Hirdetés

Aktív témák

  • Racecam

    MODERÁTOR

    Azokat az információkat, amelyeket nem tudtam és nem is tisztem ellenőrizni, valamint az egyéb IRL dolgokat töröltem. Ez a topic egyébként sem az ilyenek kitargyalására lett létrehozva.

    Com'è diverso il mondo visto da qui

  • romero28

    senior tag

    érdekes szituációt szült az élet . DonMedve fórumtárssal kapcsolatos üzletünk során . erre a hirdetésre jelentkezett . 15k-t előre utalt és arra kért , hogy küldjem el neki a q6600-as procit, aztán postafordultával küldi az e6750-es prociját , amit beszámítottam . én fel is adtam a q6600-at ajánlott levélként sürgősségivel , hogy minél előbb megkapja . mivel OEM példányról van szó ezért kerestem egy kis dobozt amibe beleraktam és így zártam be egy légbuborékos borítékba . meg is kapta a levelet másnap , aztán írta , hogy ő is feladta az ő prociját . vártam pár napot (4-5nap) de nem jött meg a levél . aztán priviben rákérdeztem , hogy tuti feladta-e , és milyen módon ? akkor közölte , hogy sajnos a felesége sima levélként adta fel...
    2-3 hét várakozás után a procit rossz címzés miatt nem vitték vissza neki és én sem kaptam meg !!! akkor megnyugtatott , hogy ha nem lenne meg akkor kifizeti az árát fizetéskor . aztán pár napja megkerestem pü-ben , de teljesen elzárkózott a fizetés elől , mondván , hogy ő feladta a postán . én ezt nem is vonom kétségbe , viszont az a gond , hogy sima levélként adta fel , vagyis nem gondoskodott a megfelelő postázáson . valószínűleg a postán lenyúlták . lehet a kézbesítő , akinek nem kell elszámolnia egy sima levél postaládába helyezéséről , nemúgy , mint egy ajánlottéról , amit át kell vennem és alá kell írnom . teljesen tanácstalan vagyok , mit lehet tenni ilyen esetben ??? help !

  • Djroberto

    tag

    MartonN230 nak előterjesztenék egy fekete pontot.

    Már több mint 1 hete fixáltunk egy üzletet miszerint vesz egy fél szerver konfigot tőlem,ami attól függöt,hogy el tudja-e adni az általa hirdetett konfigurációt,vagy laptopot.

    Közöltem vele,hogy felőlem arányosan, körülbelül annyit ér amit tőlem szeretett volna vásárolni el is cserélhetjük nem probléma.
    Többször is közölte hogy 100% kell a gép,valaki fel is hívott a nevében miszerint Márton Istvánnak kell ez a gép. Körülbelül egy 13-14 éves kisfiú hangja volt.

    most közölte,hogy hát kapott születésnapjára nem kevés pénzt,így inkább más alaplapot memóriát tápot vesz,de a procikra igényt tartana.
    Mondtam nem probléma,megeggyeztünk a procikra egy megfelelő árra,amit ismét le is alkudott,majd lefixáltuk,hogy ma délután 2-3-kor elviszem hozzá házhoz. De neki gari nélkül nem jó,mondtam neki lap megjövésétől számítva legyen 2 hét garancia,mert a xeonok amúgysem mennek gyakran tönkre.

    Na most ezt is visszamondta.

    Megbízhatatlan,nem tudja mit akar,csak infó kell neki,semmi más.

    2-szer fixáltuk le 100%-ra az üzletet,és mind a 2-szer vissza is mondta.
    Vicc vevő.Valószínőleg nem fog venni semmit,és nem is tud.

    [ Módosította: 7 ]

    :-)

  • DeepDish

    őstag

    [link]

    lala98 kollégának kérelmezném a fekete pontot, mivel a megbeszéltek alapján utaltam a pénzt, az ő általa elküldött alaplap teljesen rossz volt, használhatatlan, pedig én megtettem mindent,h leteszteljem, de nem működött. Az itt elhangzott beszélgetéseiből pedig látszik a nem ide való hozzáállása !! A pénzt mai napig nem utalta vissza !! Aszem egyértelmű mi jár neki, az ezen kívűli intézkedésem pedig megtettem ellene! :R :R

    A többi adatát remélem a ph kiadja, mikor szükség lesz rá! :R

    [ Szerkesztve ]

  • CXGTI

    csendes tag

    Fekete pont

    Coming512
    prohardveres kollégának.

    Sok belszélgetés és kérdés után sikerült egy szar és
    hiányos laptopot elpasszolnia nekem.

    Amikor rákérdezetem hogy ez így korrekt,azt írta igen.
    Se nem korrigál se nem veszi vissza.

    Én így jártam.

    A további laptop hirdetéseit kérem kellő körültekintéssel és odafigyeléssel.olvasni.
    És esetlegesen vásárolni tőle.

    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

  • SimonYana

    addikt

    válasz Bagira01 #10797 üzenetére

    Rosszul esik mi?!
    Te is beszopattál tavaj,pedig én voltam a vevő és eggyeség után nem adtad el,pedig én azt fizettem volna amit mondtál és elmentem volna Szentendrére érte!
    Látod mindíg vissza kapja az ember , csak nem attól akitől gondolná! :DD
    Pedig én nem vagyok kárörvendő csak ilyenkor eszembe jut,de látom neked nem!

    [ Szerkesztve ]

    ® SimonYana ®

  • Coming512

    csendes tag

    válasz CXGTI #10810 üzenetére

    Gratulálok írjál nekem ilyeneket! MIkor senkit nem szokta átverni... Ügyes ember Vagy :S Csak nekem az a a fura, hogy előtte megbeszéltük el van mentve a beszélgetés be tudom bizonyítani! Írtam is, hogy beszéljük meg előre mivan a laptopon! Te mondtad a kijelzőt! Rendben, a kijelző tökéletes! Ennyiről volt szó! Ilyenkor meg utólag itt magyarázol nekem, hogy Te a Winyó kupakért vetted meg? előre nem lehetett volna szólni? Imádom az ilyen érdekes emberkéket! És még én róllam írja, hogy ne üzleteljenek velem :S A laptop nem volt külön eladó! Te kérted, hogy külön eladjam! Az árat is te mondtad én elküldtem a laptopot úgya, hogy volt! Ezért Fekete pont CXGTI "kollégának" , hogy utólag derülnek ki érdekes dolgok amiről előtte egy szót sem szolt.. nekem ez úgy tűnik, mintha pont ezt akartad volna..

  • CXGTI

    csendes tag

    válasz Coming512 #10812 üzenetére

    Ezt a szép üzit kaptam Coming 512 kollégától.
    Szerintem magáért beszél.

    mit adtam el neked? mi a fasz bajod van ember? te mondtad az árat!!! én nem árultam azt a laptopot ne felejtsd már el! a franc kért meg rá, hogy megvedd! ajánékba árultam a másik meléé te mondtál egy árat elküldtem ennyi! utólag meg itt vered a nyálad hogy nem tetszik meg küldjem az árát:S nagyon korrekt vagy! gratulálok

    Na a kulturáról ennyit.

    Szólt róla eladás elött hogy hiányos is ,,,, Nem.

  • CXGTI

    csendes tag

    válasz Coming512 #10812 üzenetére

    Miért is kapnék fekete pontot?

    Mert átvettem és kifizettem egy az állatalad nem közölt hiányosságokkal rendelkező laptopot.

    Bocsi hogy nem szóltam átvétel elött hogy hiányos.

    A te szavaiddal élve ez fasza.

    [ Szerkesztve ]

  • gixivo

    tag

    válasz Laraxior #10783 üzenetére

    Már megbeszéltük telefonon a dolgokat, a végén le is jött, hogy engem is részben átvertek, a garipapíron amp volt írva de én nem ellenőriztem a vga-t. Ráadásul amit telefont küldtél hibás volt, rendszeresen kikapcsolt, lefagyott meg hasonlók. Telefonon megvolt a megbeszélés, hogy visszacseréljük a dolgokat, ott mindent rendbe mondtál, hogy megoldottuk és nincs tovább harag.
    De ahogy nézem ezt csak hirtelen "szemétláda volt, megszivatom egy feketével"-ből csináltad, hisz 8.-án írtad fél4 körül, de mi 8.-án szerdán este megbeszéltük a megoldást telefonon.
    Még valami: Engem is ért anyagi kár, ugyanis vettem a (jónak feltüntetett telefonodhoz ami 3G-s) mobilinternetet, és most szószerint ráfáztam mert nem tudom használni amire 5ezer magyar forintot költöttem, tehát a postaköltség 4k engem is érint ahogy téged is, és még engem plusz 5ezer kár is érint a mobilinternet előfizetés miatt (amit most 3G-s telefon hiányában nem tudok használni, így benne áll a pénzem).
    Még valami: a 7ezret én nem tudtam elutalni neked, mert (ahogy elszóltad magad) Pomázon lakom és pestre nem tudtam bemenni elsősorban bérlet hiányában mivel bankszámlám nincs, ezért megkértem nagybátyám, hogy utaljon a neten keresztül, odaadtam neki a pénzt és mikor a fizetés napján (hétfőn) felhívtam, hogy elküldte-e, nem volt otthon és mondta, hogy elfelejtette majd holnap utal. Majdnem összevesztem a nagybátyámmal emiatt. Laraxiornak meg nem fogom mondani, hogy akinek szóltam, hogy utaljon az elfelejtette, mert csak hazudozásnak vette volna. Ha ezt az egészet akárki nem hiszi el, fel lehet hívni akár engem akár nagybátyámat aki el fog mondani mindent.
    Tehát összegezném, hogy 4k-s postaköltség engem is érint, +5k mobilinternet amit nem tudok használni = 9k.
    Ráadásul: a vga-t én a garipapír alapján tettem fel, amin AMP! van meghirdetve, de a vga nem volt az. A VGA-t én a PH!-n vettem, így megkérteztem azt a formát akitől én vettem, gondolom PÜ-t "illegális" bemásolni, de _kg-től vettem, aki alá is támasztotta, hogy a nagykerben is kavartak. (Ha nem hiszi el akárki, kérdezzétek meg tőle, vagy bemásolom azt a PÜ-t amin számonkértem tőle, hogy most AMP vagy nem az).
    Igazából 1(laraxiornak)-1(nekem), hisz én jószándékkal tettem fel azt az AMP!-s cuccot, mert a garipapírja alapján tájékozódtam, de ezzel szemben Laraxior egy hibás telefont küldött el, amikor meg megkérdeztem tőle, hogy most mivan mert a telefon hibás, jött a szokásos duma: "nálam még minden rendbe volt, biztos nálad ment tönkre".
    Tehát: Őt 4k anyagi veszteség érte a postaköltség miatt plusz, hogy vegyen egy TurboSim-et amit 2-3k-ért lehet kapni, most számoljunk 3k-val, az összesen 7k.
    Én is vesztettem a 4k postaköltséget, de még ráadásul 5k mobilinternetet (ha kell bemegyek a t-mobilba és kikérem az adatokat amin alátámasztják, hogy igenis előfizettem rá) az összesen: 9k.
    Még valami: Ő 8.án telefonba azt mondta, hogy másnap elküldi a csomagot (9.-én), most 14.-e van és SEHOL a videokártyám (ha nem lenne otthon másik gép, netcafe-ban csövezhetnék PÉNZÉRT), tegnap (13.-án) megkérdeztem hol a csomagom, azt mondja csak 14.én adja fel, mert "mi így beszéltük meg" (tehát hazudott a telefonba).

    Most kérjek én is neked feketepontot?

    Ismeretlen számot nem veszek fel! - PÜ-ben keress, ott gyorsabb!

  • Coming512

    csendes tag

    válasz CXGTI #10814 üzenetére

    Nem akartam külön eladni a laptopot! te kérted! Egy szóval nem mondtam, hogy eladó! Az árat is te mondtad! hiányosságok... nem mondtam róla semmit te kérted, hogy külön eladjam ... bocsi, hogy mondtál rá egy árat a nem eladó laptopra és utólag meg pénzt kunyerálsz vissza! Nekem ez a gyanús, hogy egy kupak miatt amiről szó nem esett utólag küldjek vissza pénzt? Össze foglalom tehát: Egy laptopot al akarok adni amihez volt egy alkatrész laptop ajándékba! Te külön kérted, hogy az alkatrész laptopot megvehesd! Nem adtam el elsőre mondom a végén csak ez lesz belőle, hogy hiányos... jó erre Te írtál, hogy csak kellene adsz érte 10 ezer forintot... jólvan elküldöm... elküldtem erre tessék itt reklamász teljesen jogtalanúl, hogy hiányzik róla egy kupak! És még én kapjak fekete pontot amikor semmi átverés nem volt a dologba! Soha nem csaptam be senkit! És, hogy azért, mert egy kupak nem volt rajta a nem is eladó laptopon... ezért ne üzleteljen velem más? Én azt mondom Veled ne üzleteljenek, hisz utólag sározod be az embert teljesen jogtalanúl! A kultúra pedig nem csak az írásban jelenik meg! Amikor jogtalanul sároznak be nem tudom mennyire örülnél neki! A kultúra ott kezdődik, hogy nem kuncserálunk pénzt utólag vissza...

    [ Szerkesztve ]

  • Laraxior

    titán

    válasz gixivo #10815 üzenetére

    Kaptál feketetét? Nem.
    Csomag? Postán.
    Átvettem? Nem, majd visszaküldik, mert, nincsen felesleges 5k-m postázgatni, újra turboSimet vásárolni hogy használni tudjam a telefonom :(((
    LG újraindul, fagy? Szoftverfrissítés, kb. 10 perces munka a T-mobile-ban. Szó nélkül megcsinálják :) minden telefonnál előfordul, N82től kezdve bármelyikig. Én nem neteztem vele, azon nem is gondolkodtál hogy ettől lett kicsit érzékeny? :U
    Szerintem eszedben se volt elutalni a 7ezer forintot. A semmiért nem fogok fizetni 7ezer forintot ( 4k a postaköltség, 3k a TurboSim) Hangsúlyozom a semmiért!

    Volt/van pár üzletem pH!-n meg lehet kérdezni mennyire vagyok korrekt. Adtam-e valaha is valakinek hibás, nem működő, nem teljesen működő bármilyen cuccot. Nem.
    Lassan 4 éve vagyok aktív tag itt, és még mindig mondom a név kötelez. Laraxior név = megbizhatóság. Korrektségemért cserébe ugyanezt várom, vártam volna.

    Többet nem kívánok foglalkozni az üggyel...

    - Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

  • gixivo

    tag

    válasz Laraxior #10818 üzenetére

    Telefonba azt mondtad múlt csütörtökön feladod postán a vga-m a hűtővel együtt, tegnap meg előjössz azzal, hogy majd holnap (azaz ma) feladod, mert "akkor adod fel ha a tied megérkezett". Miért hazudsz bele a telefonba?
    Ráadásul 8.-án amikor írtad ide a fekepontot azt írtad, hogy ha nem küldök el neked 4k-t akkor a Musashi nélkül küldöd vissza a VGA-t (scyte musashi bolti ára legjobb helyeken 10ezer).
    Mellegles jelezni nem tudod, hogy adtál nekem egy fekete pontot? Ha orkester nem szól nekem, hogy kaptam egy feketét a mai napig nem tudnám mi az isten történik.
    Ezzel szembe én adtam neked egy pirosat mert úgy jártál el (eddig) ahogy mondtad.
    Küld el PÜ-ben a postai bizonylatot, hogy legkésőbb ma (14.-én) feladtad postán a vga-t + musashit, összes tartozékával.
    Mert ennyi erővel nyugodtan lemehetnék a rendőrségre, hogy elloptad a cuccomat.

    Ismeretlen számot nem veszek fel! - PÜ-ben keress, ott gyorsabb!

  • orkester

    senior tag

    válasz Laraxior #10818 üzenetére

    A további vitákat itt rendezzétek kérlek.

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • HEMOND

    csendes tag

    Fekete pontot javaslok adni neki [link] rabban
    A fekete pont részben azért jár mert nem a meg hirdetett terméket juttatta el hozzám [link]nem GT az a VGA. Más részt nem járt el korrektül a probléma kezelésében csak igérget.

    Szóval ettől a fekete pont adási lehetőségtől nem nagyon esnek hasra egyesek, szóval ennek nem igazán van vissza tartó ereje.

    Privát üzeneteket az alapelvek értelmében nem hozhatsz nyilvánosságra, a másik fél beleegyezése nélkül.

    [ Módosította: Bordoi ]

    Ne feledjétek én gyűjtöm a piros pontokat, ha üzleteléseink során ki érdemeltem és adtok azt meg köszönöm. De legyetek szívesek az üzleti topicot is belinkelni mert különben nem íródik jóvá a piros pont.

  • user321

    csendes tag

    Jó lesz vigyázni a Nick88 néven regisztrált sráccal és adok neki egy nagy-nagy fekete pontot (tetthely: http://hardverapro.hu/apro/samsung_sgh_x660_2/hsz_1-50.html),
    mert az előzetesen műszakilag is hibátlannak mondott Samsung telefonnal a követkző problémák adódtak, amit mélyen elhallgatott: a telefon akksija, mivel az akksi alját házhoz rögzítő két pöcök ki van törve, kijár (szó szerint ki is esett a készülékből, amit azért elég nehéz nem észrevenni :DD ), erről neki persze fogalma sem volt.

    A készüléket úgy akarta eladni, hogy az akksija fullra le volt merülve, tehát konnektor hiányában ki sem lehetett volna próbálni, hogy egyáltalán működik-e a készülék, ill. az akksija.

    Röviddel később felhívta a barátnőjét, hogy megkérdezze mennyit is bír az akksi,
    majd miután beszéltem én is a hölggyel kiderült, hogy egy-két hete törtek le az
    akksit rögzítő pöckök. Hoppá: a srác azt állította, hogy a telefon már hónapok óta nem volt használva és a sok állástól merült le a az akksija!

    No comment.

    [ Szerkesztve ]

  • BullZeye

    veterán

    Akivel érdemes vigyázni: [sasha007]

    Jelenleg árul egy(vagy több, nem tudom) HD4890 videó kártyát, 2 év garanciával (boltban 1 évet adnak rá, legalábbis eddig itt PHn ilyeneket láttam csak) ami nem is baj, mert tényleg jó áron lenne, csak épp! Postára nem szeretné adni, hiába állom én a postát, azt mondta, hogy a későbbi garanciás ügyletek miatt személyes találkozót szeretne (wtf? vagy csak mert kell egy személyi+feladó név?) Válaszként írta, hogy "nem szeretem a postát, mert sok vitára adhat okot, amit szeretek elkerülni...Aztán ha esetleg garanciás cserére szorul, ismét bonyodalmak, postaköltség, vita, bonyodalom.."
    Írtam neki, hogy állom a postát, nyugodtan küldje el, később ha garanciális probléma van, fel tudok menni Budapestre, mert gyakran járok fel.

    Előzőleg írtam neki, hogy lehet van egy futár ismerősöm, aki házhoz menne, és elhozná nekem, csak kéne egy cím, hogy hova menjen....válaszként kaptam, hogy a gyöngyösi úriember, bejönne Budapestre, hogy ott találkozzon a futár gyerekkel! (igaz, sokkal kényelmesebb, mintha házhoz menne). "vmi nyílvános helyen tudnánk találkozni.. metrokijárat, buszvégállomás, keleti főbejárat előtt stb.."

    Írtam neki azt is, hogy utalnám a pénzt előre, hogy ne a futár/posta (utánvét) fizesse, meg kéne egy telefonszám, hogy elérjem később. Erre semmit sem reagált, mintha el se jutott volna hozzá :).

    Akkor végső elkeseredésemben (szerencsémre?) mondtam, hogy bnőm pesten dolgozik, dél körül el tudja hozni, pestről a kártyát, de ő akkor pont dolgozik....kis najívan azt hittem nem akarja eladni :) amit meg is kérdeztem, hogy hátha ez van a háttérben....amióta ezt írtam, még csak válaszra sem méltat, nah vajon miért :D

    Úgyhogy amit ajánl a srác:
    Rendkívül jó áron egy videokártyát, ami vagy működik vagy nem. 2 év garanciát, amiről/amihez számlát, papírt, vagy akár egy normális elérhetőséget nem tud felmutatni...úgyhogy ha később esetleg lopás/csalás miatt sittre vágják, vagy bannolják PHról, a "garancia" ugrott. Egyébként azon se lepődnék meg ha kéz alól, teherautóról leesett, vagy lopott lenne a cucc :) de persze ne legyen igazam!

    De azért jobb az ilyennel vigyázni :)

  • Bordoi

    őstag

    A további beszélgetést legyetek szívesek itt intézni és ennek a topiknak(is) az első hozzászólását elolvasni.

    Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

  • joe-ker

    senior tag

    válasz joshua7 #10789 üzenetére

    Sajna nemnéztem utánna,csak mikor kezdett gyanús lenni.
    Engemis lehúzott a ****** 25k-val,a mai napig nincs meg a laptop.

    A feljelentés meglessz!

    Személyes adatokat ne hozz nyilvánosságra légyszíves.

    [ Módosította: Bordoi ]

  • Dreamers

    csendes tag

    Hali mindenki.
    Nekem MixMaster lóg 7000el egy teláért.(ami sztem soha az életben nem fog megtérülni)
    Belementem az előre utalásba :W
    Utaltam és 07.11este 22:04-óta mintha eltünt volna a földről :O
    E-mail-re amit megadott szintén nem reagál,és a számláján már 3napja ott a kp :((
    Ha valaki esetleg találkozna üzleti cimen az illetővel,vagy tán ismerős neki az adat amit lentebb megadok róla,irjon rám egy P.Ü.-t
    Nem ajánlom senkinek hogy bizniszeljen vele,a saját érdekében.

    Dreamers.

    Személyes adatokat ne hozz nyilvánosságra légyszíves.

    [ Módosította: Bordoi ]

  • DirrtyRay

    csendes tag

    engem is lehuzott tritko 10990 HUF-val!
    Ma kezdett gyanús lenni, amikor is nem érkezett meg a vga amit tőle "vettem".
    Egyszer már meg kellett volna érkeznie, de akkor azt írta visszament mert nem írt rá irányítószámot! aztán ma se érkezett meg, mondom írok neki, s látom már ki van tiltva.
    Látom másokat is lehúzott.
    Feljelentés meglesz!

  • Hajkotom

    csendes tag

    nokia párti nevű tagnak adnék egy fekete pontot,mert vettem tőle egy telefont amiről később kiderült nem is olyan hibátlan mint amilyennek írta!!!
    Amikor megvettem tőle a telót külön kértem,hogy adjon rá 3 nap garanciát,amire azonnal igent is mondott!Már másnap mikor tüzetesebben leellenőriztem a telefont,máris találtam benne 2 hibát!Ezt azonnal közöltem is vele sms-ben!Ő erre azt mondta,hogy nem hiszi el,hogy rossz lenne és azóta semmilyen úton módon nem tudom elérni,hogy csináltassa meg a szar telefonját amit eladott nekem!A hab a tortán,hogy a papírokat se hozta el,mert ott vette észre ,hogy otthon hagyta és azonnal megígérte,hogy amint lehet azt is elküldi!!!Azóta se láttam a papírokat!
    Nagyot csalódtam benne és remélem mást nem fog átverni,remélem én voltam az utolsó,aki bedőlt ennek a csalónak!!!! :O

Aktív témák