Hirdetés

Aktív témák

  • pinker77

    tag

    Kérnék egy fekete pontot circularchi -nak.
    Rendelt tőlem memoriakartyat, mondta, hogy utólag fizet.
    Postán feladtam, már 1 hete, azt mondta még nem ért oda, erre ma jön vissza a levél, hogy a cím ismeretlen.

  • Atos23

    senior tag

    Egy Irgum-Burgum SSC felhasználónak.
    Anyagi károm nem származott, bár egy vevőt elszalasztottam a félretett eszköz miatt.

    Ebből a hirdetésemből választott 3 db eszközt, és kérte a postai költségeket, plusz egy számlaszámot. Ez egy hete volt, de sajnos nem jött meg az összeg. Kértem tőle privátban, hogy semmi baj, egy üzenetet kérek a rendelés és a jegelés lemondásáról. Ezt az üzenetet sem volt képes megejteni, holott többször belépett.

    Komolytalan kissrác. :K

  • domperke

    HARDVERAPRÓD

    fekete pont Sickboy25 nek a Tőle vásárolt samsung sgh e 900 telefonért mivel egy adott funkció nem működik rajta.Az üzlet viszont korrektül zajlott a posta is ezt azért hozzáteszem.

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

  • Norb3rto

    senior tag

    Fekete Pont jár indblade kollégának senkinek nem ajánlom nagyon inkorrekt! Megbeszéltük hogy postán m1 uv val egy 300gbs winko hétfőn kellett volna feladnom(Tesó adta volna fel de rossz volt a felado szelvény) így kedden adtam fel a csomagot erre a srác szerdán ír nem fogja átvenni a csomagot családi okok miatt amit erősen kétlek volt rá + 1 napja hogy lemondja és csak akkor írt mikor odaért a csomag! Vigyázzatok vele újra reggelne Nagy István (Tiszapüspöki)!

    Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

  • zack

    nagyúr

    Szeretnék kérni egy fekete pontot errerr fórumtársunknak a következők miatt:

    Pénteken felhívtam telefonon, és lebeszéltem vele, hogy el fog póstázni nekem egy utolsó darabként maradt fehér szinű HPM-82 SE fülest, amit egy S500/W580 hoz akartam csatlakoztatni...hétvégén nem hívtam hiszen nincs pósta. Mivel úgy gondoltam hétfőn adja fel, keddre és szerdára vártam a póstást hogy hozni fogja az ajándékba szánt fülhallgatót. Kedden semmi sem történt, és szerdán sem...szerda este írtam neki egy privátot, amire csütörtökön reggel válaszolt, hogy elfelejtett szólni, de nem küldte el, mert "állítólag" nem működik jól. Ezt még így el is fogadtam volna, bár alapvetőnek érzem, hogy ha már a leírtak szerint ez hétvégén kiderült, miért nem hívott, vagy küldött egy nyavajás pü-t. :( Az indok meg egyenesen nevetséges volt, miszerint K810-el tökéletesen megy a füles, de W szériás telókkal nem. Aki kicsit is ért a telefonokhoz tudja, hogy SE füleseknél nincs ilyen hogy ezzel megy, azzal meg nem...azonos aljzat esetén maximális kompatibilitással működik, amit már ki is próbáltunk. HPM70-től HPM85-ig mindehgyik fülhallgató jó az S500/W580-hoz. Nagyon olcsó kifogás volt, és maximálisan hülyének akart nézni, amit még az is tetéz, hogy nem lett az ajándékból semmi, ami kicsit kellemetlen volt. :(

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

  • Norby01

    csendes tag

    Sziasztok!

    Csalóba ütköztem én is sajnos, ő az illető: fridiii , feketepontban részesítem
    A sztori a következő:
    Pár napja kitett egy hirdetést ami amd x4 955 eladásáról szólt [link]
    Mivel elég olcsón adta, (25e Ft) ezért gondoltam megveszem, de nem bíztam benne eléggé így felajánlottam neki hogy személyesen találkozzunk. Ő erre azt válaszolta hogy neki Szolnokon jó a tali, de nekem ez nem volt jó így megállapodtunk utánvétben, fele postát én álltam, eddig minden rendben ment, normálisan viselkedett mondta hogy garit is küldi stb...
    Már el is küldte megint írt hogy reméli nemsokára megérkezik.
    Így is volt hamarosan (ma) meg is kaptam a csomagot, amit nem én vettem át, kilett fizetve a 25700 Ft. Mikor hazajöttem egyből rutinosan megtapogattam, hogy tényleg az van-e benne elővigyázatosságból. Mivel olyan alakja volt mint a procinak így nagy izgalommal kinyitottam a bubis borítékot és mit találtam benne? Egy őskori intel processzort ami manapság már nem ér semmit.
    Azonnal tudtam hogy átvagyok ejtve, de nem voltam ideges írtam neki hogy intézzük el szépen, erre még választ nem kaptam.
    tehát megrövidítettek 25700 Ft-al.
    A borítékon budapesti cím van, névvel ellátva természetesen, tehát már a szolnoki tali és a lehetetlen pesti találka is hazugság volt.
    Jó lenne ha senki nem üzletelne vele mert nehogy úgy járjon mint én.
    Viszont remélem, hogy ez az ügy jól fog záródni és szépen megtudjuk oldani ugy hogy nem kell bevonni a rendőrséget, én nem fogok rá haragudni csupán nem fogok vele üzletelni és nem ajánlom másnak sem, de ha nem sikerül így akkor mivel 20e Ft feletti ezért ezesetben feljelentést teszek.

    www.HostingBazis.hu - Domain, Webtárhely, Webszerkesztés, SSL, VPS, TeamSpeak

  • ruzsabazsa

    aktív tag

    sziasztok! na szóval van egy kis konfliktusom randras <- nevű tagunkkal.a probléma témája egy k300i-öcsémnek szánt teló... 2500ft-ba egyeztünk ki úgy hogy utánvéttel küldi a cumót. a postázás napján írta hogy a bátyja rosszul adta fel igy 3500ft-ba fog kerülni a cucc.belementem,bár nagyon rosszul jött.azt mondta h utána küldte az ezrest egy borítékban.múlthét csütörtökön ide is ért a teló,3542ft volt...az ezres azóta sincs itt...ma is váltottam vele pár privátot,bár azt állitja h elkajlódott(de a keményebb hangvételű privátra már nem válaszol,pedig folyamatosan jelen van)..semmit nem tesz.nem szeretném h ilyen inkorrekt ember még több embert lehúzzon ilyenféle pitiáner módszerrel.
    tiltsátok vagy nemtudom... én korrekt voltam eddig mindenkivel azthiszem...lehet h durva kérés h tiltsátok,még ha egy kisebb összegről is van szó.a másik h újonc vagyok,de attól még szerintem senki se csalódott bennem.

    hirdetési jogosultsága az ügy rendezéséig megvonva

    [ Módosította: z0d1AK ]

  • ErőVarázsló

    tag

    sziasztok

    nagy feketepont gaben1228

    előzetesen megbeszéltekkel ellentében kollégámnak kért notit nem küld el

    sőt nem is szólt, hogy nem adta fel vagy nem küldi

    csak mikor egy hét után nem jött meg, annyit, hogy eladtam másnak...

    a bizonyos puhatestűek csontozatát örökölte, úgy gondolom
    [link]

    üdv
    Karesz

    Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171

  • lsc

    nagyúr

    Mai történet, hirdetek egy alaplapot procival, shure beta telefonon érdeklődik utána. Nem jó neki a posta, beleegyezek hogy kedden felviszem pestre /nagyon örülök neki de legyen/, addig meghozzák nekem is a lapom. Rákérdezek jegeljem a hirdetést , válasz igen. Ennek örömére megrendeltem az új lapot /még szerencse hogy csak azt, annyi pénzem még van/, erre sms hogy a proci már nem érdekli, csak a lap. Nem öröm, hívom nem veszi fel /mindez 20 perccel utána hogy beszéltünk/, írok privit /be volt jelentkezve még utána is/, semmi reakció. Végülis effektív kár nem ért, csak azért írtam hogy ezzel az "üzletféllel" csak akkor biztos valami ha megtörtént.

    Az élet kegyetlen .

  • errerr

    tag

    válasz zack #11862 üzenetére

    Akkor ha már ez így lehetséges, én is szeretnék kérni egy fekete pontot úgynevezett zack fórumtársnak, aki úgy gondolja, hogy anélkül, hogy anyagi kár érte volna, osztogathatja a fekete pontot, mint valami igazságosztó...Tény, hogy el vagyok havazva, rengeteg a dolgom, nem biztos, hogy mindenki annyira ráér, mint Ő, de az is tény, hogy kipróbáltam a fülest, ami a mai napig meg van és w szériás Sonyericssonnal nem működik. Nekem pedig senki se magyarázzon a telefonokról, hogy "ha egy kicsit is ért hozzá". Mobiltelefon szervízben dolgozom!!!! Már miért lenne fizikálisan képtelenség?? Azért, mert Te nem értesz hozzá?? Akkor most azért kapnék fekete pontot, ha kapnék, mert nem vertelek át, de nem írtam azonnal, egy órán belül? Te hogy képzelted ezt?? Szerinted mindenki olyan időmilliomos, mint Te? Többet nem írok, mert kitiltanak személyeskedésért, de tele tudnám írni ezt a topicot néhány jelzővel Rólad.

  • randras

    veterán

    válasz ruzsabazsa #11864 üzenetére

    kedves ruzsababa!
    szerinted majd pont le akarlak húzni egy ezer forinttal? elismerem, hogy elég hülyén jön ki ez az egész, de tényleg most mi értelme lenne, hogy megegyezünk, feladom a cuccot, működik is, és akkor sz*rakszok majd egy ilyen nyavalyás összeggel... szerintem semmi. a pénzt feladtam, az hogy te azt állítod, hogy nem ért oda, az egy más dolog. megegyeztünk 2500 forintban, kis hiba folytán elismerem, 3500 került a lapra. ebből a 3500-ból a 950 forintos feladási díjat kifizettem a feladásnál, majd feladtam még ezret, és most adjam fel még 1x? gondoljatok már arra, hogy mi van akkor ha ő kamuzik, és odaért a pénz... ne haragudjatok, de én nem 500 forintért akarom eladni a működő telefonomat.

  • Vikthor

    nagyúr

    Sziasztok!

    Felhívnám minden egyes fórumozó figyelmét arra, hogy kerüljék Bobafett73 nevezetű felhasználót (link).

    Történt, hogy kb 1 hónapja vettem tőle egy 5800XM mobiltelefont. Azt állította, hogy a telefon voltaképpen egy bemutató teremből származó kiállított darab és ezért is ilyen olcsó. Ez még nem is lett volna baj, hisz állítása szerint, ha bármi gond lenne vele, akkor az IMEI szám alapján ő bármikor segít majd ha esetleg garanciát kellene intézni vagy bármi gond lenne a telefonnal. A töltőn és a mobilon kívül semmit nem kaptam hozzá.

    Napokban jelent meg a Nokia update ehhez a telefonhoz. Letöltöttem a laptopomra és a PC-USB kábel segítségével akartam frissíteni (amúgy a kábel jó, mert azzal töltöttem fel mp3-at, képeket stb.). Igenám, csak a Nokia updater lefagyott frissítés közben. Itt már tudtam, hogy baj lesz. Bekapcsoltam a mobilt és se kép se hang, csak rezgett, amíg az akksit ki nem vettem belőle. Írtam privit rögtön ennek a Bobafett73-nak, hogy mi a helyzet és kellene segítsége, mikor intézzük stb. Erre meg jön a válasz vissza, hogy mégis mit képzelek én, hogy ő nem szervíz és ilyenekre nincs garancia... :F

    Na én ezt nem veszem be. Mindenki kerülje el őt, mert egy link, hazug és egy mocskos alak!

    [ Szerkesztve ]

    ~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

  • daff

    tag

    Óvatosan üzleteljetek kollégával. Novemberben vettem tőle egy 1 gb memóriát, amit 4500ft postával megvettem.(Bizonyítani tudom az egyességet ) A kedves kolléga el is küldte 6280 ft-ért !! miután reklamáltam, kiderült nem ő, hanem egy "haverja" adta föl, és nem tudta hogyan beszéltük meg! Azt ígérte hamarosan rendezi a külömbséget ,mivel Decemberben nem tudja, vegyem "megélhetési lopásnak" Ok, megértve !..majd hetente ígérte az új időpontokat, Januárban már nem akarta rendezni, most pedig már válaszra sem méltat ! Ennyit egy "senior tag-ról ! Nem nagy összeg, de ha kicsivel megcsinálta akkor .... :((( [link]

    [ Szerkesztve ]

  • qfm

    senior tag

    Sziasztok, ide is belinkelem, hogy senki ne essen az én hibámba:

    Akit jobb elkerülni: Dee-Jay

    A story:

    [link]

  • Kikay

    csendes tag

    Nem érdemes üzletelni pistike_23 taggal. Elküldtem neki egy alaplapot utánvéttel, és semmi visszajelzést nem kaptam tőle. Minden nap fent van az oldalon, minden nap írok neki és nem válaszol. Már írtam a postának is, hogy merre jár a csomag és ők mondták, hogy ott csücsül a postahivatalban, mert nem vették át és azóta sem jöttek érte, szóval senkinek sem ajánlom, hogy ezzel az emberrel üzleteljen!

  • daff

    tag

    Kedves lala98 kollégára is figyeljetek....vettem tőle egy procit Elsőbbségivel kértem,mivel jeleztem SoS a dolog és előre utaltam , több privire sem reagált, majd 6 nap késéssel megérkezett "simán" a csomag postai dátum szerint 2 napja adta fel!... a proci ok, de a hűtő törött, használhatatlan....persze üzenetre nem válaszol ! :((( ha mégis, csak azt mondja.. ő rögtön postázta,és a hűtő biztos útközben törött el :((

    [ Szerkesztve ]

  • -NOKIA-

    Ármester

    ..RowLandnek fekete pont, amiért nem mondta hogy az itt hirdetett Nokia töltő sz@r...

  • orkester

    senior tag

    Érintettek idáig értesítve.

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • WRCpowaa

    csendes tag

    válasz orkester #11883 üzenetére

    Igen, volt egy ilyen készülékem, az édesapám használta 1 évig!
    Nálunk semmilyen probléma nem volt a készülékkel, és ilyen állapotban vette át a vevő is, kipróbálta, megfelelt, a készülékre (mivel használt készülékről van szó és magánszemély vagyok) semmilyen garanciát nem vállaltam! Erről nem született megállapodás sem!
    A telefonom mindig be van kapcsolva mivel magán célú, kivéve amikor dolgozom, mert ott nem használhatom. Még soha nem adtam el rossz terméket senkinek, ez látható a régi és új értékeléseimen is, és ez továbbra is így fog maradni, ami egy becsületes állampolgártól elvárható!

  • BobaFett73

    csendes tag

    válasz Vikthor #11874 üzenetére

    Sziasztok !

    Bobafett73 vagyok, (először is hadd kérjem ki magamnak ezt a hangnemet)
    Az való igaz, minden úgy történt, ahogy vikthor(PK! addikt) írta. A barátom nem tudott erről az üzletről, és válaszolt:

    "Szerintem eltévedtél.
    Nem vagyok szervizes, a frissítésnél történő bakikra pedig nincs az az elmehibbant aki bármilyen garanciát vállalna.
    üdv"

    Én még jó fej akartam lenni, és az alábbi üzit küldtem:

    "Szia,bocsi,de ketten vagyunk fent a barátommal,és Ő nem tudta a mi üzletünket.
    Úgy tudok neked segíteni hogy bemész az ........,a villamos megállóban a ........ gsm.be,és ott tudnak segíteni, én oda csörgök holnap hogy menni fogsz,10-19ig vannak nyitva...!
    De mondtam neked ha bármit akarsz csörizz és legálisan megoldják,pont azért hogy ne az otthoni szar Sw-nél meghaljon a telcsid,amire nincs gari....nem véletlenül vette le a Nokia az sw-frissítést.
    Most már csak az Ovi-n keresztül tudsz szinte mindent.
    Üdv"

    Egy biztos, a Nokia felhívja a figyelmet, hogy a szoftverfrissítést mindenki CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE csinálja, mert garancia vesztéssel jár a frissítés közbeni telefonmeghibásodás.
    Úgy veszem észre, sokan vannak akik egy számítógéppel és mobiltelefonnal rendelkezve rögtön ezermesternek képzelik magukat, és ha hibáznak legegyszerűbb megoldásnak a másik fikázását választják.

    Kedves Vikthor ! Kaptál egy jó telefont, jó áron. Hozzáértés híján, ez a következő mondatodból egyértelmüen kiderül: "(amúgy a kábel jó, mert azzal töltöttem fel mp3-at, képeket stb.)". tönkrevágtad, a segítség elfogadása helyett elkezdtél itt "anyázni". Kiállítottad magadról a bizonyitványt.
    Kérek mindenkit, ezek alapján ítélje meg a korrektséget.

    Üdv: Bobafett73

    [ Szerkesztve ]

    http://mobilaruda.hu/

  • DarkRider

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ungicernek adnék egy hatalmas feketét, amiért a mai napig nem volt képes feladni a cserére szánt alkatrészt.
    Már lassan másfél hónap telt el és az üzenetekre sem hajlandó válaszolni.

    Üdv

  • Gomezz

    senior tag

    válasz Rocky #11882 üzenetére

    Tacsika-nak én is küldenék egy nagy fekete pontot mert ezzel az üzletti mentalitással nekem tett keresztbe!

    Finoman szólva elfelejtette közölni úgy a privátban mint a topicjában, hogy már négy napja odaígérte másnak azt amit még mindég hirdet!
    És emiatt csúsztam le egy olyanról ami még megfelelt volna!

    Persze még ő kérte ki magának, hogy nekem mi közöm hozza mikor és kinek adja.
    Szerintem meg csak azért sunnyogott és nem írta ki ,hogy jegelve, hátha valaki többet ajánl érte. :(
    Én ha lefoglalnak egy árút azonnal kiírom, hogy jegelve és ha többen jelentkeznek rá akkor a jelentkezési sorrendet is!

  • Tacsika

    aktív tag

    válasz orkester #11883 üzenetére

    Üdvözlettel!

    Az ominózus hírdetésem: [link] Amit itt nem látni az a privi, amiben "Gomez úrr" cserét ajánlott, ám én röviden és egyértelműen válaszoltam hogy nem kívánok cserélni.. (Egyéb részleteket a priviből -elveim miatt- nem szeretnék közölni). Itt már be kellett volna fejeződni a párbeszédünknek, de ő csak erőszakoskodott, amire azért válaszoltam hogy; keddre ígérték 7k (miután érdeklődött az ára iránt). Ok talán hozzá kellett volna tennem hogy jönnek érte.
    De ez akkor sem nem jogosíthatja fel bunkó hangvételre. Egyszerűen nem szoktam hozzá itt a PH-án. Régebben ez nem volt szokás.
    A hozzászólásokról annyit: 1 embernek ígértem a kütyüt, akivel rendben le is zajlott az üzlet, kéretik megkérdezni!

    Igy kérem minősíteni a "bebolondít több embert", "kétszínűség" etc. megjegyzéseket.
    Tehát még egyszer: A valódi vevőn kívül nem ígértem senkinek semmit!

  • seducertt

    csendes tag

    válasz Diplomata #11675 üzenetére

    Sok helyen leírtam, hogy TE egy üzletrontó vagy! Vettél tőlem egy aktív hangfalat működőképesen, bontatlan állapotban. Ennyi volt a kikötésed a termékkel kapcsolatban. Személyesen vetted át, még a postaköltséget sem kellett kifizetned, mert felvittem Debrecenből Pestre.
    Mivel nem volt olyan hangos (tudta a gyári paramétereit, aminek a vásárlás előtt interneten utána néztél), mint amilyet szerettél volna, ezért vissza akartad vetetni. Vissza is vettem volna még aznap délután, de nem bírtál várni, hanem fenyegető SMS-eket írtál, mielőtt vissza tudtalak volna hívni. Ezek után lejárató hadjáratot kezdtél.
    Természetesen én is tudom az adataidat (név, cím, 2 telefonszám, kocsi rendszám, stb.), de én ezzel nem élek vissza.

    Igen más is vásárolt már tőlem (kb. 30 ember), és rajtad kívül mindannyian meg vannak velem elégedve. Arra is volt példa, hogy hangfalat visszavettem, mert nem szólt rendesen.

  • ungicer

    csendes tag

    válasz DarkRider #11886 üzenetére

    Szia!

    Már becsomagoltam neked, délkörül viszem postára, amint feladtam jelzem és küldök bizonylatot róla :R :R

    Mélységes elnézést kérek tőled a várakoztatásér és az emiatt esetleges üzletek meghiúsulása miatt :W :(

  • kanarik

    csendes tag

    válasz Gaaabeeesz #11795 üzenetére

    Gaaabeeesz urral történt üzletünk története a következö:

    Az üzletünk megkötése után jelezte,hogy rossz a vga a gépben.Mondtam ok,kicserélem,vagy visszacsináljuk a bizniszt.Azt mondta,oké.
    Másnap kiderült,szétszedte a gépet!! Furcsállottam is,hogy nálam jo volt minden,söt,ki is probálta...erre mondtam,hogy akkor nem vagyok hajlandó tovább tárgyalni az ügyről,pedig visszacsináltam volna elötte!! Mindenről megvan az ÖSSZES sms.
    Viszont ö folyamatosan zaklatott (minden hivás és sms megvan a hiváslistámban).
    Végül hogy legyen már nyugalmam,felajánlottam neki 10.000 Ft-ot,amit jan.14-én 12.11 perckor el is utaltam,meg is kapta az sms-e alapján.Azota béke és nyugalom.
    Ennyi a sztori...ja nem egészen!!
    A hirdetésében szereplö laptopban,amit adott cserének az enyém helyett,rossz a dvd rom,amit smsben el is ismert (megvan),valamint nem 256 hanem 128 Mb-os a vga....(hirdetése: http://hardverapro.hu/apro/fujitsu_pa2510_elado_ajandekkal/hsz_1-50.html) viszont én nem voltam hajlando további vitákba bocsájtkozni ezek után ezzel az emberrel...aki szétszedi a gépem,utána meg közli,hogy rossz és cseréljük vissza...
    Szoval akkor ki kit vágott át?!

    [ Szerkesztve ]

    A jó üzlethez csupán két összetevő kell...te,és én...

  • ..RowLand

    csendes tag

    válasz -NOKIA- #11881 üzenetére

    nem emlitettemigen valóban igy van nem is tagadomd azért mert nem tudtam róla és valószinűleg hogy nem vágtamvolna aát a fejed ha tudok róla.Adhatsz felőlem fekete pontot sokat nemérsz el vele mert én tudom hogy nemrégmég használtam sőt barátnőm telefonját a napokban a töltővele töltöttük és tudomhogy nem basztam el.ezzel szeretnék az ügy végére pontot rakni.

    Üdv.:Player

  • Lirle

    csendes tag

    válasz turcsa #11645 üzenetére

    Igen, tudom, neharagudj hogy a megbeszéltektől eltértem, de pont akkor jött közbe hogy helyben sikerült szerezni az illetőnek. És én már későn szóltam neked.

    Bocsánat.

    Tizstelettel, Tamás. :(((

    Az élet egy nagy játék, kibaszott szép grafikával !

  • lacci

    tag

    válasz k-saca #11840 üzenetére

    A hír igaz. Mentségemre azt tudom fölhozni, hogy 3x költöztem albérletbe és most is zsákokban állnak a cuccaim.Előbányászom a teljesen használhatatlan cect "telefont", amiért a szervízben (Lövőház utca) 1000 forintot fizettem. "Adja oda a gyerekének játszani"-mondták...
    Még jó, hogy nem küldtem el előre a W490-et! Természetesen visszajár a cect a gazdájának.Összeszedem magam és postázom!!!
    Mondjuk, kár a rendőrség nevét is emlegetni mert a hasukat fognák a röhögéstől, hogy ilyen hülye voltam. Hát ennyi :U

    ------dum spiro spero------

  • 5teve

    senior tag

    így jártam, vele

    nem kommentálom, mindenki vonja le a következtetést.

    tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.

  • lony1001

    csendes tag

    Na ezzel az emberrel nem szabad üzletelni hondatrx420 adtam neki egy jó tanácsot hogy az ő által kínált 9900ft-os 6230i-t a gsm boltba vadonat újjonan adják 7500ft-ért minden tartozékkal erre ő válaszolt és elküldödd a jó....anyámba de persze nem hagyom magam igy ő is megkapta a magáét illetve meg is fogja kapni személyesen is!!! :)

    Még 1× aki ezzel akar üzletelni az készüljön fel hogy egy nem normális emberrel fog találkozni :DDD :N

    [ Szerkesztve ]

    Ha beszolsz ismerek valakit aki ismer valakit szoval ne tedd!!!!

Aktív témák