Hirdetés

Aktív témák

  • k-saca

    csendes tag

    Sajnos ismét itt :(((
    kissopty A következő úriemberrel megeggyeztünk egy cserében amit ő ajánlott és én marha el is fogadtam,mivel Pestre elég ritkán járok igy maradt a posta-
    de csak nekem mert ő a mai napig nem küldött semmit.
    további átverések megelőzése végett kérnék egy fekete pontot neki
    Ha valakit érdekel ez az egész priviben további infot tudok adni névvel cimmel

  • k-saca

    csendes tag

    válasz lacci #11897 üzenetére

    Való igaz a cuccot hibásnak kináltam és nem álitottam hogy meg lehet javitani,
    nem én ajánlottam a cserét sem,hogy teljesebb legyen a dolog ez az egész kinlódás
    2009-02-22 óta tart,szerintem elég türelemmel birtam a dologban.
    kb ennyi ja igen és hogy ne érje kár a kollegát,várok tőle egy számlaszámot a szervizköltség rendezése végett

  • Gaaabeeesz

    aktív tag

    válasz kanarik #11892 üzenetére

    Az én általam eladásra kínált notiról:
    A VGA-t nagyon sok helyen 256MB-tnak írják, gondolom a rendszer annyira tudja kiegészíteni.
    DVD íróról: az adatok ki lettek írva róla, a cserét megelőző napon, szóval működött.

    Kanarik által kínált notiról:
    Hidegben néztem meg a notit, mindenfélre tesztrpogram nélkül, mert nem volt a gépen semmi.
    otthon 3DMark. Hibázik a VGA. Mondom talán hűtés. Próbálkozok stb.
    Néha ment-néha nem.

    A notit szakemberren megnézettem. Eredmény- VGA hiba.
    A VGA összevolt gányolva.
    A feszszabályzó kivezetve egy kábelen.
    összevissza ragasztva rajta a hűtő lefogató csavarok.
    Semmihővezető nem volt a kártyán, csak egy szigetelő anyag, hogy semmit ne hűtsőn rajta a hűtő.. _(vagy nemtudom azt minek kellett odatenni)

    Nem egy tanúm van rá, hogy szar volt benne a VGA, amit azóta megcsináltattam.

    Felvettem vele a kapcsolatot nagynehezen, csak smsben volt hajlandó reagálni.
    Igaz, hogy volt mikor megváltoztattam a véleményem, hogy hogy rendezzük, mert szétb.szott az ideg, hogy mi lesz ezzel.
    Végül igaz, 10eFt-ot utalt
    Na Mind1.
    az ügy lezárva.

    :R

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, Gabesz

  • ALI_G

    veterán

    Elégtelen kommunikáció miatt érdemes vigyázni .mar.tini.-val. Mára volt megbeszélve (nagy nehezen), hogy megveszem a VGA-jat, egy előre megbeszélt köztes városban, mert nem akart postázni. Az elmúlt két napban semmit nem hallottam felőle és ma végre írt (tegnap is volt PH-n, de nem válaszolt privátra), hogy nagyon nem ér rá. Hát én se érek rá kedves martini kolléga, nem csak magácska.
    Korábban felajánlottam, hogy ha úgy jobb, akkor fele benzinköltséget fizeti és elmegyek házig meg vissza, húzta a száját.
    Jó, hogy nem fizettem semmit, de egy hetemet így is elvette és még mindig VGA nélkül vagyok.

  • d4Y.187

    tag

    válasz Zsolti1987 #11780 üzenetére

    " D4Y.187 kolléga " jelentkezik, nos a szitu tisztázása érdekében:
    a szállítás vagy a srác szerelése okozhatott problémát az alaplapban, amit 3000 ft-ért vett tőlem Zsolti1987. az utóbbira fogadnék, mivel neki fogalma sincs mi az a bios reset, sebaj ez már nem számít.
    a vásárlás karácsony előtt történt, a bejelentés pedig szilveszter előtt már kicsúszva a próbagarancia idejéből, de ez sem számít. kinn voltam a családomnál LA-ben, 15-én értem haza, így a bejelentésre reagálva közöltem, 16-án visszatérünk erre.
    az Ő reakciója egy feketepont volt és az én rágalmazásom, hogy hazudok és átvertem, holott egy szóval sem mondtam azt, nem kapja vissza a pénzét, viszont erős kétségeim voltak a korrektségét illetően.

    most ott tart a dolog, hogy felajánlottam neki: leveteti a feketepontos kommentet, énis a hozzám tartozó választ, majd ha ez megtörtént visszakapja a pénzét, visszaveszem az alaplapot.
    viszont ez neki nem megfelelő, így nem tudtunk megegyezni, sőt, nem válaszol az üzeneteimre, bármilyen stílusban írok. őszintén szólva nincs se időm se energiám már ezzel szenvedni, én nem tágítok a jogtalan feketepont eltűntetésétől, ha ennek esetleg az oldalról való kizárás, vagy egyéb történések lesznek a következményei, vállalom őket, bármi is legyen az.
    nem először fordult elő, hogy szállítás közben megsérült valamilyen cucc, amit eladtam, de minden esetben azonnal értesítettek a hibáról, és a cserét, vagy visszacserét probléma és harag nélkül le tudtuk bonyolítani. ő az első ilyen madaram, remélem az utolsó is.
    ennek következményeképpen többé nem vállalok próbagaranciát semmire, a műhelyemben bármilyen konfigurációt, eszközt le tudtok tesztelni, meg tudtok nézni, teszteket futtathattok, vagy ami csak kell, viszont az ajtón való távozás után reklamációt nem áll már módomban elfogadni.
    előre is köszönöm a megértéseteket.

    tisztelettel,
    d4Y.187

    [ Módosította: stevve ]

    .: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.

  • BloodyEddie

    őstag

    válasz BloodyEddie #11842 üzenetére

    Tutykos nehezen, de belement az utánvétes postázásba, amit én ajánlottam fel. A hdd megjött, a pénzt kifizettem a postán, részemről lezárva az ügy.

    BloodyEddie

  • lacci

    tag

    válasz k-saca #11903 üzenetére

    Nem tartok igényt az 1000 forint szervízdíjra! Én sem állítottam, hogy te állítottad, hogy meg lehet javítani... Ez már kezd igencsak kicsinyes és szánalmas dologgá válni.
    Én is felvethettem volna, hogy k-saca kollegával óvatosan kell üzletelni ...

    ------dum spiro spero------

  • csucsuka1

    csendes tag

    Sziasztok kérnék egy jó nagy feketét Mester8522 nevű kollégának
    Vettem tőle egy asus 9800gtx vgá-t megegyeztünk 20ezer forintban de amire ideért utánvéttel 26-lett hívom hogy mi a bibi állítólag a haverja adta fel és valamit elrontott a feladásnál de azt mondta semmi baj a különbözetet elküldi postán és hogy addig na vegyem ki a kártyát amíg ide nem ér a pénz na akkor még most se lenne vgá-m ugyanis ennek már két hónapja egyszóval vigyázzatok vele mert nem teljesen megbízható a linkjét már nem találom úgy néz ki meddig a pénzemre vártam törlődött vagy csak én nem találom.

    [ Módosította: Sareth ]

  • Norby01

    csendes tag

    válasz Norby01 #11863 üzenetére

    Válaszként írom az ezelőtti bejelentéshez

    Nos, hát egy haverral kitaláltuk (aki pesti) hogy keressünk pesti telószámokat abban az utcában, abban a házban és hívjuk fel..
    így is lett találtunk 3 telószámot persze egyik se a "tettes" neve volt, de mind1 mindegyiket felhívtuk és érdeklődtünk H. István névre. Senki nemtudott semmit, de a harmadik hölgy lement és a postaládáknál megnézte hogy szerepel-e ilyen és megtalálta, felment hozzá és elkérte a telefonszámát H. Istvánnénak. Nagynehezen eltudtuk érni, mondta hogy H. István nem a fia hanem az unokája (tehát fiatalkorú gyerek a csaló) és tud az üzletelésről.
    Elmondtuk neki hogy mi a helyzet hogy ilyen cuccot küldött ez 26e Ftért, és megbeszéltük vele először azt hogy visszaküldi a pénzt aztán újra felhívtuk és abban maradtunk hogy én elküldöm ezt amit az unokája küldött procit ezt elküldöm a pesti havernak és majd ő elmegy H. Istávnnéhoz és cserélnek pénz<->rossz alakatrész.
    Így is történt, sajnos sok idegesség, idő és fagyoskodás árán sikerült visszaszerezni a pénzt.

    Ez a történet jól záródott, ezzel szeretnék mindenkit bíztatni akit átvágtak.
    Legyen ez a történet egyben arra is példa, hogy senki ne legyen naív mert én sajnos az voltam.

    Köszönöm a segítséget Sarreth és Bartibi kollégáknak.

    www.HostingBazis.hu - Domain, Webtárhely, Webszerkesztés, SSL, VPS, TeamSpeak

  • mokus1

    addikt

    Sziasztok!
    Nem akartam ideérni de felbosszantottam magamat.~2hete történt egy VGA csere zumi00 fórumtársal. Én is és Ő is 1-1 hét próbagaranciát biztosítottunk egymásnak
    Mivel mondta hogy most költözött ide és a VGA doboza és tartozékai még nincsenek nála. Mondtam hogy nem baj majd legközelebb megejtünk egy találkát és rendezzük.
    Pár nap múlva írtam neki hogy mi a helyzet erre a sztájkra hivatkozva mondta hogy jövőhéten biztos jó lesz.Írtam neki a héten is hogy már nincs sztájk hol jó neki.
    Kaptam egy lényegre törő választ: Ő soha nem mondta hogy ezt rendezzük, van fontosabb dolga is, és hogy Én mekkora paraszt vagyok hogy rossz kártyát adok el neki úgy hogy ne követeljek semmit sem.
    Én visszaírtam neki hogy szólnia kellett volna mert nem olvasok gondolatot hogy elromlott a kártya.
    Nem nagy dolog ez a doboz, tartozék de ha megegyezünk vmiben és meg is ígérem akkor nem hazudok utánna amikor 4 hsz-el feljebb meghazudtolja önmagát.Ezért NEM korrekt vevő véleményem szerint.

  • troland26

    őstag

    üdv

    Első negatív tapasztalatom itt a Ph-n . Fekete pontot kérnék Stylewars_kp nek . Még december végén érdeklődtem , hogy van-e neki k750-hez kamera kábele és jött a válasz , hogy igen rendelkezik ilyen alkatrésszel . Megbeszéltük az árat és kért +500 ft postaköltséget . Átutaltam a pénzt néhány napra rá küldtem neki screenshotot is a netbankos átutalási megbízásról . Aztán vártam kb 1 hetet , majd kérdeztem , hogy mi lesz az alkatrészemmel . Válaszképp azt kaptam , hogy most készlethiány van és majd megkapom . Nem örültem neki , de beletörődtem ( érdekes amikor a termék árát +a pk-t kérte még nem volt készlethiány ) . Ismét vártam majd 1 hét után írtam neki , hogy , ha nincs fejlemény akkor utalja vissza a pénzemet és veszek máshol . Erre jött a válasz , hogy feladta . Ismét vártam 1 hetet ..utána rákérdeztem , hogy mi van a cuccal ..ugyanis 1 hét alatt bárhonnan ideérhet a csomag.... Erre ő azt mondta , hogy a termék ára nem nagy összeg és a posta kezén van a cucc és van olyan csomag amire akár 6 hetet is várni kell . Mondtam neki , hogy akkor kérném a csomag ajánlott szelvényének a RAK kódját....mire ő "simán adta fel" (minek kért 500 ft pk-t egy 5 gr-os termék postázásáért ) . Ergo véletlen se tudok semminek sem utána járni . Már nem számítok az alkatrészemre , de nem is a pénz miatt írok most ide (1500ft) , hanem mert nem szeretném , ha mást is becsapna az illető . Azóta sajnos ismét eltelt 1 hét :(

  • Jazzos

    tag

    Egy érdekes dologra szeretném felhívni a figyelmet. Nem biztos, hogy jó a meglátásom, de elég sok tapasztalatom van már biznisz terén, és fura megérzésem van.
    Hardvert keres a felhasználó, azzal a kikötéssel, hogy moneybookersen keresztül szeretne utalni. Mivel nekem lett volna cuccom, de nem akartam regisztrálni oda + rossz megérzésem volt, megkértem őt, ha magának nem akar utalni moneybookersről (különböző indokok miatt), akkor utalja ki egy barátjának az összeget, aki aztán visszaadja neki kp-ben. Azóta választ nem kaptam, pedig előtte 10-20 perc alatt mindig válaszolt. Eltelt 2 nap, és elég sokat jelentkezget be ph-ra, szóval nem hiszem, hogy nem vette észre. Persze a cuccot személyesen venné át, mert "a postában nem bízik meg".
    Szóval ez van. Nem feltétlen csaló az aki ilyet kér, de nagyon tartsátok nyitva a szemeteket!

  • Urahara686

    csendes tag

    geri08: hatalmas feketepont mert hihetetlenül bunkó eladó üzletelni képtelen. Egy apple universal dock ot akartam venni tőle. Felvettem msnre, ahol érdekesmód egyszer se volt fent. Megírta hogy új és eredeti apple.

    "Ezesetben érdekelne egy kábel és egy dokkoló, felvettelek msnen a részletek miatt.
    (dokkolóhoz gondolom minden van bontatlan, távirányító, stb ..)"
    "Hát a dock hoz nincs távirányító...
    Ez Sima univerzális Dock."
    erre elküldtem neki hogy márpedig gyárilag igenis tartozik hozzá távirányító, linkkel bizonyítva:
    http://istyle.hu/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,79/category_id,25/option,com_virtuemart/Itemid,1/
    Válasza:
    "Mi hogyis van?
    Srác, Univerzális gyári Dockom van. Mi hogyis van?
    Kb 70 db ot adtam el belőle.
    Mi a problémád???
    Mien félre vezetése ember?? Tese vagy normális! :)
    Érdekes eddig 70 ember mindenki vágta a témát egyedül te nem.
    De mind1 ne fárassz a hülyeségeddel, nem tehetek ról ahogy láma vagy! Cső :C"

    Miért nincsenek kirakva az ilyen retardált emberkék? Ezeknek nem itt a helyük.
    Aki jót akar nem vásárol tőle, de azért érdekelne hogy merre fellelhető ez a kis emberszabású :)

  • Urahara686

    csendes tag

    válasz Urahara686 #11918 üzenetére

    kimaradt: újra hirdeti amiből állítólag 70 darabot eladott, érdekesmódon mostmár nem utángyártott. http://hardverapro.hu/apro/apple_3g_dock_utangyartott_de_nagyon_jo_minosegu_1/hsz_1-50.html
    gyerekes és szánalmas alak.
    [geri08]

  • hakos1987

    őstag

    kérnék egy feketét, illetve felhasználó nevének törlését nicolas1998 -nak, aliasz Szabó Jenőnek. Egy vinyó árát fizettem be a számlájára múlt hét hétfőn, ígérte, hogy aznap feladja... utána jött a mese, hogy majd csütörtökön lesz feladva... kis gúglizással megtaláltam a tel. számát, felhívam utána kedden, azt mondta, most megy feladni a felesége.... azóta se jött... fél órája itt ph-zik úgy, hogy közbe írogatok, de sz@rik válaszolni, telót meg 24 órája nem veszi fel....
    előző felhasználó nevét egyébként már kizártátok: szabo.jeno
    ezért kérném, hogy ezt is zároljátok, könnyen megeshet, hogy másokat is átver jelenleg is!

    Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

  • rup1u5

    nagyúr

    Demegab

    Bár a tesz-vesz-en csupa jó értékelése van én azt javasolnám mindenkinek aki venne tőle bármit is, hogy azt csak személyes szemrevételezés után tegye.

    Vettem tőle a minap egy Nokia 6600 slide-ot amit "nagyon szép"-nek nevezett. Ennek ellenére több elég erős ütődésnyom és karcolás tarkítja. Tudom, hogy a szépség megállapítása erősen szubjektív de telefonos beszélgetéseink során sem említette, hogy a korából adodónál jóval durvább sérülések vannak rajta. Semmi esetre sem "nagyon szép".

    Másodsorban a hirdetése kissé félrevezető, ugyanis dobozos készüléket árul de tartozékok hiányoznak belőle ami csak a kézhezvételkor derült ki. A hirdetésben pedig nem említi hogy microSD kártya és headset (ami alap egy dobozos nokiánál) nem része az üzletnek.

    Csak személyesen üzleteljetek vele! Én bíztam a tesz-veszes értékeléseiben. Többet nem fordul elő ilyen.

    Why don't you knock it off with them negative waves!

  • caspian24

    csendes tag

    consoleshopp@hotmail.com az msn cim.

    Iphone 3g 8gb 40e Ft teljesen független gyárilag ,1 év Apple garancia,bontatlan csomagolásban.Még 3db van eladó de PSP 30e FT és stb.

    Képen valóban ez látható amit átküld.

    Csak szolnokon lehet megtekinteni DE az eladó nem ér rá hétközbe mert dolgozik ezért CSAK POSTA megoldható előre utalás után vagy utánvét....

    Mindenki vigyázzon vele mert átverés!

    üdv

    Nevezzük nevén, ha már tudjuk, P. Dániel

    [ Módosította: z0d1AK ]

    Üdvözlöm!

  • cundeyy

    tag

    Szeretnék egy fekete pontot kiosztani kz0 Kapu Zoltán fórumtársnak a következő üzlet miatt.

    Volt nekem egy használaton kívüli, fent nevezett modem, és a feltüntetett árban megegyeztünk. A postaköltség felét közös megegyezéssel átvállaltam, így 3000+500 lett volna a vége.
    Először utalt 1300-at, majd kb 2 hét eltetltével utalta a maradék 1700-at, ami a modem árát fedezi.
    Mikor szóltam, hogy ebben még nincs benne a posta, azt mondta nem fog átverni, és el fogja utalni.
    Na, azóta is utalja.
    Igaz nem nagy összegről van szó, de ha már valamiben megeggyeztünk, akkor legyen is úgy. Én úgy érzem korrekt voltam, nem sűrgettem az utalást sem, de az ember ugye szeretné letudni minél előbb a bizniszt.

    Az én részemről itt le is zártam a dolgot. Ha valaki 500 forint miatt veszti el a szavát, hát legyen. Részemről elvesztette a megbízhatóságát.
    :R

    A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D

  • Játékos

    addikt

    válasz helloadi #11942 üzenetére

    Sajnálom, tényleg előfordul a Magyar Postánál, hogy nem állnak a helyzet magaslatán, de Ádám barátunk egy hónap alatt nem jelzett nekem vissza. Most ismételten megkisérli a küldeményt eljuttatni hozzám, remélem, ezúttal sikerrel.

    Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

  • garaba15

    tag

    Vagtam : nagy FEKETE pontot szeretnek kerni neki!
    az altalam hirdetett termekre jelentkezett, felretetette velem, lebeszeltuk a talalkat, a hirdetesbe kiirta megjegyzeskent, hogy megveve, az eltelt napok alatt lett volna mas jelentkezo, erre az uzlet napjan lemondja, hogy meggondolta magat, inkabb masmilyet vesz, mert majd akkor az csere bere... nem egyenes, szorakozik az emberrel.....

    Udv. Mindenkinek: Robi

  • ErőVarázsló

    tag

    válasz ErőVarázsló #11869 üzenetére

    Sajnos a lent említett dolog él, két válaszig meg néhány ígérgetésig ment a dolgo neki... kár nem megbízható sajnos

    "
    sziasztok

    nagy feketepont gaben1228

    előzetesen megbeszéltekkel ellentében kollégámnak kért notit nem küld el

    sőt nem is szólt, hogy nem adta fel vagy nem küldi

    csak mikor egy hét után nem jött meg, annyit, hogy eladtam másnak...

    a bizonyos puhatestűek csontozatát örökölte, úgy gondolom
    [link]

    üdv
    Karesz
    "

    Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171

  • nihil

    tag

    Q NAGY HALÁL ezért The Don-ra..

    Azóta is várom a cuccot, és a telóját sem veszi fel.

    ui.:még jó, hogy utalás előtt rákerestem itt a tuskóra, és semmi nem volt Róla, de utána azért RootRulez nyilatkozott, hogy már őt is átverte...mi a f.xnak van egyáltalán ez a topic, ha még az őstagok sem használják :W

    TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D

  • tkesy

    őstag

    milomi adott fekete pontot lalimano222-nek, ezért.

    >>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

  • D1Rect

    félisten

    bazsazs1990 ellen holnap rendőrségi feljelentést fogok tenni.
    Ide mentek a dolgok:
    Biro Balázs
    Sárszentágota

    A 3 főbb károsult ph!-s bejelentése:
    [link]
    [link]
    [link]

    ui.:addig nem kaphatna 1 ban-t? vagy legalább a feketepontokat bevésni neki?

  • vhunor

    őstag

    xboxboy-jal "lezajlott" mai sikertelen üzletem mindenki okulására, melynek tárgya egy MSI GTX 280 Super OC lett volna (mivel pü-t nem tehetek közzé, álljon itt egy lényegre törő összefoglaló):

    Tegnap este megbeszéltünk a Népligethez egy találkozót, mondtam neki hogy este átküldöm sms-ben, hogy 9.45 vagy 10.50-re érek be, azt mondta neki mindkét időpont megfelel, csak még este, vagy mikor indulok Zalaegerszegről, értesítsem. Ez tegnap este megtörtént, küldtem neki egy sms-t azzal, hogy 9.45-kor érkezek a Népligetbe, amit meg is kapott (értesítés kézbesítésről). A helyszínen közel háromnegyed órát vártam rá, a telefonja végig ki volt kapcsolva, miközben mobilnetről láttam, hogy ezen idő alatt folyamatosan aktív volt a PH! fórumán. 11 körül nagy nehezen válaszolt a pü-mre, hogy lerobbant, mérgében földhöz vágta a telót de gyorsan próbál szerezni másikat, és amúgy is csak a barátnője PH-zott és azért láttam bejelentkezve, de közben meg már persze kicsengett a száma, csak továbbra sem vette fel. Azóta sem jelentkezett, sem telefonon, sem a PH-n.

    Mivel erre a biztosnak vélt eladásra alapozva én lebeszéltem egy másik kártya megvásárlását, amitől ennek ellenére sem álltam el mert nem csinálok segget a számból, gyakorlatilag az úriember ezzel közel 40 ezer forint mínuszba tette a családi kasszát egy időre.

    A nevét nem tudom, a telefonszáma *******. Fekete pontot kérnék neki, és senkinek nem ajánlom a vele való üzletelést.

    [ Módosította: Janoska26 ]

Aktív témák