán van-e már az eszköz. Természetesen utalás ténye nélkül nem adok semmit postára.
    Az eltelt két hét után jeleztem Neki, hogy ha valóban igaz az utalás ténye, akkor tegyen panaszt Bankjánál, és ha szükségesnek érzi, nyugodtan feljelenthet engem a Rendőrségen, minden további nélkül állok elébe.

    A mai napon írtam neki, hogy PH-n fekete listára kívánom Őt előjegyeztetni. Erre Ő jelezte, hogy ismét elutalta az összeget, erről egy SZÖVEGES formátumú :) banki bizonylatot mellékelt. Írása szerint tartsam meg az összeget, és az alkatrészt is, őt nem érdekli szaros 2000 Ft :)
    Mikor megírtam neki, hogy felesleges ismét utalnia, mert időközben az alkatrész elkelt más fizetőképes vásárló számára, akkor fel volt háborodva, hogy a mai napig eltelt 27 nap alatt nem tettem neki félre az eszközt, és ÉN VEREM ÁT ŐT, mert eladtam. Szóval én vagyok a ganéj, mert nem vártam 27 napot az Ő utalásának beérkezésére. :)

  • bibimad

    aktív tag

    válasz Atos23 #10588 üzenetére

    Kedves ujjonc kolléga,mivel nincs kedvem tovább vitatkozni veled és hülyeségeket irogatni,igy én nem fogok magyarázkodni és mint iram tatsd meg a pénzt nyugodtan,ezzel részemről mint mondtam a vita lezárva.Több mondanivalom nincs és nem is érdekel a dolog.Ezernyi fontossab dolgom van,mint ilyenekkel foglalkozni.

    Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''

  • Atos23

    senior tag

    válasz bibimad #10589 üzenetére

    Az írástudatlanságodból lehet következtetni a megbízhatóságodra, és arra , hogy nem enyhén vagy zavarban. Részemről is ennyi. :)

  • bibimad

    aktív tag

    válasz Atos23 #10590 üzenetére

    Azt hiszem én nem személyeskedtem,de tudod mit most fogok:költsd patikára és ennyi. :)

    Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''

  • Bordoi

    őstag

    Uraim lassan át kellene fáradni ide! [link]

    Nem ártana elolvasni a topik első hozzászólását sem.

    Minden további reakciót törölni fogok innen.

    [ Szerkesztve ]

    Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

  • CXGTI

    csendes tag

    Fekete pontot adok yana57 felhasználonak.

    Sajnos már a sokadik eset hogy zaklat és kéretlen megjegyzéseket ír nekem.
    Többször megkértem hogy magán jellegü vádaskodásait megjegyzéseit fejezze be de sajnos sikertelenül.
    Már több hason felhasználói névvel jó párszor kitiltották , de sajnos nem tanul belőle.

    Ráadásul azt sem tudom kicsoda micsoda emberke.

    Ha valakit még rajtam kivül zaklat kérem jelezze.
    Hátha összefogva többet is tehetünk az ilyen gusztustalan felhasználók ellen.

    [ Szerkesztve ]

  • CXGTI

    csendes tag

    Sajnos nem vagyok egyedül ezzel a yana57 felhasználói problémámmal.

    Másokat is cseszeget alaptalanul.
    Ime.

    [link]

    [link]

  • ricsi99

    addikt

    Fekete pötty "KisBla" [link] forumtárs-nak. Hirdetek [link] kishibás terméket. Megbeszélés után elvittem hozzá kiprobálni.... nála ment de az ismert hibára hivatkozva visszamonta az üzletet... Csak az idömet (1,5h) vesztegette...

    Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...

  • Ősember

    őstag

    szeretnék egy koklert bejelenteni: b0ki
    megegyeztünk, hogy csinál bizonyos dolgokat a weboldalamon, cserébe kap egy domaint. a domainért feb19.-én fizettem, 1 hét mulva már nála voltak a felhasználoi adatok, használatba is vette nem sokkal rá, viszont az ellenszolgáltatás valahogy elmaradt. ez a tag nem válaszol se mailre, sem msn-re, sem ph-n. ugy gondolom eleget vártam, de a türelmem véges.

    ______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

  • kovixxx

    csendes tag

    Szeretnék egy csalót bejelenteni: morcos75

    Mi az amiben átvert:

    1 - Azt mondta, a telefon kiválo allapotban van. Ahelyett van egy elég nagy pontkarc a kijelzőjén, és a hátulján nem hogy kopások, de kissebb bemélyedések! vannak. Emellett a csúszkája totál lötyög, és a belseje+akksija is finoman szólva leharcolt.
    2 - A fő kamera nem müködik, pontosabban azt írja ki, hogy: A kamera modul nem áll készen
    3 - GPS - nem müködik, azt írja ki, hogy: Sikertelen kapcsolódás
    4 - Nem küldte a pót akkumlátort.
    5 - Nem a saját dobozában küldte (pedig ezt ígérte, hogy abban küldi)
    6 - nincs meg midnen tartozéka (tv kabel, adatkabel, CD, és a füles sem az ami eredetileg hozzá való, sőtt, ez még csak nem is passzol ehhez a telefonhoz!)
    7 - Az a zokni is elmaradt, amit mondott, hogy hozzáteszi, bár ez nem is lényeges annyira, mint az ezelőttiek
    8 - Más USB kábellel való csatlakozás sikertelen volt.
    9 - Az ajánlott levél küldeményazonosítója nem felel meg annak, amit ő megadott nekem.
    10 - Egy nappal később adta fel a csomagot, pedig előtte lévő nap azt mondta már feladta
    11 - A telefon amit küldött nekem szerintem klón (esetleg aki ismeri az n95 klón és az eredeti közti küldönbséget, az írjon. Köszönöm)

    A továbbiakban MSNen beszéltem vele, és még ő hülyéz le engem, hogy én akarom átverni, miközben ő okozott nekem 50.000 Ft-os kárt.

    Link az apróhirdetéséhez: n95 8gb

    Vigyázzatok vele, mert szerintem dilis a srác (de komolyan). Rendőrségi ügy folyamatban.

    kovixxx

  • kaik21

    tag

    VIGYÁZZATOK [LAURA017] 11773047-00216580,Nagy Tamás!!! MOCSKOS CSALÓ VAGY!!!..elutaltam neki 70k-t egy laptopra és azóta nem jelentkezik,beszéltem egy másik PH! taggal és mondta hogy más is(konkrétan két személy)is utalt neki 70k-t...ha van rá mód jelentkezzen a többi sértett aki a fennt emlitett személlyel "üzletelt"!!!!!!!!!!!! Ezt a telefongurun találtam:
    [B]Sziasztok!

    Pár hete rendeltem egy ilyen telót elővételbe, 35e -ért volt itt meghirdetve. Mondanom sem kell hogy nem küldte meg. Az ipse Pécsi telefonszám:06706435822 bankszámlaszám:otp: 11773047-00216580 Név: Nagy Péter(én igy ismerem)!
    Feljelentést tettem ellene.
    Vigyázzatok! Nehogy belefussatok ti is ebbe a hibába!
    Nem csak itt és nem csak ilyen telót hirdet!

    Ha te már megjártad írj a feka@piszkenet.hu címre, lehet hogy egy-két személyes dolgával segíthetünk egymásnak.[/B]
    NEM IGAZ HOGY NEM LEHET BEIRNI EBBE A K...RVA TOPICBA HOGYHA VALAKIT ÁTVERNEK!!!!!SEGÍTSÜNK MÁR EGYMÁSNAK LEGALÁBB EBBEN HOGY NEM HAGYJUK.........................remélem olvasod "kedves" lehúzóbajnok de én nem fogom annyiba hagyni ebben biztos lehetsz,tudomásom szerint közel 200k húztál már be.HÁT VAN BŐR A KÉPEDEN.ÉN MEG MÉG SIETEK A BANKBA NEKED REGGEL FELADNI A PÉNZT??????????? :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :(((
    bocsánat a kicsit indulatos hsz-ér de muszáj volt...

    Feel me, Lick me, Love me....

  • XaraX

    addikt

    válasz kaik21 #10599 üzenetére

    "NEM IGAZ HOGY NEM LEHET BEIRNI EBBE A K...RVA TOPICBA HOGYHA VALAKIT ÁTVERNEK!!!!!SEGÍTSÜNK MÁR EGYMÁSNAK LEGALÁBB EBBEN HOGY NEM HAGYJUK........................."
    [link]
    Sokat nem kellett volna keresned azért..... :U

Aktív témák