tom ,hogy szent nem vagyok, de az, hogy akkor, mikor sietsz, húzott munkatempó, mert havernak időre kell menni salgót-ba, akkor ezek nincsnek a fejedben
- az történt, hogy a megbeszéltek alapján egy hívást vártam eredendően 8-10 között, amire egy reggeli órban írtam, hogy inkább 10-11 között - egyikre sem jött válasz
- gondoltam jelzek neki, mert ígérete, hogy hív, még nem történt meg, akkor megcsörgetem emlékeztetőül - lényegtelen
- sms, amire nem érkezett válasz - lényegtelen
- utána a bp-i wifiről írtam, hogy itt vagyok már, kérdezvén az sms-t, majd a hívást...
becsületére legyen mondva, hogy erre a pü-re már választ adott, ami a tárgyhoz tér, melyben nincs pénz a telómon jött le, de ezt a pü-t már este mikor a pü.ket olvastam, mikor hazaértem... 2 percen múlott és azon, hogy a kommunikációs vonalaint elkerülik egymást...
a feketéjéhez az előzetesen megbeszéltek be nem tartásáért természetesen, akkor és csak abban az esetben tartok, amennyiben ő is, nem bosszú, vagy akármi, de ő sem tartotta a megbeszélt dolgokhoz magát. értelemszerűen, más a téma, ha értesí, hogy nem fog hívni céges telóról